• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
پست ها چند صفحه قبل م خوندم...هر چی میگذره بیشتر نا امید تر میشم نسب به معافی م:(:(

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
نکنه می خوای یه کلیه اهدا کنی !؟ :blink:

اگه حقیقت داشته باشه اهدا میکنم چون تو بد شرایطی گیر افتادم سنم هم حدود 26 هست , دلیلش رو نمیتونم اینجا عنوان کنم شخصی هست یه چیزی تو مایه های ازدواج

انگار درسته، کسانی که به هر دلیل (اهدا، فروش، بیماری یا ...) یک کلیه داشته باشن معاف میشن.

مجسن جان شما مطمئن هستی از این مسئله راستش من کسی رو ندارم دور و ورم اگه ممکنه یه سوال برام بکن دستت تو این کاره

یه دنیا تشکر

درسته عزیز
اما خوب سلامتیت رو واسه سربازی میخوای داغون کنی که چی?!
ولی درسته این قانون هستش

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

زندگیم الان به خاطر یه کارت فسقلی رو هواست مسئله فقط به خاطر از دست نرفتن کسیه که همه زندگیمه اگه لازم باشه قلبمم میدم , شما مطمئنی که همیچین قانونی هست ؟! لطفا شمام یه سوال بکن

با سپاس فراوان

تو فکرش بودم یکیشو بفروشم هم سرمایه دستم بیاد واسه کار هم اینکه خدمت نرم :p (شوخی)

من وضعیت مالی خوبی ندارم ولی غیر ممکنه کلیه خودم رو بفروشم خواستم این کار رو بکنم میرم یه نفر رو پیدا میکنم که واقعا احتیاج داشه باشه و وضع مالیشم مثل خودم باشه

حرفام حرف نیست , عمله :hmm:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دنبال راه های دیگه هم باشی بد نیستا، کلیه یکم خطرناکه!

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
تو فکرش بودم یکیشو بفروشم هم سرمایه دستم بیاد واسه کار هم اینکه خدمت نرم
tonguesmiley.gif
(شوخی)
داش کسی که اهدا کرده فقط معاف میشه..اهدا هم که اسمش روشه از هدیه اومده یا همون کادو میدی به طرف:D...کجای دیدی یکی کادو بده بهش هم پولی بدن!..اهدا کنی که فقط ازت تشکر میکنن..
من یه کلیه م سنگ سازه تو فکر فروشم اما نمیدونم از کحا شروع کنم..میخوام صداش در نیاد و میترسم سرم کلاه بره!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
عزیز من یه مشتری دارم مغازه سرباز و تو قسمت معافیت پزشکی اینا هستش اون بهم گفتش اگر یک کلیه داشته باشی معاف میشی
بعد داداش همین یک کلیه بودنت ممکنه خدایی نکرده بعدا خیلی واست مشکل ساز بشه هاااااا

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
بعد داداش همین یک کلیه بودنت ممکنه خدایی نکرده بعدا خیلی واست مشکل ساز بشه هاااااا
آره دیه از همین میترسم...............
حالا یه کلیه داشتن چه مشکلاتی داره؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آره دیه از همین میترسم...............
حالا یه کلیه داشتن چه مشکلاتی داره؟

هیچ وقت همچین کاری نکن. آدم نباید به خاطر سربازی سلامتیشو به خطر بندازه. این سربازی انقدر ارزش نداره که آدم دست به چنین ریسکی بزنه.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دنبال راه های دیگه هم باشی بد نیستا، کلیه یکم خطرناکه!

راه دیگه ای واسم وجود نداره عزیز , شما اطمینان داری که اصلا اینطوری معافی میدن ؟! ؟

ای بابا .

عزیز من یه مشتری دارم مغازه سرباز و تو قسمت معافیت پزشکی اینا هستش اون بهم گفتش اگر یک کلیه داشته باشی معاف میشی

فعلا که یه کارت برام مشکل ساز شده و همین یه دلی که دارم :(
یعنی فروش یا اهدا فرقی نداره ؟

هیچ وقت همچین کاری نکن. آدم نباید به خاطر سربازی سلامتیشو به خطر بندازه. این سربازی انقدر ارزش نداره که آدم دست به چنین ریسکی بزنه.

حرف شما منطقیه ولی تو بد شرایطی هستم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
راه دیگه ای واسم وجود نداره عزیز , شما اطمینان داری که اصلا اینطوری معافی میدن ؟! ؟

ای بابا .

من که الان سرچ کردم اینو دیدم:
برداشتن هر دو کلیه و یا یک کلیه بهمراه اختلال عملکرد در کلیه مقابل.

یعنی انگار باید کلیه باقیمانده هم مشکل داشته باشه!

یه جای دیگه هم نوشته پیوند کلیه معاف دائم (شاید صحبت این دوستمون هم این موضوع بوده، احتمالا منظور از پیوند کلیه فرد دریافت کننده کلیه معافیت دائم میگیره) و در صورتی که کلیه رو اهدا کنید اگر کلیه دیگر سالم باشه معافیت نداره!

اگر هم قصد انجام اینکارو داری (که به نظرم بهتر بیخیالش بشی) هم اول مطمئن شو و سوال کن که ریسک بزرگیه.

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
یکی از فامیل های ما سال 87 از خدمت فرار کرده امروز امدن دنبالش :blink: البته آدرس خونه خودشونو نداده بوده
کسی فروختتش؟ یا معمولش همینه؟ یا جنگی چیزی تو راه ؟ :D

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یکی از فامیل های ما سال 87 از خدمت فرار کرده امروز امدن دنبالش :blink: البته آدرس خونه خودشونو نداده بوده

یعنی پنج شنبه رفتن دنبالش؟ خیلی بعیده بخاطر خدمت رفته باشن! احتمالا کار دیگه ای باهاش داشتن!!!
البته من که نمیشناسمشون، حدسم اینه.

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی پنج شنبه رفتن دنبالش؟ خیلی بعیده بخاطر خدمت رفته باشن! احتمالا کار دیگه ای باهاش داشتن!!!

آره پنج شنبه 6 صبح دژبان ارتش بوده
ولی اگر صاحب خونه نفروشتش بعید بدونم پیداش کنن

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7

آره پنج شنبه 6 صبح دژبان ارتش بوده
ولی اگر صاحب خونه نفروشتش بعید بدونم پیداش کنن

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
به احتمال بسیار زیاد فروختنش.

آره منم همین احتمال رو میدم چون بعد 4 5 سال عجیب آمد برام
هرکی میتونه بفروشتش؟ من شنیده بودم که خانواده درجه 1 می تونن شکایت کنن که بیان دنبالش

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
كاركنان وظيفه فراري در صورتی که از خدمت فرارکنن.بصورت زیر محکوم میشن.

الف - چنانچه براي اولين بار مرتكب فرار از خدمت شده و ظرف مدت شصت روز از شروع غيبت مراجعت نمايند بدون ارجاع پرونده به مرجع قضائي در مقابل هر روز غيبت و فرار ، دو روز به خدمت دوره ضرورت آنان افزوده مي شود. اين اضافه خدمت بيش از سه ماه نخواهد بود.

ب - چنانچه پس از مدت يادشده در بند ( الف ) اين ماده خود را معرفي كنند و يا سابقه فرار از خدمت داشته باشند تحت پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت.

پ.ن : راستی برای جلب صدرصد باید نماینده دادگستری + دژبان مربوطه(****‏ ارتش نیروانتظامی) جلبش کنن.

پ.ن اصلی:این خدمت رفتنم خیلی خوب شد ها.یه پا قانون دان شدیم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره منم همین احتمال رو میدم چون بعد 4 5 سال عجیب آمد برام
هرکی میتونه بفروشتش؟ من شنیده بودم که خانواده درجه 1 می تونن شکایت کنن که بیان دنبالش

اینو اطلاع ندارم ولی احتمالا هر کسی بتونه گزارش بده.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165

این چیزا معموله. پسرخاله منم سال 86 تو آموزشی فرار کرده بود.بعد یه ماه اومدن تو خونه اشون دستگیرش کردن. حتی کیس کامپیوترشم بردن... یه چند شب بازداشت بود دادگاهی شد جریمه نقدی داد و بعد مثل بچه آدم خدمتشو کرد.:)

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
این چیزا معموله. پسرخاله منم سال 86 تو آموزشی فرار کرده بود.بعد یه ماه اومدن تو خونه اشون دستگیرش کردن. حتی کیس کامپیوترشم بردن... یه چند شب بازداشت بود دادگاهی شد جریمه نقدی داد و بعد مثل بچه آدم خدمتشو کرد.:)

این بنده خدا که فکر کنم یه 6 ماهی اضاف بخوره با توجه به 4 5 سال فرارش

mohandes.chem

Registered User
لایک‌ها
1
بالا