baris manco
کاربر تازه وارد
پست ها چند صفحه قبل م خوندم...هر چی میگذره بیشتر نا امید تر میشم نسب به معافی م
نکنه می خوای یه کلیه اهدا کنی !؟ :blink:
انگار درسته، کسانی که به هر دلیل (اهدا، فروش، بیماری یا ...) یک کلیه داشته باشن معاف میشن.
درسته عزیز
اما خوب سلامتیت رو واسه سربازی میخوای داغون کنی که چی?!
ولی درسته این قانون هستش
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
تو فکرش بودم یکیشو بفروشم هم سرمایه دستم بیاد واسه کار هم اینکه خدمت نرم (شوخی)
داش کسی که اهدا کرده فقط معاف میشه..اهدا هم که اسمش روشه از هدیه اومده یا همون کادو میدی به طرف...کجای دیدی یکی کادو بده بهش هم پولی بدن!..اهدا کنی که فقط ازت تشکر میکنن..تو فکرش بودم یکیشو بفروشم هم سرمایه دستم بیاد واسه کار هم اینکه خدمت نرم(شوخی)
آره دیه از همین میترسم...............بعد داداش همین یک کلیه بودنت ممکنه خدایی نکرده بعدا خیلی واست مشکل ساز بشه هاااااا
آره دیه از همین میترسم...............
حالا یه کلیه داشتن چه مشکلاتی داره؟
دنبال راه های دیگه هم باشی بد نیستا، کلیه یکم خطرناکه!
عزیز من یه مشتری دارم مغازه سرباز و تو قسمت معافیت پزشکی اینا هستش اون بهم گفتش اگر یک کلیه داشته باشی معاف میشی
بعد داداش همین یک کلیه بودنت ممکنه خدایی نکرده بعدا خیلی واست مشکل ساز بشه هاااااا
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
هیچ وقت همچین کاری نکن. آدم نباید به خاطر سربازی سلامتیشو به خطر بندازه. این سربازی انقدر ارزش نداره که آدم دست به چنین ریسکی بزنه.
راه دیگه ای واسم وجود نداره عزیز , شما اطمینان داری که اصلا اینطوری معافی میدن ؟! ؟
ای بابا .
یکی از فامیل های ما سال 87 از خدمت فرار کرده امروز امدن دنبالش :blink: البته آدرس خونه خودشونو نداده بوده
کسی فروختتش؟ یا معمولش همینه؟ یا جنگی چیزی تو راه ؟
یعنی پنج شنبه رفتن دنبالش؟ خیلی بعیده بخاطر خدمت رفته باشن! احتمالا کار دیگه ای باهاش داشتن!!!
البته من که نمیشناسمشون، حدسم اینه.
یعنی پنج شنبه رفتن دنبالش؟ خیلی بعیده بخاطر خدمت رفته باشن! احتمالا کار دیگه ای باهاش داشتن!!!
البته من که نمیشناسمشون، حدسم اینه.
آره پنج شنبه 6 صبح دژبان ارتش بوده
ولی اگر صاحب خونه نفروشتش بعید بدونم پیداش کنن
به احتمال بسیار زیاد فروختنش.
آره منم همین احتمال رو میدم چون بعد 4 5 سال عجیب آمد برام
هرکی میتونه بفروشتش؟ من شنیده بودم که خانواده درجه 1 می تونن شکایت کنن که بیان دنبالش
یکی از فامیل های ما سال 87 از خدمت فرار کرده امروز امدن دنبالش :blink: البته آدرس خونه خودشونو نداده بوده
کسی فروختتش؟ یا معمولش همینه؟ یا جنگی چیزی تو راه ؟
این چیزا معموله. پسرخاله منم سال 86 تو آموزشی فرار کرده بود.بعد یه ماه اومدن تو خونه اشون دستگیرش کردن. حتی کیس کامپیوترشم بردن... یه چند شب بازداشت بود دادگاهی شد جریمه نقدی داد و بعد مثل بچه آدم خدمتشو کرد.