• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مهدی:
- تا حد امكان سعي كنيد كمتر از پارتي استفاده كنيد.
- در مورد معده: من قبلا شنيده بودم كه در مورد معده و دستگاه گوارش اگر واقعا مشكل وجود داشته باشه راحت ميشه معافي گرفت. حالا اگر وضعيت حاد باشه كه خوب كار براي معافيت باز هم به نسبت راحت ميشه و ميشه گفت شايد جزو معافي هاي كم دردسر باشه به نسبت بقيه معافي ها.
البته معافي هاي دستگاه گوارش از معده به پايين و بخشهاي تهتاني سخت هست (منظورم بخش آزمايشهاي اون هست نه خود معافي) و پيشنهاد ميكنم اگر مشكل معده و از اين قبيل داريد حتما براي معافي اقدام كنيد.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
مهدی:
- تا حد امكان سعي كنيد كمتر از پارتي استفاده كنيد.
- در مورد معده: من قبلا شنيده بودم كه در مورد معده و دستگاه گوارش اگر واقعا مشكل وجود داشته باشه راحت ميشه معافي گرفت. حالا اگر وضعيت حاد باشه كه خوب كار براي معافيت باز هم به نسبت راحت ميشه و ميشه گفت شايد جزو معافي هاي كم دردسر باشه به نسبت بقيه معافي ها.
البته معافي هاي دستگاه گوارش از معده به پايين و بخشهاي تهتاني سخت هست (منظورم بخش آزمايشهاي اون هست نه خود معافي) و پيشنهاد ميكنم اگر مشكل معده و از اين قبيل داريد حتما براي معافي اقدام كنيد.

fireboy جان، چون خوندن 30 صفحه یکم سخته می پرسم!!
خود شما معاف شدی؟! به چه علتی؟!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
هادی جان، باید از چه درجه ای بالاتر باشه ؟ جمع هر دو چشم محاسبه میشه یا تکی ؟

ديپلم جمع دو تا چشم 8 معافه بالاي ديپلم هم 10 ....منم همينجوري قراره معافي در كنم از خودم!!!

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3epehr :
ديپلم جمع دو تا چشم 8 معافه بالاي ديپلم هم 10 ....منم همينجوري قراره معافي در كنم از خودم!!!

دقیقاً همونطور که سپهر گفت!!
جمع 2 چشم محاسبه می شه! آستیگمات هم یه تاثیرهایی داره! من که هم بالای 8 بودم، هم آستیگمات! به نوعی کور!!! :f34r:

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
مرسی بچه ها ، راستی کسی از معایب و محاسن معاف از رزم چیزی میدونه ؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كسي آشنا نداره بتونه به ما كمك كنه معاف شويم ؟؟؟ يا يه جوري از شر اين سربازي خلاص شيم .
يه ندا بده

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
- در مورد آستيگماتيسم فكر نميكنم... تا اونجا كه يادم مياد فقط نمره خود چشم محاسبه ميشه ولا غير.

- معافي از رزم خواصي داره كه مثلا شما ديگه سراغ دويدن و غيره نميريد البته شايد در حد جزيي باشه (دقيق نميدونم) اما كارهاي دفتري و غيره رو شخص انجام ميده و هر چي هست از كارهاي اصلي سبازي بهتره. (البته چيزهايي كه گفتم در حد چيزهايي هست كه شنيدم)

- بهروز جان, در مورد معافي اگر شرايط معاف شدن رو از نظر پزشكي داري كه بسم ا... وگرنه كه هيچ.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
ولی من یادمه آستیگمات هم یه تاثیرهایی داشت! حالا شاید هم اشتباه می کنم!!!
بهروز جان، برو بچسب به تلویزیون تا چشمات ضعیف بشه، حله!!! :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
معافي چشم از معافي هاي زياد جالبي نيست و دردسر داره براي همين جز ضعيفي طبيعي چشم كه ميتونه باعث معافي بشه نبايد كار ديگه اي انجام داد.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
معافي چشم از معافي هاي زياد جالبي نيست و دردسر داره براي همين جز ضعيفي طبيعي چشم كه ميتونه باعث معافي بشه نبايد كار ديگه اي انجام داد.

مثلاً چه دردسری؟!؟؟ مال من واقعاً جزو راحت ترین ها بود!!! خیلی سریع و راحت!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
منظورم قطره هايي هست كه براي باز شدن مردمك استفاده ميشه. ظاهرا اگر دزش كم باشه كه 1 روزه تقريبا بهتر ميشه اما اگر دزش بالا باشه كه براي من بود مردمك حدود 4 - 5 روز طول ميكشه كه به حالت طبيعي برسه . اين كار رو هم براي من 2 بار تكرار كردن كه اشك آدم در مياد.
به نسبت معافي هاي ديگه دردسرش بيشتر هست.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
آخ آره راست می گی!! اون قطره خیلی بد کوفتیه!!! ولی احتمالاً مال من از نوع خوبش بود چون تا شب درست شد!! ولی همون موقع بد آدم رو کور می کنه!!!! :wacko: من می خواستم یه چیزی رو امضا کنم نمی تونستم!!! :lol:
ولی من 1 بار فقط آزمایش چشم دادم!
کلاً اول یه دفترچه خریدم رفتم دکتر برام نوشت پست کردم!! بعد از کلی وقت نامه اومد که فلان روز برین بیمارستان شماره 1 ارتش! رفتیم و آزمایش کردن! دوباره گفتن برین و بعد از چند ماه نامه اومد که بیاین فلان روز **** وظیفه ! رفتیم 3-4 ساعت تو صف شورای پزشکی و قشنگ دیدم یکیشون نتایج رو دید و نوشت طبق بند فلان ماده فلان ...... معاف دائم از خدمت!! من اونجا داشتم بال بال می زدم!! :D بعد گفتن فردا بیاین اینجا و مدارک بیارین و پول بدین و اینا! فرداش رفتیم اون یکی ساختمون، همه چی رو دادیم و گفتن برو کارتت میاد! 3 هفته ای هم فکر کنم اومد!!
پستچی اومد گفت آقا مژده بده و ما هم 1000 تومن بهش دادیم! هفته بعد همون پستچی اومد پاسپورت رو آورد گفت آقا مژده بده، گفتم برو بابا همین هفته پیش بهت پول دادم! :p :p

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از behroozsara :
كسي آشنا نداره بتونه به ما كمك كنه معاف شويم ؟؟؟ يا يه جوري از شر اين سربازي خلاص شيم .
يه ندا بده
شما دیگه چرا بهروز جان عزیز ؟
شما که اهل فرهنگ و هنر و ادب هستی ، باید دینت را به میهنت ادا کنی و دیگران را هم به این کار ترغیب نمایی. :lol:
این در به اون در. :cool:
البته شوخی کردم. :p

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از milad_21 :
آخ آره راست می گی!! اون قطره خیلی بد کوفتیه!!! ولی احتمالاً مال من از نوع خوبش بود چون تا شب درست شد!! ولی همون موقع بد آدم رو کور می کنه!!!! :wacko: من می خواستم یه چیزی رو امضا کنم نمی تونستم!!! :lol:
ولی من 1 بار فقط آزمایش چشم دادم!
کلاً اول یه دفترچه خریدم رفتم دکتر برام نوشت پست کردم!! بعد از کلی وقت نامه اومد که فلان روز برین بیمارستان شماره 1 ارتش! رفتیم و آزمایش کردن! دوباره گفتن برین و بعد از چند ماه نامه اومد که بیاین فلان روز **** وظیفه ! رفتیم 3-4 ساعت تو صف شورای پزشکی و قشنگ دیدم یکیشون نتایج رو دید و نوشت طبق بند فلان ماده فلان ...... معاف دائم از خدمت!! من اونجا داشتم بال بال می زدم!! :D بعد گفتن فردا بیاین اینجا و مدارک بیارین و پول بدین و اینا! فرداش رفتیم اون یکی ساختمون، همه چی رو دادیم و گفتن برو کارتت میاد! 3 هفته ای هم فکر کنم اومد!!
پستچی اومد گفت آقا مژده بده و ما هم 1000 تومن بهش دادیم! هفته بعد همون پستچی اومد پاسپورت رو آورد گفت آقا مژده بده، گفتم برو بابا همین هفته پیش بهت پول دادم! :p :p
پس بروين و خدا را شكر نماييد.
...
در مجموع فكر ميكنم من در حدود 10 روز چشمم تعطيل بود , از نوع رسميش.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
پس بروين و خدا را شكر نماييد.

کردم!!!
77.gif
77.gif
77.gif

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .کسی میدونه ( یرقان)جزو معافی دایم حساب میشه .یا معاف از رزم .همون هپاتپ a هست..؟؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از mynobar :
شما دیگه چرا بهروز جان عزیز ؟
شما که اهل فرهنگ و هنر و ادب هستی ، باید دینت را به میهنت ادا کنی و دیگران را هم به این کار ترغیب نمایی. :lol:
این در به اون در. :cool:
البته شوخی کردم. :p

راستش را بخواهي تا من درسم تموم شد سربازي را هم نفروختند . ما هم گفتيم مي فروشند . اين گداها از پول نمي گذرند . اما غافل بوديم كه اينها بشكه بشكه نفت را هاپولي ميكنند ديگر نياز به اين پول ها ندارند . بعدش هم كه رفتيم سر و كار و زندگي ديگه با تقريبا 30 سال سن نمي تونم برم سربازي . زورم مياد .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehdiney navaz :
سلام .کسی میدونه ( یرقان)جزو معافی دایم حساب میشه .یا معاف از رزم .همون هپاتپ a هست..؟؟

من در اين زمينه اطلاعاتي ندارم اما بايد با دكترتون صحبت كنيد و بپرسيد اين ميتونه باعث معافي شما بشه يا خير.

بالا