• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فكر كنم كمتر كسی باشه كه به خاطر كار در آينده حاضر باشه از معافی بگذره ، در ضمن معلوم هم نميكنه كه شخص به احتمال چند درصد به مشكل بخوره كه به نظر من درصدش در خيلی مواقع بسيار پايين هست.
قبلا در موردش صحبت شده و تو همين مايه ها هست كه گفتند و بستگی داره كه به چه دليل معاف شده باشيد كه اين در پرونده معافی شما ثبت مشه.

falsafe4iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسران جوان در داخل ایران باید بدانند که در مورد خدمت اجباری سربازی حق انها دارد پایمال می شود
طبق حقوق مدرن امروز ارتش و پلیس تنها می توانند از بین نیروی داوطلب تاکید می کنم داوطلب افرادی را
استخدام رسمی کنند با حقوق و مزایا.اینکه دو سال جوانان را ببرند به زور از انها مفتی کار بکشند
و عمرشان را تلف کنند و تازه در این مدت احتمالا سیگاری هم بشوند و ادب را هم از دست بدهند و بعد از
ان هم مایوس و بیکار و بی تخصص باشند یک ظلم بزرگ در حق پسران جوان ایران است.
تازه خیلی از این پسرها مشغول خواندن کنکور بوده اند که به دلیل قبول نشدن مجبور به دوری از
محیط درس و کنکور می شوند و بعد از سربازی هم که دیگر به کل از محیط درس دور شده اند
و نمی توانند در کنکور قبول شوند و یکی از دلایل اصلی قبولی بیشتر دختران در دانشگاه هم همین مسئله هست
دختران بدون دغدغه اگر قبول نشوند تا چند سال متوالی انقدر کنکو ر می دهند تا قبول شوند!ء
دولت می تواند به جای انکه دو سال وقت جوانان را تلف کند ان هم زوری و مفتی انها را دو سال به
مراکز فنی و حرفه ایی بفرستد تا بعد از دو سال فن و کاری را یاد گرفته باشند و بتوانند مشغول
یک کاری بشوندیعنی مثلا در قانون ثبت شود که اگر جوانی چند سال متوالی در کنکور قبول نشد
وارد مراکز فنی و حرفه ایی شود که اتفاقا یادگیری یک فن عملی خیلی بهتر از بسیاری رشته های تئوری
بدرد نخور دانشگاه است.بعد از اینکه این جوانان از این مراکز فنی و حرفه ایی خارج شدند بر حسب
تخصص خود وام بگیرند که بتوانند شغل مستقلی را برای خود دست و پا کنند یا اگر توانستند جایی استخدام شوند
وقتی تعداد سربازان هر سال را ببینید به عمق فاجعه پی می برید که چگونه از بی تدبیری دولتمردان
و قانون گزاران دارد میلیونها عمر جوان عمرشان بیهوده تلف می شود بدون اینکه تخصصی یاد بگیرند
اما حق را باید گرفت.پسران باید با تشکیل یک اتحادیه مثلا با نام اتحادیه پسران جوان با انجام میتینگ و
اعتصاب و تظاهرات و نافرمانیهای مدنی دیگر اعتراض خود را به این ظلم بزرگ نشان دهند
ارتش و پلیس اگر نیرو می خواهند طبق حقوق مسلم پسران باید تنها از بین نیروی داوطلب استخدام رسمی
کنند با حقوق کافی و بیمه و مزایا.جالب است که بدانید در بسیاری از کشورها به دلیل مخاطره امیز
بودن شغل ارتش و پلیس بالاترین حقوق به انها تعلق می گیرد و تازه با این وجود ارتش و پلیس مجبورند
مدام تبلیغات وسیع کنند تا نیروهای داوطلبی پیدا شوند که حاضر به استخدام شوند.ان وقت در ایران امروز
به زور و مفتی جوانان ما را می برند در سخت ترین کارها و اسمش را هم می گذارند خدمت مقدس!
تازه شنیده ام به سربازان صفر توهین زیادی هم می شود.خوب دیگر این خود مردم ما هستند که حق خود
را نمی دانند.مثلا حکم اعدام نباید وجود داشته باشد و حبس ابد باید بالاترین مجازات باشد اما در ایران امروز
حکم اعدام وجود دارد.یعنی در مقابل عمل زشت قتل قانون هم خود قاتل است!یا مثلا حکم
وحشیانه شلاق که مربوط به قرون وسطی است و اخوندهای عقب مانده تنها برای تحقیر ملت شریف ایران
ان را به کار می برند.یا مثلا ********** که یک نوع سلطنت اخوندی است و دیکتاتوری
یک اخوند چه حقی دارد که به اسم ********** سلطنت کند و دیکتاتوری تشکیل دهد؟باید بالاترین مقام
کشور رییس جمهوری باشد که هر چهار سال با رای مستقیم مردم انتخاب می شود.و شورای نگهبان
چه حقی دارد که بعضی از کاندیدهای ریاست جمهوری یا پارلمان را از کاندیدا شدن محروم می کند؟
خود مردم هستند که باید تصمیم بگیرند که به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند
شورای نگهبان چه حقی دارد که قانون تصویب شده توسط پارلمان را رد کند؟این که دیگر پارلمان نمی شود
بسیج چه حقی دارد در زندگی شخصی مردم دخالت کند؟
چرا حتی پوشش لباس که اولیه ترین حقوق یک فرد است زوری و اجباری است؟
چرا اسلام زوری در ایران حاکم است؟در حالیکه در خود اسلام هم چندین شاخه و زیر شاخه وجود دارد
و ما فقط چیزی حدود 62 مدل شیعه در جهان داریم و چهار مدل سنی و هزاران مذهب و دین دیگر
چرا پلیس ایران رفتار خشن و تحقیر امیز با مردم شریف ایران دارد؟
چرا شادی را از جوانان گرفته اند؟
چرا حقوق زنان پایمال می شود چه در قانون خانواده و چه در قوانین اجتماعی؟
چرا اقتصاد ایران انحصاری در دست چند مافیا است که دیگر مردم هیچ نفعی از ان ندارند؟
چرا دروس مدرسه و دانشگاه را با خرافات مذهبی مخلوط کرده اند ان هم فقط با یک مذهب انحصاری؟
چرا به خاطر قوانین عقب مانده ورزش زنان نابود شده است؟
را به خاطر قوانین عقب مانده جهانگردان کمی به ایران می ایند و از میلیاردها درامد ان بی بهره شده ایم؟
چرا به دلیل قوانین عقب مانده میزبانی هیچ مسابقات مهم ورزشی و فرهنگی به ایران داده نمی شود؟
چرا به دلیل قوانین مذهبی سینمای ایران سینمای ایران دچار سانسور شده است؟
چرا به دلیل قوانین مذهبی فضای غم بر جوانان حاکم شده تا انها یا خارج شوند یا بمانند و روان پریشی بگیرند؟
چرا مدارس دخترانه و پسرانه از هم جداست تا جوانان به صورت غیر طبیعی و روانی بزرگ شوند؟
چرا با وجود منابع مالی فراوان کودک خیابانی و فقیر وجود دارد؟
چرا درامد سرانه ایران پایین است؟
چرا تورم دور قمی است؟
و هزاران سوال دیگر.
اینها همه حقوق ملت شریف ایران است.که پایمال می شود.اما حق را باید گرفت
و تنها راه گرفتن حق از یک دیکتاوری نظامی اعتصابات سراسری است که کم هزینه ترین راه برای مردم است.
با تنها 3 ماه اعتصاب سراسری چنان فشاری بر پیکر حکومت دیکتاتوری اخوندها وارد خواهد امد که یا
به تغییر قانون اساسی و ایجاد اصلاحات اساسی فوری تن بدهند یا سقوط کنند.
فکر نمی کنم با این هم رنج و سختی و ظلمی که مردم ایران می کشند 3 ماه اعتصاب سراسری سخت باشد
تازه وقتی که بدانند با این کار به حقوق پایمال شده خود می رسند

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ديشب برنامه نگاه ۱ از شبكه اول توضيحات نسبتا كامل و جامعی از آخرين برنامه ها در مورد سربازها و مشمولان داد، اگر خبر داشتم زودتر اطلاع رسانی می كردم.

در مورد ترفند های معاف شدن هم صحبت شد كه افراد به فكر راه های ناجور نباشند، اينطور كه مشخصه ظاهرا برای افراد جديدتر سخت تر شده ;)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ديشب برنامه نگاه ۱ از شبكه اول توضيحات نسبتا كامل و جامعی از آخرين برنامه ها در مورد سربازها و مشمولان داد، اگر خبر داشتم زودتر اطلاع رسانی می كردم.

در مورد ترفند های معاف شدن هم صحبت شد كه افراد به فكر راه های ناجور نباشند، اينطور كه مشخصه ظاهرا برای افراد جديدتر سخت تر شده ;)

در مورد معافیتها تعریف می کنی ؟ چیز تازه ای نگفتن ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
راستش خيلی چيزهاش تعريف كردنی نيست در اينجا ...
منم البته برنامه رو به صورت كامل نديدم.
اما انشاا... خدا ياريشون كنه بهتر بشه و به ملت خدمت كنند.

جالب بود برام، خوب بعضی از افراد از ترفندهای لاغری و چاقی برای معافی استفاده ميكردن، همينطور مطلقه بودن مادر و و و ... كه در مورد اين مسائل يكم صحبت داشت و منظورشون اين بود كه ديگه مثل قبل نيست كه همينطوری و هركی هركی به كسی معافی بدن.

در مورد افراد خارج از كشور صحبت كردن. ...

افرادی كه مشكل يا مريضی تعرق كف دست رو دارن...

متاسفانه برنامه هم انگار تكرار نميشه . اما فرمودند كه توی دفترچه ای چند صفجه ای اين شرايط هست كه فكر ميكنم منظورشون همون دفترچه اصلی **** وظيفه بوده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فایر جان ، درباره امریه هم یه توضیح میدی ؟ کدوم ارگان ها میدن ؟ کی باید بریم دنبالش ؟ و ...
veiledsmile.gif

mahdisf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سربازی رو نه خریدم ، نه معاف شدم و نه اینکه رفتم.بلکه بجای سزبازی رفتن یه جوری زیرآبی رفتم.
خوب چیه مگه قوانین این مملکت جوریه که اگه کمی وقت بذاری میشه خیلی کارا کرد

سیامک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دخترا خدایی چه حالی می کنند؟
نه؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فایر جان ، درباره امریه هم یه توضیح میدی ؟ کدوم ارگان ها میدن ؟ کی باید بریم دنبالش ؟ و ..
منظور از امريه دقيقا چيه ؟

اگر منظورتون همون اطلاعيه ای هست كه ميگه از سن .. تا سن ... برای سربازی اقدام كنند ، من چند روز پيش توی روزنامه ای چيزهايی ديدم... اگر هم منظور چيز ديگه هست كه .؟

این دخترا خدایی چه حالی می کنند؟
اتفاقا در اين زمينه يك جوكی هم وجود داره ، الان كه فرمودين يادم افتاد !! ولی خوب ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امریه همینه که بعضی ارگان ها و نهادها می دن به طرف ... یعنی شما موقع اعزام یه نامه دستته که توش نوشته فلان جا به این آدم نیاز داره .. و سربازی ات رو اونجا می گذرونی ... بعضی سازمان ها و وزارتخونه ها ظاهرا سهمیه سرباز دارن ... اینو میگم ... اسمش چیز دیگه ایه ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
درسته اتفاقا منم يك همچين موردی رو از دست دادم ، بعدش افسوس خوردم چرا معاف شدم, ولی خوب ديگه كاريش نميشد كرد.

- در موردش متاسفانه چيزی نميدونم اما سعی كنيد قبل از اينكه به مرز رفتن به سربازی برسيد برای اين مسئله از دوستان ، آشناها حداقل يك اقداماتی رو بكنيد و يا اگر هم به قول شما امريه ای وجود داره حتما در موردش پيگير بشيد كه اگر بتونيد در زمينه فعاليت ، يا شغل و حرفه اصليتون دوران سربازی رو بگذرونيد نه تنها بد نيست ، بلكه بعدا هم كلی استفادش رو ميبريد چه از لحاظ مادی و چه غيره ... !!

kaspersky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم معاف شدم یکی دو هفته پیش!هنوز کارتم نیومده!به زودی میاد!
به نظر من یا باید معاف گرفت یا رفت و آشخور شد!

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
من سربازی رو نه خریدم ، نه معاف شدم و نه اینکه رفتم.بلکه بجای سزبازی رفتن یه جوری زیرآبی رفتم.
خوب چیه مگه قوانین این مملکت جوریه که اگه کمی وقت بذاری میشه خیلی کارا کرد

سلام
خوب شما چي كار كردي به ما هم ميگي ؟ ؟

زيرآبي رفتن به ما هم آموزش ميدي؟

reza_active

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من كه معاف شدم كارتم هم يه هفته پيش اومد ولي خداييش پدرم در آومد

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلاً ويرايش :(

فعلاً :(

mastic

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خدا رو شکر من 4 ماه دیگه کارتمو میگیرم !!!
مرحله : 372 سالار !!!
محل خدمت : فرماندهی پشتیبانی مرکز - نیروی هوایی
نوع خدمت : پاسدار
مدرک تحصیلی : پیش دانشگاهی
اضافه خدمت : 1 ماه
دلیل : غیبت

arashepal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam douste aziz mitounam beporsam shoma che moafiyati gereftin
akhe shenidam kasani ke moafiyat migiran bayad doreye amouzeshi ro beran
kasi dar in mored chizi midoune

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
راستش خيلی چيزهاش تعريف كردنی نيست در اينجا ...
منم البته برنامه رو به صورت كامل نديدم.
اما انشاا... خدا ياريشون كنه بهتر بشه و به ملت خدمت كنند.

جالب بود برام، خوب بعضی از افراد از ترفندهای لاغری و چاقی برای معافی استفاده ميكردن، همينطور مطلقه بودن مادر و و و ... كه در مورد اين مسائل يكم صحبت داشت و منظورشون اين بود كه ديگه مثل قبل نيست كه همينطوری و هركی هركی به كسی معافی بدن.

در مورد افراد خارج از كشور صحبت كردن. ...

افرادی كه مشكل يا مريضی تعرق كف دست رو دارن...

متاسفانه برنامه هم انگار تكرار نميشه . اما فرمودند كه توی دفترچه ای چند صفجه ای اين شرايط هست كه فكر ميكنم منظورشون همون دفترچه اصلی **** وظيفه بوده.

يعنی تعرق كف دست ماليد؟

بالا