• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
خوب بالاخره خدمت ما هم تمام شد و آمدیم تا 18 فروردین مرخصی پایان دوره و 18 هم میریم کارتا می گیریم و تمام . اما اگه این 2 ماه کسر خدمت به من یکی نخورده بود بعید میدونستم بتونم تا آخرش دوام بیارم . !!

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
من كه تازه تمووم كردم به نظر من نه ميشه از دستش فرار كني نه ارزشه خدمت به اينارو داره ولي شتريه كه جلو خونه هر كي مي خوابه
من كه تماما اوراق شدم و برگشتم

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اینجا رو پیدا کردم تو گوگل.

یه جور جنبش و پویش و از این حرفا.. شاید با توجه به نزدیک بودن انتخابات، شاید توجه رئیس جمهور آینده جلب بشه به این موضوع.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي.يك سوال دارم و اينكه پدرم متولد15 بهمن 1329 هست و يك برادر هم دارم كه تازه وارد 15 سالگي شده.خودم هم داراي مدرك ليسانس هستم و شهريور امسال به خدمت اعزام ميشوم.حال سوالم اينه كه با توجه به اينكه بهمن امسال پدرم وارد سن 60 سالگي و به عبارتي 59 سال تمام يا بالاتر از 59 سال ميشه مي توانم معافيت كفالت بگيرم؟همچنين با توجه به اينكه برايم برگه سبز صادر شده ايا راهي براي معاف شدن هست؟راهي هست كه اصلا به خدمت نروم تا بهمن و از اين قانون استفاده كنم؟از كي بايد اقدام كنم و چطور؟در ضمن دو خواهر بزرگتر از خودم و مادر هم دارم كه همگي با هم زندگي مي كنيم.در كل براي معافي كفالت بايد چه كنم؟ايا با اين شرايطي كه گفتم راه و چاره اي براي من هست؟
ممنون و متشكر از راهنمايي شما دوستان عزيز

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
شما باید تا بهمن ماه اعزام به خدمت را عقب بنداری بعد از ان برای کفالت اقدام کنی

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اگر درستون تموم شده فکر نکنم دیگه کاری بتونید بکنید.
اگه اشتباه نکنم مهر ماه غیبت میخورید و و بدلیل غیبت معافی بهتون نمیدن.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سلام ، با داشتن برادر نمی تونی معافیت کفالت بگیری. حتی اگر برادرت 2 ساله باشه. حتی اگر پدرتتون 80 ساله باشه.
جدیدآ این طوری شده یا بوده ؟
آخه من دوستم سال 85 (یا 84 یادم نیست) معافیت گرفت. پدرش 60 و خورده ای سالش بود و برادرش هم دو سه سال از خودش کوچیکتر بود !

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام ، با داشتن برادر نمی تونی معافیت کفالت بگیری. حتی اگر برادرت 2 ساله باشه. حتی اگر پدرتتون 80 ساله باشه.

اگر برادر بالای 18 سال باشه نمیشه اما اگر زیر 18 باشه بدون هیچ مشکلی میشه برای معافیت اقدام کرد

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
هيشکی تو اين يکی 2 ساله معافیت برای عرق کف دست نگرفته؟
چون مثل اينکه بايد يک بيماری هم علاوه بر عرق وجود داشته باشه؟

M.etallic.A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال بنده اینه... من سه برادر بزرگتر از خودم دارم که هر سه تاشون خدمت کردن. حالا طبق قانون جدید بنده معاف میشم درسته ؟ مشکل من اینه که نمیدونم باید چیکار کنم الان ؟ در حال حاضر دانشجو هستم و تا یک سال و نیم دیگه درسم تموم نمیشه. باید حتما درسم تموم بشه و بعد برم اقدام کنم یا نه همین الان هم میتونم برم کارتمو بگیرم.
کلا باید چیکار کنم ؟ برم دفترچه بگیرم یا اینکه برم **** وظیفه... در کل اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که معافیت پزشکی برای چشم گرفتن:
وقتی برای کمیسیون میرید آیا اونجا خودشونم معاینه میکنن چشمو یا فقط به اون برگه معاینه بیمارستان نگاه میکنن ؟ :دی فقط نخندید! بدجور گیر کردم.....

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
معافیت پزشکی واسه کمر هم می دن ؟ اگه آره توضیحات بفرمایید

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که معافیت پزشکی برای چشم گرفتن:
وقتی برای کمیسیون میرید آیا اونجا خودشونم معاینه میکنن چشمو یا فقط به اون برگه معاینه بیمارستان نگاه میکنن ؟ :دی فقط نخندید! بدجور گیر کردم.....
فقط نظریه پزشک بیمارستان را نگاه میکنند

معافیت پزشکی واسه کمر هم می دن ؟ اگه آره توضیحات بفرمایید
http://www.police.ir/Portal/Home/Sh...f5a85&ID=e05cc547-9399-4295-bb6e-5e68c60294a4

histamin

Registered User
لایک‌ها
1
صافی کف پا برای لیسانس احتمال معافیتش چقدره؟
اصلا دیگه معاف میکنن با صافی کف پا؟

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله با صافی کف پا رو معاف میکنن

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
بلاخره خدمتو تموم کردم خدارو شکر
اینم اتیکتام
attachment.php

attachment.php

Last edited:

aydin_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال بنده اینه... من سه برادر بزرگتر از خودم دارم که هر سه تاشون خدمت کردن. حالا طبق قانون جدید بنده معاف میشم درسته ؟ مشکل من اینه که نمیدونم باید چیکار کنم الان ؟ در حال حاضر دانشجو هستم و تا یک سال و نیم دیگه درسم تموم نمیشه. باید حتما درسم تموم بشه و بعد برم اقدام کنم یا نه همین الان هم میتونم برم کارتمو بگیرم.
کلا باید چیکار کنم ؟ برم دفترچه بگیرم یا اینکه برم **** وظیفه... در کل اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
درست باید تموم شده باشه چون تو داری از معافیت تحصیلی استفاده می کنی
مگر اینکه انصراف بدی

aydin_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا سلام ایا

کسی به این مکان رفته در موردش توضیح بدهد

این مکان کارش درسته و قیمت های که میگیره چطوره

مجتمع پزشكي مسجد حضرت حجت (عج )

این آدرس لینکش هست

کد:

کد:
http://sarbazei.blogfa.com/
جای خوبیه چون دکتر به همه بندهای دفترچه معافیت اشراف داره و فرمو خوب پر می کنه چون همه جاتو معاینه می کنه ولی خیلی دیروقت میده زود زنگ بزن

aydin_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا سلام

آیا می شود از طریق تیروئید کم کار معافی دائم گرفت

و اگر قلب هم مشکل دریچه ای داشته باشه چی؟

و اگر تنها مشکل تیروئید داشته می توانم معافی بگیریم

آیین نامه رو بخون اونجا در مورد انواع کم کاری و نوع معافیت ها توضیح داده
اما در مورد دریچه قلب اگر افتادگی دریچه میترال یا همون MVP داری معاف از رزمی ولی اگر دریچه میترالت نارسایی داشته باشه( MR )و شدید باشه معاف دائمی برا حالت های خفیف و متوسط زیاد کاری نمی کنن
ولی در کل این دو موضوع به هم ریط ندارند و دویاسه تا معاف رزم روهم معاف دایم نداره
نمونش خود من

بالا