• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اگه یکی فرارکرده باشه, و تو این مدت که فراریه,یکی از گوشاش کر شده باشه تکلیف چیه؟ میبرنش سر خدمت چند ماه؟ زندان؟ چی به چی میشه؟
فراری هایی که خودشون بیان دوباره خودشون رو تحویل بدن فکر کنم بخشیده میشدن، احتمالا الان هم اینجوریه
برای یه گوش کر هم معاف از رزم میدن احتمالا

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فراری هایی که خودشون بیان دوباره خودشون رو تحویل بدن فکر کنم بخشیده میشدن، احتمالا الان هم اینجوریه

پس این چیه؟

بر اساس ماده 42 قانون معافیت **** وظیفه، موارد ذیل معاف دائم هستند:
1- کری کامل یک گوش

2- کاهش شنوائی یک طرفه بطوری که معدل آن در فرکانسهای چهار گانه ( 512-1024-2048-4096 ) بیش از 80 دسی بل باشد

3- کاهش شنوائی هر دو گوش بطوری که معدل کاهش شنوائی در فرکانسهای ذکر شده در هریک از گوشها بیش از 50 دسی بل باشد

4- کاهش شنوائی هر دو گوش اگر در فرکانس 4096 تا 70 دسی بل پائین آمده باشد بشرطی در فرکانسهای دیگر بیش از 30 دسی بل باشد

5- کری و لالی

6- فقدان کامل مادر زادی یا اکتسابی لاله گوش یک یا دو طرفه

7- آترزی کامل یا قسمتی از مجرای گوش خارجی .................

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس این چیه؟

بر اساس ماده 42 قانون معافیت **** وظیفه، موارد ذیل معاف دائم هستند:
1- کری کامل یک گوش

2- کاهش شنوائی یک طرفه بطوری که معدل آن در فرکانسهای چهار گانه ( 512-1024-2048-4096 ) بیش از 80 دسی بل باشد

3- کاهش شنوائی هر دو گوش بطوری که معدل کاهش شنوائی در فرکانسهای ذکر شده در هریک از گوشها بیش از 50 دسی بل باشد

4- کاهش شنوائی هر دو گوش اگر در فرکانس 4096 تا 70 دسی بل پائین آمده باشد بشرطی در فرکانسهای دیگر بیش از 30 دسی بل باشد

5- کری و لالی

6- فقدان کامل مادر زادی یا اکتسابی لاله گوش یک یا دو طرفه

7- آترزی کامل یا قسمتی از مجرای گوش خارجی .................
مپسر عمم دقیقا همینطور بود و یکی از گوش هاش کر بود، رفت معافی بگیره بهش ندادن الان هم چند وقتی میشه که کارت پایان خدمتش تو جیبشه

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مپسر عمم دقیقا همینطور بود و یکی از گوش هاش کر بود، رفت معافی بگیره بهش ندادن الان هم چند وقتی میشه که کارت پایان خدمتش تو جیبشه

گوشش کاملا کر بود یا شنوائی کم بود؟
بعدش میشه توضیح بدی با یک گوش کر چه کارائی میکرد تو سربازی؟؟؟!!:wacko:

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من يه رفيق دارم تك پسر الان هم دانشجو هستش
پدرش 53 سالشه هم پدر هم مادر بازنشستند
پدرش هم يه سري مشكل جسمي داره كه خيلي جدي نيست

ميخواستم ببينم راهي هست كه معافي كفالت شاملش بشه يا نه
يا اين كه اگر از طريق قانوني نميشه از طزيق پارتي بازي و راه هاي مشابه ممكنه كفالت (يا هر نوع معافيه ديگه )شاملش بشه راستي از نظر مالي هم محدوديتي نداره ميتونه براي اين كار هر چه قدر لازم باشه خرج كنه
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

كسي نبود جواب بده
راستي اگر اين دوستمون مشكل پدرش جدي بشه ميتونه معاف شه

yippee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواستم ببینم اگه برای یکی از معافیت ها مثلا معافیت کفالت اقدام کنیم و پذیرفته نشه آیا امکانش هست که برای استفاده از معافیت های دیگه مثل معافیت های پزشکی اقدام کرد یا باید رفت سربازی؟؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
اگه کسی معافیت پزشکی از طریق واریکوسل گرفته یا اطلاعاتی در این باره داره خواهشا با من تماس بگیره : 09183559245 و یا شماره تماس بدین که من تماس بگیرم. اینم آیدی و ایمیلم: [email protected]

ما یه نفر داشتیم تو خدمت که رفت دنبالش و معافیش رو گرفت تحین خدمت

می خوای من بپرسم و یا ایکه بهش بگم شمارشو بگیرم زنگ بزنی

ولی حواست باشه الان خیلی خیلی سخت معافی می دن

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اقا من امروز دنبال یه روش جدید برای معافیت رفتم و کشف کردم، ویژه دانشجویان هستد!
اگر قبل از فارق اتحصیلی بتونید کارشناسی فراگیر پیام نور رو بگیرید دوباره معاف می شوید!البته در مرحله تحقیق است!اگر به جایی رسیدم حتما میگم!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواستم ببینم اگه برای یکی از معافیت ها مثلا معافیت کفالت اقدام کنیم و پذیرفته نشه آیا امکانش هست که برای استفاده از معافیت های دیگه مثل معافیت های پزشکی اقدام کرد یا باید رفت سربازی؟؟
قوانین کفالت کاملا صریح و واضحه ، کاری به خوب و بدش ندارم که اکثرا قوانینش کشکیه !
شما اگر شرایط معافیت رو داشته باشی معلومه و اگر نداشته باشی نیازی به اقدام نیست !

yippee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قوانین کفالت کاملا صریح و واضحه ، کاری به خوب و بدش ندارم که اکثرا قوانینش کشکیه !
شما اگر شرایط معافیت رو داشته باشی معلومه و اگر نداشته باشی نیازی به اقدام نیست !

من کفالت رو به عنوان مثال عرض کردم حالا شما مثلا در نظر بگیرید که یه نفر برای معاف شدن از صافی کف پا اقدام کنه اما قبول نکنن می تونه بره سراغ عرق دست یا موارد دیگه معافیت یا فقط یک بار میشه درخواست داد و بعدش اگه معاف نشد باید بره سربازی؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من کفالت رو به عنوان مثال عرض کردم حالا شما مثلا در نظر بگیرید که یه نفر برای معاف شدن از صافی کف پا اقدام کنه اما قبول نکنن می تونه بره سراغ عرق دست یا موارد دیگه معافیت یا فقط یک بار میشه درخواست داد و بعدش اگه معاف نشد باید بره سربازی؟

شما همه موارد بیماری رو به دقت در دفترچه و قسمت مربوط به معافیت پزشکی وارد کن ؛ اونا به ازای هر بیماری ادعایی شما یک معرفی به بیمارستان براتون میفرستن .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نه فراری فرقی نداره خودت بیای یا بگیرنت
مربی ما تو پادگان اشتباهی بازداشت شده بوده یه مدت بعدش که فهمیدن اشتباهی بازداشت شده بدون اینکه مدرکی بهش بدن که بازداشت بوده ولش میکنن
خودش میره خودشو معرفی میکنه
و چون مدرکی نداشته که بازداشت بوده براش فرار از خدمت میزنن
و براش 9 ماه اضافه خدمت میزارن با اینکه خودش خودشو معرفی کرده بود
الانم 2 سال خدمتش تموم شده و در حال گذروندن اون 9 ماه اضافس

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه فراری فرقی نداره خودت بیای یا بگیرنت
مربی ما تو پادگان اشتباهی بازداشت شده بوده یه مدت بعدش که فهمیدن اشتباهی بازداشت شده بدون اینکه مدرکی بهش بدن که بازداشت بوده ولش میکنن
خودش میره خودشو معرفی میکنه
و چون مدرکی نداشته که بازداشت بوده براش فرار از خدمت میزنن
و براش 9 ماه اضافه خدمت میزارن با اینکه خودش خودشو معرفی کرده بود
الانم 2 سال خدمتش تموم شده و در حال گذروندن اون 9 ماه اضافس
عجیبه من بر عکسش رو شنیدم

lingator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که تا اینجاش فرار کردم حالا دو دل شدم که برم یا نرم آخه کارم دانشگاهم همه گیره
cry222.gif
12.gif

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
قصد خرید ماشین دارم ولی خدمت نرفتم. دفترچه رو فرستادم و جوابش (همون پاکت سبزه) اومده. با دفترچه آماده به خدمت میتونم ماشین رو به نام خودم بزنم یا نه؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا من امسال دانشگاه قبول شدم ...
من میخوام هر جور شده سربازی نرم. ..
الان 3 - 5 سال وقت دارم ... اگه کسی راهی داره که از الان انجام بدم بگه... نمی دونم بزنم پامو بشکونم... اصلا هر چی... جوووون خودتون بگین ... خیلی برام مهمه که نرم ... اصلا به این ایمیل بزنید ... اگه پیشنهاد یکیتون بگیره یه هدیه خوب بهش میدم
[email protected]

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من امسال دانشگاه قبول شدم ...
من میخوام هر جور شده سربازی نرم. ..
الان 3 - 5 سال وقت دارم ... اگه کسی راهی داره که از الان انجام بدم بگه... نمی دونم بزنم پامو بشکونم... اصلا هر چی... جوووون خودتون بگین ... خیلی برام مهمه که نرم ... اصلا به این ایمیل بزنید ... اگه پیشنهاد یکیتون بگیره یه هدیه خوب بهش میدم
[email protected]

ساده ترین روش اینه که بخونی تا دکترا!اصلا این بحث سربازی به خاطر تشویق پسرا به درس خوندن بود!اگر تا اون موقع پدرت به 60 رسید فیه المراد و گرنه بعدش برو حوزه!:D
راه دیگش هم اینه که قران را کامل حفظ کنی!
یه راه دیگش هم فعالیت توی بسیج که فکر می کنم تا 6 ماه تخفیف بهت می خوره (اگر دیگه خیلی فعالیت داشته باشی!)
این راه های بدون خون ریزی بود
با خون ریزی می تونی گوشت رو کر کنی! یه جا دیگتو :blush: ناقص کنی
یا اینکه با خوردن ابلیمو و ... چشاتو ضعیف کنی
یا از الان تمرین شب ادراری و دیوانگی کنی!:blink:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ممنون آقا ...
یعنی شما میگی تا دکترا بخونم دیگه نمی خواد برم ؟
2: سایتی چیزی سراغ نداری شرایط کاما معافی رو بزنه .
3: اگه معافی پزشکی بگیری اداره دولتی استخدام نمیشی؟

بالا