• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

oops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک سوال داشتم تورو خدا جواب بدید
من حدودا سه هفته پیش از آموزشی فرار کردم یه هفتشو رفته بودم (لطفا فحش ندید چرا فرار کردی چون دلیلم قانع کننده و البته شخصی هست!)
میخواستم بدونم مامور میفرستم در خونم تا دستگیرم یا نه ؟اخطاریه چی؟ بعد اگه خواستم دوباره برم چه جوریه؟ جایی باید برم خودمو معرفی کنم یا اینکه باید دوباره دفترچه پست کنم

حبس هم برام میبرند (اگه میبرند چقدر میشه حدودا ) و اینکه حدودا چقدر به خدمتم اضافه میکنند

توروخدا سریع بهم جواب بدید
تو این چند هفته یه شب هم نتوستم درست بخوابم

oops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک کنید تورو خدا
یعنی اینجا سرباز فراری نداریم؟
زنگ بزنم به شماره های مشاوره وظیف عمومی میتونند کمکم کنند؟

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

یه سوال درباره معافی داشتم.
من فقط یه برادر دارم که 18 سالش نشده پدرمم حدودا 50 سالشه
ایا را هی برای معاف شدنم وجود داره یا نه؟
مرسی.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام
من حدودا سه هفته پیش از آموزشی فرار کردم یه هفتشو رفته بودم (لطفا فحش ندید چرا فرار کردی چون دلیلم قانع کننده و البته شخصی هست!)
میخواستم بدونم مامور میفرستم در خونم تا دستگیرم یا نه ؟اخطاریه چی؟ بعد اگه خواستم دوباره برم چه جوریه؟ جایی باید برم خودمو معرفی کنم یا اینکه باید دوباره دفترچه پست کنم

حبس هم برام میبرند (اگه میبرند چقدر میشه حدودا ) و اینکه حدودا چقدر به خدمتم اضافه میکنند

شما باید آنجا که آموزشی بودی خودت را معرفی کنی . هیچ کاری هم باهات ندارند . احتمالا یا بقیه آموزشی را می گزرونی یا دوباره باید دفعه بعد که آن پادگان نیروی آموزشی داره بری . اضافه خودت می خوری فقط که مدتش بستگی داره به نظر فرمانده پادگان .

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

اگر همچنان اموزشی به اتمام نرسیده برگرد!

اگر اشنا داشته باشی میتونی آموزشی و ادامه بدی و به اتمام برسونی اگر نه تجدید دوره میشی و منتظر برگه اعزام مجدد میمونی

و به قضایی و زندادن و دادگاه نمیکشه به شرطی که بری و خودت و معرفی کنی قبل از اینکه دوره به اتمام برسه!

اما اگر نری معمولا بعد از 6 ماه دژبان میاد سراغت و در نهایت که دستگیر بشی دادگاهی میشی و زندانی + سابقه+ اضافه خدمت

oops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید آنجا که آموزشی بودی خودت را معرفی کنی . هیچ کاری هم باهات ندارند . احتمالا یا بقیه آموزشی را می گزرونی یا دوباره باید دفعه بعد که آن پادگان نیروی آموزشی داره بری . اضافه خودت می خوری فقط که مدتش بستگی داره به نظر فرمانده پادگان .

اگر همچنان اموزشی به اتمام نرسیده برگرد!

اگر اشنا داشته باشی میتونی آموزشی و ادامه بدی و به اتمام برسونی اگر نه تجدید دوره میشی و منتظر برگه اعزام مجدد میمونی

و به قضایی و زندادن و دادگاه نمیکشه به شرطی که بری و خودت و معرفی کنی قبل از اینکه دوره به اتمام برسه!

اما اگر نری معمولا بعد از 6 ماه دژبان میاد سراغت و در نهایت که دستگیر بشی دادگاهی میشی و زندانی + سابقه+ اضافه خدمت

ممنون ولی الان نمیتونم برم
اگه بخوام پنج ماه دیگه برم بازم باید برم همون پادگان آموزشیم خودمو معرفی کنم؟ (حدود 700 کیلومتر باهام فاصله داره !)
راستی من وسایلمو (لباساس سربازیو) جا گذاشتم دوباره بهم میدند یا خودم باید بخرم ؟
وقتی برم به نظرتون بد باهام برخورد میکنند یعنی اذیت میکنند چون دلیلی که بتونم بهشون بگم ندارم؟ دیپلمم هستم راستی
مرسی

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخوام پنج ماه دیگه برم بازم باید برم همون پادگان آموزشیم خودمو معرفی کنم؟ (حدود 700 کیلومتر باهام فاصله داره !)
راستی من وسایلمو (لباساس سربازیو) جا گذاشتم دوباره بهم میدند یا خودم باید بخرم ؟
وقتی برم به نظرتون بد باهام برخورد میکنند یعنی اذیت میکنند چون دلیلی که بتونم بهشون بگم ندارم؟ دیپلمم هستم راستی

همونجا باید بری قاعدتا

لباساتو از کی میخای بگیری؟ نه باید بری خودت بخری

نه بابا هیچ کاری باهات ندارن ... اصلا نگران نباش

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
شرايط معافيت دانشجويان از سربازي

جام جم آنلاين: سردار موسي كمالي ، مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در گفتگويي اختصاصي به سوالات مختلف خبرنگار جام‌جم آنلاين درباره قانون جديد خدمت سربازي پاسخ داده است.
سه قسمت قبلي اين مصاحبه به پاسخ سوالاتي در باره وضعيت معافيت افراد تحصيلكرده، شرايط معافيت بخاطر خدمت سه برادر و نيز نحوه كسر خدمت فرزندان خانواده هاي ايثارگر اختصاص داشت.
بخش پيش رو به وضعيت خدمت دانشجويان مي پردازد.
دانشجوياني كه به نوعي مي‌توانند از مزاياي كسر خدمت استفاده كنند، اما تا پايان سال 1389 كه پايان مهلت اجراي اين قانون است، همچنان دانشجو خواهند بود، آيا بايد انصراف دهند؟
آنهايي كه به هرحال الان دانشجو هستند 2 دسته مي‌باشند. يك دسته كساني كه اگر در حال حاضر اقدام كنند مطابق قانون فعلي بطور كلي معاف مي‌شوند، مثلا فرزند رزمنده‌اي كه 30 ماه جبهه دارد يا شخصي كه سه برادرش خدمت كرده هستند، اين عده نيازي به انصراف دادن ندارند و مي توانند در حين تحصيل با داشتن معافيت تحصيلي براي معافيت دائم خود اقدام كنند.
عده ديگر كساني هستند كه معاف كامل نمي‌شوند بلكه اگر براي **** وظيفه اقدام كنند مقداري از خدمت آنها كسر مي‌شود اين عده خودشان به 2 دسته تقسيم مي‌شوند، يك عده كساني هستند كه مدت كسر خدمتشان زياد است و فقط 2 تا سه ماه بايد خدمت بروند كه اين عده بدون اينكه انصراف دهند، مي‌توانند در تابستان به سربازي بروند و تا قبل از آغاز سال تحصيلي خدمت خود را تمام كنند. ما به سازمان وظيفه عمومي هم ابلاغ كرده ايم كه براي اين عده در تابستان دفترچه صادر كنند تا بتوانند به خدمت اعزام شوند.
اما عده ديگر كساني هستند كه بايد بيش از سه ماه به خدمت بروند كه آنها بايد صبر كنند تا تحصيلات آنها به پايان برسد و توصيه ما به آنها اين است كه از ادامه تحصيل انصراف ندهند.

براي محاسبه كسر خدمت فردي كه مشمول اين قانون است آيا وي اول بايد اعزام شود؟ بعنوان مثال عده‌اي از دانشجويان در حال حاضر كمتر از سه ماه خدمت دارند، مثلا فردي پدرش 21 ماه در زمان جنگ در منطقه عملياتي بوده و خودش يك سال عضو فعال بسيج محل زندگي‌اش بوده است، بسيج محل مي‌گويد شما بايد به خدمت برويد و بعد ما نامه كسر خدمت بدهيم، آيا اين فرد بايد اعزام شود تا كسر خدمت وي محاسبه گردد؟
قبلا همين طور بود. يعني ابتدا فرد به خدمت اعزام مي‌شد و بعد گواهي كسر خدمت وي صادر مي‌شد. ولي اين ضوابط اصلاح شده و افراد واجد شرايط قبل از اعزام به خدمت مي‌توانند جهت دريافت كسر خدمت اقدام كنند.
آيا امكان دارد كه قبل از اعزام، كسر خدمت وي محاسبه شود؟ چون ممكن است نامه نگاري براي محاسبه كسر خدمت وي طولاني شود و بيش از مدت خدمتش طول بكشد.
بله.برابر ابلاغيه جديد ستادكل به نيروهاي مسلح افراد مي‌توانند قبل از اعزام به خدمت براي دريافت كسر خدمت اقدام كنند.
آنهايي كه كمتر از سه ماه خدمت دارند و مي‌خواهند تابستان بروند اقدام كنند چقدر بايد آموزش ببينند؟
آموزش فعلاً 10 هفته است. يعني 2 ماه و 10 روز و بقيه مدت هم بايد در جايي خدمت كند.
آيا قانون كنوني معافيتها تمديد هم خواهد شد؟
انشاءالله. زماني كه مي‌خواهيم قانون را تمديد كنيم معمولا اين موارد را در نظر مي گيريم كه كساني كه واجد شرايط معافيت و يا كسر خدمت بوده اند ولي به دليل تحصيل و يا مسائل ديگر نتوانسته‌اند از آن استفاده کنند، جزو تمديدي ها باشند.
امكان دارد كه اين قانون بعد پايان سال 1389 ديگر تمديد نشود؟
معمولاً ما اينجور موارد را تمديد مي کنيم لذا آنهايي که واجد شرايط هستند نگران نباشند و از ادامه تحصيل انصراف ندهند.

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
میگم اگه نامه محل اعزام (اموزشی) در موعد مقرر نرسه چیکار باید کرد؟ باید منتظر موند؟معمولا چقدر طول میکشه؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم اگه نامه محل اعزام (اموزشی) در موعد مقرر نرسه چیکار باید کرد؟ باید منتظر موند؟معمولا چقدر طول میکشه؟

همون روز اعزام که میری میدون **** بهتون میگن اونایی که برگ سفید ندارن کجا برن ... منتظر نباش

بوقلمون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ...

من تو پادگان با فرمانده دعوام شد و با ژ-3 زدم سرگرد فرمانده رو کشتم . الان 2 ماهه فراری ام.
می خواستم بپرسم آیا تبصره ای هست که من معاف بشم. یا مثلا بخشودگی مقام معظم ***** ؟!

ehsan672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من الان پدر و مادرم طلاق گرفتن (8 سال پيش) يعني قبل از سن مشموليت . الان ميخوام براي كفالت مادرم اقدام كنم . رفتم **** وظيفه سوال كردم كه اگر بعد از صدور معافيت من مادرم بخواد ازدواج كنه براي من مشكلي پيش مياد ؟ گفتن ما تا دو سال پيگيري ميكنيم اگر ازدواج كنه معافيتت باطله ! ميخواستم ببينم واقعيت داره اين حرف واقعاا؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من الان پدر و مادرم طلاق گرفتن (8 سال پيش) يعني قبل از سن مشموليت . الان ميخوام براي كفالت مادرم اقدام كنم . رفتم **** وظيفه سوال كردم كه اگر بعد از صدور معافيت من مادرم بخواد ازدواج كنه براي من مشكلي پيش مياد ؟ گفتن ما تا دو سال پيگيري ميكنيم اگر ازدواج كنه معافيتت باطله ! ميخواستم ببينم واقعيت داره اين حرف واقعاا؟

بله صحت داره

ehsan672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا !
آخه من میخوام از کشور خارج بشم برای کار ، شاید 2-3 سال دیگه بخوام برگردم .
یعنی وقتی برگردم خفتمو میگیرن میبرن خدمت ؟ این دیگه چه قانون مسخره ایه !!:(

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون ولی الان نمیتونم برم
مرسی
بیست سال دیگه هم بخای بدی دوباره باید بری همون پادگان آموزشی. چاره ای نیست.
در ضمن، هیچکاری هم باهات ندارن. اگرم دیگه نرید هیچوقت کسی نمیاد دنبالت (البته منظورم **** بود ارتش و نیروی انتظامی رو نمیدونم).

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام،
می‌خواستم بدونم معافیت کفالت برای حالتی که مادر مطلقه باشد، دقیقاً چه شرایطی لازم داره؟ (مثلاً من شنیدم که باید ۲ سال از طلاق گذشته باشد یا ...) و اینکه داشتن برادر ناتنی زیر ۱۸ سال (از پدر مشترک)، مشکلی ایجاد می‌کنه برای گرفتن این کفالت؟
مرسی.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام من دارم میرم ترم 3 کاردانی! گفتم از الان ببینم اوضاع برای سربازی من چطور در میاد!
جمع 2 چشم بالای 8 تقریبا 8.5 اینا!
14 ماه جبهه پدر فرزند اول هستم!
با کاردانی چه مزایایی دارد!؟
2 بار عمل پا برای تصادف داشته ام!:eek::f34r:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام به همه دوستان عزیز.

منم یه سؤال دارم:
من سه تا خواهر دارم که از خودم کوچکترند ؛ ولی پدرم زیر 60 ساله...!:eek:
من معاف میشم یا نه؟:(
لطفاً راهنمایی کنید.

راستی مثل اینکه توی این قوانین جدید که اعلام شد با این شرایطی که گفتم منم معاف میشم!:wacko:
حالا با این حال باز از شما دوستان عزیز خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید :( تشکر...!

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
سلام به همه دوستان عزیز.

منم یه سؤال دارم:
من سه تا خواهر دارم که از خودم کوچکترند ؛ ولی پدرم زیر 60 ساله...!:eek:
من معاف میشم یا نه؟:(
لطفاً راهنمایی کنید.

راستی مثل اینکه توی این قوانین جدید که اعلام شد با این شرایطی که گفتم منم معاف میشم!:wacko:
حالا با این حال باز از شما دوستان عزیز خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید :( تشکر...!

یه سر به اینجا بزن اگه چیزی دستگیرت نشد. برو خود **** وظیفه،همون دم در ۱ شماره بگیر بد از مشاورش سوال کن

http://www.msrt.ir/sites/ddstu/nezam vazife.aspx

بالا