به نقل از ehsan :معافیت تحصیلی!
تنها خوبی دانشگاه همینه و بس!
×× خوب گفتي مهربون
به نقل از ehsan :معافیت تحصیلی!
تنها خوبی دانشگاه همینه و بس!
به نقل از kami :عزيز جان بنده موقع ارسال مدارك( 2آذر) 69 كيلو بودم. 11آذر 62 كيلو و روز شورا( 13 دي) 56 كيلو بودم( برام زد 59 كيلو). فكر نكنم بد تر از اين باشه.![]()
به نقل از kami :هر چه قدت بيش وزنت كمتر. قدبلندتر+ وزن كمتر= معافي ساده تر.
به نقل از persian_londoner :بابا مگه اين سربازي چيه كه اينقدر ازش ميترسين. فقط حدود دو سال از عمرتون تلف ميشه و بايد كلي آش بخورين و احياناَ اگه نقاط مرزي باشين يه گوله اي چيزي بخورين و برين اون دنيا، همین!!!!!
به نقل از nintood :آقا يه باطري ساعت بذار زير زبونت برو پزشكي نظامي يه نوار مغز با الكترو انسفالو گرافي ازت بگيرن
به سادگي نشون ميده كه شما ديوونه اي
اونوقت معافيت دائم بهت ميدن
البته توتون كاپتان بلك لايت رو با يه استكان سركه هم ميتوني بخوري تا قلبت از سينه ات كنده بشه و انفلاكت بزني
اونوقت دو حالت پيش مياد
يا از سربازي معاف ميشي كه فبها
يا از زندگي
به نقل از kami :عزيز جان بنده موقع ارسال مدارك( 2آذر) 69 كيلو بودم. 11آذر 62 كيلو و روز شورا( 13 دي) 56 كيلو بودم( برام زد 59 كيلو). فكر نكنم بد تر از اين باشه.![]()
به نقل از nintood :آقا يه باطري ساعت بذار زير زبونت برو پزشكي نظامي يه نوار مغز با الكترو انسفالو گرافي ازت بگيرن
به سادگي نشون ميده كه شما ديوونه اي
اونوقت معافيت دائم بهت ميدن
البته توتون كاپتان بلك لايت رو با يه استكان سركه هم ميتوني بخوري تا قلبت از سينه ات كنده بشه و انفلاكت بزني
اونوقت دو حالت پيش مياد
يا از سربازي معاف ميشي كه فبها
يا از زندگي
به نقل از mitch :آقا بگو چجوری کم کردی. من دارم امیدوار می شم.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:- یه عملی هم هست که اگر به مدت سه ماه روزی هفت مرتبه انجام بدی چشمات اونقدر ضعیف میشه که میتونی معافی بگیری
به نقل از mitch :- یه عملی هم هست که اگر به مدت سه ماه روزی هفت مرتبه انجام بدی چشمات اونقدر ضعیف میشه که میتونی معافی بگیری![]()
تمام مدت هيچ نخوردم به جز آب و شير و عسل :wacko: . روز آخر فقط استخوان هاي صورتم معلوم بودند.به نقل از mitch :آقا بگو چجوری کم کردی. من دارم امیدوار می شم.
نه والله خودمم حاليم نشد چي گفتمبه نقل از fireboy8766 :×× شما خودت فهميدي چي شد با اين پيشنهادي كه دادي؟ :blush:
به نقل از Kako ::lol:
:lol:
![]()
![]()
چه تاپیک با مزه ای شده اینجا ! این چند تا پیشنهاد آخری شدیدا خنده دار و کارامد بود . مخصوصا عمل 3 ماهه و 7 مرتبه ای در روز !![]()
سیبیلوی معاف دائم ( تازه رو کارتم نمیدونید چی نوشته ! بخاطر آممرضا نمینویسم)