• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه
دندون رو دوباره میشه کاشت ولی 2 سال عمر رفته رو که نمی شه برگردوند.
عمر در هر صورت میره !
هنوز تنت داغه فکر میکنی چه خبره ؟!

هر جور راحتی هیچی بهتر از تجربه نیست !!!

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من فکر نمی کنم که 2 سال عمر در زندگی انسان خیلی اثر داشته باشه . کسی که قدر عمر را بداند از هر لحظه آن استفاده می کند.

یا حق.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله هر سال هزاران پسر ایرانی میرن اونجا و تعدادیشون هم نقص عضو شده (یا با بیماریهایی به مراتب بد تر از دندان مصنوعی) بر می گردن و تعدادیشون هم (هر چند اندک) اصلا بر نمی گردن !!

مساله اینه که من هنوز نمی دونم چرا و به چه دلیل باید دو سال از بهترین سالهای عمرم رو که می تونم استفاده ی خیلی مفیدتری ازش ببرم رو در پادگان تلف کنم

سربازی یعنی بیگاری
غیر از اینه ؟

آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه

می خوام با یه پزشک مشورت کنم ببینم کوچکترین و کم خطر ترین بیماری که می تونم برای خودم درست کنم و باهاش معافی بگیرم چیه
مطمئن باش اگه خودت رو ناقص کنی پشیمون میشی
20 ماه در برابر این همه ساله زندگی هیچی نیست، انقدر هم سریع میگزره که نمی فهمی کی گذشت، آسون نیست ولی سخت هم نیست
الان که فرصت داری درس بخون با مدرکه بالا برو خدمت که خدمته راحتی داشته باشی
در هر صورت اگه میتونی معافی بگیری بگیر ولی اگه به قیمت ناقص کردنت می خوای معافی بگیری هرگز این کار رو نکن که پشیمون میشی

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بله هر سال هزاران پسر ایرانی میرن اونجا و تعدادیشون هم نقص عضو شده (یا با بیماریهایی به مراتب بد تر از دندان مصنوعی) بر می گردن و تعدادیشون هم (هر چند اندک) اصلا بر نمی گردن !!

مساله اینه که من هنوز نمی دونم چرا و به چه دلیل باید دو سال از بهترین سالهای عمرم رو که می تونم استفاده ی خیلی مفیدتری ازش ببرم رو در پادگان تلف کنم

سربازی یعنی بیگاری
غیر از اینه ؟

می خوام با یه پزشک مشورت کنم ببینم کوچکترین و کم خطر ترین بیماری که می تونم برای خودم درست کنم و باهاش معافی بگیرم چیه

پسرم دوستم عزیزم نکنی اینکارو ها من بدم میاد به کسی بگم چکار کنه چکار نکنه ولی دلم میسوزه بخدا بشین درس بخون حالا هم که همه مثله کشک دانشگاه قبول میشن یه پیام نوری چیزی بعدشم 2 سال میری دانشگاه بعد از 2 سالم کلی فکر و روحیت عوض شده الان من هرچی بگم تو نوفهمی ولی نکن از ما گفتن :cool: سربازی هم عشقه و حاله تو اتوبوس نشستناش با حاله حموم رفتناش با حاله خلاصه خیلی فازه میگذره اصلا دنیا محله گذره

عین این پیرمردها حرف زدم :p

آقا این حرفهایی که زدم ناراحت نشی یه وقتا;)

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اگر سر بازی رو جزو سابقه کار حساب می کردند، حقوقش هم سه برابر می کردند ملت با کله می رفتند!!!

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی دوساله؟و جزو خدمت حساب می شه؟
امریه یا اینکه طرح های 5 ساله نیروی انتظامی؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نبود 36 روز دیگه

نبود 35 روز دیگه

نبود 34 روز دیگه

امروز خطر از بیخ گوشم به خیر گذشت !

نزدیک بود آخر خدمتی 10 روز اضافه خدمت بخورم که خدا رحم کرد ..

نبود 52 روز دیگه

جناب قیمه، پست‌های بی محتوای شما در تاپیکی که قرار است راهنمای دیگر کاربران در دوره سربازی باشد به چه معناست؟!

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
ان شاء ا.. من هم جواب می دم از این به بعد

معذرت ..

هرچی سوال داشتین در مورد خود خدمت بپرسین تا جواب بدم

به عنوان اولین کمک

هر چی می تونین با مدرک برین خدمت

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
ابوی بالای 60 ساله

دو تا دادادش

یکیشون 54 که سربازیشو خریده

اون یکی هم یکی دو سال دیگه وقتشه بره
راهی هست دو در کنه ؟
بابا مامان طلاق
داداشه ازدواج کرده

میشه با وکیل اینا کاری کرد ؟

yippee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواستم مطمئن بشم که برای درخواست معافیت کفالت پدر زیر 59 و نیاز مراقبت باید برگه مربوط به استشهاد محلی رو در مرحله دوم ارسال کینم درسته؟

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
یه معافیت جدید غیر از معافیت خانواده های معلول برا کفالت تو دفترچه هست تحت عنوان معافیت های شرایط خاص.

که تنها شرط احراز که نوشته اینه که :
"خانواده های دارای فرزند معلول جسمی یا ذهنی اعم از دختر یا پر میباشند اگر فقط دارای یک فرزند ذکور بالای 18 سال سالم باشند آن فرزند از خدمت معاف میباشد"

چیزی از پدر و مادر و اینا نگفته که سالم باشند یا نباشند یا معلول بتونه از خودش مراقبت کنه یا نه. چون اگه اینطور بود جزو موارد کفالت مینوشت...

من برادرم از ناحیه انگشتان دست راست دچار قطع عضو شده. به نظر شما میشه رو این مورد حساب کرد ؟

بالا