حداکثر تا 2 ماه دیگه باید پست کنید در غیر این صورت 3 ماه اضافه دفترچه رو میخورید
زود تر از برج 8 اعزام نمیشید.
آقایونی که قراره برید خدمت و می دونید که معافی و ... در کار نخواهد بود، سعی کنید هرچه زودتر وارد خدمت بشید و دنبال عقب انداختن نباشید. این عقب انداختن ها هیچ سودی نداره جز پشیمونی و هدر دادن وقت. من خودم از کسایی بودم که از خدمت واقعاً می ترسیدم!! اصلاً باورم نمی شد که بتونم برم سربازی و یک سد بزرگ شده بود برام. الان 19 ماه خدمت کردم و خیلی سریع تر و راحت تر از اونی که فکر می کردم گذشت. با خودتون کنار بیاید. حالا که قراره 20 ماه یا کمتر تو یه شرایط دیگه باشید ازش استفاده کنید. خیلی چیزا به خودتون بستگی داره. نمی خواستم نصیحت کنم صرفاً تجربه بود.
در مورد عقب انداختن چندین بار صحبت شده در صفحات قبلی ... سخت نیست ... میری **** وظیفه و میگی که می خوام عقب بندازم ... راحت انجام میشه ... (حداقل تا اونجا که من می دونم و خودم انجام دادم و از دوستان پرسیدم)ممنون. ولي من نمي خوام كه نرم. با سربازي هم مشكل ندارم. توانايي انطباق با هرگونه شرايط جوي رو هم دارم(چون شهرستان درس خوندم). دفترچه آماده است و تا آخر هفته هم پست ميشه. منتهي مي خواستم ببينم كه كي ميفتم كه يا برم سر يه كاري يا اگه ميشه ارشد بدم. آخه يكي از بچه ها مي گفت قطعا اعزامت دي يا اسفنده شايد هم سال بعده. اگر از نحوه عقب انداختن هم چيزي ميدونيد بگيد ممنون ميشم.
يا علي.
جالبه . من هم همین امروز این مطلب رو از یکی از دوستان که می خواد بره خدمت شنیدم . اون هم می خواد همین کار رو بکنه /با سلام من شنیده تم اگر کسی در بدنش جای بخیه بیشتر از 18 سانت داشته باشد معاف می شود آیا این قزیه صحت دارد چون من روی پام حدود 21 سانت بخیه دارم.
باتشکر
آستیگمات باهاش جمع نمیشه ... شماره ات 8 هستش ... با قطره حدود 7 فرض کن ...سلام دوستان هم درد
میخوام معافیت پزشکی از طریق چشم بگیرم.
وضعیت پزشکی چشمم:
چشم راست : (SPH= -4.00) - (CYL= -0.50)
چشم چپ : (SPH= -3.75) - (CYL= -0.25)
SPH نمره چشمه و CYL نمره آستیگمات
آیا این دوتا باهم جمع میشن یا نه فقط نمره چشم ملاک هستش؟
ممنون میشم جوابمو بدید
موفق باشید
آستیگمات باهاش جمع نمیشه ... شماره ات 8 هستش ... با قطره حدود 7 فرض کن ...
والا به من گفتن حساب نمیشه .. دکتر اولیه گفت ... البته من از یگانم اقدام کردم ... ضمنا لیسانس به بالا بود (نمره = 10) ...با تشکر از شما ،
ولی دکتر به من گفت که آستیگمات نصفش حساب میشه.آیا این صحت داره؟
شنیدم قطره 25 صدم شماره رو میبره بالا ولی شما گفتید میاره پایین.یه توضیح میدید؟
ممنون میشم.
موفق باشید