• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم دفترچه ام رو گرفتم, ولی هنوز پست نکردم
نمیدونم با دو تا واحدی که نگه داشتم چقدر میتونم دووم بیارم:D
من که مشکلی با سربازی ندارم
تنها مشکلم اینه که 1 سال و نیم از کارم عقب میفتم و ممکنه کارمو از دست بدم

Red-hat

Registered User
لایک‌ها
0
راستي اين درسته كه اگه داخل دوره ي خدمت اگه دانشگاه قبول شي بعد بري دانشگاه بعد از درس بايد دوباره بري آموزشي؟!!:blink:

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
معافیت از سربازی بواسطه ازدواج با دختران معلول
بر اساس قانون جامع حمایت از معلولان که از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری به اجرا در خواهد آمد،مردانی که زن معلولی را به همسری برگزینند ،از خدمت **** وظیفه معاف می شوند .
به نقل از سایت آفتاب
شما حاظرید این کار رو بکنید . ( برای فرار از سربازی ) ؟؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
راه خيلي خوبيه, مخصوصا براي افراد نيازمند.

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی!!!یه سوالی داشتم.من بابام 71 سالشه و دو تا برادر هم دارم که ازدواج کردن.حالا میشه یه نامه بنویسم که دوران خدمت رو بیفتم شهر خودمون چون بابام از کار افتاده هستو فعلا من تنها پسر تو خونم.در ضمن من معاف از رزم هستم.ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه!!!

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Amir_MTMD :
سلام به همگی!!!یه سوالی داشتم.من بابام 71 سالشه و دو تا برادر هم دارم که ازدواج کردن.حالا میشه یه نامه بنویسم که دوران خدمت رو بیفتم شهر خودمون چون بابام از کار افتاده هستو فعلا من تنها پسر تو خونم.در ضمن من معاف از رزم هستم.ممنون میشم هرکی میدونه راهنمایی کنه!!!
پدرت بالای 60 باشه که معاف می شی!!
297.gif

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دو تا برادر داره نخوندی؟

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Amir_MTMD :
فکر کنم اگر برادرانتان در شهر سکونت شما نباشند شما مشمول معافیت باشید.
و با یک استشهاد محلی مشکلتان حل شود البته فقط فکر می کنم.

آقا راستی کسی که مشمول یک معافیت میشه میتونه در حین معافیت موقت برای معافیت دایمی اقدام کنه؟
من مشمول معافیت دایم هستم ولی الان چون دانشجویم معافیت تحصیلی استفاده میکنم آیا الان می تونم برم معافیت دایم بگیرم؟(کارت پایان خدمت) راهی هست؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از the_patriot :
فکر کنم اگر برادرانتان در شهر سکونت شما نباشند شما مشمول معافیت باشید.
و با یک استشهاد محلی مشکلتان حل شود البته فقط فکر می کنم.

آقا راستی کسی که مشمول یک معافیت میشه میتونه در حین معافیت موقت برای معافیت دایمی اقدام کنه؟
من مشمول معافیت دایم هستم ولی الان چون دانشجویم معافیت تحصیلی استفاده میکنم آیا الان می تونم برم معافیت دایم بگیرم؟(کارت پایان خدمت) راهی هست؟
حدودا چهار سال پیش قانونی رو گذاشتن که در حین تحصیل در صورت داشتن شرایط میشد برای معافیت اقدام کرد ، فکر نمیکنم اون قانون رو برداشته باشن باید هنوزم باشه

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون آقا رضا !
راستی دوست من شرایط این آقا امیر رو داره به نظر شما میشه؟دوستم برادراش تو شهرشون نیستن و ازدواج کردن و پدرش هم همین حدود 70 80 سالشه

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کد آموزشی 15 کجاست؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای معافی پدر شما باید یک فرزند بالای 18 سال داشته باشد.

معافیت از سربازی بواسطه ازدواج با دختران معلول
بر اساس قانون جامع حمایت از معلولان که از نیمه دوم فروردین ماه سال جاری به اجرا در خواهد آمد،مردانی که زن معلولی را به همسری برگزینند ،از خدمت **** وظیفه معاف می شوند .
به نقل از سایت آفتاب
شما حاظرید این کار رو بکنید . ( برای فرار از سربازی ) ؟؟
فکر نمی کنم. یه محدودیتی داره

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از the_patriot :
ممنون آقا رضا !
راستی دوست من شرایط این آقا امیر رو داره به نظر شما میشه؟دوستم برادراش تو شهرشون نیستن و ازدواج کردن و پدرش هم همین حدود 70 80 سالشه

خیر!!متاسفانه نمیشه منم همین شرایت مشابه رو دارم تازه برادرم سربازیشو رفته ازدواجم کرده و خارج کشورم زندگی میکنه پدرمم 60 سالشه ولی گفتن نچ!!:(

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که بیخیال معافی شدم.راه رفتنی رو باید رفت حالا هرچی زودتر بهتر.به قول قدیمی ها دندون کندنی رو باید کند.همین که معاف از رزم هستم باز از هیچی بهتره چون شنیدم کارای سخت نمی کنیم که همینم خیلی ها آرزوشو دارن.من 3 روز دیگه میرم و باز میام خاطراتمو میگم.قربون همتون که جواب سوالامو دادین.همتون بچه های باحالی هستین.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
نبود 20 روز ديگه؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Amir_MTMD :
من که بیخیال معافی شدم.راه رفتنی رو باید رفت حالا هرچی زودتر بهتر.به قول قدیمی ها دندون کندنی رو باید کند.همین که معاف از رزم هستم باز از هیچی بهتره چون شنیدم کارای سخت نمی کنیم که همینم خیلی ها آرزوشو دارن.من 3 روز دیگه میرم و باز میام خاطراتمو میگم.قربون همتون که جواب سوالامو دادین.همتون بچه های باحالی هستین.
به سلامتي انشا...

فقط افرادي كه معاف از رزم هستند بايد سعي كنند براي اينكه در خدمت مشكلي براشون ايجاد نشه ... استعداد ها و كارهايي كه بلد هستند را زياد بروز ندن.

ROLEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معافيت قد و وزن رو برداشتند ؟

قد : 187
وزن : 53

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در مورد حذف شدنش چيزي نشنيدم تا الان.
مگر اينكه كسي ديگه شنيده باشه!

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام برام برگه معافیت پزشکی اومده که برم بیمارستان نظامی تو میدان بهارستان .من مشکلم خونریزی وزخم معده بود به نظرتون اونجا باید اندیسکوپی ومعاینات غیره بشم .یعنی بهم معافی رو میدن ..من 5روز تو بیمارستانم بستری شدم وپرونده واینجور چیزام دارم .کسی اشنایی کسی رو تو اون بیمارستان نداره .مارو سفارش کنه .:(

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نيازي به سفارش نداره دوست من. در مورد معده و كلا دستگاه گوارش اونطور كه من قبلا شنيدم ، معافي هاي خوبي ميدن انشا... براي شما هم همينطوره.

بالا