• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوالم من بپرسم... :rolleyes: پسر عموم 20 سالشه و تازه دانشجو شده... عموم 24 ماه خدمت داره (دوتا كارت داره يكي پايان خدمت ضرورت و يكي احتياط) و الان ميگن هر ماه خدمت پدر در مناطق جنگي 18 روز از خدمت فرزند كسر ميشه....
آيا اين صحت داري؟
من شنيدم ميگن اونايي كه 2 تا كارت دارن هر ماه رو 2 ماه حساب ميكنن، اين صحت داره؟
براي گرفتن اين كسري خدمت بايد چيكار كرد؟ عموم بايد بره رسته خدمتي خودش و گواهي بگيره؟ برگه اي يا فرمي داره از **** وظيفه بايد بگيره؟ بايد بره كردستان (محل خدمت)؟ :rolleyes:
الان با احتساب كسري از خدمتش 5-6 ماه ميمونه كه ميخواد از دانشگاه مرخصي بگيره بره خدمت
لطفا كسي اطلاعات داره بده... در ضمن آدرس ستاد مشترك ارتش نيروي زميني كه ميگن تو لويزانه اگه كسي ميدونه بگنه
ممنون :rolleyes:

اول باید بره محل خدمت و پروندش رو در بیاره بعد باید بره پادگان لویزان جنب بانک سپه تو تهران اونجا پرونده رو با یه فیش پنج هزار تومانی بده بهش کارت ایثار میدن که هر ماه خدمتی که کرده 18 روز از خدمت پسرش کسر میشه من پسر عمه خودم اینطوری پسرش رو معاف کرد کلا پسرش 8 ماه خدمت کرد

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اره اما جدیدا مثل اینکه کارت ها عوض شده اینجور که من شنیدم . !
خودم الان 4 ماه هست باید کارتم میومد هنوز نیومده بیاد ببینیم جدید شده یا همون قدیمی هست . !
می خوام ببینم چطوری میزنن ؟ به صورت کد یا اینکه کلمه درج میشه

ببخشید مگه بسیج هم میشه خدمت کرد ؟!
اره دیگه چرا نشه ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اره دیگه چرا نشه ؟
آخه بسیج که جای تیر و تفنگ و جنگ و نبرد نیست که :D
والا تا جایی که من میدونم، اگر بد شانس باشی میفتی ارتش، اگه خوش شانس باشی میفتی **** و اگر یکم خوش شانس تر باشی + پارتی ، شاید بیفتی نیرو انتظامی!

پ.ن : ولی اگه کلاً خوش شانس و خوشبخت بودیم، اصلاً این بردگی ها رو نداشتیم و راحت مثل آدمیزاد زندگیمنون رو میکردیم....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
والا تا جایی که من میدونم، اگر بد شانس باشی میفتی ارتش، اگه خوش شانس باشی میفتی **** و اگر یکم خوش شانس تر باشی + پارتی ، شاید بیفتی نیرو انتظامی!

پ.ن : ولی اگه کلاً خوش شانس و خوشبخت بودیم، اصلاً این بردگی ها رو نداشتیم و راحت مثل آدمیزاد زندگیمنون رو میکردیم....
اصلا اونش مهم نیست ! چون می تونم یه جای خوب رو پیدا کنم
می خوام ببینم اسمم میره تو لیست سیاه یا نه ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اصلا اونش مهم نیست ! چون می تونم یه جای خوب رو پیدا کنم
می خوام ببینم اسمم میره تو لیست سیاه یا نه ؟
ببخشید مثل اینکه اشتباه شد !
من پاسخ سوالتون رو دادم...

سوال شما :

اره دیگه چرا نشه ؟

اینم پاسخ من :

:)

ولی در کل فکر نکم بشه بسیج خدمت کرد...

Last edited:

smart_boy_bnd

Registered User
لایک‌ها
0
بنده معاف شدم و از این بابت بسیار خرسندم.:D

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا راحت ترین معافی گرفتنش معافیت چشمه یادتون باشه تو معافیت چشم هم ضعیفی هم استیگمات همه با هم جمع میشه و هرکی میگه جدا حساب میکنن یا استیگمات حساب نمیشه چرت گفته راستی اگر قبل خدمت برای معافی اقدام کردین معاف نشدین حین خدمتم امتحان کنین حین خدمت راحت تر معافی میدن

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اقا یکی جمع چشاش با استیگمات شده 10.75
انصراف داده از کارشناسی و اقدام به گرفتن معافیت کرده با مدرک کاردانی
برای فوق دیپلم باید جمعشون 10 بشه که مال این 10.75 هست
یه دکتر دیگه رفته طرف گفته جمع چشات 10.5 هست

حالا اگه اقدام به معافیت چشم کرده
به نظرتون معافیت می گیره
یه قطره قبل از ازمایش می ریزن توی چشم به صورت موقت میگن طوری می کنه دستگاه چشم رو قوی تر نشون میده
یهو 1 شماره نیاره پایین
یا مثلا طرف توی کمیسون **** وظیفه بگه نیم چیزی نیست باید بری ....
کلا کسی در این مورد خبر داره
راهی هست بشه دو سه روزه چشم رو کاری کرد بیشتر نشون بده
حتی به اندازه نیم
یا اینکه به راحتی معاف رو میدن لازم نیست
یا کسی راهی بند پ ایی چیزی سراغ نداره؟
قانونا معافه ولی می ترسه اونجا ادا در بیارن یا از خودشون بخان قانون در بیارن و بگن باید بری
--------
در مورد استیگمات اگه یکی منفی و دیگری مثبت باشه از هم کسر میشن و قدر مطلقشو باید اضافه کرد
یعنی نیم منفی و نیم مثبت استیگمات باشه میشه صفر
نیم منفی و یک مثبت باشه میشه نیم
ولی هر دو مثبت باشن یا هر دو منفی باهم جمع می شن

Last edited:

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا یکی جمع چشاش با استیگمات شده 10.75
انصراف داده از کارشناسی و اقدام به گرفتن معافیت کرده با مدرک کاردانی
برای فوق دیپلم باید جمعشون 10 بشه که مال این 10.75 هست
یه دکتر دیگه رفته طرف گفته جمع چشات 10.5 هست

حالا اگه اقدام به معافیت چشم کرده
به نظرتون معافیت می گیره
یه قطره قبل از ازمایش می ریزن توی چشم به صورت موقت میگن طوری می کنه دستگاه چشم رو قوی تر نشون میده
یهو 1 شماره نیاره پایین
یا مثلا طرف توی کمیسون **** وظیفه بگه نیم چیزی نیست باید بری ....
کلا کسی در این مورد خبر داره
راهی هست بشه دو سه روزه چشم رو کاری کرد بیشتر نشون بده
حتی به اندازه نیم
یا اینکه به راحتی معاف رو میدن لازم نیست
یا کسی راهی بند پ ایی چیزی سراغ نداره؟
قانونا معافه ولی می ترسه اونجا ادا در بیارن یا از خودشون بخان قانون در بیارن و بگن باید بری
--------
در مورد استیگمات اگه یکی منفی و دیگری مثبت باشه از هم کسر میشن و قدر مطلقشو باید اضافه کرد
یعنی نیم منفی و نیم مثبت استیگمات باشه میشه صفر
نیم منفی و یک مثبت باشه میشه نیم
ولی هر دو مثبت باشن یا هر دو منفی باهم جمع می شن

من خودم معافی چشم گرفتم اون قطره که میریزن اسمش قطره سایکلوپلوژیه خیلی کم کنه نهایت نیم نمره هست به اون صورت تاثیره نداره من تو اموزشی برای معافیت اقدام کردم چون میخواستم سریعتر کارم انجام شه ببین من شب اخر که پادگان بودم باید فرداش میرفتم بیمارستان جای بچه ها وایسادم نگهبانی اسلحه خونه تا صبح چشمامو رو هم نذاشتم همین خودش حداقل تو معاینه .25 صدم رونمره چشم میاره فقط یه چیزی قبل از خدمت به این راحتیا معافت نمیکنن باید دو سه بار بری تا نتیجه نهایی شه ولی من تو حین خدمت اقدام کردم خیلی پشمکی بود یارو حتی کسی 25 صدم زیر حد نصابم بود معاف میکرد خیلی دکتر با حالی بودن نگران قطره نباش اونو میریزن که ته چشمتو نگاه کنن رو شماره زیاد تاثیر نداره اگر دیدی داری الاف میشی برو تو اموزشی اقدام کن من همون روز هفته اول اموزشی رفتم بیمارستان وقت کمیسیون داد برای سه هفته بعد که میشد جلو هم بندازم اگر یکم سر کیسه رو شل میکردم ولی من پول ندادم خلاصش کنم سه هفته ای کارم تموم شد و از شر خدمت خلاص شدم

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خود سر پا وایسادن زیاد و کوبیدن پاشنه پا به روی زمین به چشم فشار میاره این دوستت صد صدر صد معافه ولی اگر میخواد مطمین بشه یه هفته مونده به کمسیونشبا تا صبح بشینه پا تلویزیون یا اینکه سرپا وایسه و رژه بره خدایی ارزششو داره اونایی که رفتن خدمت میفهمن چی میگم من خودم کلا 4 هفته پادگان بودم که با کم کردن پنج شنبه جمعه ها و روزایی که برای بیمارستان اعزام بودم مدت بودنم تو پادگان سه هفته هم نبود ولی تو همین سه هفته از هرچی نظامو ارتشه حالم بهم خورد

a162

Registered User
لایک‌ها
291
ممنون از پاسخت
انشالله ببنیم چی میشه

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال تخصصی من 7 مرداد کنکور دارم و نتیجش آخرهای مرداد میاد بین این تاریخها معافیت تحصیلیم تموم میشه چیکار باید بکنم ؟؟
باید دفترچه پست کنم اگر قبول شدم چی ؟؟؟

a162

Registered User
لایک‌ها
291
شما پس از فارق شدن 6 ماه و در کنکور دو سال وقت دارین دفترچه ارسال کنید
البته در کنکور به سن هم فکر کنم ربط میدن
اگه این موارد هم تموم میشه مشکلی نیست
اتفاقا من جای شما بودم سریع می فرستادم
چه قبول بشم چه نشم
شما دفترچه رو بفرست
پاسخش میاد
تاریخ اعزام یه چند ماه بعد میشه
اگه قبول بشی می تونی بری **** وظیفه و خدمت رو نگه داری
اگر هم نشی برات خوبه که زودتر میری
اگر قبول بشی و نری خدمت چون قراره بعد عید خدمت بشه 24 ماه احتمال 90 درصد برای شما چون تاریخ درخواست اعزام قبل عیده همون 18 ماه حساب میشه(بدون کسری مدرک و منطقه و ...)

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
شما پس از فارق شدن 6 ماه و در کنکور دو سال وقت دارین دفترچه ارسال کنید
البته در کنکور به سن هم فکر کنم ربط میدن
اگه این موارد هم تموم میشه مشکلی نیست
اتفاقا من جای شما بودم سریع می فرستادم
چه قبول بشم چه نشم
شما دفترچه رو بفرست
پاسخش میاد
تاریخ اعزام یه چند ماه بعد میشه
اگه قبول بشی می تونی بری **** وظیفه و خدمت رو نگه داری
اگر هم نشی برات خوبه که زودتر میری
اگر قبول بشی و نری خدمت چون قراره بعد عید خدمت بشه 24 ماه احتمال 90 درصد برای شما چون تاریخ درخواست اعزام قبل عیده همون 18 ماه حساب میشه(بدون کسری مدرک و منطقه و ...)
ممنون.
اگر کارشناسی قبول بشم کارشناسی ارشد هم قبول بشم میتونم معافی کفالت بگیرم:wacko:

amfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود
من فوق دیپلم هستم و شهریور سال85 بعد از پایان دوره کاردانی دفترچه پستیدم . البته برای معافی قلب mvp +mr
یک نامه اومد برو پول بریز به حساب و برو بیمارستان ارتش . پول رو ریختم اما بدلیل گرفتاری زیاد کل قضیه رو تا حالا بیخیال شدم .
یکسال بعد برگه اعظام اومد که کدش نیروانتظامی کرمان بود . نرفتم .6 ماه بعدش دوباره اومد با همون کد . نرفتم.
حالا میخوام بدونم هنوز میتونم همون بیماری قلبی رو به علاوه نزدیک بینی و آستیگمات چشم پیگیری کنم؟
یا چون غیبت دارم دیگه معافی نمیدن؟؟؟
سپاس بیکران.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
با درود
من فوق دیپلم هستم و شهریور سال85 بعد از پایان دوره کاردانی دفترچه پستیدم . البته برای معافی قلب mvp +mr
یک نامه اومد برو پول بریز به حساب و برو بیمارستان ارتش . پول رو ریختم اما بدلیل گرفتاری زیاد کل قضیه رو تا حالا بیخیال شدم .
یکسال بعد برگه اعظام اومد که کدش نیروانتظامی کرمان بود . نرفتم .6 ماه بعدش دوباره اومد با همون کد . نرفتم.
حالا میخوام بدونم هنوز میتونم همون بیماری قلبی رو به علاوه نزدیک بینی و آستیگمات چشم پیگیری کنم؟
یا چون غیبت دارم دیگه معافی نمیدن؟؟؟
سپاس بیکران.
نه مورد نداره . برو حتما . به قول یکی از دوستان حتی اگه خورده شیشه هم تو بچگی تو پات رفته مدارکش رو ببر کمک می کنه برا معافی :lol:

a162

Registered User
لایک‌ها
291
معافیت پزشکی چون سرباز نمی تونه بره سربازی
ربطی به غیبت و ... نداره
در دفترچه هم نوشته
ولی کفالت و این چیزها تقریبا خیلی سخت میدن اگه غیبت داشته باشی
اگه واقعا می تونید ثابت کنید معافید برین سراغش

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
برای کسر خدمت و معافی از طریق پدر رزمنده چه مدارکی نیاز هست؟

از کجا استعلام میشه؟

کلا قضیه اش چه جوریه؟

بالا