نه دوست عزیزبه ما گفتن يعني خود فرمانده گروهان گفت جز خدمتتون حساب ميشه يعني 21 روز از آموزشي رو به ما مرخصي دادن
از این حرفا زیاد میزنن
به هیچ عنوان جزو خدمت حساب نمیشه
نه دوست عزیزبه ما گفتن يعني خود فرمانده گروهان گفت جز خدمتتون حساب ميشه يعني 21 روز از آموزشي رو به ما مرخصي دادن
آقا این قضیه امریه چیه ؟؟؟؟
یعنی چی اصلا امریه ؟؟؟ چی کار میکنن ؟ از کجا باید گرفت ؟؟
یه سوال دیگه این طرح سرباز معلم که میگن دفترچش بهمن امسال تا تیر سال بعد میاد چیه ؟؟؟
منی که الان دفترچمو پست کردمو تاریخ اعزامم معلوم شده (2/6/88) میتونم از این طرح استفاده کنم ؟؟؟
نه دوست عزیز
از این حرفا زیاد میزنن
به هیچ عنوان جزو خدمت حساب نمیشه
بله100 در 100 جز خدمت حساب ميشه اما كمي شك دارم كه جز آموزشي حساب ميشه يا نه
بله
منم منظورم از خدمت آموزشی بود
جزو خدمت که از روز اعزام حساب میشه
ولی مطمئن باش جزو آموزشی نیست
تو دوره آموزشی از 1 روز هم نمیگذرن
آقا این قضیه امریه چیه ؟؟؟؟
یعنی چی اصلا امریه ؟؟؟ چی کار میکنن ؟ از کجا باید گرفت ؟؟
یه سوال دیگه این طرح سرباز معلم که میگن دفترچش بهمن امسال تا تیر سال بعد میاد چیه ؟؟؟
منی که الان دفترچمو پست کردمو تاریخ اعزامم معلوم شده (2/6/88) میتونم از این طرح استفاده کنم ؟؟؟
هيچ راهي براي فرار از خدمت براي من يكي كه وجود نداشت
تاريخ اعزام اول دي 87
كد 32 نيروي هوايي ارتش(پدافند)
آموزشي سايت 3 كهريزك
اولين مراجعه سه شنبه 3 دي ماه تهرانسر برگ مرخصي تا شنبه 8 دي ماه براي گرفتن لباس
دومين مراجعه شنبه ساعت 9 صبح گرفتن لباس و برگه مرخصي تا 21 دي ماه
فعلا كه خدمت براي من خوب بوده الان هم فعلا در مرخصي به سر ميبرم :blink:
یعنی مرخصی غیر بومی ها دو برابره ؟
راست میگی ؟ همه جا اینطوره یا فقط یک ارگان بخصوص ؟
هیچ ارگانی به این شکل نیست( ماهی 5 روز + 24 ساعت برای هر مرخصی برای رفت و آمد راه دور ).
هیچ ارگانی به این شکل نیست
قانون برای همه یکسان ِ
فقط در مناطق محروم و عملیاتی به صورت 45-15 هستش
یعنی 45 روزاقامت که پر بشه 15 روز مرخصی داری
السلام عليكم اجمعين...:wacko: موووووووووو
سلام دوستان یک سوال نمیدونم اینجا جاش خوب یا نه
من الان اموزش ندارم میخوام بینیم کلا سربازی راحتر میشه گزروند یا نه؟ الان دفتر چه فرستادم سپاهم انتخاب کردم
السلام عليكم اجمعين...
آقا دهن مارو صاف كردن انقد گفتن امروز برو فردا بيا... قراره انشاا... براي صافي كف پا معاف شيم (زهي خيال باطل)
متاسفانه كف پاي ما از نوع فلكسيبل صافه و فقط معاف از رزم ميدن.يه بار رفتم بيمارستان بعد يه ماه نامش اومد گفتن خوب ننوشتن.نيا كميسيون تا عدم مراجعه بخوري،نامه ي اعزامت بياد بعد بيا رو اون اقدام كنيم. خلاصه از طريق بند پ اقدام كرديم ببينيم به كجا ميرسيم.
اگه كسي تو اين مايه ها معافي گرفته قضيشو بگه بي زحمت تا فكر ما كمي آسوده تر بشه. خدا خيرتون بده انشاا...
من اینجا رفتما سلام ایا
کسی به این مکان رفته در موردش توضیح بدهد
این مکان کارش درسته و قیمت های که میگیره چطوره
مجتمع پزشكي مسجد حضرت حجت (عج )
این آدرس لینکش هست
کد:
کد:http://sarbazei.blogfa.com/