• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
یک سوال داشتم من الان معاف از رزم هستم طبق ماده 39 بند 37 بعدش الان من از نگهبانی معاف هستم یا نه !؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8

gpod

Registered User
لایک‌ها
6
خوب الان اسلحه نداریم موقع نگهبانی فقط سز نیزه هست . ! آیا سر نیزه هم اسلحه سرد حساب میشه که پست ندیم !؟
بعدش یک سوال دیگه کسی میدونه معافیت کامل نگهبانی چه ماده و بندی هست !

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
خوب الان اسلحه نداریم موقع نگهبانی فقط سز نیزه هست . ! آیا سر نیزه هم اسلحه سرد حساب میشه که پست ندیم !؟
بعدش یک سوال دیگه کسی میدونه معافیت کامل نگهبانی چه ماده و بندی هست !

کلا معاف از رزم از نگهبانی معاف ِ
با اسلحه یا بدون آن فرقی نمیکنه

اگر ترتیب اثر نمیدن به بازرسی مراجعه کنید

ehsan672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من الان ترم آخرم ، چون شرایطم خیلی فورس ماژوره باید بعد از فارغ التحصیلی برم خارج .
تک پسرم پدرم 53 سالشه پولیپ بینی یک طرفه دارم یه توده کیست چربی هم تو انگشت اشاره دست راستمه !!!
کاری میشه کرد؟

3eep

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دارم میرم ترم 3 کاردانی! گفتم از الان ببینم اوضاع برای سربازی من چطور در میاد!
جمع 2 چشم بالای 8 تقریبا 8.5 اینا!
14 ماه جبهه پدر فرزند اول هستم!
با کاردانی چه مزایایی دارد!؟
2 بار عمل پا برای تصادف داشته ام!:eek::f34r:

جمع دو چشم نمیدونم!
ولی 9 ماه واسه جبهه پدرت کم میشه 4 ماهم واسه فوق دیپلم
اگه پات خراب باشه معاف از رزم میشی:f34r:

feripilot

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشيد به همه شما پرشين تولزيها

منو راهنمايي كنيد كه چگونه استعلاجي بگيرم

راههاي عملي گرفتن مرخصي استعلاجي

ضمنا من افسر هستم و تو پادگان خدمت مي كنم

لطفا راهنمايي كنيد تا يه مدت استراحتي بكنيم

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نامزد 1/6 رفته خدمت 01 افسریه تهران _نیروی زمینی
می خوام بدونم اینایی که میان تو خود پادگان پذیرش می کنن
چه جوریه؟ قطعیه؟
مثلا دیروز اومدن 01 از ستاد کل و دانشگاه امام علی
گفتن پذیرش داریم مثلا کیا لیسانس کامپیوترن یا فوق لیسانساهی ریاضی و فیزیک و اینا رو برای دانشگاه امام علی خواستن همچنین دانشگاه امام علی ناجی استخر خواسته که نامزد من کارت نجات غریق داره ثبت نام کرده و فرم پر کرده.
این یعنی پذیرشش برای دانشگاه امام علی قطعیه؟
اونا 3 نفر ناجی می خواستن اما فقط نامزد من ناجی بوده.
لطفا زودتر بهم جواب بدین دلم شور می زنه

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نامزد 1/6 رفته خدمت 01 افسریه تهران _نیروی زمینی
می خوام بدونم اینایی که میان تو خود پادگان پذیرش می کنن
چه جوریه؟ قطعیه؟
مثلا دیروز اومدن 01 از ستاد کل و دانشگاه امام علی
گفتن پذیرش داریم مثلا کیا لیسانس کامپیوترن یا فوق لیسانساهی ریاضی و فیزیک و اینا رو برای دانشگاه امام علی خواستن همچنین دانشگاه امام علی ناجی استخر خواسته که نامزد من کارت نجات غریق داره ثبت نام کرده و فرم پر کرده.
این یعنی پذیرشش برای دانشگاه امام علی قطعیه؟
اونا 3 نفر ناجی می خواستن اما فقط نامزد من ناجی بوده.
لطفا زودتر بهم جواب بدین دلم شور می زنه:wacko:

f754

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
راستش من چند روزه که از سربازی فرار کردم.این که میگن جرمه درسته.؟به نظر شما چه عواقبی داره؟
خواهش میکنم کمکم کنید.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام دوستان
راستش من چند روزه که از سربازی فرار کردم.این که میگن جرمه درسته.؟به نظر شما چه عواقبی داره؟
خواهش میکنم کمکم کنید.

واسه چي فرار كردي ؟

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی و از اونجا به ایرانشهر برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..

ایشون ستوان دوم و کارشون دفتریه:eek:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
الان اين خبر داره ميگه هر ديپلمه اي كه بالاني 30 سال باشه معافه؟ درسته؟

معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: در راستاي طرح معافيت هاي رهبري نيز افراد متولد 1354 تا 1358 که داراي مدرک زير ديپلم تا کارشناسي هستند به همراه متولدين سال هاي 1334 تا1352 داراي مدرک کارشناسي ارشد، متولدين سالهاي 1334 تا 1350 داراي مدرک دکتراي غير پزشکي، متولدين سال هاي 1328 تا 1344 داراي مدرک دکتراي پزشکي و دامپزشکي و نيز متولدين 1337 به قبل مي توانند از اين معافيت ها بهره مند شوند.

منبع: http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=595893

جريان چيه؟

modernclass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یک سوال داشتم.
من واریکوسل درجه دو دارم. یک ماه پیش یک نامه اومد در خونه که برم کمیسیون پزشکی .
رفتم و گفت یک ماه دیگه جوابش میاد . چند روز پیش باز نامه اومده که 30 ام بیا کمیسیون پزشکی ولی آدرسش با قبلی فرق میکنه . یعنی یه جای دیگست و نوشته تموم مدارک پزشکی رو ببرم همراه با برگ واکسن و این جور چیزا .
چند تا از دوستام که سرباز هستن بهم گفتم اگه معافی از رزم بود همون دکتر اولی تایید میکرد و دیگه احتیاج به دکتر بعدی نبود و احتمال دادن که معافی کامل باشه . میخواستم بدونم برای معافی از رزم هم باید دو بار به کمیسون پزشکی رفت یا این معافی کامله؟
ممنونم

Last edited:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با سلام
من یک سوال داشتم.
من واریکوسل درجه دو دارم. یک ماه پیش یک نامه اومد در خونه که برم کمیسیون پزشکی .
رفتم و گفت یک ماه دیگه جوابش میاد . چند روز پیش باز نامه اومده که 30 ام بیا کمیسیون پزشکی ولی آدرسش با قبلی فرق میکنه . یعنی یه جای دیگست و نوشته تموم مدارک پزشکی رو ببرم همراه با برگ واکسن و این جور چیزا .
چند تا از دوستام که سرباز هستن بهم گفتم اگه معافی از رزم بود همون دکتر اولی تایید میکرد و دیگه احتیاج به دکتر بعدی نبود و احتمال دادن که معافی کامل باشه . میخواستم بدونم برای معافی از رزم هم باید دو بار به کمیسون پزشکی رفت یا این معافی کامله؟
ممنونم
در کل باید رفت، بعد مشخص میشه که معافی کامله یا معافی از رزم.

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان اين خبر داره ميگه هر ديپلمه اي كه بالاني 30 سال باشه معافه؟ درسته؟

Quote:معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: در راستاي طرح معافيت هاي رهبري نيز افراد متولد 1354 تا 1358 که داراي مدرک زير ديپلم تا کارشناسي هستند به همراه متولدين سال هاي 1334 تا1352 داراي مدرک کارشناسي ارشد، متولدين سالهاي 1334 تا 1350 داراي مدرک دکتراي غير پزشکي، متولدين سال هاي 1328 تا 1344 داراي مدرک دکتراي پزشکي و دامپزشکي و نيز متولدين 1337 به قبل مي توانند از اين معافيت ها بهره مند شوند.

منبع: http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=595893

جريان چيه؟

فکر کنم صحت داشته باشه

فامیل من که سربازی دررفته گفت میخواد تا 30 سالگی نره که معاف دائم شه

ولی اصلا ارزش نداره به خاطر 18 ماه که نصفشم تعطیلیو مرخصیو ساعت 2 به بعدم که خونه ای چند سالتو تلف کنی

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
از دوستان کسی تا حالا بدلیل بیماری روده (کولیت اولسرو) معافیت گرفته؟
اگه گرفته چجوریاست میشه روش حساب کرد یا اذیت میکنن

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
در کمال بی شرمی! بعد از 8 سال وب گردی و عضو این همه سایت بودن تازه توی پرشین تولز، اون هم بخاطر چی؟ بخاطر سربازی عضو شدم :دی
.
راستش من تا شهریور درس می خوندم، کاردانی رو شهریور گرفتم و کاردانی به کارشناسی چون شهرستان افتادم نرفتم ( پشیمون هم نیستم!) و 2 تا کنکور دیگه دارم ( 2 تا شانس ) که یکیش رو دادم یکی دیگش مونده.
از زمان اتمام تحصیل 6 ماه فرصت هست برای سربازی، برای من می شه آخر اسفند، 7 پشتمون هم جانباز نداریم :دی ریش هامون هم از اولش با تیغ می زدیم! برای همین کلاً معافی به من نمی خوره ذاتاً :دی
حالا می خواستم بدونم بر فرض اینکه من کنکور قبول نشم برای کارشناسی، باید چیکار کنم برای سربازی و کی دفترچه بگیرم، کی پست کنم؟ و کی از زمان ارسال دفترچه باید برم؟
به خاطر کار من و علاقه ای که بهش دارم حالا که نمی شه پیچوند سربازی رو می خوام ببینم شرایط اینکه توی تهران بیوفتم که نزدیک باشه چیه؟ اصلاً می شه؟
تعجب نکنید من کلاً تا کارم به چیزی گیر نکنه در موردش هیچی نمی دونم! برای همین هستش اطلاعاتم از سربازی 0 هستش!
قدم هم 205 سانت هستش! چمیدونم گفتم شاید معافی چیزی بخوره lol

مخلصیم | شهرام

بالا