H_128
Registered User
- نوشتهها
- 1,256
- لایکها
- 210
ببخشید مگه بسیج هم میشه خدمت کرد ؟!نیروی انتظامی - **** - بسیج - ارتش ؟
ببخشید مگه بسیج هم میشه خدمت کرد ؟!نیروی انتظامی - **** - بسیج - ارتش ؟
ارتودنسی دندان ها منافاتی با سربازی یا دوره آموزشی نداره که ؟
يه سوالم من بپرسم... پسر عموم 20 سالشه و تازه دانشجو شده... عموم 24 ماه خدمت داره (دوتا كارت داره يكي پايان خدمت ضرورت و يكي احتياط) و الان ميگن هر ماه خدمت پدر در مناطق جنگي 18 روز از خدمت فرزند كسر ميشه....
آيا اين صحت داري؟
من شنيدم ميگن اونايي كه 2 تا كارت دارن هر ماه رو 2 ماه حساب ميكنن، اين صحت داره؟
براي گرفتن اين كسري خدمت بايد چيكار كرد؟ عموم بايد بره رسته خدمتي خودش و گواهي بگيره؟ برگه اي يا فرمي داره از **** وظيفه بايد بگيره؟ بايد بره كردستان (محل خدمت)؟
الان با احتساب كسري از خدمتش 5-6 ماه ميمونه كه ميخواد از دانشگاه مرخصي بگيره بره خدمت
لطفا كسي اطلاعات داره بده... در ضمن آدرس ستاد مشترك ارتش نيروي زميني كه ميگن تو لويزانه اگه كسي ميدونه بگنه
ممنون
می خوام ببینم چطوری میزنن ؟ به صورت کد یا اینکه کلمه درج میشهاره اما جدیدا مثل اینکه کارت ها عوض شده اینجور که من شنیدم . !
خودم الان 4 ماه هست باید کارتم میومد هنوز نیومده بیاد ببینیم جدید شده یا همون قدیمی هست . !
اره دیگه چرا نشه ؟ببخشید مگه بسیج هم میشه خدمت کرد ؟!
آخه بسیج که جای تیر و تفنگ و جنگ و نبرد نیست کهاره دیگه چرا نشه ؟
اصلا اونش مهم نیست ! چون می تونم یه جای خوب رو پیدا کنمآخه بسیج که جای تیر و تفنگ و جنگ و نبرد نیست که
والا تا جایی که من میدونم، اگر بد شانس باشی میفتی ارتش، اگه خوش شانس باشی میفتی **** و اگر یکم خوش شانس تر باشی + پارتی ، شاید بیفتی نیرو انتظامی!
پ.ن : ولی اگه کلاً خوش شانس و خوشبخت بودیم، اصلاً این بردگی ها رو نداشتیم و راحت مثل آدمیزاد زندگیمنون رو میکردیم....
ببخشید مثل اینکه اشتباه شد !اصلا اونش مهم نیست ! چون می تونم یه جای خوب رو پیدا کنم
می خوام ببینم اسمم میره تو لیست سیاه یا نه ؟
اره دیگه چرا نشه ؟
آخه بسیج که جای تیر و تفنگ و جنگ و نبرد نیست که
والا تا جایی که من میدونم، اگر بد شانس باشی میفتی ارتش، اگه خوش شانس باشی میفتی **** و اگر یکم خوش شانس تر باشی + پارتی ، شاید بیفتی نیرو انتظامی!
اقا یکی جمع چشاش با استیگمات شده 10.75
انصراف داده از کارشناسی و اقدام به گرفتن معافیت کرده با مدرک کاردانی
برای فوق دیپلم باید جمعشون 10 بشه که مال این 10.75 هست
یه دکتر دیگه رفته طرف گفته جمع چشات 10.5 هست
حالا اگه اقدام به معافیت چشم کرده
به نظرتون معافیت می گیره
یه قطره قبل از ازمایش می ریزن توی چشم به صورت موقت میگن طوری می کنه دستگاه چشم رو قوی تر نشون میده
یهو 1 شماره نیاره پایین
یا مثلا طرف توی کمیسون **** وظیفه بگه نیم چیزی نیست باید بری ....
کلا کسی در این مورد خبر داره
راهی هست بشه دو سه روزه چشم رو کاری کرد بیشتر نشون بده
حتی به اندازه نیم
یا اینکه به راحتی معاف رو میدن لازم نیست
یا کسی راهی بند پ ایی چیزی سراغ نداره؟
قانونا معافه ولی می ترسه اونجا ادا در بیارن یا از خودشون بخان قانون در بیارن و بگن باید بری
--------
در مورد استیگمات اگه یکی منفی و دیگری مثبت باشه از هم کسر میشن و قدر مطلقشو باید اضافه کرد
یعنی نیم منفی و نیم مثبت استیگمات باشه میشه صفر
نیم منفی و یک مثبت باشه میشه نیم
ولی هر دو مثبت باشن یا هر دو منفی باهم جمع می شن
ممنون.شما پس از فارق شدن 6 ماه و در کنکور دو سال وقت دارین دفترچه ارسال کنید
البته در کنکور به سن هم فکر کنم ربط میدن
اگه این موارد هم تموم میشه مشکلی نیست
اتفاقا من جای شما بودم سریع می فرستادم
چه قبول بشم چه نشم
شما دفترچه رو بفرست
پاسخش میاد
تاریخ اعزام یه چند ماه بعد میشه
اگه قبول بشی می تونی بری **** وظیفه و خدمت رو نگه داری
اگر هم نشی برات خوبه که زودتر میری
اگر قبول بشی و نری خدمت چون قراره بعد عید خدمت بشه 24 ماه احتمال 90 درصد برای شما چون تاریخ درخواست اعزام قبل عیده همون 18 ماه حساب میشه(بدون کسری مدرک و منطقه و ...)
نه مورد نداره . برو حتما . به قول یکی از دوستان حتی اگه خورده شیشه هم تو بچگی تو پات رفته مدارکش رو ببر کمک می کنه برا معافی :lol:با درود
من فوق دیپلم هستم و شهریور سال85 بعد از پایان دوره کاردانی دفترچه پستیدم . البته برای معافی قلب mvp +mr
یک نامه اومد برو پول بریز به حساب و برو بیمارستان ارتش . پول رو ریختم اما بدلیل گرفتاری زیاد کل قضیه رو تا حالا بیخیال شدم .
یکسال بعد برگه اعظام اومد که کدش نیروانتظامی کرمان بود . نرفتم .6 ماه بعدش دوباره اومد با همون کد . نرفتم.
حالا میخوام بدونم هنوز میتونم همون بیماری قلبی رو به علاوه نزدیک بینی و آستیگمات چشم پیگیری کنم؟
یا چون غیبت دارم دیگه معافی نمیدن؟؟؟
سپاس بیکران.