در کمال بی شرمی! بعد از 8 سال وب گردی و عضو این همه سایت بودن تازه توی پرشین تولز، اون هم بخاطر چی؟ بخاطر سربازی عضو شدم :دی
.
راستش من تا شهریور درس می خوندم، کاردانی رو شهریور گرفتم و کاردانی به کارشناسی چون شهرستان افتادم نرفتم ( پشیمون هم نیستم!) و 2 تا کنکور دیگه دارم ( 2 تا شانس ) که یکیش رو دادم یکی دیگش مونده.
از زمان اتمام تحصیل 6 ماه فرصت هست برای سربازی، برای من می شه آخر اسفند، 7 پشتمون هم جانباز نداریم :دی ریش هامون هم از اولش با تیغ می زدیم! برای همین کلاً معافی به من نمی خوره ذاتاً :دی
حالا می خواستم بدونم بر فرض اینکه من کنکور قبول نشم برای کارشناسی، باید چیکار کنم برای سربازی و کی دفترچه بگیرم، کی پست کنم؟ و کی از زمان ارسال دفترچه باید برم؟
به خاطر کار من و علاقه ای که بهش دارم حالا که نمی شه پیچوند سربازی رو می خوام ببینم شرایط اینکه توی تهران بیوفتم که نزدیک باشه چیه؟ اصلاً می شه؟
تعجب نکنید من کلاً تا کارم به چیزی گیر نکنه در موردش هیچی نمی دونم! برای همین هستش اطلاعاتم از سربازی 0 هستش!
قدم هم 205 سانت هستش! چمیدونم گفتم شاید معافی چیزی بخوره lol
مخلصیم | شهرام
ایشالله که قبول میشی و با مدرک بالاتر میری سربازی که خوب واست بهتر میشه .
اطلاعاتم بالا نیست ولی خوب همون روز که بیخی کنکور و جوابش شدی برو دفترچه سبز بگیر تا از فرصت تعیین شده تا سربازی نگذره که الکی غیبت بخوری
زمانشم بستگی داره مثلا من بعد پست دفترچم یک سالو خورده ای بعد اعزام شدم .
اموزشی شانسی هست کجا بیوفتی ولی بعد اموزشی یعنی همون یگان اگه بند پ (پارتی) داشته باشی یا متاهل یا تک فرزند و یک سری دیگه که یادم نیست . تهران میوفتی یگان رو با این شرایط
اوه عجب قدی ماشالله
وزنتون چقدره ؟ چون اگه خیلی لاغر باشید ماعف دائم میشید فکر کنم یک جا خونده بودم .