• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان.من 23 سالمه و پارسال همين موقع ها به دليل داشتن اضطراب:( و انحراف بيني معاف شدم:eek:hno:

اضطراب؟؟؟؟!!!!

میشه توضیح بدید؟ :f34r:

از کجا میشه فهمید کسی اضطراب داره؟؟؟

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من چند مورد برای معاف از رزم دارم ...ممکنه معاف کامل بشم؟؟؟

کف پام صافه...پورلابس قلب.... عمل فتق...میگرن... و به قول دوستمون اضطراب

حالا کسی میتونه سرنوشت منو دقیق بگه چیه؟؟...ممنون میشم....2 هفته بیشتر وقت ندارم

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم : اگه کسی سربازی نره چی میشه(از چه چیزایی محرومه)؟؟؟؟ بالاخره چی میشه؟؟؟..تا کی محرومه؟...تا آخر عمر؟؟؟؟

rezaamotori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا میشه بگید این عفو دقیقا چه غایبینی رو در بر می گیره؟؟؟ من تا الان هیچ اقدامی نکردم ، آیا می تونم از این عفو استفاده کنم؟؟؟ اطلاعات دقیق تر از کجا می تونم بگیرم؟
دقیقا این عفو برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نگردن
وگرنه کسانی که ارسال کردن و کسانی که درحال خدمت بودن و فرار کردن معمولا عفو نمیخورن
یه اضافه خدمت 3 ماهس برای کسانی که به سن اعزام رسیده بودن ولی اصلا دفترچه نگرفته بودن
ولی به شما نمیرسه چون مخصوص کسانی است که تا عید غدیر اعزام بشن و شما هنوز دفترچه هم نگرفتی (خودتون فرمودید هیچ اقدامی نکردید)

rezaamotori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا این عفو برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نگردن
وگرنه کسانی که ارسال کردن و کسانی که درحال خدمت بودن و فرار کردن معمولا عفو نمیخورن
یه اضافه خدمت 3 ماهس برای کسانی که به سن اعزام رسیده بودن ولی اصلا دفترچه نگرفته بودن
ولی به شما نمیرسه چون مخصوص کسانی است که تا عید غدیر اعزام بشن و شما هنوز دفترچه هم نگرفتی (خودتون فرمودید هیچ اقدامی نکردید)

بالاخره من نفهمیدم مال کسانی هست که دفترچه پست کردن یا نکردن . شما اول گفنید برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نکردن (مثل من) .... بعدش اومدی گفتی به من نمی رسه . بالاخره چی؟؟؟
میشه خواهش کنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر نکنید و بقیه رو به گمراهی نبرید؟؟؟ بعضی ها اینجا فکر می کنن تو هر مساله ای باید خودشونو صاحب نظر نشون بدن . به خدا واسه حرف نزدن سر آدمو نمی برن!!!!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بالاخره من نفهمیدم مال کسانی هست که دفترچه پست کردن یا نکردن . شما اول گفنید برای کسانیه که اصلا دفترچه نگرفتن و ارسال نکردن (مثل من) .... بعدش اومدی گفتی به من نمی رسه . بالاخره چی؟؟؟
میشه خواهش کنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر نکنید و بقیه رو به گمراهی نبرید؟؟؟ بعضی ها اینجا فکر می کنن تو هر مساله ای باید خودشونو صاحب نظر نشون بدن . به خدا واسه حرف نزدن سر آدمو نمی برن!!!!!
دوست عزیز شما متوجه نشدی مقصر منم؟
من عرض کردم خدمتتون که شامل کسانیه که دفترچه نگرفتن
و پایینش عرض کردم خدمتتون که شرط بعدی اینه که تا عید غدیر اعزام بشن
شما شرط اول رو دارید ولی دوم رو ندارید
درسته که دفترچه پست نکردید ولی اگه الان برید و پست کنید تا اعزام بشید خیلی بیشتر از عید غدیر میشه
پس به شما تعلق نمیگیره
حالا متوجه شدید؟
اگه متوجه منظور نشدید نیازی به توهین و بدو بیراه نیست کافیه بگید بیشتر توضیح بدم

rezaamotori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما متوجه نشدی مقصر منم؟
من عرض کردم خدمتتون که شامل کسانیه که دفترچه نگرفتن
و پایینش عرض کردم خدمتتون که شرط بعدی اینه که تا عید غدیر اعزام بشن
شما شرط اول رو دارید ولی دوم رو ندارید
درسته که دفترچه پست نکردید ولی اگه الان برید و پست کنید تا اعزام بشید خیلی بیشتر از عید غدیر میشه
پس به شما تعلق نمیگیره
حالا متوجه شدید؟
اگه متوجه منظور نشدید نیازی به توهین و بدو بیراه نیست کافیه بگید بیشتر توضیح بدم

با وجود اینکه پستت رو قبل از اینکه ادیتش بکنی خوندم و خودتم می دونی که توش پر توهین بود ، اما من معذرت می خوام اگه تندی کردم و چیزی گفتم که شما رو آزرده خاطر کرد . اون لحظه به خاطر این عفو مسخره و بی معنی فوق العاده عصبانی بودم . امیدوارم از من ناراحت نباشی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با وجود اینکه پستت رو قبل از اینکه ادیتش بکنی خوندم و خودتم می دونی که توش پر توهین بود ، اما من معذرت می خوام اگه تندی کردم و چیزی گفتم که شما رو آزرده خاطر کرد . اون لحظه به خاطر این عفو مسخره و بی معنی فوق العاده عصبانی بودم . امیدوارم از من ناراحت نباشی
اول عصبانی شدم و اون پست رو زدم
ولی پشیمون شدم و ادیتش کردم که شما ناراحت نشی حالا که دیدی منم معذرت میخوام

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کجای این عفو مسخره بود؟ اگه به کاره شما نیومد به کاره خیلیای ولی اومده

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس به شما تعلق نمیگیره

وا !!!!!....خوب پس با این حساب به هیچ کس تعلق نمیگیره که!!!....چون هیچ کس 2 هفته ای اعزام نمیشه

اگه جواب پست قبلیم رو هم بدید ممنونم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
وا !!!!!....خوب پس با این حساب به هیچ کس تعلق نمیگیره که!!!....چون هیچ کس 2 هفته ای اعزام نمیشه

اگه جواب پست قبلیم رو هم بدید ممنونم
نه خب خیلی ها هستن که از سال قبل تا الان اعزام شدن و الان مثلا 1 سال خدمتن یا الان در حال خدمتن به اونا تعلق میگیره
خود من خیلی هارو میشناسم که الان این عفو بهشون تعلق میگیره

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بچه ها من چند مورد برای معاف از رزم دارم ...ممکنه معاف کامل بشم؟؟؟

کف پام صافه...پورلابس قلب.... عمل فتق...میگرن... و به قول دوستمون اضطراب

حالا کسی میتونه سرنوشت منو دقیق بگه چیه؟؟...ممنون میشم....2 هفته بیشتر وقت ندارم

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم : اگه کسی سربازی نره چی میشه(از چه چیزایی محرومه)؟؟؟؟ بالاخره چی میشه؟؟؟..تا کی محرومه؟...تا آخر عمر؟؟؟؟
تو اینا که گفتی فقط کف پا صاف تا اونجا که من میدونم معافی داره
اونم 2 نوع داره یکیش داره یکیش نداره
برو پیگیری کن

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
آخ که چی کیفی میده معافی
22.gif
9.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یکی به من گفت که این بخشودگی غیبت ها به معنی بخشودگی اضافه غیبت هاست ... غیبت ها همچنان ثبت شده باقی می مونن و وقتی واسه معافیت و امریه و اینا می خوای اقدام کنی ، ممکنه واسه ات دردسر درست کنن ... من نمی دونم راست یا دروغ بود ... ولی بهرحال احتیاط بد نیست ...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی به من گفت که این بخشودگی غیبت ها به معنی بخشودگی اضافه غیبت هاست ... غیبت ها همچنان ثبت شده باقی می مونن و وقتی واسه معافیت و امریه و اینا می خوای اقدام کنی ، ممکنه واسه ات دردسر درست کنن ... من نمی دونم راست یا دروغ بود ... ولی بهرحال احتیاط بد نیست ...
من الان سربازم
3 ماه اضافه که بخشیده شد بین سربازا نمی دونید چه خبر شد, بعضی ها مخصوصا کسایی که 18-19 ماه بودن از شادی بال در آوردن رفتن فضا

rezaamotori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

میخوای بگم کجاش مسخره بود ؟؟ اینجاش مسخره بود که اگه قراره عفوی صورت بگیره این بخشش باید در جهت این باشه که کسانی که هنوز غایبند ، تشویق بشن که برن دفترچه بگیرن و پست کنن و به خدمت اعزام بشن . شما تصور کن اگه گفته میشد همه غایبین اگه تا فلان تاریخ خودشونو معرفی کنن بدون در نظر گرفتن تنبیهات قانونی به خدمت اعزام میشن ، می دونی چه تعداد زیادی از افراد خودشونو معرفی می کردن؟؟؟ مگه مسئولین ذی ربط به فکر کم کردن تعداد غایبین نیستن ؟؟؟ آیا این یه روش بهینه و منطقی برای این هدف محسوب نمیشه؟؟؟ موضوع اینجاست که مسئولین ما همیشه هدف ها رو گم می کنن و خودشونم نمی دونن که دنبال چی هستند .
در ضمن این ها هم تصمیماتی هست که در ستاد کل نیروهای مسلح گرفته میشه ، به اسم عفو به خورد خلق ا.. میدن . میشه گفت که یک مصوبه غیر مکتوبه !!!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میخوای بگم کجاش مسخره بود ؟؟ اینجاش مسخره بود که اگه قراره عفوی صورت بگیره این بخشش باید در جهت این باشه که کسانی که هنوز غایبند ، تشویق بشن که برن دفترچه بگیرن و پست کنن و به خدمت اعزام بشن . شما تصور کن اگه گفته میشد همه غایبین اگه تا فلان تاریخ خودشونو معرفی کنن بدون در نظر گرفتن تنبیهات قانونی به خدمت اعزام میشن ، می دونی چه تعداد زیادی از افراد خودشونو معرفی می کردن؟؟؟ مگه مسئولین ذی ربط به فکر کم کردن تعداد غایبین نیستن ؟؟؟ آیا این یه روش بهینه و منطقی برای این هدف محسوب نمیشه؟؟؟ موضوع اینجاست که مسئولین ما همیشه هدف ها رو گم می کنن و خودشونم نمی دونن که دنبال چی هستند .
در ضمن این ها هم تصمیماتی هست که در ستاد کل نیروهای مسلح گرفته میشه ، به اسم عفو به خورد خلق ا.. میدن . میشه گفت که یک مصوبه غیر مکتوبه !!!
مگه خونه خالس؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

درسته و 100% تایید میشه . دو سال پیش هم همچین اتفاقی افتاد و همه غایبین چه کسانی که دفترچه گرفته بودن چه نگرفته بودن بخشیده شدند و یادم میاد خیلی از کسانی که من میشناختم به همین خاطر رفتن دفترچه گرفتن و پست کردن و به خدمت فرستاده شدن .
این بار هم کار اصولیش این بود که همه بخشیده بشن . وگرنه کسانی که آماده اعزام به خدمتن یا در حال خدمتن که آب از سرشون گذشته بالاخره حالا 3 ماه این ور اون ورش زیاد فرقی نمی کنه .
مهم اونایی هستن که غایبن و به دلیل نگرانی از اینکه به خاطر این غیبت شرایط خدمتشون سخت تر باشه نمیرن اقدام کنن . طبق فرمایش شما بهتر بود که عفوی صورت می گرفت که این افراد هم تشویق بشن که برن خدمت .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
وگرنه کسانی که آماده اعزام به خدمتن یا در حال خدمتن که آب از سرشون گذشته بالاخره حالا 3 ماه این ور اون ورش زیاد فرقی نمی کنه .
شما درک صحیحی از خدمت ندارید !!و نمیدونید حتی یک روز اضافه خدمت یعنی چی !!و ظاهر کسایی که مثلا یک هفته اضافه خدمت دارن و دارن اضافه میکشن رو ندیدید !! 3ماه اضافه خدمت برای سرباز یعنی کابوس !!من کاری ندارم که بهتر بود اضافه رو شامل افراد غایب میکردن یا نه !! ولی هرگز اینقدر ساده قضاوت نکنید !!

بالا