• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
صحبت كنيد. استفاده كنيم.
خيلي دوست داشتم يه تاپيك با اين موضوع باشه كه دوستان نظر بدن :rolleyes: .
بسم الله
:cool:

اقا من آمریکام نه سربازی رفتم نه خواهم رفت 16 سالم بود که از ایران خارج شدم تا الان....

البته مودمن دینی هستم ها مثله احسان بازار ازاد کار نمی کنم ولی از اخوند ها بیزارم ...پناهنده هم نیستم ... که بگی اره رفته پناهنده شده ... فکو فامیل این جور حرفها ...

ولی بچه ها می گند امادی سربازیتو بخر ... گفتم نه میرم سربازی نه می خرم ... افتخار هم نمی دم :lol:

-----

دربازه احسان صحبت کردی بابا جان اون هم مثله بقیه کار می کنه به هر دری می زنه که پول در بیاره حالا این وبسایت باشه چه کاره دیگه ....

خوشبختانه یا بد بختانه 70 درصد ایرانی ها یا دوزدند یا خالی بندند یا قاتلند و و وو و 30 درصد بقیه هم خوب عالی ها خوب ها متوسط ها ... با تو خواننده اگه خوب باشی اگه خوب باشی ه ه ه

می گفتند می روی سربازی مرد میشی حالا این ملت می روند سربازی بر عکس می شوند ه ه ه

reza_active

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا با سلام
بعد از 4 ماه معاف شدم پدرم در اومد ولی بالاخره معاف شدم

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
لطفن اگه کسی میدونه راهنماییم کنه من تا اوایل مهر درسم تموم میشه از حالا میتونم اقدام کنم برای معافی پزشکی یا باید حتمن درسم تموم شده باشه ؟؟؟ چیکار باید بکنم اگه می خوام از الان اقدام کنم ؟؟

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
بابا برین سرباز مگه ما که رفتیم چی شد ؟؟؟؟؟؟؟ الان 3 سال هم هست که تموم شد

کمی خون و بیماری های خونی دیگر فقط معاف از رزم میشوند که در حین خدمت پست نمیدهند

معافی کفالت اگر پدر شما 60 سال به بالا باشد و حقوق بگیر دولت باشد امکان پذیر نیست

معافی پزشکی در پیدا کردن کار برای شما مشکل ساز میشود

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوالی
تا 2 سال پیش اگر کسی به سن سربازی خورده بود و میخواست از کشور خارج شود بایستی یه خونه 15 میلیونی بزار به اسم دولت
کسی میدونه حالا خونه چند میلیونی میخواهد ؟ آیا این قیمت تعغیر کرده
و آیا کسانی که معاف از رزم شدنه میتونن با گذاشتن خونه از کشور خارج شوند

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من پيشنهاد ميکنم اصلاً نريد خدمت، خدمت مزخرفی بيش نيست!!!
هرچقدر هم که خوب باشه آخرش افتضاحه شک نکنيد!!! حالم از هرچی سرهنگه به هم ميخوره !! اه اه اه
يه مشت آدم از خود راضين که هر وقت چيزشون راست شه اون روز بيچاره ای!!!!!

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Beh_Madonna :
یه سوالی
تا 2 سال پیش اگر کسی به سن سربازی خورده بود و میخواست از کشور خارج شود بایستی یه خونه 15 میلیونی بزار به اسم دولت
کسی میدونه حالا خونه چند میلیونی میخواهد ؟ آیا این قیمت تعغیر کرده
و آیا کسانی که معاف از رزم شدنه میتونن با گذاشتن خونه از کشور خارج شوند
کسی نمیدونه

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Beh_Madonna :
به دانشجو ها فقط برای زیارت با 5 ملیون پول اجازه خروج می دن البته نه چک نه سند نه صفته فقط نقد میخوان یا تعهد بانکی که همون نقد میشه تقریبن برای دانش آموزان این مبلغ 15 ملیون تومن هست که یا نقد باید باشه یا همون که گفتم البته در مورد دانش آموزان دقیق نمی دونم و لی برا دانشجویی چون اقدام کردم خبر دارم

لطفن حالا به بگید من که اوایل مهر فارغ اتحصیل می شم از الان میتونم برم دنبال معافیت پزشکی یا نه ؟ چیکار باید بکنم ؟

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از aliabdi22 :
به دانشجو ها فقط برای زیارت با 5 ملیون پول اجازه خروج می دن البته نه چک نه سند نه صفته فقط نقد میخوان یا تعهد بانکی که همون نقد میشه تقریبن برای دانش آموزان این مبلغ 15 ملیون تومن هست که یا نقد باید باشه یا همون که گفتم البته در مورد دانش آموزان دقیق نمی دونم و لی برا دانشجویی چون اقدام کردم خبر دارم

لطفن حالا به بگید من که اوایل مهر فارغ اتحصیل می شم از الان میتونم برم دنبال معافیت پزشکی یا نه ؟ چیکار باید بکنم ؟
ممنون از جوابت فقط یه چیز که خیلی برام مهمه
اگر کسی معاف از رزم بشود میتواند باز هم با پرداخت پول (15 میلیون )از کشور خارج شود ؟

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از aliabdi22 :
من می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم اما آخر شهریور درسم تموم میشه آیا می تونم از الان اقدام کنم ؟ یا باید حتمن درسم کامل تمام شده باشه ؟ و اگه اقدام کنم چقدر طول میکشه تا به درخواستم جواب بدند؟

و سوال دیگم در مورد گرفتن پذیرش از دانشگاه خارجی برای فوق لیسانس هست ؟ شرکتی که من ازش سوال کرده بودم و قرار بود برام این کارو انجام بده گفته از همین دوره دیگه به اونایی که مشکل سربازی دارن معافیت تحصیلی خارج از کشور داده نمیشه و اگه هم داده بشه **** وظیفه اجازه خروج نمیده ؟ این واقعیت داره ؟

در اولین مرحله اقدام برای معافیت پزشکی باید کپی گواهی فراغت از تحصیلت رو پست کنی. من پس از یک ماه دوندگی بعد از فارغ التحصیلی موفق به گرفتن این برگه شدم و بعد از اون سه ماه و نیم طول کشید (بسته به مورد این زمان متغیره) تا معاف تشخیص داده شدم، بعد بهم گفتن تا یک ماه و نیم دیگه کارت معافیت میاد دم در خونت.

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از aliabdi22 :
من می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم اما آخر شهریور درسم تموم میشه آیا می تونم از الان اقدام کنم ؟ یا باید حتمن درسم کامل تمام شده باشه ؟ و اگه اقدام کنم چقدر طول میکشه تا به درخواستم جواب بدند؟

و سوال دیگم در مورد گرفتن پذیرش از دانشگاه خارجی برای فوق لیسانس هست ؟ شرکتی که من ازش سوال کرده بودم و قرار بود برام این کارو انجام بده گفته از همین دوره دیگه به اونایی که مشکل سربازی دارن معافیت تحصیلی خارج از کشور داده نمیشه و اگه هم داده بشه **** وظیفه اجازه خروج نمیده ؟ این واقعیت داره ؟

در اولین مرحله باید کپی گواهی فراغت از تحصیلت رو برای **** وظیفه پست کنی که من این مدرک رو یک ماه پس از فارغ التحصیلی تونستم بگیرم. بعد سه ماه و نیم طول کشید تا معاف تشخیص داده شدم(بسته به مورد این زمان می تونه بیشتر یا کمتر باشه). در انتها بهم گفتن حدود یه ماه و نیم دیگه کارت معافیت با پست میاد در خونت.

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .من برای خونریزی معده ام دفترچه معافیت رو پست کردم .و جوابیه ای راجب اینکه خودم رو به بیمارستانه 2 ناجا معرفی کنم اومده .الان حدود 2 ماه از روش گذشته .وپدرم نمیزاره برم .میگه یه اشنا پیدا کنم بعد .اونم که پیدا نمیشه .میخواستم بدونم روئ دفترچه ای که برام اومده تاریخ یا چیزه دیگه ای نزده که تاکی وقت داری خودت رو به بیمارستان معرفی کنی .اگه احیانا من بازم تاخیر کنم .برام مشکل ساز نمیشه یا همین الانم کار از کار گذشته .:(

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
جواب منو بدید
37.gif

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Beh_Madonna :
ممنون از جوابت فقط یه چیز که خیلی برام مهمه
اگر کسی معاف از رزم بشود میتواند باز هم با پرداخت پول (15 میلیون )از کشور خارج شود ؟
یا با این شماره تماس بگیر ازشون بپرس :
تلفن‌ها : 7638472 الي 7638470 و 23 الي 7510920 نمابر : 7607177

یا به این سایت برو سوالتو مطرح کن باهاشون :
نشد میتونی از خود **** وظیفه بری بپرسی!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Reza_A :
در اولین مرحله باید کپی گواهی فراغت از تحصیلت رو برای **** وظیفه پست کنی که من این مدرک رو یک ماه پس از فارغ التحصیلی تونستم بگیرم. بعد سه ماه و نیم طول کشید تا معاف تشخیص داده شدم(بسته به مورد این زمان می تونه بیشتر یا کمتر باشه). در انتها بهم گفتن حدود یه ماه و نیم دیگه کارت معافیت با پست میاد در خونت.

ممنونم از جوابت . پس من باید حتمن کارم با دانشگاه تموم شده باشه

به نقل از mehdiney navaz :
سلام .من برای خونریزی معده ام دفترچه معافیت رو پست کردم .و جوابیه ای راجب اینکه خودم رو به بیمارستانه 2 ناجا معرفی کنم اومده .الان حدود 2 ماه از روش گذشته .وپدرم نمیزاره برم .میگه یه اشنا پیدا کنم بعد .اونم که پیدا نمیشه .میخواستم بدونم روئ دفترچه ای که برام اومده تاریخ یا چیزه دیگه ای نزده که تاکی وقت داری خودت رو به بیمارستان معرفی کنی .اگه احیانا من بازم تاخیر کنم .برام مشکل ساز نمیشه یا همین الانم کار از کار گذشته .
حتمن یه محدودیتی زمانی داره زنگ بزن بپرس!
شما مطمئنی که برای خون ریزی معده معافیت صادر میشه ؟ چطوری بررسی می کنند آیا باید تو بیمارستان آندرسکپی کنی ؟
و یه سوال ؟!
اگه کسی معدش سوراخ بوده و قبلن عمل کرده معاف می شه ؟ اگه میشه تو بیمارستان خبر دارید چه معایناتی روش انجام میشه ؟

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام دوستان

آقا این که میگن با معافی پزشکی کار دولتی نمیدن راسته؟

مثلن معافی برایه کف پا صاف؟

میشه یکی جریانشو بگه؟

avinar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبچ كسي از قانون قد و وزن جديدا استفاده كرده؟ كسي ميتونه راهنمائي كنه چه جوري ميشه حدود 10-12 كيلو كم كرد؟ قبلاً از راهنمائي شما متشكرم.

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از bAbAk_king :
سلام دوستان

آقا این که میگن با معافی پزشکی کار دولتی نمیدن راسته؟

مثلن معافی برایه کف پا صاف؟

میشه یکی جریانشو بگه؟

به این شوریام نیست. برای بعضی مشاغل محدودیت وجود داره. در خیلی از موارد باید در هر صورت آزمایش طب صنعتی بدی.

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
این قانون جدید دیگه از کجا اومد؟ چه بدبختیم از دست اینا !! میگن حتمن باید بیاین سربازی دیگه معافی وجود نداره !!!
http://www.baztab.com/news/45563.php

بالا