پای پرانتزی تا چه مقداری معاف از رزمی داره؟ من فاصله کفشک های زانوهام تقریبا 6 سانتی میشه؟معاف از رزمی میدن؟ارزش داره به خاطر 5 ماه و نیم خدمت معاف از رزمی بگیرم که میشم همون معاف از پست
بله.مطابق ضوابط موجود در حال حاضر فاصله بین دو زانو اگر بیشتر از ۱۰ سانتی متر باشد با تشخیص شورای پزشکی سازمان وظیفه عمومی ناجا می تواند معاف دائم از خدمت باشد.
پای پرانتزی تا چه مقداری معاف از رزمی داره؟ من فاصله کفشک های زانوهام تقریبا 6 سانتی میشه؟معاف از رزمی میدن؟ارزش داره به خاطر 5 ماه و نیم خدمت معاف از رزمی بگیرم که میشم همون معاف از پست
اگر در دو مورد شرایط بدنی ما معاف از رزم باشه بهمون معافی دائم میدن یا همون معاف از رزم میدن و فرقی براشون نباشه؟
مثلا واریکسل درجه 1 و 2 معافی از رزم داره
علاوه بر سر درد واریکسل هم داشته باشم
معافی میدن؟
واریکسل دارم اما درجه اش رو نمیدونم چنده باید برم امار بگیرم
دهنشونو...
من فاصله بین زانوهام 8سانته :|
البته کف پامم صافه
تک فزندم هستم
کف دستممم عرق میکنه میگن معاف میشه
به نظر من بخاطر 5 ماه نمیارزه، کلی دوندگی و (شاید خرج) داره.
حالا میشه یا نه رفیق؟
داش من یه ماهم پست ندم یه ماهه،دیوثا تو پادگان ما ((مد)) و اینا حالیشون نی،همه سربازا تا 15 روز مونده به پایان خدمتشون باید پست بدن
میشه یه نامه ای چیزی از دکتر بگیرم که این فاصله پاهاش اینطوریه بعد همونو بیارم به مسئولم نشون بدم؟مسئول دفتر ما راحت منو با یه دونه نامه پیزوری از لوحه در میاره،چون 13 ماه خدمتم،خیر سرم تو حوزه نمایندگی پادگان هستم
شنیدم معافیت صافی کف پا رو هم برداشتن (ولی نمیدونم تا چه حد صحت داره)، معاف از رزم که صد در صد هستی ولی پیگیر باش که معاف دائم رو خیلی به سختی میدن.
شنیدم جدیدا معافیت صافی کف پا رو برداشتن و بجاش معاف از رزم میدن (نمیدونم تا چه حد صحت داره).
معافیت فقط برای صافی شدید بوده که ان هم برداشته شده
هفته پیش رفتم مطب دکتر **** برای صافی کف پا گفت که برداشته شده
خیالتون راحت دیگه صافی کف پا کم پر
دوستان گرامی
من برج 4 فارغ التحصیل شدم
رشته ام مهندسی کامپیوتر نرم افزار بوده
اگر بخوام دوباره برای کنکور از دبیرستان اقدام کنم بعد از قبولی بهم اشتغال به تحصیل میدن یا تا پایان سربازی نمیتونم کنکور بدم؟
تا برج 4 سال اینده وقت دارم کنکور سراسری هم برج 4 است
مثلا من میرم اواخر برج 3 اماده به خدمت میدم و کنکور رو هم میدم
فرض بر این که تا قبل از اعلام نتایج من اعزام بشم وقتی که قبول شدم معافیت تحصیلی بهم میدن و میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم و ترخیصم میکنند؟
رشته من ریاضی بوده الان میخوام برم و با تجربی امتحان بدم
از نظر مدرکی هم رشته های مورد نظر من دکتری محسوب میشن و ارتقاء مدرک پیدا میکنم
میخوام یا پزشکی یا داروسازی یا دندانپزشکی قبول شم که هر سه رو پرسیدم گویا سه تا دکتری محسوب میشن
و من از کارشناسی به دکتری ارتقاء مدرک دارم یا چون از دیپلم مجدد دارم امتحان میدم قبول نیست؟
چون برای ارتقاء مدرک معافیت تحصیلی میدن مثلا من برم کارشناسی ارشد بهم معافیت میدن اما از دیپلم به دکتری رو نمیدونم
ممنون
سلام
من کسیت پیونیدال داشتم و عمل کردم میخواستم ببینم که میشه معاف ازرزم گرفت ؟
الان یه سال از عمل میگدره و من توی یگان هستم
مرسی عزیز که جواب دادیسلام
کیست پلونیدال (عمل شده یا نشده) معاف از رزم داره.
برای هر مقطع فقط یه بار معافیت صادر میشی و شما یه بار از معافیتتون برای کامپیوتر استفاده کردین دیگه نمیتونین مجداد از کنکور دیپلم به مقاطع بالاتر شرکت کنیددوستان گرامی
من برج 4 فارغ التحصیل شدم
رشته ام مهندسی کامپیوتر نرم افزار بوده
اگر بخوام دوباره برای کنکور از دبیرستان اقدام کنم بعد از قبولی بهم اشتغال به تحصیل میدن یا تا پایان سربازی نمیتونم کنکور بدم؟
تا برج 4 سال اینده وقت دارم کنکور سراسری هم برج 4 است
مثلا من میرم اواخر برج 3 اماده به خدمت میدم و کنکور رو هم میدم
فرض بر این که تا قبل از اعلام نتایج من اعزام بشم وقتی که قبول شدم معافیت تحصیلی بهم میدن و میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم و ترخیصم میکنند؟
رشته من ریاضی بوده الان میخوام برم و با تجربی امتحان بدم
از نظر مدرکی هم رشته های مورد نظر من دکتری محسوب میشن و ارتقاء مدرک پیدا میکنم
میخوام یا پزشکی یا داروسازی یا دندانپزشکی قبول شم که هر سه رو پرسیدم گویا سه تا دکتری محسوب میشن
و من از کارشناسی به دکتری ارتقاء مدرک دارم یا چون از دیپلم مجدد دارم امتحان میدم قبول نیست؟
چون برای ارتقاء مدرک معافیت تحصیلی میدن مثلا من برم کارشناسی ارشد بهم معافیت میدن اما از دیپلم به دکتری رو نمیدونم
ممنون
مرسی عزیز که جواب دادی
مطمئنی ؟
یعنی برم درمنگاه پادگان و مدارکمو ببرم تمومه ؟
این قانون هنوز هست ؟
برای هر مقطع فقط یه بار معافیت صادر میشی و شما یه بار از معافیتتون برای کامپیوتر استفاده کردین دیگه نمیتونین مجداد از کنکور دیپلم به مقاطع بالاتر شرکت کنید
ممنونم از جوابتون
یه سوال دیگه
برای معاف از رزم اقدام کردن ارزش داره یا نه؟
چون شنیدم که زیاد تاثیر نمیدن
ایا به وقت و دوندگی که باید بزاریم می ارزه؟