• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دفترچه راهنمایی هست که کلیه بیماریهاونقصهایی روکه منجربه معافی ازخدمت یا معافی ازرزم می شه توش نوشته .گمونم الان هم اداره پست داشته باشه .اگه داشتن بگیروبخون .شایدمعاف شدی
يك كتاب كوچك قوانين هست
در همه كتابخونه ها دارن
فكر كنم جلدش سبزه
كامل از سير تا پياز تمام موارد را نوشته

mehdi0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك كتاب كوچك قوانين هست
در همه كتابخونه ها دارن
فكر كنم جلدش سبزه
كامل از سير تا پياز تمام موارد را نوشته
سلام علیکم
تونیزحرف ماراتکرارنمودی .این حرفت موردتاییدنسبی ماقرارگرفت
جلدش هم گمونه ازچندرنگ تشکیل شده

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک با معرفت وارد میخوام جواب سوالمو بده

-اگر کسی مشمول معافیت کفالت (از نوع پدر بالای 59 سال) بشه در حال حاظر آموزشی باید بره یا نه؟
-اگر باید بره مقدار زمانش تفاوت میکنه یا نه؟

اینو لطف کنید جواب بدید (بخصوص اگر عملا شرایط مشابه منو کسی داشته یا کسی رو میشناسید با این شرایط) خوب مسلما راحت تر میشه استناد کرد......

آخه از خود **** وظیفه که میپرسی درست جوابتو نمیدن.......چنان دو پهلو جواب میدن که به اسم خودتم شک میکنی.......:(

به هر حال اگر کسی از این موضوع (با اطمینان) خبر داره منو از شک و بلاتکلیفی خارج کنه ممنون میشم:eek:

Shahab_zelzele

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

-اگر کسی مشمول معافیت کفالت (از نوع پدر بالای 59 سال) بشه در حال حاظر آموزشی باید بره یا نه؟

اینو لطف کنید جواب بدید (بخصوص اگر عملا شرایط مشابه منو کسی داشته یا کسی رو میشناسید با این شرایط) خوب مسلما راحت تر میشه استناد کرد......

آخه از خود **** وظیفه که میپرسی درست جوابتو نمیدن.......چنان دو پهلو جواب میدن که به اسم خودتم شک میکنی.......:(

به هر حال اگر کسی از این موضوع (با اطمینان) خبر داره منو از شک و بلاتکلیفی خارج کنه ممنون میشم:eek:

نه دوست من شما اصلاً آموزشی نميريد...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

نه آموزشی نداری
خودم 1 ماه پیش این معافی رو گرفتم حالا کارتم هم اومده;)

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هر دوی شما عزیزان متشکرم :)

اما یک سوال دیگه اینکه

من یک برادر 11 ساله هم دارم....بر طبق اونچه که در دفترچه خدمت نوشته فرزند ذکور زیر 18 سال اصلا به حساب نمیاد و معافیت کفالت شامل حال من میشه (البته اونطور که من برداشت کردم) درسته؟

من در حال حاظر در فرجه 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل هستم و مشکل غیبت هم ندارم فقط محض احتیاط میخواستم وضعیت برادر صغیر رو هم چک کرده باشم که آیا مشکلی برای معافیت بوجود میاره یا نه؟

با تشکر :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خوب بلاخره سیل جمعیتی که اول دهه 80 رفتن دانشگاه ترافیک ارشد و خدمت رو بوجود آوردن !!تا شهریور 87 هم زندگی کن !! بعدشم زندگی کن !! چون اصلا آموزشیت رو از همین الان پیچوندی !! چون از 10-12 شهریور ماه رمضونه و یه ماه بخور بخواب بعدش هم ترخیص !! به همین سادگی 2 ماهش رفت !! برای باقیش هم برو دنبال امریه !! **** فکر میکنم کسایی که اضاف دفترچه ای دارن امریه نمیده ولی برو تحقیق کن !!
در هر صورت موفق باشی !!

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سال هاست كه من هر روز روزنامه مي خونم و مدتيه از قول مسئولان رده بالاي معاونت وظيفه مي خونم كه سربازان ، طبق نرم افزار جديدي كه ما براي سيستم هامون تعريف كرديم ، نزديك محل زندگي شون خدمت خواهند كرد. همون طور كه همه مون مي دونيم ، مردم براي مسئولاي ما حكم پشگل و زيردست دارن. آيا به اين گفته شون اعتماد دارين و در دوستان و آشنايان تون كه جديدا خدمت رفتن همچين چيزي رو مشاهده كردين؟ :rolleyes:

شتر در خواب بیند پنبه دانه
گهی لف لف کند گه دانه دانه

منظورم با شما نیست یک وقت برداشت بدی نکنی . حرفم با مسئولین بالا بود که هر روز وعده های توخالی می دن

barba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اینجا کسی از خرید سربازی برای مشمولین خارج از کشور خبر داره؟
یه قانونی هست که می گه اگه کسی قبل 29/12/1382 از کشور خارج شده و بیش از 2 سال خارج باشه می تونه 5 میلیون بده و معافی بگیره... من قبل از اون تاریخ رفتم خارج و الان یه 4-5 سالی هست خارجم ولی نمی دونم شامل این قانون می شم یا نه چون زمان خروج، دانشجو بودم و 5 میلیون وثیقه گذاشتم... یه جا می خوندم که این قانون مال کسایی هست که قبل از مشمولی خارج شدن و شامل من نمیشه ولی ممکنه آیین نامهء جدیدی بیاد و غیره...
اگه کسی ما رو آپدیت کنه ممنون می شم!

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
اقا کسی این نمره معافی چشم رو می دونه ایا برای لیسانس باید 8 باشه یا 10 ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اقا کسی این نمره معافی چشم رو می دونه ایا برای لیسانس باید 8 باشه یا 10 ؟
10
آقا اینجا کسی از خرید سربازی برای مشمولین خارج از کشور خبر داره؟
یه قانونی هست که می گه اگه کسی قبل 29/12/1382 از کشور خارج شده و بیش از 2 سال خارج باشه می تونه 5 میلیون بده و معافی بگیره... من قبل از اون تاریخ رفتم خارج و الان یه 4-5 سالی هست خارجم ولی نمی دونم شامل این قانون می شم یا نه چون زمان خروج، دانشجو بودم و 5 میلیون وثیقه گذاشتم... یه جا می خوندم که این قانون مال کسایی هست که قبل از مشمولی خارج شدن و شامل من نمیشه ولی ممکنه آیین نامهء جدیدی بیاد و غیره...
اگه کسی ما رو آپدیت کنه ممنون می شم!
اینا رو باید بری میدون **** خودت بپرسی .. منم فکر می کنم مربوط میشه به کسانی که قبل از مشمولی از کشور خارج شدن ... 2-3 نفری از فامیل ها که واسه بچه شون معافی گرفتن ، همینطوری بوده ...
من شهريور 87 اعزاممه مي تونم درخواست كنم زودتر منو بفرستن؟ اين كارو مي كنن يا نه؟ تا حالا براي كسي پيش اومده؟ پنج شش ماه انتظار براي اعزام خيلي نا عادلانه ست آدم ديوانه ميشه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
جلو انداختن ، سخت تر از عقب انداختنه ... باید یه نفر رو پیدا کنی که هم رشته باشه - هم شهر - غیبت نداشته باشه و حاضر باشه ماهش رو با تو عوض کنه ...

ieeeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روز ملاقات مردمی دوشنبه فکر کنم ساعت 8 صبح امضاشو بگیر!!!!!!!!البته با چرب زبونی
ولی به قسمت راضی باشید
من خودم برگه سبزم رو 2ساعته گرفتم تاریخ اعزام 3ماهه !!!!!!!دیگه بود خودم هم کردمش یه ماهه دیگه که ای کاش نمیکردم
امریه شهرداری ام جور نشد گفتن سه ماهه دیگه اعزام داریم تازه تو مصاحبه هم قبول شدم ولی این دفعه هر کار کردم نشد بندازم عقب چون برگه سفید اعزام اومده بود!!!!!!!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
من که معاف شدم.....
:دی آخ جون چه کیفی داره
البته اینقدر دلم می خواست برم سربازی...."آره جونه خودت"

Imannnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک برادر 11 ساله هم دارم....بر طبق اونچه که در دفترچه خدمت نوشته فرزند ذکور زیر 18 سال اصلا به حساب نمیاد و معافیت کفالت شامل حال من میشه (البته اونطور که من برداشت کردم) درسته؟

من در حال حاظر در فرجه 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل هستم و مشکل غیبت هم ندارم فقط محض احتیاط میخواستم وضعیت برادر صغیر رو هم چک کرده باشم که آیا مشکلی برای معافیت بوجود میاره یا نه؟

ینی یک با معرفت پیدا نمیشه که جواب سوال منو بدونه ؟! :rolleyes:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

معافی شامل حال شما میشه

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام درباره معافیت پزشکی سوالی داشتم .
من برای زخم معده و مشکل خونریزی ام که داشتم اقدام برای معافی کردم البته بعد از دو سال تاخیر
رفتم و بیمارستان ناجا برای اندیسکوپی نوشت چند زخم در معده و اعثنی عشر بودفکر کنم 7 تا دکتر ضمیمه کرد و فرداش برای تاید دومین دکتر مراجعه کردم که اونم تایید کرد که زخم معده و خونریزی از ناحیه معده و اعثنی عشر دارد .بعد گفتند برو 45 روز دیگه مراجعه کن به وظیفه عمومی استان رفتم معاونت یه برگه استعلام اخرین وضیعت مشمول خواستند که اونم الان اماده کردم به اعضای مدارک دیگر باید بعد از 15 برم
سوالم اینه که من متولد 62 گیر ندند که این چند وقت کجا بودی
به نظرتون معاف میشم بلاخره ؟؟؟؟:(

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام به همه دوستان
من دفترچه رو فرستادم و برگه اعزام به خدمتم اومد (تاريخ اعزام = 1 شهريور)
كسي ميدونه تو شيراز براي سهميه گرفتن از **** يا احيانا امريه بايد به كجا مراجعه كنم؟

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من معافیت کفالت دارم ولی اموزشی رو باید برم .
مدرکم هم دیپلم و شماره چشمام 6.25 هست.
می شه کاری کرد اموزشی رو نرم با توجه به شماره چشمام.
اگر بشه نرم اموزشی رو معافیت پزشکی نمیشه؟؟؟
در ضمن نامه اعزامم هم اومده تاریخ 18/2/87
ممنوم

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر معاف از رزم بشم تو کارت می زنن؟

بالا