gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
نبود 35 روز دیگه
عمر در هر صورت میره !آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه
دندون رو دوباره میشه کاشت ولی 2 سال عمر رفته رو که نمی شه برگردوند.
مطمئن باش اگه خودت رو ناقص کنی پشیمون میشیبله هر سال هزاران پسر ایرانی میرن اونجا و تعدادیشون هم نقص عضو شده (یا با بیماریهایی به مراتب بد تر از دندان مصنوعی) بر می گردن و تعدادیشون هم (هر چند اندک) اصلا بر نمی گردن !!
مساله اینه که من هنوز نمی دونم چرا و به چه دلیل باید دو سال از بهترین سالهای عمرم رو که می تونم استفاده ی خیلی مفیدتری ازش ببرم رو در پادگان تلف کنم
سربازی یعنی بیگاری
غیر از اینه ؟
آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه
می خوام با یه پزشک مشورت کنم ببینم کوچکترین و کم خطر ترین بیماری که می تونم برای خودم درست کنم و باهاش معافی بگیرم چیه
بله هر سال هزاران پسر ایرانی میرن اونجا و تعدادیشون هم نقص عضو شده (یا با بیماریهایی به مراتب بد تر از دندان مصنوعی) بر می گردن و تعدادیشون هم (هر چند اندک) اصلا بر نمی گردن !!
مساله اینه که من هنوز نمی دونم چرا و به چه دلیل باید دو سال از بهترین سالهای عمرم رو که می تونم استفاده ی خیلی مفیدتری ازش ببرم رو در پادگان تلف کنم
سربازی یعنی بیگاری
غیر از اینه ؟
آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه
می خوام با یه پزشک مشورت کنم ببینم کوچکترین و کم خطر ترین بیماری که می تونم برای خودم درست کنم و باهاش معافی بگیرم چیه
جدیدا سرباز حرفه ای با حقوق هم میگیرناگر سر بازی رو جزو سابقه کار حساب می کردند، حقوقش هم سه برابر می کردند ملت با کله می رفتند!!!
نبود 36 روز دیگه
نبود 35 روز دیگه
نبود 34 روز دیگه
امروز خطر از بیخ گوشم به خیر گذشت !
نزدیک بود آخر خدمتی 10 روز اضافه خدمت بخورم که خدا رحم کرد ..
نبود 52 روز دیگه
3 ساله، جای خدمت حساب میشه و با حقوقیعنی دوساله؟و جزو خدمت حساب می شه؟
امریه یا اینکه طرح های 5 ساله نیروی انتظامی؟
سلام3 ساله، جای خدمت حساب میشه و با حقوق
ظاهرا ماله **** هم هست فقط
فکر کنم ماله نیرو زمینی **** باشه با اونا تماس بگیرسلام
یه منبع یا یه جایی برای اطلاعات کامل تر می خوام!
کجا مراجعه کنم؟
فقط بالای 60 سال و السلام