• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
شک دارم باید بقیه هم نظر بدند، ولی سابق فقط دیوانگی بود که رنگ کارت معافیتش فرق می کرد (فکر می کنم) بقیشون فکر نکنم زیاد تاثیری داشته باشه!تو که شبا تو اداره نیستی که شب ادراری مشکلی داشته باشه:blink:
ولی برا دکتری ماجرا فرق می کنه، مثل معلم ها باید بری تو دانشگاه های مناطق پایین تر چند سالی تدریس کنی که البته به نظر من این فرصت!چون اگر هیت علمی این دانشگاه ها عضو شی حداقل 1.5 ملیون رو شاخشه!بعدم هم بسته به توانایی ات است، مثلا دکتر رهامی فکر می کنم سربازی شو استاد دانشگاه اراک شد!
یه سایت بود اطلاعات کاملی داشت تو دامنش هم سربازی بود!
این فروم هم که نسبتا کامله
یه تلفن هم خوده **** تهران داره که می تونی از 118 بگیری
برای مشاوره هست

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا واقعا از راهنماییت ممنونم. فقط شما مطمئنی که اگه حافظ قرآن باشی معافی ... جدا من این کارو میکنم . البته اگه مطمئن هستین . ممنون .

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
آقا واقعا از راهنماییت ممنونم. فقط شما مطمئنی که اگه حافظ قرآن باشی معافی ... جدا من این کارو میکنم . البته اگه مطمئن هستین . ممنون .

آقای اورجینال فیلم

دیگه خیلی خیلی سخت معافی می دن . اگر هم بدن تازه باید 2 ماه آموزشی هم رفت .

دوست من معافیت پزشکی رو هم جایی قبول ندارند .

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
دل خوش کیلویی چند ؟

دوماه اموزیشی رو باید رفت!در مورد اون هم من مطمئن هستم!حتی می گویند(یعنی شک دارم) به جز جز سی اگر جزی رو حفظ کنی یک ماه کم می شه!راه حل سادش هم همینه که زنگ بزنی بپرسی!به حرف توی فروم که نمی شه اطمینان کرد;)

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هر سوالی داریمی تونی از اینجا بپرسی

73941739 - 021

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی شماره جدید تلفن گویای **** وظیفه رو نمیدونه ؟
کلا شماره های وظیفه عمومی عوض شده ؛ از جمله شماره تلفن گویا

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من متولد 1368/2/12 هستم
فنی حرفه ای درس می خوندم
تک پسر و فرزند ارشد خانواده هستم و پدرم 45 سالشه
دو بار در کنکور سراسری شرکت کردم و هر دو با ناموفقیت آمیز
می خوام بدونم که :
1- چه زمان باید برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرم ؟
2- اگر بخوام برای معافی اقدام کنم چه زمان باید اقدام کنم ؟
3- طی کردن روال قانونی برای معاف شدن چقدر طول می کشه ؟
4- اگر معاف نشم آیا با جریمه یا اضافه خدمت اعزام میشم ؟
5- اگر معاف نشم آیا می تونم دوباره برای معافی (با یک دلیل دیگه) اقدام کنم ؟
6- قوانین دقیق و کامل معافیت های پزشکی (با ذکر جزئیات و موارد کامل پزشکی) رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
7- پیشنهادی برای معاف شدنم دارید ؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من متولد 1368/2/12 هستم
فنی حرفه ای درس می خوندم
می خوام بدونم که :
6- قوانین دقیق و کامل معافیت های پزشکی (با ذکر جزئیات و موارد کامل پزشکی) رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟

برای پاسخ درست به سئوال‌ات ماه اخذ دیپلم‌ات را بنویس (خرداد یا شهریور یا دی یا مرداد)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من متولد 1368/2/12 هستم
فنی حرفه ای درس می خوندم
می خوام بدونم که :

1- مطابق دفترچه **** وظیفه:
برای تعیین سال اعزام به خدمت :
شما در سال
18+ سال تولد=
18+1368=1386
باید وضعیت **** وظیفه‌ خود را مشخص کنی و در سال
19+1368=
1387
به خدمت وظیفه اعزام شوی
برای تعیین ماه اعزام به خدمت :
با توجه به تاریخ تولدت که در سه ماهه اول سال است و ماه اخذ دیپلم‌ات که خردادماه است
بنابراین شما در 18 آبان ماه سال مذکور
1387
اعزام به خدمت می‌شوی.
بطور خلاصه هر چه زودتر برای معافیت پزشکی اقدام کنی بهتر است. شنبه همین هفته برو دفترچه را از اداره پست بگیر و برای معافیت پزشکی اقدام کن.

2- دفترچه اعزام به خدمت را از اداره پست می‌گیری و فرم‌های مربوط به بخش معافیت پزشکی را پر می‌کنی و به همراه مدارک خواسته شده برای **** وظیفه ارسال می‌کنی.در حقیقت شما برای معافیت اقدام می‌کنی نه اعزام.

3- بین 3 تا 6 ماه

4- بله اگر معاف نشوی و از تاریخ اعزام‌ات گذشته باشد غیبت می‌خوری و 3 ماه باید اضافه خدمت کنی.

5- بله اگر مورد حاد جسمانی برای‌ات پیش آمده باشد.

6- در سایت پلیس این آیین نامه وجود دارد:
http://www.police.ir/vazifeh omomi/ghavanin/aeen pezeshki-menu.htm

7- اگر واقعاً مشکل حاد جسمانی نداشته باشی اقدام برای معافیت فقط وقت‌ات را تلف می‌کند چون بسیار سخت معافیت پزشکی می‌دهند.یعنی افراد بیمار را هم پس از کلی آزمایشات و مدارک پزشکی و گذشتن از هفت‌خوان رستم معاف می‌کنند حتی بعضی از آنها را معاف دائم نمی‌کنند و معاف از رزم می‌کنند یعنی باز هم باید به سربازی بروند. با این وضعیت تکلیف افراد دیگر مشخص است. با توجه به تاریخ اعزام ات که 18 آبان سال آینده است یک بار دیگر می‌توانی کنکور دهی بنابراین مشکلی نداری و می‌توانی در صورت قبولی با مدرک بالاتر پس از اخذ مدرک سرباز وطن شوی.
اگر هم بیماری داری و احتمال معاف شدن می‌دهی، با توجه به فرصت یکساله تا زمان اعزام هر چه زودتر برای معافیت پزشکی اقدام کن تا اگر معاف نشدی برای بیماری بعدی بتوانی برای معافیت اقدام کنی.
می‌توانی برای گرفتن مشاوره سری به **** وظیفه شهرت بزنی و با مسئول معافیت پزشکی و افرادی که برای معافیت آمده‌اند مشورت بگیری.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اقا یکی از دوستای من الان (امسال) کارشناسیش تمام می شه
می خوام بدونم اگر تو مقطع کار شناسی در دانشگاه ازاد یا سراسری قبول شه و یا اینکه (عللخصوص) تو کارشناسی از خارج پدیرش بگیرد، معاف می شه و می تونه بره یا نه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اقا یکی از دوستای من الان (امسال) کارشناسیش تمام می شه
می خوام بدونم اگر تو مقطع کار شناسی در دانشگاه ازاد یا سراسری قبول شه و یا اینکه (عللخصوص) تو کارشناسی از خارج پدیرش بگیرد، معاف می شه و می تونه بره یا نه؟

تا آنجایی که بنده اطلاع دارم برای هر مقطع تحصیلی تنها یک بار معافیت تحصیلی صادر میشه . بنابر این اگر شما در مقطع بالاتر قبول شوید می توانید از معافیت تحصیلی استفاده نمایید اما اگر مجددا در مقطع کارشناسی پذیرفته شوید معافیت تحصیلی شامل حالتان نخواهد شد حتی اگر پذیرش از دانشگاه خارجی باشد.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
7- اگر واقعاً مشکل حاد جسمانی نداشته باشی اقدام برای معافیت فقط وقت‌ات را تلف می‌کند چون بسیار سخت معافیت پزشکی می‌دهند.یعنی افراد بیمار را هم پس از کلی آزمایشات و مدارک پزشکی و گذشتن از هفت‌خوان رستم معاف می‌کنند حتی بعضی از آنها را معاف دائم نمی‌کنند و معاف از رزم می‌کنند یعنی باز هم باید به سربازی بروند. با این وضعیت تکلیف افراد دیگر مشخص است. با توجه به تاریخ اعزام ات که 18 آبان سال آینده است یک بار دیگر می‌توانی کنکور دهی بنابراین مشکلی نداری و می‌توانی در صورت قبولی با مدرک بالاتر پس از اخذ مدرک سرباز وطن شوی.
اگر هم بیماری داری و احتمال معاف شدن می‌دهی، با توجه به فرصت یکساله تا زمان اعزام هر چه زودتر برای معافیت پزشکی اقدام کن تا اگر معاف نشدی برای بیماری بعدی بتوانی برای معافیت اقدام کنی.
می‌توانی برای گرفتن مشاوره سری به **** وظیفه شهرت بزنی و با مسئول معافیت پزشکی و افرادی که برای معافیت آمده‌اند مشورت بگیری.
ممنون از پاسخ شما ، قوانینشو خوندم
نظرتون چیه دندونامو بکشم تا معاف بشم (نوشته بود اگر کمتر از 14 تا دندون تو دهن باشه معافی دائم داره)

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون از پاسخ شما ، قوانینشو خوندم
نظرتون چیه دندونامو بکشم تا معاف بشم (نوشته بود اگر کمتر از 14 تا دندون تو دهن باشه معافی دائم داره)

نه صد در صد ناقص کردن جسم‌ات اشتباه است حتی اگر آدم مذهبی نباشی و ندانی که در برابر سلامت و نگهداری از جسم ات در برابر خداوند مسئولی ، آیا حاضری تا آخر عمر دندان طبیعی نداشته باشی و یا جور دیگری نقص عضو داشته باشی فقط بخاطر اینکه جرات نداشته ایی 20 ماه خدمت را تحمل کنی؟!!

کما اینکه سربازی این کار را چند سال پیش انجام داده بود تا معافیت بگیرد ولی وقتی برای پزشکان محرز شده بود که به علت بیماری یا تصادف دندان‌ها کشیده نشده بنابراین نه تنها او را معاف نکردند بلکه هم سربازی‌اش را باید برود و هم تحقیر از طرف دیگر سربازان و فرماندهانش را باید تحمل کند و هم تا آخر عمر باید از دندان مصنوعی استفاده کند.

مرد باش و مشکل را از راه درست‌اش حل کن.سربازی آنچنان هم سخت و طاقت‌فرسا نیست. هزاران پسر ایرانی هر سال به خدمت اعزام می شوند و پس از پایان خدمت از خاطرات آن برای دیگران تعریف می‌کنند. سربازی بهشت نیست ولی جهنم هم نیست.

شما که خوشبختانه یکبار دیگر هم می‌توانی در کنکور شرکت کنی بنابراین روی قبولی در دانشگاه تمرکز کن و نه ناقص کردن خودت!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بله هر سال هزاران پسر ایرانی میرن اونجا و تعدادیشون هم نقص عضو شده (یا با بیماریهایی به مراتب بد تر از دندان مصنوعی) بر می گردن و تعدادیشون هم (هر چند اندک) اصلا بر نمی گردن !!

فقط بخاطر اینکه جرات نداشته ایی 20 ماه خدمت را تحمل کنی؟!!
مساله اینه که من هنوز نمی دونم چرا و به چه دلیل باید دو سال از بهترین سالهای عمرم رو که می تونم استفاده ی خیلی مفیدتری ازش ببرم رو در پادگان تلف کنم

سربازی یعنی بیگاری
غیر از اینه ؟

آسیب ناشی از کشیدن چند تا دندون خیلی کمتر از آسیب های روحی و روانی هست که در سربازی به آدم وارد میشه
دندون رو دوباره میشه کاشت ولی 2 سال عمر رفته رو که نمی شه برگردوند.

می خوام با یه پزشک مشورت کنم ببینم کوچکترین و کم خطر ترین بیماری که می تونم برای خودم درست کنم و باهاش معافی بگیرم چیه

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من فکر می کنم معافی بهتر از سربازی رفتن و سربازی رفتن بهتر از فرار از خدمت هست .

بالا