web_doost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 822
- لایکها
- 9
شدنش میشه ولی شروع خدمتت همون 2 ماه بعد میشهمیشه از آن تاریخی هم که برای اعزام به خدمت گفتند دیرتر اعزام کنند ؟؟
مثلا من که آبانماه اعزام هستم وقتی برم روز اعزام بگویند برو 2 ماه دیگه بیا ؟؟!!!
میشه از آن تاریخی هم که برای اعزام به خدمت گفتند دیرتر اعزام کنند ؟؟
مثلا من که آبانماه اعزام هستم وقتی برم روز اعزام بگویند برو 2 ماه دیگه بیا ؟؟!!!
نبود؟...........:wacko:آقا اگه یکی فرارکرده باشه, و تو این مدت که فراریه,یکی از گوشاش کر شده باشه تکلیف چیه؟ میبرنش سر خدمت چند ماه؟ زندان؟ چی به چی میشه؟
یعنی سربازی انقدر سخته که حاضری به خاطرش روانی قلمداد بشی ؟!
آقا اگه یکی فرارکرده باشه, و تو این مدت که فراریه,یکی از گوشاش کر شده باشه تکلیف چیه؟ میبرنش سر خدمت چند ماه؟ زندان؟ چی به چی میشه؟:wacko:
من واسه کفالت سوال کردم امروز از **** وظیفه گفتن که شرایطش رو دارم
حالا دفترچه گرفتم به چند تا سوال برخورد کردم.
یکی اینکه تو برگه ی شماره 5 : برگ وضعیت مشمولان متقاضی معافیت پزشکی و کفالت یا موارد خواص
وضعیت تحصیلی رو لیسانس بزنم یا دیپلم؟
من دانشجو ام الان
اگه بزنم لیسانس بعد تو گزینه ی بعدی باید معلوم کنم که فراغت دارم یا انصراف یا اخراج
چیزی به اسم در حال تحصیل نداره.
اگه بزنم دیپلم می ترسم یه موقع غیبت محسوب شه البته گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه.
یکی دیگه تو برگه ی شماره 9 : استعلام آخرین وضعیت مشمولان سنوات ما قبل 64
دو قسمت داره
قسمت الف که مشخصاته که هیچی
قسمت ب آخرین وضعیت مشموله که زیرش مهر و امضا وظیفه عمومی می خواد
چیکار کنم؟
یکی اینکه تو برگه ی شماره 5 : برگ وضعیت مشمولان متقاضی معافیت پزشکی و کفالت یا موارد خواص
من دانشجو ام الان
اگه بزنم لیسانس بعد تو گزینه ی بعدی باید معلوم کنم که فراغت دارم یا انصراف یا اخراج
اگه بزنم دیپلم می ترسم یه موقع غیبت محسوب شه البته گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم از دانشگاه.
دو قسمت داره
چیکار کنم؟
وقتی از چیزی اطمینان نداری در موردش حرف نرنچیزی به اسم در حال تحصیل نداره بخاطر اینکه شما نمیتوانید در حین استفاده از معافیت تحصیلی، معافیت کفالت بگیری!
یعنی یا باید انصراف بدهید و یا بعد از فارغ التحصیلی برای معافیت کفالت اقدام کنید!
من دانشجو ام الان
دو قسمت داره
چیکار کنم؟
چیزی به اسم در حال تحصیل نداره بخاطر اینکه شما نمیتوانید در حین استفاده از معافیت تحصیلی، معافیت کفالت بگیری!
یعنی یا باید انصراف بدهید و یا بعد از فارغ التحصیلی برای معافیت کفالت اقدام کنید!
وقتی از چیزی اطمینان نداری در موردش حرف نرن
اوکی ؟
وقتی از چیزی اطمینان نداری در موردش حرف نرن
اوکی ؟
اقا یا خانم mehban لطفاً تاپیک را منحرف نکنید (اگر نوشته مرا اشتباه میدانید اعلام کنید که مطابق با کدام بند دفترچه خدمت وظیفه عمومی در زمان تحصیل در دانشگاه میتوان تقاضای معافیت کفالت کرد)
آقا من پدربزرگ مادریم فوت کرده
دایی هم ندارم
پسر خاله هم ندارم
برادر هم ندارم
می تونم کفالت مادر بزرگم رو بگیرم؟
فرمايش ايشون 100% تائيد ميشه. وقتي كه معافيت تحصيلي داري و شرايط لازم براي معافيت كفالت رو هم داري، پس چرا اينقده عجله داري كارت پايان آش خوري بگيري؟
اقا یا خانم mehban لطفاً تاپیک را منحرف نکنید (اگر نوشته مرا اشتباه میدانید اعلام کنید که مطابق با کدام بند دفترچه خدمت وظیفه عمومی در زمان تحصیل در دانشگاه میتوان تقاضای معافیت کفالت کرد)