gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
شما خيلي آدم پيچيده اي هستي كه جواباي كاملا پيچيده و گيج كننده ميدهيد كه از درك من خارجه.
هنوز بعد از يك دقيقه در عجبم كه چطور تونستي به اين سوالها فقط با 3 كلمه جواب داده.
و گيج كننده تر از همه درك اين مسئله است كه هدف شما از فرستادن مزرخرفاته 3 كلمه اي كه كوچكترين كمكي به هيچ كس نميكنه چيه؟
20 ما بخاطر این
اشتباه متوجه شدين من معاف پزشكي شدم كارتمم اومده.براي همين روانپزشكي اقدام كرده بودم.به من ميگفتن روانپزشكيها كارت قرمز ميگيرن و اين حرفا اما كارت من سبزه.
كار دولتي كه هيچي فكرشم نميكنم اما اين گواهي سلامت ديگه چيه؟ براي گواهينامه و پاسپورت و دانشگاه اينا همه لازمه؟
مرسي آقا.شما بد مطرح کردی
خوب روانپزشکی چندین شاخه داره و فکر کنم فقط اونایی که جنون خطرناک دارن کارت قرمز میگیرن و فکر کنم شما از طریق mdd یا schizopherenia با یه چیز دیگه غیر اون مورد جنون اقدام کردی
دانشگاه مشکلی نداره
اما واسه گواهینامه و خروج از کشور تمام معافهای پزشکی باید یه گواهی از اونجایی که آخرین دوره معاینشونو گذروندن ببرن که اون گواهی باید نشون بده که مشکل شما اختلال در رانندگی ایجاد نمیکنه یا بعد از خروج از کشور دست به کارهای خطرناک نمیرنید
مشکلتون چی بود ؟سلام
من یه بیچاره ........
دیروز رفتم دیدم نوشتن معاف از رزم, خاک بر سرم!! همون بهتر که نمی نوشتن!!
امروز فرداشت که دفترچه بیاد در خونه, لحظه شماری میکنم, آخه خیلی دوست دارم زود تکلیفم مشخص بشه و این سد بزرگ از پیش روم برداشته بشه ......
مشکلتون چی بود ؟
کسی نبود ؟دوستان یه سوال !
اینجا کسی برای هموگلوبین زیر 10 اقدام کرده ؟ ( کم خونی )
بابا مال برای من نیست...ای ول بچه شهریار
دمت گرم که رفتی واقعا خدمت کردی ... نه مثل بعضی ها که سوسولن !!
احسنتم الله و تبارک الله
آرزوی موفقیت دارم برات
به حاج حمید!!! خیلی مخلصیم!!! اینجا حمید! اونجا حمید! همه جا حمید! تو سربازی حمید!بابا مال برای من نیست...
آقا اگه کلا بخوایم بیخیال سربازی بشیم چی میشه ؟!!!
شماره چشمتون چند بود ؟ من شندیم شماره 12 رو هم بعضا معاف نمیکنن . سختگیری تا این حد واقعا هست ؟
اگه نره اضافه خدمت میخوره و اعزامش میفته 2 ماه بعدکسی نبود ؟
راستی یه سوال دیگه از یکی از دوستام ...
این بنده خدا هم برگه سبزش اومده و هم سفید ! تو هفته بعدم 6 صبح باید بره میدان **** . اگه نره میان دنبالش ؟ یا فقط غیبت میخوره ؟ یا اصلا اگه پادگانو نره میان دنبالش ؟ چجوریه ؟
اگه نره اضافه خدمت میخوره و اعزامش میفته 2 ماه بعد
ولی من توصیه برادرانه می کنم بهش که بره چون پشیمون میشه چون بالاخره که باید بره اونوقت وقتی رفت هی افسوس میخوره که چرا زودتر نیومدم، چرا باعث شدم الکی اضافه خدمت بخورم
بهش بگو بره، هر چیزی اولش سخته
سلام. من دوشنبه اعزامم. افتادم گروه 33 پرندک.