من متولد 1368/2/12 هستم
فنی حرفه ای درس می خوندم
تک پسر و فرزند ارشد خانواده هستم و پدرم 45 سالشه
دو بار در کنکور سراسری شرکت کردم و هر دو با ناموفقیت آمیز
می خوام بدونم که :
1- چه زمان باید برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرم ؟
2- اگر بخوام برای معافی اقدام کنم چه زمان باید اقدام کنم ؟
3- طی کردن روال قانونی برای معاف شدن چقدر طول می کشه ؟
4- اگر معاف نشم آیا با جریمه یا اضافه خدمت اعزام میشم ؟
5- اگر معاف نشم آیا می تونم دوباره برای معافی (با یک دلیل دیگه) اقدام کنم ؟
6- قوانین دقیق و کامل معافیت های پزشکی (با ذکر جزئیات و موارد کامل پزشکی) رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
7- پیشنهادی برای معاف شدنم دارید ؟
1- مطابق دفترچه **** وظیفه:
برای تعیین سال اعزام به خدمت :
شما در سال
18+ سال تولد=
18+1368=1386
باید وضعیت **** وظیفه خود را مشخص کنی و در سال
19+1368=
1387
به خدمت وظیفه اعزام شوی
برای تعیین ماه اعزام به خدمت :
با توجه به تاریخ تولدت که در سه ماهه اول سال است و ماه اخذ دیپلمات که خردادماه است
بنابراین شما در 18 آبان ماه سال مذکور
1387
اعزام به خدمت میشوی.
بطور خلاصه هر چه زودتر برای معافیت پزشکی اقدام کنی بهتر است. شنبه همین هفته برو دفترچه را از اداره پست بگیر و برای معافیت پزشکی اقدام کن.
2- دفترچه اعزام به خدمت را از اداره پست میگیری و فرمهای مربوط به بخش معافیت پزشکی را پر میکنی و به همراه مدارک خواسته شده برای **** وظیفه ارسال میکنی.در حقیقت شما برای معافیت اقدام میکنی نه اعزام.
3- بین 3 تا 6 ماه
4- بله اگر معاف نشوی و از تاریخ اعزامات گذشته باشد غیبت میخوری و 3 ماه باید اضافه خدمت کنی.
5- بله اگر مورد حاد جسمانی برایات پیش آمده باشد.
6- در سایت پلیس این آیین نامه وجود دارد:
http://www.police.ir/vazifeh omomi/ghavanin/aeen pezeshki-menu.htm
7- اگر واقعاً مشکل حاد جسمانی نداشته باشی اقدام برای معافیت فقط وقتات را تلف میکند چون بسیار سخت معافیت پزشکی میدهند.یعنی افراد بیمار را هم پس از کلی آزمایشات و مدارک پزشکی و گذشتن از هفتخوان رستم معاف میکنند حتی بعضی از آنها را معاف دائم نمیکنند و معاف از رزم میکنند یعنی باز هم باید به سربازی بروند. با این وضعیت تکلیف افراد دیگر مشخص است. با توجه به تاریخ اعزام ات که 18 آبان سال آینده است یک بار دیگر میتوانی کنکور دهی بنابراین مشکلی نداری و میتوانی در صورت قبولی با مدرک بالاتر پس از اخذ مدرک سرباز وطن شوی.
اگر هم بیماری داری و احتمال معاف شدن میدهی، با توجه به فرصت یکساله تا زمان اعزام هر چه زودتر برای معافیت پزشکی اقدام کن تا اگر معاف نشدی برای بیماری بعدی بتوانی برای معافیت اقدام کنی.
میتوانی برای گرفتن مشاوره سری به **** وظیفه شهرت بزنی و با مسئول معافیت پزشکی و افرادی که برای معافیت آمدهاند مشورت بگیری.