• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

a162

Registered User
لایک‌ها
291
برای هر ماهش 18 یا 15 روز بود
البته باید پدرتون در منطقه و زمان جنگ و خارج از مدت سربازی خودش می بوده
شما برین **** وظیفه مدرک فعلی پدرتون رو ببرید احتمالا بگن
گرفتنش هم اغلب میرن از همون پادگان و شهری که پدرتون در اونجا بوده گواهی میگیرن
یه ماه پیش مقرر شد برخلاف گذشته به سرباز اجازه بده قبل از اعزام بتونه مدارک کسری شو ارائه بده
ضمنا امریه و سرباز معلم و بعضی موارد ازت تعهد میگیرن کسری نیاری

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
یه ماه پیش مقرر شد برخلاف گذشته به سرباز اجازه بده قبل از اعزام بتونه مدارک کسری شو ارائه بده

ولی اینجا چیزدیگه ای میگه

5- آيا سابقه جبهه افراد در دوره خدمت سربازي براي استفاده از تسهيلات مربوط به ايثارگران قابل محاسبه است؟

جواب: بله ، مدت جبهه و جانبازي افراد در دوره خدمت سربازي نيز براي استفاده از تسهيلات مربوط به ايثارگران در مورد معافيت يا كسر خدمت فرزندان قابل محاسبه مي باشد.
http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...7650f&ID=b23d0a18-e4e1-47d3-b6d0-a7c8cb3ebb6f

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
والا مدارک فقط کارت پلاک هست و کارت شناسایی جبهه و کپی مدت حضور که 45 روز بیشتر نیست :D

نمیشه یه جوری این 45 روز و کرد 45 ماه ؟؟ خیلی میگذره ار اون موقع آخه :D

a162

Registered User
لایک‌ها
291
شاید دوست بالای درست میگه البته من اینجوری شنیده بودم باید از یکی معافیت اینجوری گرفته و اون مقدار خدمت هم حساب شده پرسید
در مورد مدارک همون کارت جبهه و کپی مدت حضور رو اکثرا دارن و همون کافیه
احتمالا 25 روز یا این حدود کسر کنن

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
شاید دوست بالای درست میگه البته من اینجوری شنیده بودم باید از یکی معافیت اینجوری گرفته و اون مقدار خدمت هم حساب شده پرسید
در مورد مدارک همون کارت جبهه و کپی مدت حضور رو اکثرا دارن و همون کافیه
احتمالا 25 روز یا این حدود کسر کنن
استعلام هم میکنن؟

دست کاریش کنیم ؟

a162

Registered User
لایک‌ها
291
مدارک رو باید ببرید از اونجایی که پدرتون خدمت کرده مدرک بگیرید
من هنوز نرفتم دنبالش
ولی کاملا مطمئن هستم یا دست بنده نمیدن و خودشون ارسال می کنن
یا اگه یه برگ بدن به من
یه اطلاعی هم به **** وظیفه میدن
وگرنه هر کی بر میداشت مدت رو زیاد می کرد....

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
http://forum.persiantools.com/t164133.html
padded.gif

aa_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

خدمت دوستان

می خواستم بپرسم شما هم خبری مبنی بر بخشش سربازان فراری تا که تا قبل از سال 86 از خدمت فرار کردن شنیدید؟

من این خبر رو توی بیست و سی و تو اخبار ساعت 10:30 شنیدم ولی تو هیچ سایت خبری مطلبی راجع به اون پیدا نمی کنم.

سایت های نیرو انتظامی و **** وظیفه هم که ماشاالله از به روز بودن .

اگر منبع خبری موثقی دارید لینک بدید ممنون می شم.

cba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده چند پست در این مورد خوندم اما جوابی پیدا نکردم.
ببینید من الان دانشجوی لیسانسم و مدرک دیپلم دارم.برای معافیت چشم الان میتونم اقدام کنم و بگیرم؟؟جمع نمره هم باید 8 باشه نه؟؟یا اینکه نمیذارن چون در حال تحصیلم؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره منو راهنمای کنه.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بنده چند پست در این مورد خوندم اما جوابی پیدا نکردم.
ببینید من الان دانشجوی لیسانسم و مدرک دیپلم دارم.برای معافیت چشم الان میتونم اقدام کنم و بگیرم؟؟جمع نمره هم باید 8 باشه نه؟؟یا اینکه نمیذارن چون در حال تحصیلم؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره منو راهنمای کنه.

برای استفاده از معافیت پزشکی حتما باید درستان تمام شده باشد.

cba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای استفاده از معافیت پزشکی حتما باید درستان تمام شده باشد.

ممنون باب پاسخ یعنی من به هیج وجه نمیتونم اقدام کنم مگر اینکه لیسانسم رو بگیرم؟؟اونوقت شماره 10 ندارم چون جمع نمره ها 9.25 هستند.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون باب پاسخ یعنی من به هیج وجه نمیتونم اقدام کنم مگر اینکه لیسانسم رو بگیرم؟؟اونوقت شماره 10 ندارم چون جمع نمره ها 9.25 هستند.

ببینید چون معافیت پزشکی ممکنه در طول زمان تغییر کنه مثلا برای چشم برای دیپلم پایینتر از لیسانس هست چون بچه های لیسانس حداقل 4 سال بیشتر چشمشان در گیره

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من لیسانسم جمع هردو چشمم 12 است. 6 نمره نزدیک بین و 6 نمره آستیگمات
شرایط معافیم به چه صورته؟میگن آستیگمات نصف میشه درسته؟من چی کار کنم معاف شم؟تورو خدا راهنمایی کنید من نیاز دارم
مرسی

Last edited:

White Raven

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟:(
نه آستیگمات نصف نمیشه، شما فقط یه چیزی حدود 0.5 شماره از مجموع کم کن اگه بالای 10 بود معافی که در مورد شما میشه 11.5 و بنابراین صد در صد معافی.
برو و خوش باش...

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من اگه برای معافیت پزشکی درخواست بدم، و مثلا معاف شناخته نشم، اگر هنوز از فرصت 6 ماه فارغ التحصیلی ام مونده باشه، دیگه اون مدت باقی مانده رو حساب نمی کنن و بلافاصله به خدمت اعزام میشم؟؟؟

اصلا چطوری میشه مطمئن شد که معافیت پزشکی شاملم میشه و بعد درخواست بفرستم؟

برگه معاینه اولیه رو که پزشک نیرهای مسلح پر میکنه اگه وضعیت سلامتی رو طبیعی تشخص بده چی میشه؟ جزء مراحل رسیدگی حساب میشه وبعد باید اعزام بشم؟ یا می تونم نادیده بگیرم و مدارک و تحویل +10 ندم؟

کسی می دونه اصفهان کجا معاینات معافیت پزشکی رو انجام میدن؟ ( میشه همینطوری خودم برم سوابق پزشکی ام رو بگم و در آخر سوال کنم با این وضعیت معافم؟ )

pmoshir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای معافیت چشم مجموع شماره چشم را در نظر میگیرند یا عینک رو؟چون شماره هاش با هم فرق میکنه!!!!!؟؟؟؟؟

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من اگه برای معافیت پزشکی درخواست بدم، و مثلا معاف شناخته نشم، اگر هنوز از فرصت 6 ماه فارغ التحصیلی ام مونده باشه، دیگه اون مدت باقی مانده رو حساب نمی کنن و بلافاصله به خدمت اعزام میشم؟؟؟

اصلا چطوری میشه مطمئن شد که معافیت پزشکی شاملم میشه و بعد درخواست بفرستم؟

برگه معاینه اولیه رو که پزشک نیرهای مسلح پر میکنه اگه وضعیت سلامتی رو طبیعی تشخص بده چی میشه؟ جزء مراحل رسیدگی حساب میشه وبعد باید اعزام بشم؟ یا می تونم نادیده بگیرم و مدارک و تحویل +10 ندم؟

کسی می دونه اصفهان کجا معاینات معافیت پزشکی رو انجام میدن؟ ( میشه همینطوری خودم برم سوابق پزشکی ام رو بگم و در آخر سوال کنم با این وضعیت معافم؟ )

فکرشو بکن 6 ماه از خدمتت حساب بشه اون مراحل درخواست معافیت ! بعد اونها هم خیلی راحت میذارن این اتفاق بیفته که بری پشت سرشون به ریششون بخندی؟:lol: نه عزیزم اینا اینقدرم خر نیستن

تو فقط معاینه اولیه تو مطب یه پزشک عمومی میشی بعد اون مینویسه مثلا شما همچین مشکلی رو داری بعد اونو پست میکنی از خود **** نامه میاد درخونه برو فلان بیمارستان خودتو نشون بده اگه رفتی که رفتی نرفتی باید سرتاریخ اعزام بری یعنی چون نرفتی هیچیت نیست لازم هم نیست اول مطمئن بشی معاف میشی تا بعد اقدام کنی تو کار خودتو بکن شاید معاف شدی

برای فهمیدن شرایط معافیت لازم نیست پاشی بری یه جایی ! شماره مشاوره **** وظیفه رو از 118 بگیر بپرس ده تا مرد لندهور نشستن اونجا که به سوالای شما پاسخ بدن نه اینکه درودیوارو نیگا کنن :lol:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ما هم معاف گشتیم. ایضا.

بالا