• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم می خوام ببینم اگر انصراف بدم :

1- آیا دوباره می تونم کنکور کاردانی به کارشناسی بدم؟(کنکور 2.5ماه دیگس)
2- اگر تو فرجه 6 ماهه از یکی از دانشگاه های خارج پذیرش بگیرم بهم معافیت تحصیلی می دن؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا جدیدا میگن اگه معاف دائم هم بشی باید حتما آموزشیو بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره ؟ حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ای خدااااااااااااااااااااااا

تا به ما رسید آسمون ...........
اگه معافیت غیرپزشکی باشه باید بری آموزشی رو ..
سلام

2- اگر تو فرجه 6 ماهه از یکی از دانشگاه های خارج پذیرش بگیرم بهم معافیت تحصیلی می دن؟
1. بعد از انصراف 4 ماه وقت داری که هر کاری می خوای بکنی و بعدش باید خودت رو معرفی کنی ... بنابراین فرصت کنکور داری ، اما واقعا می تونی ظرف 4 ماه واسه خارج اقدام کنی ... اگه بتونی ، معافی ات تمدید میشه فکر کنم ...

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
1. بعد از انصراف 4 ماه وقت داری که هر کاری می خوای بکنی و بعدش باید خودت رو معرفی کنی ... بنابراین فرصت کنکور داری ، اما واقعا می تونی ظرف 4 ماه واسه خارج اقدام کنی ... اگه بتونی ، معافی ات تمدید میشه فکر کنم ...

اگر این جوری باشه خیلی خوبه چون امتحان زبان هم که می خوام بدم 1.5 ماه دیگست

ممنون ازراهنماییتون (همینطور بابت اون سوال PDF ;) :happy:

asad50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال در مورد معافیت پزشکی دارم.
من شنیدم کسانی که کف دست یا پاشون خیلی عرق میکنه از رزم معاف میشن.میخوام ببینم درسته؟اگر هست ملاک برای این تشخیص چیه؟
ممنون

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
یه سوال در مورد معافیت پزشکی دارم.
من شنیدم کسانی که کف دست یا پاشون خیلی عرق میکنه از رزم معاف میشن.میخوام ببینم درسته؟اگر هست ملاک برای این تشخیص چیه؟
ممنون

درسته ! پزشک و کمیسیون پزشکی ارگان باید تایید کنه که همینجوریه که میگی

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
من رفتم پرسیدم گفت باید عرق از دستت چکه کنه!!!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من رفتم پرسیدم گفت باید عرق از دستت چکه کنه!!!!
یکی از دوستان ما که همین مشکل رو داشت می گفت رفته پیش دکتر و اون گفته که باید دستت رو مشت کنی و یه مدت زمان معینی مثلا یه دقیقه مشت نگه داری و بعدش که بازی کردی باید خیس تر از حد معینی باشه ، یه همچین چیزی ...

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام

يه خبر داغ داغ . آقا قضيه اين فرجه 6 ماهه ماليده شده ها !ديروز بخشنامه اش اومد . يعني اونايي كه خارج فرجه بودن هم اگه قبول بشن ميتونن برن دانشگاه
مثلا براي خود من :
من دانشجوي كارشناسي بودم اول تير 85 فارغ شدم امتحان دانشگاهم اول اسفند بود . تو دفترچه نوشته بود كساني مي تونن برن دانشگاه اگه قبول شن كه صرفا در فرجه 6 ماهه بعد از فراغت از تحصيل در امتحان شركت كنن .
چند وقت پيش نتيجه ارشد اومد و من هم قبول شدم . فكر مي كردم ثبت نام نمي كنن اما ديروز كه رفتم پل چوبي گفتن قانون تخمي رو برداشتن و مسئله حل شده . حالا شما پذيرشت رو بگير عين خيالت هم نباشه كه توي فرجه اي يا بيرونش يا وسطش . ;)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
امروز بالاخره خدمت منم تموم شد
فردا باید بریم تسویه حساب و تموم

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
يه خبر داغ داغ . آقا قضيه اين فرجه 6 ماهه ماليده شده ها !ديروز بخشنامه اش اومد . يعني اونايي كه خارج فرجه بودن هم اگه قبول بشن ميتونن برن دانشگاه
مثلا براي خود من :
من دانشجوي كارشناسي بودم اول تير 85 فارغ شدم امتحان دانشگاهم اول اسفند بود . تو دفترچه نوشته بود كساني مي تونن برن دانشگاه اگه قبول شن كه صرفا در فرجه 6 ماهه بعد از فراغت از تحصيل در امتحان شركت كنن .
چند وقت پيش نتيجه ارشد اومد و من هم قبول شدم . فكر مي كردم ثبت نام نمي كنن اما ديروز كه رفتم پل چوبي گفتن قانون تخمي رو برداشتن و مسئله حل شده . حالا شما پذيرشت رو بگير عين خيالت هم نباشه كه توي فرجه اي يا بيرونش يا وسطش . ;)

اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه :) یعنی مهلت 6 ماهه نداریم؟؟ هر وقت دوست داشتی خودت رو معرفی

میکنی؟؟

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک سئوال:
اگه یک نفر, یکی از گوشهاش کر باشه معاف میشه؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا یک سئوال:
اگه یک نفر, یکی از گوشهاش کر باشه معاف میشه؟

آره عزیز.البته الان به طرز عجیبی دارن برای معافی سخت می گیرن که البته متاسفیم.دلیل هم کاهش شدید نیرو واسه پادگان ها هست.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
آره عزیز.البته الان به طرز عجیبی دارن برای معافی سخت می گیرن که البته متاسفیم.دلیل هم کاهش شدید نیرو واسه پادگان ها هست.

سخت ميگيرند اما نه به خاطر کاهش نيرو ( حداقل در مقطع ليسانس که کاهش ندارند ! )
يکی از دوستان من بايد شهريور ميرفت : رفته بهش گفتند برو 2 ماه ديگه سر بزن ببينيم چی ميشه !!!!)

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من يه رفيق دارم تك پسر الان هم دانشجو هستش
پدرش 53 سالشه هم پدر هم مادر بازنشستند
پدرش هم يه سري مشكل جسمي داره كه خيلي جدي نيست

ميخواستم ببينم راهي هست كه معافي كفالت شاملش بشه يا نه
يا اين كه اگر از طريق قانوني نميشه از طزيق پارتي بازي و راه هاي مشابه ممكنه كفالت (يا هر نوع معافيه ديگه )شاملش بشه راستي از نظر مالي هم محدوديتي نداره ميتونه براي اين كار هر چه قدر لازم باشه خرج كنه
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

بالا