gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
بنده 2 اردیبهشت اعزام بخدمت هستم!!
آرزوی موفقیت در خدمت سربازی
بنده 2 اردیبهشت اعزام بخدمت هستم!!
آقا درباره ی اینکه گفته بودن پسری که پدرش 40 ماه سابقه فعالیت در زمان انقلاب یا جنگ داشته باشه معاف میشه کسی چیزی میدونه؟ من الان خیلی وقته برای این معافی اقدام کردم ولی هنوز میگن داریم استعلام میگیریم.
40 ماه جبهه در صورت تائید معافیت داره
اینا باید بره و آئین نامه واسه اش تصویب بشه که پروسه خیلی طولانی ای هستش ... یعنی اولا باید مدیریت ایثارگران همون وزارتخونه اینو تایید کنه (یعنی نامه بده که پدر شما 40 ماه سابقه داره) و بعدش هم باید بسیج اینو قبول کنه ...البته من شنیده بودم بیش از 40 ماه فعالیت در زمینه جنگ یا انقلاب که پدر من خیلی بیشتر از این حرفا سابقه داره. البته جبهه نبوده ولی چون تو وزارت راه بوده و جاده های مناطق جنگی رو میساختن فعالیت محسوب میشه.
هم تختی من تو آموزشی کفالت بود تازه تحت پوشش کمیته هم بودنبالاخره مدارک مرحله دوم منم آماده شد شنبه میرم **** وظیفه دیگه...
راستی اینجا که پرسیده بودم چند نفر بهم گفتن که معافی کفالت الان چند وقته که آموزشی رو داره. ولی زنگ زدم **** وظیفه گفتن نه! معاف کامل هست
من خودم همینجوری معاف شدمآقا درباره ی اینکه گفته بودن پسری که پدرش 40 ماه سابقه فعالیت در زمان انقلاب یا جنگ داشته باشه معاف میشه کسی چیزی میدونه؟ من الان خیلی وقته برای این معافی اقدام کردم ولی هنوز میگن داریم استعلام میگیریم.
هم تختی من تو آموزشی کفالت بود تازه تحت پوشش کمیته هم بودن
همش الکیه
به اینم گفته بودن نداره
به منم گفتن نداره
ولی وقتی نامه اومد در خونه هامون فهمیدیم داره
منکه بابام زنگ زد با اون رئیسش حرف زد گفت نداره
به حرفاشون اعتماد نکن چون میترسن هی برن اونجا گیر بدن که آموزشی نرن به همه میگن نداری
آموزشی رو به سختی در بیرجند تموم کردم :f34r:... تقسیمم افتاده خراسان رضوی
3 روز دیگه پایان دورم تموم میشه
دکتر که رفتم میگه تپش قلب شدیدی داری احتمالا معافی.. حالا شرایط و مراحل کارش تو یگان چیه؟؟؟
ميگم دكتر همونجا رفتيد؟
چي شد كه فهميديد تپش قلب داريد؟
ممنون
ایشالا که نداشته باشی البته دوران خوبیهشاید کفالت با کفالت هم فرق کنه! مثلا کفالت مادربزرگی که پسر دیگه ای نداره با کفالت پدر بالای 59 فرقی داره دیگه!
من که دانشجو هستم و فعلا معاف آموزش بخواد هم الانا نمیشه و اینا
حالا من یکشنبه میرم معلوم میشه
با سلام به دوستان.من 23 سالمه و پارسال همين موقع ها به دليل داشتن اضطراب و انحراف بيني معاف شدمhno:
مبارکهمنم معاف شدم تماممممم
معافی کفالت گرفتم اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم کمکی کنم
راستی معافی کفالت اصلا آموزشی هم نداشت
مبارکه
دیشب خواب پادگانو میدیدم
یادش بخیر
چقدر دلم تنگ شده براش
آرهمرسی مرسی:happy:
دلتنگ پادگان؟:blink:
مبارک باشه!!!!!منم معاف شدم تماممممم
معافی کفالت گرفتم اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم کمکی کنم
راستی معافی کفالت اصلا آموزشی هم نداشت
خیلی ممنونمبارک باشه!!!!!
آره
شاید پیش خودت بگی ایول 2 ماه نمیرم آموزشی ولی اگه بگم بهترین روزای عمرت از دستت رفت دروغ نگفتم