sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
هووووورررررراااااااااااااااااااااااااااااا
http://tabnak.ir/pages/?cid=3846
با سلام به دوستان.من 23 سالمه و پارسال همين موقع ها به دليل داشتن اضطراب و انحراف بيني معاف شدمhno:
هووووورررررراااااااااااااااااااااااااااااا
دقیقا این عفو برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نگردنآقا میشه بگید این عفو دقیقا چه غایبینی رو در بر می گیره؟؟؟ من تا الان هیچ اقدامی نکردم ، آیا می تونم از این عفو استفاده کنم؟؟؟ اطلاعات دقیق تر از کجا می تونم بگیرم؟
دقیقا این عفو برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نگردن
وگرنه کسانی که ارسال کردن و کسانی که درحال خدمت بودن و فرار کردن معمولا عفو نمیخورن
یه اضافه خدمت 3 ماهس برای کسانی که به سن اعزام رسیده بودن ولی اصلا دفترچه نگرفته بودن
ولی به شما نمیرسه چون مخصوص کسانی است که تا عید غدیر اعزام بشن و شما هنوز دفترچه هم نگرفتی (خودتون فرمودید هیچ اقدامی نکردید)
دوست عزیز شما متوجه نشدی مقصر منم؟بالاخره من نفهمیدم مال کسانی هست که دفترچه پست کردن یا نکردن . شما اول گفنید برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نکردن (مثل من) .... بعدش اومدی گفتی به من نمی رسه . بالاخره چی؟؟؟
میشه خواهش کنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر نکنید و بقیه رو به گمراهی نبرید؟؟؟ بعضی ها اینجا فکر می کنن تو هر مساله ای باید خودشونو صاحب نظر نشون بدن . به خدا واسه حرف نزدن سر آدمو نمی برن!!!!!
دوست عزیز شما متوجه نشدی مقصر منم؟
من عرض کردم خدمتتون که شامل کسانیه که دفترچه نگرفتن
و پایینش عرض کردم خدمتتون که شرط بعدی اینه که تا عید غدیر اعزام بشن
شما شرط اول رو دارید ولی دوم رو ندارید
درسته که دفترچه پست نکردید ولی اگه الان برید و پست کنید تا اعزام بشید خیلی بیشتر از عید غدیر میشه
پس به شما تعلق نمیگیره
حالا متوجه شدید؟
اگه متوجه منظور نشدید نیازی به توهین و بدو بیراه نیست کافیه بگید بیشتر توضیح بدم
اول عصبانی شدم و اون پست رو زدمبا وجود اینکه پستت رو قبل از اینکه ادیتش بکنی خوندم و خودتم می دونی که توش پر توهین بود ، اما من معذرت می خوام اگه تندی کردم و چیزی گفتم که شما رو آزرده خاطر کرد . اون لحظه به خاطر این عفو مسخره و بی معنی فوق العاده عصبانی بودم . امیدوارم از من ناراحت نباشی
کجای این عفو مسخره بود؟ اگه به کاره شما نیومد به کاره خیلیای ولی اومدهبا وجود اینکه پستت رو قبل از اینکه ادیتش بکنی خوندم و خودتم می دونی که توش پر توهین بود ، اما من معذرت می خوام اگه تندی کردم و چیزی گفتم که شما رو آزرده خاطر کرد . اون لحظه به خاطر این عفو مسخره و بی معنی فوق العاده عصبانی بودم . امیدوارم از من ناراحت نباشی
درسته که دفترچه پست نکردید ولی اگه الان برید و پست کنید تا اعزام بشید خیلی بیشتر از عید غدیر میشه
پس به شما تعلق نمیگیره
نه خب خیلی ها هستن که از سال قبل تا الان اعزام شدن و الان مثلا 1 سال خدمتن یا الان در حال خدمتن به اونا تعلق میگیرهوا !!!!!....خوب پس با این حساب به هیچ کس تعلق نمیگیره که!!!....چون هیچ کس 2 هفته ای اعزام نمیشه
اگه جواب پست قبلیم رو هم بدید ممنونم
تو اینا که گفتی فقط کف پا صاف تا اونجا که من میدونم معافی دارهبچه ها من چند مورد برای معاف از رزم دارم ...ممکنه معاف کامل بشم؟؟؟
کف پام صافه...پورلابس قلب.... عمل فتق...میگرن... و به قول دوستمون اضطراب
حالا کسی میتونه سرنوشت منو دقیق بگه چیه؟؟...ممنون میشم....2 هفته بیشتر وقت ندارم
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم : اگه کسی سربازی نره چی میشه(از چه چیزایی محرومه)؟؟؟؟ بالاخره چی میشه؟؟؟..تا کی محرومه؟...تا آخر عمر؟؟؟؟
یکی به من گفت که این بخشودگی غیبت ها به معنی بخشودگی اضافه غیبت هاست ... غیبت ها همچنان ثبت شده باقی می مونن و وقتی واسه معافیت و امریه و اینا می خوای اقدام کنی ، ممکنه واسه ات دردسر درست کنن ... من نمی دونم راست یا دروغ بود ... ولی بهرحال احتیاط بد نیست ...کجای این عفو مسخره بود؟ اگه به کاره شما نیومد به کاره خیلیای ولی اومده
من الان سربازمیکی به من گفت که این بخشودگی غیبت ها به معنی بخشودگی اضافه غیبت هاست ... غیبت ها همچنان ثبت شده باقی می مونن و وقتی واسه معافیت و امریه و اینا می خوای اقدام کنی ، ممکنه واسه ات دردسر درست کنن ... من نمی دونم راست یا دروغ بود ... ولی بهرحال احتیاط بد نیست ...
کجای این عفو مسخره بود؟ اگه به کاره شما نیومد به کاره خیلیای ولی اومده
مگه خونه خالس؟میخوای بگم کجاش مسخره بود ؟؟ اینجاش مسخره بود که اگه قراره عفوی صورت بگیره این بخشش باید در جهت این باشه که کسانی که هنوز غایبند ، تشویق بشن که برن دفترچه بگیرن و پست کنن و به خدمت اعزام بشن . شما تصور کن اگه گفته میشد همه غایبین اگه تا فلان تاریخ خودشونو معرفی کنن بدون در نظر گرفتن تنبیهات قانونی به خدمت اعزام میشن ، می دونی چه تعداد زیادی از افراد خودشونو معرفی می کردن؟؟؟ مگه مسئولین ذی ربط به فکر کم کردن تعداد غایبین نیستن ؟؟؟ آیا این یه روش بهینه و منطقی برای این هدف محسوب نمیشه؟؟؟ موضوع اینجاست که مسئولین ما همیشه هدف ها رو گم می کنن و خودشونم نمی دونن که دنبال چی هستند .
در ضمن این ها هم تصمیماتی هست که در ستاد کل نیروهای مسلح گرفته میشه ، به اسم عفو به خورد خلق ا.. میدن . میشه گفت که یک مصوبه غیر مکتوبه !!!
میخوای بگم کجاش مسخره بود ؟؟ اینجاش مسخره بود که اگه قراره عفوی صورت بگیره این بخشش باید در جهت این باشه که کسانی که هنوز غایبند ، تشویق بشن که برن دفترچه بگیرن و پست کنن و به خدمت اعزام بشن . شما تصور کن اگه گفته میشد همه غایبین اگه تا فلان تاریخ خودشونو معرفی کنن بدون در نظر گرفتن تنبیهات قانونی به خدمت اعزام میشن ، می دونی چه تعداد زیادی از افراد خودشونو معرفی می کردن؟؟؟ مگه مسئولین ذی ربط به فکر کم کردن تعداد غایبین نیستن ؟؟؟ آیا این یه روش بهینه و منطقی برای این هدف محسوب نمیشه؟؟؟ موضوع اینجاست که مسئولین ما همیشه هدف ها رو گم می کنن و خودشونم نمی دونن که دنبال چی هستند .
در ضمن این ها هم تصمیماتی هست که در ستاد کل نیروهای مسلح گرفته میشه ، به اسم عفو به خورد خلق ا.. میدن . میشه گفت که یک مصوبه غیر مکتوبه !!!
شما درک صحیحی از خدمت ندارید !!و نمیدونید حتی یک روز اضافه خدمت یعنی چی !!و ظاهر کسایی که مثلا یک هفته اضافه خدمت دارن و دارن اضافه میکشن رو ندیدید !! 3ماه اضافه خدمت برای سرباز یعنی کابوس !!من کاری ندارم که بهتر بود اضافه رو شامل افراد غایب میکردن یا نه !! ولی هرگز اینقدر ساده قضاوت نکنید !!وگرنه کسانی که آماده اعزام به خدمتن یا در حال خدمتن که آب از سرشون گذشته بالاخره حالا 3 ماه این ور اون ورش زیاد فرقی نمی کنه .