سلام بچه ها
تشخيص كوچك و بزرگ بودن بيضه ها براي معافي از سربازي بر عهده كيه؟
يا حق
تشخيص كوچك و بزرگ بودن بيضه ها براي معافي از سربازي بر عهده كيه؟
يا حق
مگه از مادر بزرگ هم ميشه؟!!!!!!شرایط معافی کفالت مادر بزرگم
مگه از مادر بزرگ هم ميشه؟!!!!!!
ميشه توضيح بدين
آخه من دو تا مادر برزگ دارم
پدربزگام فوت كردن...
مرسي ياسين جونم
و آيا خودشون نگاه ميكنن!!!
يا دستگاهي چيزي هست؟!
يا حق![]()
جهنم و ضررخودشون نگاه میکنن عزیز دستگاه برا چی؟؟؟
مرسي ياسين جونم
و آيا خودشون نگاه ميكنن!!!
يا دستگاهي چيزي هست؟!
يا حق![]()
والا تا 2 ماه پیش که مادربزگ بدون شوهر و پسر که باشه تنها نوه ذکورش معاف(یعنی باید یه نوه ذکور داشته باشه) می شد.
فقط می تونم بگم که واقعا مملکت گل و بلبل شده مملکت ما
لزومی نداره تنها نوه ذکور باشه!
میتونه تنها نوه مشمول ذکور باشه ......
یکی از فامیلامون اینجوری معافیت گرفت.
خودشون نگاه می کنن!!
وجالب اینکه تو هر کمیسیونی یه سری انترن هم هستند که حسب بر قضا توشون دختر هم هست!!
تو سالن نشسته بودیم که دیدم تو اطاق معاینه انترن دختر هم هست, رفتم از یکی ا زهم قطار ها پرسیدم که اون چیکاره هست که نشسته اونجا!!
یارو گفت هیچی انترنه و اگه دکتر بگه می آد نگاه می کنه!!
گفتم منظورت انترن های پسر هست دیگه!!
یارو گفت هم پسر و هم دختر!!
گفتم, حالا مال تورو که دختر نگاه نکرد؟!؟!
گفتش اتفاقا مال منو دختره بیشتر از بقیه نگاه کرد!!
رفتم به منشی اونجا گفتم که اگه مشکل من مالی نیست و معافیت نمیخوره, جواب رو «نه» رد کنن تا ....... نشیم جلو مردم!!
برگشت گفت نمیشه بشین همینجا, گفتم آخه میگن دختره هم نگاه میکنه, گفتش خوب آره , اگه دکتر بگه!!
هیچی دیگه رفتیم تو و از شانسمون اونقدر دیده بودن که مال ما تکراری شده بود !! نگاه نکردن .....
بچه ها بابای من 60 سال به بالاست یه داداش دیگه هم دارم که 36 سالشه و یه شهر دیگه زندگی میکنه . معاف میشم یا نه؟
سوال من اینه که من دارم برای معافیت پزشکی اقدام میکنم ولی گویا نسبتا زمان می بره و می خواهم اگر معافم نکردند حداقل یه جایی امریه بگیرم ( مدرک مهندسی دارم)
آِیا اگر اعلا م کردند که معاف نمی شم بلافاصله اعزام میشم و مهلتی بهم نمیدن که کارای امریه رو راست و ریس کنم؟
راستی این کار های معافیت پزشکی چقدر زمان میبره من شهرستانم و بچه ها گفتند بفرست برای تهران زودتر از شهر خودمون جواب میدن
هنوز تازه میخوام مرحله اولشو انجام بدم و برگه های دفترچه رو بفرستم
کلا در مورد امریه تو این تاپیک کم صحبت شده کسی اطلاعاتی داره از جاهایی که به این طریق میگیرن و مدتشون حداکثر 3 ساله و لیسانس هم میگیرن؟؟[/QUOTE
]
مشکلی نداره اگه معاف نشی و بخوان اعزامت کنن یه نامه میاد در خونه که تاریخ اعزام احتمالا ماله سه چهار ماه بعده شایدم بیشتر . بعد اون نامه رو می بری اداره مورد نظر و امریه می گیری
شرایط امریه رو هم که میدونی دیگه یکی از اینها هستش
خانواده ایثارگران
خانواده تحت پوشش کمیته امداد
متاهل
معاف پزشکی
در مورد زمانش هم اگه واقعا مشکلی داری و شانست مثل من بری کمیسیون عالی شاید 8 ماه ولی اگه تو کمیسیون اول بخواد معلوم شه حدود 4 ماه طول می کشه