nikdownloader
Registered User
اول با دستگاه چک میشه، اگه دستگاه بگه مشکلی نیست بستری می کنن.
منظور از مشکلی نیست چیه؟
یعنی اگر دستگاه بگه سالم هستیم بستری میشیم یا اگر بگه بیمار هستیم؟
اول با دستگاه چک میشه، اگه دستگاه بگه مشکلی نیست بستری می کنن.
منظور از مشکلی نیست چیه؟
یعنی اگر دستگاه بگه سالم هستیم بستری میشیم یا اگر بگه بیمار هستیم؟
بعضی ها شب ادراری شون بخاطر کنترل نشدن ماهیچه های مربوطه بعلت بیماری دستگاه ادرار هست؛ اینا تو تست معلوم میشه که دارن راست میگن.
اما یه عده دیگه مشکل شون بخاطر اعصابه که اینو دستگاه نشون نمیده و باید بستری بشن.
خب اونوقت اگه تو دوره بستری عمدا انجام بشه تشخیص میدن؟ اگه نمیدن که راحت میشه.
اسمش دقیق یادم نیست اما یه چیزی تو مایه های EEG موقع خواب چند تا الکترود به سر می چسبونن که مقدار فعالیت الکتریکی مغز رو نشون میده و از اون میشه فهمید که طرف خوابه یا بیداره. البته اینم راه حل داره اما شاید مایکل اسکوفیلد! بتونه اجرائیش کنه!
کلا به نظر میاد که تمارض در بیماری های روانپزشکی راحته که اصلا این طور نیست. حتما با یکی از اعضای خانواده (مخصوصا مادر) هم مصاحبه می کنن اون وقت اگر خدای هماهنگی هم باشین باز یکی یه سوتی میده.
خلاصه من خیلی دنبالش بودم نشد.
اگر میخواین برای اعصاب و روان اقدام کنین بهترین روش زدو خورد تو پادگان و شکستن شیشه پادگانو کتک زدن فرمانده و سرهنگه!!!!!!!!!اگر خالکوبی هم رو بدنت داشته باشی و جای چاقو که دیگه تمومه به جان خودم من سال 88 پادگان تکاور لشگرک بودم سه تا از هم دوره ایهام به همین طریق معافی گرفتن کارت قرمز پسره صبح با فرمانده و همه گلاویز بود و شیشه ها پادگان و یه بار شکوند شبها با بچه ها میگفت میخندید خلاصه جکی بود البته اون سال خیلی کشکی همه رو معاف میکردن انگار سرباز زیاد داشتن ما هم معافی گرفتیم خدایی این طوری معافی بگیرین شرف داره به شب ادراری و چیزای دیگه
سلام
من برای گذروندن سربازی توانستم تو اموزش و پرورش اشنا پیدا کنم و گفت که از ابتدای بهمن تا انتهای اسفند باید خودمان رو معرفی کنیم و برگ سبز رو تحویل بدیم
از طرفی میخوام شانس خودم رو برای معافی پزشکی ( سردرد عصبی و عروقی ) امتحان کنم چون وضعیت نرمالی ندارم و اگر قرص های قوی که دارم مصرف میکنم رو کنار بزارم در طول روز امونم رو میبره و همین طور اگر قرص های شب رو نخورم شب خوابم نمیبره و یه جورایی معتاد این دارو ها شدم
از جهتی میخوام که اگر از پزشکی رد شدم بتونم برم سرباز معلمی
الان اقدام کنم برای پزشکی زود هست یا نه؟
جون پروسه پزشکی شنیدم طولانی هست و چند ماه طول میکشه
لطفا دوستان با تجربه کمکم کنند
و اگر از تست ها و ازمایش ها خبر دارند بازم یاری کنند
ممنون میشم
سلام
من برای گذروندن سربازی توانستم تو اموزش و پرورش اشنا پیدا کنم و گفت که از ابتدای بهمن تا انتهای اسفند باید خودمان رو معرفی کنیم و برگ سبز رو تحویل بدیم
از طرفی میخوام شانس خودم رو برای معافی پزشکی ( سردرد عصبی و عروقی ) امتحان کنم چون وضعیت نرمالی ندارم و اگر قرص های قوی که دارم مصرف میکنم رو کنار بزارم در طول روز امونم رو میبره و همین طور اگر قرص های شب رو نخورم شب خوابم نمیبره و یه جورایی معتاد این دارو ها شدم
از جهتی میخوام که اگر از پزشکی رد شدم بتونم برم سرباز معلمی
الان اقدام کنم برای پزشکی زود هست یا نه؟
جون پروسه پزشکی شنیدم طولانی هست و چند ماه طول میکشه
لطفا دوستان با تجربه کمکم کنند
و اگر از تست ها و ازمایش ها خبر دارند بازم یاری کنند
ممنون میشم
منم از لحاظ سردرد ها مشابه تو هستم، اگه اقدام کردی به منم خبر بده ببینم چجوریاست.هم مجبور به مصرف قرص هستیم (برای جلوگیری از سردرد) و هم شبها باید قرص خواب آور مصرف بشه که واقعا نمیشه صبح زود از خواب بیدار شد (وقتی قرص ها رو مصرف میکنم صبحها خیلی دیر بیدار میشم، حتی بعضی روزها 14 ساعت میخوابم! حالا چجوری باید توی خدمت 4 ساعت خوابید نمیدونم!)
توی سایت **** وظیفه در مورد میگرن پرسیدم ولی جواب درست و حسابی ندادن و نوشتن که اقدام کنید بستگی به نظر کمیسیون پزشکی داره.
اگر می خواید برای معافیت پزشکی اقدام کنید خوب تصمیمتون رو بگیرید. چون در حال حاضر خیلی خیلی سخت معافیت می دن. من تو دوره آموزشی شاهد بچه هایی بودم که واقعا مشکل جدی پزشکی داشتند و با اینکه چند بار برای معافیت اقدام کردند معاف از رزمشون کردند.یکی از بچه ها مشکل شما رو داشت مشکل حاد عصبی داشت و تنها کاری که براش کردند معاف از اسلحه و رژه کردن و روز برگش کردند یعنی عصرها می رفت خونه و صبح ها بر می گشت پادگان. یکی از بچه های دیگه هم مشکل حاد کلیه داشت . یه کلیه اش تقریبا از کار افتاده بود درد می کشید اما معافش نکردند. یه بنده خدایی هم داشتیم پاش شکسته بود و کاملا شل شده بود اما معافش نکردند فقط تو آسایشگاه صبح و شب می خوابید. گروهان 150 نفره ما 105 نفر معاف از رزم بودیم! همه ما فکر می کردیم وقتی برای معافیت اقدام کنیم معافمون می کنند اما ... خودشون می گند ما گولتون زدیم که به بهانه معاف از رزم بیاریمتون خدمت! باور کنید همه کارها رو هم کردیم اصلا انگار نه انگار معاف از رزم بودیم. رژه ، تیراندازی ، نگهبانی ، اردوگاه و ....
اینا رو گفتم که خوب فکر کنید و تصمیمتون رو بگیرید. دیگه شرایط مثل سابق نیست. قبلا خیلی راحت معافی می دادند الان بخاطر تهدیدات غرب و احتمال بروز جنگ و از طرفیم کم شدن نسل ذکور معافیت ها رو برداشتن و یا خیلی سخت معاف می کنند.
اگر می خواید برای معافیت پزشکی اقدام کنید خوب تصمیمتون رو بگیرید. چون در حال حاضر خیلی خیلی سخت معافیت می دن. من تو دوره آموزشی شاهد بچه هایی بودم که واقعا مشکل جدی پزشکی داشتند و با اینکه چند بار برای معافیت اقدام کردند معاف از رزمشون کردند.یکی از بچه ها مشکل شما رو داشت مشکل حاد عصبی داشت و تنها کاری که براش کردند معاف از اسلحه و رژه کردن و روز برگش کردند یعنی عصرها می رفت خونه و صبح ها بر می گشت پادگان. یکی از بچه های دیگه هم مشکل حاد کلیه داشت . یه کلیه اش تقریبا از کار افتاده بود درد می کشید اما معافش نکردند. یه بنده خدایی هم داشتیم پاش شکسته بود و کاملا شل شده بود اما معافش نکردند فقط تو آسایشگاه صبح و شب می خوابید. گروهان 150 نفره ما 105 نفر معاف از رزم بودیم! همه ما فکر می کردیم وقتی برای معافیت اقدام کنیم معافمون می کنند اما ... خودشون می گند ما گولتون زدیم که به بهانه معاف از رزم بیاریمتون خدمت! باور کنید همه کارها رو هم کردیم اصلا انگار نه انگار معاف از رزم بودیم. رژه ، تیراندازی ، نگهبانی ، اردوگاه و ....
اینا رو گفتم که خوب فکر کنید و تصمیمتون رو بگیرید. دیگه شرایط مثل سابق نیست. قبلا خیلی راحت معافی می دادند الان بخاطر تهدیدات غرب و احتمال بروز جنگ و از طرفیم کم شدن نسل ذکور معافیت ها رو برداشتن و یا خیلی سخت معاف می کنند.
کاش تصمیم ما کار گشا بود با این اوصاف وقت خودمون رو حروم نکنیم و بریم خدمت سنگین تریم؟!؟!؟
ولی خداییش چه جوری باید خدمت کنیم
من ظهر به زور ساعت 1.5 -2 از خواب بیدار میشم
اما امیدواری من بابت اینه که برای معافی کف پا رفتم پیش دکتر **** که دکتر ارتوپد و ... بود و بهم گفت معافی کف پا برداشته شده و برای درد کمرم برایم مسکن نوشت و بهش گفتم یه نگاهی به دارو های مصرفیم بنداز ببینیم تداخل نداشته باشن
بهم گفت چند سال این طوری و گفتم که حدودا از سال 83
گفت به احتمال زیاد معافی برو اقدام کن
دکتر ارتوپد منو تشویق کرد
شاید هم به قول شما معاف از رزم بدن اخرشم اذیتمون کنند
من اول میرم و دکتر مغز و اعصاب **** رو پیدا میکنم و میرم مطبش اگر اکی داد اقدام میکنم و به شما هم میگم که دوستانی که مورد مشابه من دارند اقدام کنند
خدایا تو وضع ما رو میدونی خودت کمک کن معاف شیم بره
کاش تصمیم ما کار گشا بود با این اوصاف وقت خودمون رو حروم نکنیم و بریم خدمت سنگین تریم؟!؟!؟
ولی خداییش چه جوری باید خدمت کنیم
من ظهر به زور ساعت 1.5 -2 از خواب بیدار میشم
اما امیدواری من بابت اینه که برای معافی کف پا رفتم پیش دکتر **** که دکتر ارتوپد و ... بود و بهم گفت معافی کف پا برداشته شده و برای درد کمرم برایم مسکن نوشت و بهش گفتم یه نگاهی به دارو های مصرفیم بنداز ببینیم تداخل نداشته باشن
بهم گفت چند سال این طوری و گفتم که حدودا از سال 83
گفت به احتمال زیاد معافی برو اقدام کن
دکتر ارتوپد منو تشویق کرد
شاید هم به قول شما معاف از رزم بدن اخرشم اذیتمون کنند
من اول میرم و دکتر مغز و اعصاب **** رو پیدا میکنم و میرم مطبش اگر اکی داد اقدام میکنم و به شما هم میگم که دوستانی که مورد مشابه من دارند اقدام کنند
خدایا تو وضع ما رو میدونی خودت کمک کن معاف شیم بره
اگر در دو مورد شرایط بدنی ما معاف از رزم باشه بهمون معافی دائم میدن یا همون معاف از رزم میدن و فرقی براشون نباشه؟
مثلا واریکسل درجه 1 و 2 معافی از رزم داره
علاوه بر سر درد واریکسل هم داشته باشم
معافی میدن؟
واریکسل دارم اما درجه اش رو نمیدونم چنده باید برم امار بگیرم
پای پرانتزی معافه؟