• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
با این وضعیت مملکت نه درس خوندن درست هست و نه خدمت رفتن با این کارا 6 سال از عمرمو هدر دادم شما ندین !

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
مـــــــــــــــــــعــــــــــــــــــــــافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:cool:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اصلن سربازی رفتن اشتباهه
دو سال از جوونی ادمو از بین میبره
بعدا هم بخشش میدن
جایی هم به درد نمیخوره
حالشو ببرید :blink:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا کسی نیس به درد ما برسه؟

خریدش زیاد بدرد نمیخوره، بعضی ها قبلا جعلی واست درست میکردن ولی با استعلام لو میره، الانم بعضی ها ادعا میکنن که استعلام هم کنی لو نمیره ولی راست یا دروغش رو خدا میدونه.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
خریدش زیاد بدرد نمیخوره، بعضی ها قبلا جعلی واست درست میکردن ولی با استعلام لو میره، الانم بعضی ها ادعا میکنن که استعلام هم کنی لو نمیره ولی راست یا دروغش رو خدا میدونه.
بدون رابط داشتن که نمیشه با استعلام لو نره!‌ محاله! اگر هم با استعلام نو نره که یعنی تو سیستم ثبت شده و این یعنی اینکه اصلاً جعلی نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بدون رابط داشتن که نمیشه با استعلام لو نره!‌ محاله! اگر هم با استعلام نو نره که یعنی تو سیستم ثبت شده و این یعنی اینکه اصلاً جعلی نیست.

درسته، ولی مسئله اصلی راست یا دروغ بودن کلیت ماجراست، چون همه شون پول رو اول میگیرن و هیچی تو دست خریدار نیست.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام دوستان
میخواستم ببینم سرباز معلم چجوریه؟ من هم میتونم تو یه اداره امریه بگیرم هم میتونم سرباز معلم بشم. کدومش بهتره
خودم فک میکنم سرباز معلم بهتر باشه چون دوتا عید و تابستون کامل تعطیلیم. ساعت کارشم کمتره. میخواستم نظر دوستان ر بدونم
ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
میخواستم ببینم سرباز معلم چجوریه؟ من هم میتونم تو یه اداره امریه بگیرم هم میتونم سرباز معلم بشم. کدومش بهتره
خودم فک میکنم سرباز معلم بهتر باشه چون دوتا عید و تابستون کامل تعطیلیم. ساعت کارشم کمتره. میخواستم نظر دوستان ر بدونم
ممنون

سلام
به نظر من امریه بهتره، چون سرباز معلم رو معمولا میفرستن شهرهای کوچیک ولی اگه امریه بگیری تو همون اداره ای که امریه گرفتی خدمت میکنی.

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
یکی از دوستای من سال 84 یک ماه مونده به آخر خدمتش دیگه نرفت و به خاطر ناراحتی روحی که داشت فرار کرد . بعد ازدواج کرد و .... . الانم مشغول به کاره و وضعش خوبه .
می گفت قانونی هست که فراریان قبل از 86 بخشیده شدن و حتی اگر 18 ماه خدمت هم رفته باشن می تونن کارت بگیرن . اینم لینکیکه من پیدا کردم . دوستان کسی تا حالا به همچین موردی برخورده ؟ صحت داره ؟؟
همشهری آنلاین: تشریح آخرین مقررات درباره وضع سربازان فراری
موفق باشید

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
منم 92/2/1 اعزام :wacko:

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
نـــــــــــــــبود؟:lol:(پس از 11ماه دوندگی) (خدا لعنت کنه هر چی 3پاهیه تنبل و ..گشاد رو)

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نـــــــــــــــبود؟:lol:(پس از 11ماه دوندگی) (خدا لعنت کنه هر چی 3پاهیه تنبل و ..گشاد رو)

تبریکات فراوان
حالا که به سلامتی کارت راه افتاد، یه بار از اول تعریف کن ببینیم چی شده.

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
چاکرم:دی
والا دقیقا 11ماه طول کشید.! کارتمم 2ماه دیگه مییاد!......
خیلی تنبل تشریف دارن بچه های کمیسیون پزشکی 3پاه!.میری کمیسیون بدوی میگن برو 3ماه دیگه بیا..میری..میگن اینو پر کن 20روز دیگه بیا!..میرفتی میگن جلسه خانواده ایثار گرانه هفته بعد بیاید!.دوتا مشکل داشتم یکیش مجاری ادراری(سنگ کلیه) که اون اصلا معافی نداره..فقط فهمیدم سنگ دارم:دی..یکی ش م همین مشکلات روحی(وسواس فکری) 2%هم امید نداشتم.! از بین 18 نفری که اونجا بودیم فقط منو یک نفر دیگه معاف شدیم..اونم طرف چهره ی مظلوم م رو نیگاه کرد دلش سوخت:دی..بقیه که دیوانه بودن با دست بند آورده بودنشون!!..بره تصویه رفتم تا کازرون(محل خدمت آموزشی م) ..رفتم گفتن 270 تومن باید پول لباس بدی!!!گفتم باوو من کلا 4روز اینجا بودم اصلا ب من لباس ندادید!!.!! گفت ما نمیدونیم هر کی مییاد یا باید لباس هارو بیاره یا 270تومن باید بده....آقا هر کاری کردیم به اینا ثابت کنیم که من لباس نداشتم اصلا لباس ندادید تو کتشون نمیرفت!..خلاصه بعد کلی ****مالی 270 تومن رو کرد 200 تومن..خلاصه اینقدر عقده داشتن که نگو و نپرس.........اومدم **** وظیفه محل سکونت م یه 150تومن یه 10 تومن هم اونجا ازم گرفتن..........خدا از روشون رد شه!

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
کسی میدونه بعد از لیسانس 6 ماه وقت داریم دفترچه پست کنیم یا یک سال ؟؟؟؟

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
ما که معاف شدیم چند ماهه.

خدا صبر بده به اونا که میخوان برن یا رفتن یا هستن

بالا