از نگهبانی با اسلحه معافییک سوال داشتم من الان معاف از رزم هستم طبق ماده 39 بند 37 بعدش الان من از نگهبانی معاف هستم یا نه !؟
خوب الان اسلحه نداریم موقع نگهبانی فقط سز نیزه هست . ! آیا سر نیزه هم اسلحه سرد حساب میشه که پست ندیم !؟
بعدش یک سوال دیگه کسی میدونه معافیت کامل نگهبانی چه ماده و بندی هست !
سلام من دارم میرم ترم 3 کاردانی! گفتم از الان ببینم اوضاع برای سربازی من چطور در میاد!
جمع 2 چشم بالای 8 تقریبا 8.5 اینا!
14 ماه جبهه پدر فرزند اول هستم!
با کاردانی چه مزایایی دارد!؟
2 بار عمل پا برای تصادف داشته ام!:f34r:
سلام دوستان
راستش من چند روزه که از سربازی فرار کردم.این که میگن جرمه درسته.؟به نظر شما چه عواقبی داره؟
خواهش میکنم کمکم کنید.
واسه اینکه بهش سخت میگذشته دیگه !واسه چي فرار كردي ؟
معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: در راستاي طرح معافيت هاي رهبري نيز افراد متولد 1354 تا 1358 که داراي مدرک زير ديپلم تا کارشناسي هستند به همراه متولدين سال هاي 1334 تا1352 داراي مدرک کارشناسي ارشد، متولدين سالهاي 1334 تا 1350 داراي مدرک دکتراي غير پزشکي، متولدين سال هاي 1328 تا 1344 داراي مدرک دکتراي پزشکي و دامپزشکي و نيز متولدين 1337 به قبل مي توانند از اين معافيت ها بهره مند شوند.
در کل باید رفت، بعد مشخص میشه که معافی کامله یا معافی از رزم.با سلام
من یک سوال داشتم.
من واریکوسل درجه دو دارم. یک ماه پیش یک نامه اومد در خونه که برم کمیسیون پزشکی .
رفتم و گفت یک ماه دیگه جوابش میاد . چند روز پیش باز نامه اومده که 30 ام بیا کمیسیون پزشکی ولی آدرسش با قبلی فرق میکنه . یعنی یه جای دیگست و نوشته تموم مدارک پزشکی رو ببرم همراه با برگ واکسن و این جور چیزا .
چند تا از دوستام که سرباز هستن بهم گفتم اگه معافی از رزم بود همون دکتر اولی تایید میکرد و دیگه احتیاج به دکتر بعدی نبود و احتمال دادن که معافی کامل باشه . میخواستم بدونم برای معافی از رزم هم باید دو بار به کمیسون پزشکی رفت یا این معافی کامله؟
ممنونم
الان اين خبر داره ميگه هر ديپلمه اي كه بالاني 30 سال باشه معافه؟ درسته؟
Quote:معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: در راستاي طرح معافيت هاي رهبري نيز افراد متولد 1354 تا 1358 که داراي مدرک زير ديپلم تا کارشناسي هستند به همراه متولدين سال هاي 1334 تا1352 داراي مدرک کارشناسي ارشد، متولدين سالهاي 1334 تا 1350 داراي مدرک دکتراي غير پزشکي، متولدين سال هاي 1328 تا 1344 داراي مدرک دکتراي پزشکي و دامپزشکي و نيز متولدين 1337 به قبل مي توانند از اين معافيت ها بهره مند شوند.
منبع: http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=595893
جريان چيه؟