• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

ّafn.gig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منم معاف شدم تماممممم:D
معافی کفالت گرفتم اگه کسی سوالی داشت خوشحال میشم کمکی کنم
راستی معافی کفالت اصلا آموزشی هم نداشت

آقا یه دوستای من برا معافیت کفالت شرایطش اینه. معاف میشه یا نه؟

1) تک پسره.
2) باباش از مامانش جدا شده.
3) سن پدر 59 رو رد کرده.
4) دو تا هم خواهر داره.
5) غیبت هم داره. یعنی معرفی کرده ولی نرفته.

معاف کفالت میشه یا نه؟ اگه معاف نشه میدونم که نمیره. وضعشون خوب نیست و داره خرج مادر و خاهراشو میده. خیلی بی انصافیه اگه معاف نشه.
راستی میگن احمدی‌نژاد تو هر شهر یه نماینده گذاشته که نامه های مردم رو بش میدن. یه نامه بده به نتیجه میرسه یا نه؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه دوستای من برا معافیت کفالت شرایطش اینه. معاف میشه یا نه؟

1) تک پسره.
2) باباش از مامانش جدا شده.
3) سن پدر 59 رو رد کرده.
4) دو تا هم خواهر داره.
5) غیبت هم داره. یعنی معرفی کرده ولی نرفته.

معاف کفالت میشه یا نه؟ اگه معاف نشه میدونم که نمیره. وضعشون خوب نیست و داره خرج مادر و خاهراشو میده. خیلی بی انصافیه اگه معاف نشه.
راستی میگن احمدی‌نژاد تو هر شهر یه نماینده گذاشته که نامه های مردم رو بش میدن. یه نامه بده به نتیجه میرسه یا نه؟

یکی از شرایط گرفتن معافی که توی همه موارد نوشته شده اینه که مشمول غیبت نداشته باشه
بجز این شرط بالا که نداره فکر میکنم شرایطش به معافی کفالت مادر فاقد همسر هم میخوره...
اگه غیبت نمیکرد و دنبال معافی میرفت حتما میتونست معافی بگیره!

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
اگر قبل اینکه غیبت بخوره حائز این شرایط بوده معاف میشه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما درک صحیحی از خدمت ندارید !!و نمیدونید حتی یک روز اضافه خدمت یعنی چی !!و ظاهر کسایی که مثلا یک هفته اضافه خدمت دارن و دارن اضافه میکشن رو ندیدید !! 3ماه اضافه خدمت برای سرباز یعنی کابوس !!من کاری ندارم که بهتر بود اضافه رو شامل افراد غایب میکردن یا نه !! ولی هرگز اینقدر ساده قضاوت نکنید !!
متاسفانه 100% درسته

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
میخوای بگم کجاش مسخره بود ؟؟ اینجاش مسخره بود که اگه قراره عفوی صورت بگیره این بخشش باید در جهت این باشه که کسانی که هنوز غایبند ، تشویق بشن که برن دفترچه بگیرن و پست کنن و به خدمت اعزام بشن . شما تصور کن اگه گفته میشد همه غایبین اگه تا فلان تاریخ خودشونو معرفی کنن بدون در نظر گرفتن تنبیهات قانونی به خدمت اعزام میشن ، می دونی چه تعداد زیادی از افراد خودشونو معرفی می کردن؟؟؟ مگه مسئولین ذی ربط به فکر کم کردن تعداد غایبین نیستن ؟؟؟ آیا این یه روش بهینه و منطقی برای این هدف محسوب نمیشه؟؟؟ موضوع اینجاست که مسئولین ما همیشه هدف ها رو گم می کنن و خودشونم نمی دونن که دنبال چی هستند .
در ضمن این ها هم تصمیماتی هست که در ستاد کل نیروهای مسلح گرفته میشه ، به اسم عفو به خورد خلق ا.. میدن . میشه گفت که یک مصوبه غیر مکتوبه !!!

درسته و 100% تایید میشه . دو سال پیش هم همچین اتفاقی افتاد و همه غایبین چه کسانی که دفترچه گرفته بودن چه نگرفته بودن بخشیده شدند و یادم میاد خیلی از کسانی که من میشناختم به همین خاطر رفتن دفترچه گرفتن و پست کردن و به خدمت فرستاده شدن .
این بار هم کار اصولیش این بود که همه بخشیده بشن . وگرنه کسانی که آماده اعزام به خدمتن یا در حال خدمتن که آب از سرشون گذشته بالاخره حالا 3 ماه این ور اون ورش زیاد فرقی نمی کنه .
مهم اونایی هستن که غایبن و به دلیل نگرانی از اینکه به خاطر این غیبت شرایط خدمتشون سخت تر باشه نمیرن اقدام کنن . طبق فرمایش شما بهتر بود که عفوی صورت می گرفت که این افراد هم تشویق بشن که برن خدمت .

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
شما درک صحیحی از خدمت ندارید !!و نمیدونید حتی یک روز اضافه خدمت یعنی چی !!و ظاهر کسایی که مثلا یک هفته اضافه خدمت دارن و دارن اضافه میکشن رو ندیدید !! 3ماه اضافه خدمت برای سرباز یعنی کابوس !!من کاری ندارم که بهتر بود اضافه رو شامل افراد غایب میکردن یا نه !! ولی هرگز اینقدر ساده قضاوت نکنید !!

بله 100 درصد تایید می شه کاملا

چه روزهایی هست که دوستان قدیمی کارت می گیرن می رن و شمایی که اضافه خدمت داری و باید بمونی با این سربازهای جدید مدید سروکله بزنی . اصلا نمی گذره . الحمدالله من فقط 3 روز اضافه داشتم که اون هم دودره شد !!

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما رفتیم دفترچه و اینا رو ردیف کردیم
پست کردیم گفتن شرایط معافی کفالت مادر بزرگم رو دارم
رفتیم دهنمون سرویس شد تا اومدیم مدارک مرحله دوم رو جور کنیم
یه دو ماهی کشمون دادن از این شهر به اون شهر واسه استعلام و اینا
حالا امروز که تکمیل شده مدارک رفتم نقص هاشو کامل کنم می گه قانونش عوض شده یه هفته پیش
دیگه شامل تو نمی شه
قوانین جدید معافیت جده که شامل شما نشد چیا هستند؟

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اِمروز آمار گرفتم برای معافیت جده 1-مادر بزرگ نباید پدر و مادر داشته باشه 2-نباید هیچ بچه ای داشته باشه 3-باید تنها نوه ی مذکر بالای 18 باش ,یجورایی نباید هیچ کسی را داشته باشه .,,,,

lovelymixer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه !

گلاب به رو تون من یک سوالی داشتم.

می خواستم ببینم شرایط معافیت برای کفالت مادری که از پدر جدا شده چی هست؟

یکیش اینه که باید تک پسر باشی ...

دیگه چی ؟

چه مدت باید از طلاق گذشته باشه؟

لطفا هر کی که در این زمینه هر اطلاعاتی داره یگه

ممنون .

Eternity_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
کسی لیست بیمارستانهایی که برای معاینه تو تهران میفرستن رو داره ؟
ممنون میشم !

broter x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه مرکز اموزشی با کد 10 کجاست .
با تشکر.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
سلام بچه ها.
کسی لیست بیمارستانهایی که برای معاینه تو تهران میفرستن رو داره ؟
ممنون میشم !

دو سال پیش منو به خاطر ناراحتی قلب به بیمارستان امام ***** معرفی کردند .

فقط همین رو می دونم

البه نمی دونم الان چه طوری شده

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا با میگرن می توانم معاف شوم

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حرف شما رو قبول دارم
2 سال علافي هست ( ولي مگه بقيه عمرمون رو چطو مي گذرونيم!!!؟؟)
من و پسر عموم هم سن بوديم ( اون خيلي باهوش تر و مستعد تر از من بود و هست)
سال اول هيچ كدون دانشگاه قبول نشديم ، اون رفت سربازي و من خوندم
من قبول شدم و او داره خدمت ميكنه !
هميشه عدم قبولي شو از سربازي و استرس مربوط به اون و ... مي دونه
ولي من حرفش رو زياد قبول ندارم
چون فكر مي كنم اگه خواسته باشه مي تونه تو هر شرايطي به اهدافش برسه ( مي تونه تو سربازي هم درس بخونه)
فقط بايد خواسته باشي !
مي توني هر سدي رو از سر راهت برداري
و نبايد ....
چه ربطي داشت !!!!!!!!!!!؟:eek::wacko:​

شیدا خانم ان شاءا... شما خانم ها را هم در آینده مجبور به می کنند بروید سربازی تا کمی ادب شوید یا لااقل با یک تحقیر اساسی روبرو شوید.. و لحظات شیرین زندگی را تجربه کنید.. مشکل اینه که به شما خانم ها زیادی احترام گذاشته اند..

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
حالا اینکه خانوم ها نمی فهمند آقایون چی می گویند یه بحثه
ولی انچنان هم که ما می گیم سربازی بد نیست، مخصوصا برا متاهل ها که شهره خودشون و از 8 تا 2 ظهر هست بعدم معمولا ادارات می افتند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
حالا اینکه خانوم ها نمی فهمند آقایون چی می گویند یه بحثه
ولی انچنان هم که ما می گیم سربازی بد نیست، مخصوصا برا متاهل ها که شهره خودشون و از 8 تا 2 ظهر هست بعدم معمولا ادارات می افتند.

اینی که میگی واسه دیپلم به بالاست .

itman2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که فعلا درس میخونم ولی بعید نمیبینم که معافیت عقلی بهم بدن میدونید چرا چون کدوم آدم عاقل 5سال از وقتشو میره دانشگاه

mehdi0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که فعلا درس میخونم ولی بعید نمیبینم که معافیت عقلی بهم بدن میدونید چرا چون کدوم آدم عاقل 5سال از وقتشو میره دانشگاه
اماچهارسال که می ره وبلکه چهارسال ونیم ترم اضافه تروبلکه هم کمتر(مثلا فوق دیپلم) شایدم دیپلم (نمیدونم)
من هم معاف شدم.
الان هم کارمند شدم

mehdi0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا با میگرن می توانم معاف شوم

دفترچه راهنمایی هست که کلیه بیماریهاونقصهایی روکه منجربه معافی ازخدمت یا معافی ازرزم می شه توش نوشته .گمونم الان هم اداره پست داشته باشه .اگه داشتن بگیروبخون .شایدمعاف شدی

بالا