• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در کمال بی شرمی! بعد از 8 سال وب گردی و عضو این همه سایت بودن تازه توی پرشین تولز، اون هم بخاطر چی؟ بخاطر سربازی عضو شدم :دی
.
راستش من تا شهریور درس می خوندم، کاردانی رو شهریور گرفتم و کاردانی به کارشناسی چون شهرستان افتادم نرفتم ( پشیمون هم نیستم!) و 2 تا کنکور دیگه دارم ( 2 تا شانس ) که یکیش رو دادم یکی دیگش مونده.
از زمان اتمام تحصیل 6 ماه فرصت هست برای سربازی، برای من می شه آخر اسفند، 7 پشتمون هم جانباز نداریم :دی ریش هامون هم از اولش با تیغ می زدیم! برای همین کلاً معافی به من نمی خوره ذاتاً :دی
حالا می خواستم بدونم بر فرض اینکه من کنکور قبول نشم برای کارشناسی، باید چیکار کنم برای سربازی و کی دفترچه بگیرم، کی پست کنم؟ و کی از زمان ارسال دفترچه باید برم؟
به خاطر کار من و علاقه ای که بهش دارم حالا که نمی شه پیچوند سربازی رو می خوام ببینم شرایط اینکه توی تهران بیوفتم که نزدیک باشه چیه؟ اصلاً می شه؟
تعجب نکنید من کلاً تا کارم به چیزی گیر نکنه در موردش هیچی نمی دونم! برای همین هستش اطلاعاتم از سربازی 0 هستش!
قدم هم 205 سانت هستش! چمیدونم گفتم شاید معافی چیزی بخوره lol

مخلصیم | شهرام

ایشالله که قبول میشی و با مدرک بالاتر میری سربازی که خوب واست بهتر میشه .
اطلاعاتم بالا نیست ولی خوب همون روز که بیخی کنکور و جوابش شدی برو دفترچه سبز بگیر تا از فرصت تعیین شده تا سربازی نگذره که الکی غیبت بخوری

زمانشم بستگی داره مثلا من بعد پست دفترچم یک سالو خورده ای بعد اعزام شدم .

اموزشی شانسی هست کجا بیوفتی ولی بعد اموزشی یعنی همون یگان اگه بند پ (پارتی) داشته باشی یا متاهل یا تک فرزند و یک سری دیگه که یادم نیست . تهران میوفتی یگان رو با این شرایط

اوه عجب قدی ماشالله :D
وزنتون چقدره ؟ چون اگه خیلی لاغر باشید ماعف دائم میشید فکر کنم یک جا خونده بودم .

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ایشالله که قبول میشی و با مدرک بالاتر میری سربازی که خوب واست بهتر میشه .
اطلاعاتم بالا نیست ولی خوب همون روز که بیخی کنکور و جوابش شدی برو دفترچه سبز بگیر تا از فرصت تعیین شده تا سربازی نگذره که الکی غیبت بخوری

زمانشم بستگی داره مثلا من بعد پست دفترچم یک سالو خورده ای بعد اعزام شدم .

اموزشی شانسی هست کجا بیوفتی ولی بعد اموزشی یعنی همون یگان اگه بند پ (پارتی) داشته باشی یا متاهل یا تک فرزند و یک سری دیگه که یادم نیست . تهران میوفتی یگان رو با این شرایط

اوه عجب قدی ماشالله :D
وزنتون چقدره ؟ چون اگه خیلی لاغر باشید ماعف دائم میشید فکر کنم یک جا خونده بودم .

1 سال؟!!
یعنی اینقدر طول می کشه؟! قبل 90 که می رم ایشالا؟! چون می گن تا قبل 90 سربازی 18 ماه هستش.
ما بند پ رو با بدبختی چندتا جور کردیم! حاضرم زن هم بگیرم بچه هم 6 ماهه قول می دم یدونش رو :دی
وزنم، 108 کیلو، 120 بودم دو ماهه کم کردم :دی
باز اگه دوستان اطلاعات تکمیلی داشتن ممنون می شم :دی
مخلصیم

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه من انقدر طول کشید .
البته فکر کنم شانس باشه چون واسه بعضی دوستانم 2 ماه و 3 ماه بعد اعزام شدن!

اره سال 90 دوباره 2 ساله میشه سربازی....

خوب پارتی که داری اگه قابل اطمینان هستن پس حله دیگه ! حتی اگه پول خواستن بده بهشون هرپقد که شده اخه تهران افتادن خیلی مهمه بعد اموزشی ولی خود اموزشی شهرستان بیوفتی فرقی نداره چون کلا دو ماه هست ولی یگان یا همون بعده اموزشی 16 ماه هست که اگه تهران باشی هرروز ساعت 2 به بعد ولت میکنن ! خیلی موقه ها هم زودتر مثلا ساعت 10 بعضی موقه ها !.

خوب وزنتم که زیاده پس هیچی :D ببخشید ولی چاق هستی یا هیکلی ورزشکار ؟ اگه چاق باشی بازم شاید بشه فکری کرد ....

ما بیشتر :D

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
واسه من انقدر طول کشید .
البته فکر کنم شانس باشه چون واسه بعضی دوستانم 2 ماه و 3 ماه بعد اعزام شدن!

اره سال 90 دوباره 2 ساله میشه سربازی....

خوب پارتی که داری اگه قابل اطمینان هستن پس حله دیگه ! حتی اگه پول خواستن بده بهشون هرپقد که شده اخه تهران افتادن خیلی مهمه بعد اموزشی ولی خود اموزشی شهرستان بیوفتی فرقی نداره چون کلا دو ماه هست ولی یگان یا همون بعده اموزشی 16 ماه هست که اگه تهران باشی هرروز ساعت 2 به بعد ولت میکنن ! خیلی موقه ها هم زودتر مثلا ساعت 10 بعضی موقه ها !.

خوب وزنتم که زیاده پس هیچی :D ببخشید ولی چاق هستی یا هیکلی ورزشکار ؟ اگه چاق باشی بازم شاید بشه فکری کرد ....

ما بیشتر :D

lol
مرد حسابی کجام چاقه ؟
m169.gif

رفتم دکتر تغذیه گفته باید وزنت 100 باشه! قدم 2 متر و 5 سانت هستش ها!
f_sabzmoom_58d78cf.gif

عکس بذارم؟
905.gif

والا بخدا :دی

حالا دور از شوخی، تا ساعت 2 کم نیست؟ قبلاً ها بیشتر بودها
127fs4573872.gif

یه کلیپ دیدم توی سوئیس بود، سربازها و فرمانده ها جمع بودن، آهنگ مایکل جکسون گذاشته بودن یکیشون اون وسط انگ مایکل می رقصید، چه حسرتی خوردم به حال این سربازها
127fs4730978.gif

آقا مرسی از جواب
rose3.gif

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چاقی دیگه :دی
f_sabzmoom_58d78cf.gif

پس بیخیال این معافیتم شو :D بابا سربازی حال میده :D من فقط یه روز از رفتنم میگذره کلی خوش گذشت همین یه روز بعدشم الکی یه هفته مرخصی دادن چون کسی هیچی نیورده بود انقد که خنگیم :D
خودمم کلی زدم دنبال معافیت اخرشم هیچی :D

اموزشی که از ساعت 4:30 صبح هست تا 5 بعد از ظهر که ساعت 9:30 شب هم میگن بگیر بخواب و هر هفته 5 شنبه و جمعه خونه ای و خیلی موقع ها هم مرخصی میدن اگه خوش باشن و تعطیلات رسمی هم مرخصی میدن :D کلا بگم اموزشی 2 ماه نیست , 20 روزه :D ولی بعد اموزشی ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر حداکثر ... :D دوستم میره یگان تو تهران هست که میگه ساعت 7 صبح میره یارو میگه بگیر بخواب تا 10 بعد ساعت 2یا12 میاد خونه :D

البته بعضی موقع ها هم اماده باش دارن که تا ساعت 6 بعد از ظهر میکشه :D

خوش با حالشون اینجا بگی من طرفدار مایکل جکسون هستم میکشنت :D

خواهش
rose3.gif

Last edited:

amir2242

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چاقی دیگه :دی
f_sabzmoom_58d78cf.gif

پس بیخیال این معافیتم شو :D بابا سربازی حال میده :D من فقط یه روز از رفتنم میگذره کلی خوش گذشت همین یه روز بعدشم الکی یه هفته مرخصی دادن چون کسی هیچی نیورده بود انقد که خنگیم :D
خودمم کلی زدم دنبال معافیت اخرشم هیچی :D

اموزشی که از ساعت 4:30 صبح هست تا 5 بعد از ظهر که ساعت 9:30 شب هم میگن بگیر بخواب و هر هفته 5 شنبه و جمعه خونه ای و خیلی موقع ها هم مرخصی میدن اگه خوش باشن و تعطیلات رسمی هم مرخصی میدن :D کلا بگم اموزشی 2 ماه نیست , 20 روزه :D ولی بعد اموزشی ساعت 7 صبح تا 2 بعد از ظهر حداکثر ... :D دوستم میره یگان تو تهران هست که میگه ساعت 7 صبح میره یارو میگه بگیر بخواب تا 10 بعد ساعت 2یا12 میاد خونه :D

البته بعضی موقع ها هم اماده باش دارن که تا ساعت 6 بعد از ظهر میکشه :D

خوش با حالشون اینجا بگی من طرفدار مایکل جکسون هستم میکشنت :D

خواهش
rose3.gif
ببخشید یه سوال مهم داشتم. آیا میشه قبل از ارسال دفترچه اعزام به خدمت و در فرصت شش ماهه مشغول به کار بود؟
منظورم اینه که به محض فارغ التحصیلی برم تو یه شرکت کار کنم و قبل از تمام شدن 6 ماه هم دفترچه رو بفرستم؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
ببخشید یه سوال مهم داشتم. آیا میشه قبل از ارسال دفترچه اعزام به خدمت و در فرصت شش ماهه مشغول به کار بود؟
منظورم اینه که به محض فارغ التحصیلی برم تو یه شرکت کار کنم و قبل از تمام شدن 6 ماه هم دفترچه رو بفرستم؟

من هم زمان تحصیل کار می کردم هم الان که آخرای اون دوره 6 ماهم هستش! ربطی نداره به سربازی.

distur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا جونه هر کی که دوس دارید بگید منو فرستادن بیمارستان امام سجاد واسه واریکوسل چه کار کنم که درجش بره بالا اگه ازمایش گرفتن؟ اصلا اونجا که برم چکار میکنن میشه توضیح بدید چند تا دکتر معاینم میکنن ؟چه کار کنم که درجش بره بالا جونه مااااااادرتون راهنماییم کنید ؟ به نظرتونپیشنهاده شیرینی بدم به دکتره اونجا یا نه؟

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یکی میگفت اگه مشکل تناسلی داشته باشی... یعنی بچه دار نشی معافی. به این صورت که آزمایش اسپرم میدی و اگه منفی بود معافی... میخوام بدونم صحت داره ؟

distur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم اول مثل گاو مهر زدن نهم دکتره اول نوشت درجه 2 دکتر دومم چیزی نگفت همه مدارکمو گرفت گفت 40 روز دیگه برو نیرو انتظامی حلا چی میشه چرا کسی جواب نمیده:(:(:(:(:(:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko::eek::eek::eek:;););)

ali2914

Registered User
لایک‌ها
2
تا می تونید سعی کنید هر جور شده معافی بگیرید چون جز علافی چیزی تو خدمت در انتظارتون نیست هر کی هم گفت آدم تو سربازی ساخته می شه از طرف من یه فحش ناموسی بهش بدین! من 2 ماه بیشتر خدمت نکردم و معافی گرفتم اما تو همون 2 ماه بدترین اتفاق زندگیم پیش اومد.:(
اما اگه نتونستید معافی بگیرید سعی کنید معاف از رزم بگیرید اگه اونم نشد چاره ای نیست نزارید سربازیتون عقب بیفته خدمت که بودیم چندتا از بچه ها بالای 30 سال بودن که طرف با زن و بچه اخرش مجبور شده بود بره سربازی پس اگه راهی نبود که خدمتو بپیچونید حتما برید . نزارید عقب بیفته

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
6 ماه خدمت کردیم و بعد معافیت فرزند چهارم خانواده ای که 3 پسرش قبلا سربازی رفتن ---> دست خان داداش 1 و خان داداش 2 و خان داداش 3 درد نکنه که مثل یک انسان متمدن خدمت کردن تا من نوعی دیگه خدمت نکنم

distur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسکل شدم:wacko:2ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااال:blink::wacko::blink:

distur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معاف از رزم ها رو میندازن تو شهره خودشون؟؟؟؟؟؟:eek:

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اقا سلام
من تابستان لیسانس میگیره
شماره چشمم حدودا 9.5 هست
میگن یه کارهایی بکنم(پارتی و دستکاری و ...) می تونم معاف بگیرم
از ده طرف کم مونده معاف بشم ولی معافیت از بغل گوشم رد میشه
یکیش هم اینکه باید مقداری چشمم ضعیفتر میشد
راستی هنوزم باید 11 بشی تا لیسانس معافیت بدن
استیگماتس(درست نوشتم؟) رو میگن حساب نمی کنن
خدایش کلی دنگ و فنگ داره...

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من 5اسفند کمیسیون پزشکی برای چشم داشتم و معافیت دایم گرفتم.کسی اگر میخواد معافی چشم بگیره و سوالی داره در خدمتم

کلا یه توضیح میدین ؟؟ کجا بود چجوری بود چند نفر معاینه کردن ؟؟ مایه میشد داد یا نه ؟ اهلش بودن اخه من واریکوسل دارم میخوام بدونم ببینم معاف از رزم نشم یهو میخوام واسم درجه 3 بزنه

عثمان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا مگس پرونی چشم باعث معافی میشه یا خیر ؟

بالا