• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بابا من تخم کردم به خدا رفیقام هی دلمو خالی میکنند 22 سالمه میگن اسلحه یکی بچه ها رو برداشته بودن گفتن باید یکیشو بدی تا بهت بدیم وگرنه میری دادگاه نظامی:blink:
دروغه در حقت نامردی میکنن هر چقدر زود خدمت رو تموم کنی زودتر زندگی واقعی رو شروع میکنی
برو سربازی بهترین خاطرات زندیگی رو پیدا خواهی کرد من الان 3 ساله تموم کردم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
تایید میشه
بنده هم 4/1 اعزام بودم رفتم تعجیل زدم که هم به گرمای تابستون نخورم هم بیکارم دیگه اعزامم افتاد 2/1
دوستان این تک فرزندی تاثیر داره که کودوم شهر بیوفتی؟اصلا مدرکی نگاه نمیکنن که ببینن تکی یا نه!!!

نه اونا کار ندارن به این چیزا . تو خودت تو دوره آموزشی فرصت داری که مدارکت رو ارائه بدی به عنوان کسی که شرایط خدمت تو شهر خودش رو داره . اونا هم تا جائیکه بتونن میندازن شهر خودت یا نزدیکترین شهر . اگر نزدیکترین هم افتادی بازم راه داری اگه فرماندت راه بیاد . :)

سلام
بنده 2 ساله از درد سنگ کلیه رنج میبرم و یک بار از طریق الت تناسلی عمل شدم ...
قبل از عمل دو سنگ 5 و 3 میلیمتری داشتم
کلا" توی این دو سال هر هفته خون دفع کردم و هر بار ازمایش ادرار دادم خون مشاهده شده ..
بعد از عمل هم یک بار mri دادم و سنگ مشاهده شده
کلا" کلیم سنگ سازه
توی اینترنتی که جواب درستی پیدا نکردم ؛ هرچی بوده معاف از رزم هست
اما دردی که من توی این دو سال تحمل کردم اگر با مسکن و عمل پیش نمیرفتم خدا میدونه چه بلایی سرم میومد
من میدونم توان خدمت کردن رو ندارم یعنی دردی که میکشم اصلا" قابل تحمل نیست
الان سوال من اینه که ایا شده کسی سنگ کلیه و کلیه سنگ ساز داشته باشه و معافیت بگیره ؟
راهنمایی بکنید لطفا" که من باید چکار بکنم ؟؟؟

راستی من سه تا برادر دارم که خدمت رفتند و ازدواج کردند هر سه ...
پدرم بیماری داره که شامل کفالت میشه و سنش هم شامل میشه ؛ اما میگند نمیتونم معاف بشم چون باید تک فرزند باشم
تا اونجایی که میدوتم برادران ازدواج کرده از تکفل پدر خارج میشند ؛ درست نمیگم ؟
الان من نمیتونم کفالت بگیرم ؟

کفالت که نمیتونی بگیری ولی فکر کنم معافیت پزشکی بدن . ولی همینطور که بقیه گفتن تا میتونی مدرک جمع کنن حتی اگر آشنایی چیزی داری تو بیمارستان ها بگو برات چند تا بستری و عمل جعلی هم درست کنن :D . تو فکر ادارات دولتی و اینا هم نباش . اکثر جاهای خوب خصوصی شده یا داره میشه . وزارت دفاع و صدا و سیما و 4 تا بانک دولتی ارزش اینو نداره بخاطرش بری سربازی دهنت سرویس بشه چون شرایط اونجا ممکنه برای کسی مثل تو خیلی داغون باشه . ما یه آب کثیفی داشتیم تو گرمای 60 درجه که داشتی عرق میریختی 1 لیوان میخوردی سیر سیر میشدی :wacko: انقدر سنگین بود .

معافیت هم بهت ندادن نرو .

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
تو حین خدمت اموزشی باید واسه شهر خودم اقدام کنم یا یه زمانی داره که مخصوص این کاره؟فرم میدن؟یکم توضیح میدی.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برای ما که تو ارتش نیروی زمینی بودیم . گفتن تا فلان موقع ( تقریبا 2 هفته به پایان آموزشی ) باید مدارکتون رو بیارید . همون اول گفتن هرکس میره مرخصی مدارک رو بیاره بده به منشی گروهان که تا اون موقع باید فرستاده بشه . شرایط هم که نمیدونم 8 تا بود یا 10 تا تو بورد زده بودن با مدارکی که لازم هست ارائه بشه .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مشمولین دانشگاه ؟! :lol: یا مسئولین دانشگاه !!!

مسئولین دانشگاه چی میدونن خدایی؟! یه عده *****

من ک از مسئول ثبت نام پلیس+10 بود پرسیدم همینو گفت! دیگه همین! منم شنیدم 1 سال شده! بهرحال از ما ک گذشت، یکم برج 2 پررررررررررررررر

فدات شم دانشگاتون مگه قسمت مشمولین نداره ؟!

که کارای مشمولین پسرارو انجام میدن :)

هرچند که از ماهم گذشت و الان دنبال فرجه واسه دکترا باس باشیم :lol:

دوستان یه سوال داشتم اینکه من الان دارم فوق میخونم

۳سال معافی تحصیلی‌ دادن واسه فوق

بعدش که تموم شد اگه نخوام اصلا سربازی برم مشکلی‌ پیس میاد؟!یعنی‌ بده مدتی می‌فرستن دنبالم و از این برنامه ها یا نه اصن مهم نیس؟!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رفقا کسی جواب ما رو نداد که معافیت به خاطر کم شنوایی چطوره...این کم شنوایی هم لامصب با اینکه شدیده تو هر ادیومتری نتیجه اش یکم عوض می شه، موندم برم برای معافیت یا نرم...
بعد تو خدمد کسایی که انحراف دارن وضشون چطوریه؟:D یکی از دوستام مسخره می کرد می گفت اونجا باید با سرگروهبان فیلم ... ببینی:D

اگه همجنس گراییت ثابت بشه میتونی معافی بگیری،همون معافی پزشکی هم حساب میشه،فقط یه کم دوندگی و چیزای دیگه داره!

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
نه اونا کار ندارن به این چیزا . تو خودت تو دوره آموزشی فرصت داری که مدارکت رو ارائه بدی به عنوان کسی که شرایط خدمت تو شهر خودش رو داره . اونا هم تا جائیکه بتونن میندازن شهر خودت یا نزدیکترین شهر . اگر نزدیکترین هم افتادی بازم راه داری اگه فرماندت راه بیاد . :)

کفالت که نمیتونی بگیری ولی فکر کنم معافیت پزشکی بدن . ولی همینطور که بقیه گفتن تا میتونی مدرک جمع کنن حتی اگر آشنایی چیزی داری تو بیمارستان ها بگو برات چند تا بستری و عمل جعلی هم درست کنن :D . تو فکر ادارات دولتی و اینا هم نباش . اکثر جاهای خوب خصوصی شده یا داره میشه . وزارت دفاع و صدا و سیما و 4 تا بانک دولتی ارزش اینو نداره بخاطرش بری سربازی دهنت سرویس بشه چون شرایط اونجا ممکنه برای کسی مثل تو خیلی داغون باشه . ما یه آب کثیفی داشتیم تو گرمای 60 درجه که داشتی عرق میریختی 1 لیوان میخوردی سیر سیر میشدی :wacko: انقدر سنگین بود .

معافیت هم بهت ندادن نرو .

خدمت نرم که مدرکم رو نمیدن ...
اصلا" مشکلی با خدمت ندارم ؛ مشکل من دردی هست که میکشم چون توی خونه هم دووم نمیارم و باید به بیمارستان و مسکن های قوی رو بیارم تا اروم بشم
یعنی واقعا" این درد از عرق کردن کف دست کمتره ؟
مشکل من اینه که الان تا یک سال وقت دارم چون میخام ادامه تحصیل بدم ؛ اما گفتم الان بتونم معافی بگیرم حد اقل یک جایی مشغول بشم چون متاحلم ...
از طرفی میترسم سرباز شناخته بشم و برگه اعزام بهم بدند که روز مرگ منه ؛ چون میدونم با این درد دووم نمیارم ..
من میخام بدونم این مشکل من چند % شامل معافی میشه ؟ چون الان نیرو خیلی کم دارند
راستی اینکه 3 برادر خدمت کرده دارم و اینکه متاحل هم هستم توی تصمیم شورا تاثیر داره ؟

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
برای ما که تو ارتش نیروی زمینی بودیم . گفتن تا فلان موقع ( تقریبا 2 هفته به پایان آموزشی ) باید مدارکتون رو بیارید . همون اول گفتن هرکس میره مرخصی مدارک رو بیاره بده به منشی گروهان که تا اون موقع باید فرستاده بشه . شرایط هم که نمیدونم 8 تا بود یا 10 تا تو بورد زده بودن با مدارکی که لازم هست ارائه بشه .
مدارک چیا میخواست؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مدارک چیا میخواست؟

یادم نیست چون من خودم شامل هیچ کدوم از شرایط نمیشدم . در حد کپی کارت ملی و شناسنامه و مدرک مربوط به اون شرایط ( مثلا برای پدر نظامی گواهی اشتغال به خدمت یا مثلا متاهل عقدنامه و ... ) .

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود
بنده تصمیم گرفتم برم خدمت ...
من 19 شهریور اعزام بودم که نرفتم بعدش دوباره یه نامه اومده که 19 ابان باز برم نرفتم ..
من وقتی پست کردم نامه اومد 3 ماه اضاف داشتم و وقتی شهریور ماه نرفتم 3 ماه دیگه اضافه خورد و دوباره نوشته بود اگه ابان نرم 6 ماه اضاف میخورم که حالا با این حساب خوردم
سوال من اینجاست :
1. من کهریزک افتاده بودم حالا الان باید برم میدون **** و خودمو معرفی کنم بازم کهریزک میوفتم و تو همون یگان یا نه ؟
2. به نظرتون تا اردیبهشت منو اعزام میکنن یا نه ؟
3. این اضافه ها خیلی میگن بخشیده میشه ! درسته یا نه ؟
4. خدمت راسته که یا 18 ماه میخواد بشه یا 24 ماه ؟ و اگه در حین خدمت باشیم اگه 18 یا 24 ماه بشه به ما هم تعلق میگیره ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
[QUOTE="AmirHesam";6876762]درود
من 19 شهریور اعزام بودم که نرفتم بعدش دوباره یه نامه اومده که 19 ابان باز برم نرفتم ..
من وقتی پست کردم نامه اومد 3 ماه اضاف داشتم و وقتی شهریور ماه نرفتم 3 ماه دیگه اضافه خورد و دوباره نوشته بود اگه ابان نرم 6 ماه اضاف میخورم که حالا با این حساب خوردم
سوال من اینجاست :
1. من کهریزک افتاده بودم حالا الان باید برم میدون **** و خودمو معرفی کنم بازم کهریزک میوفتم و تو همون یگان یا نه ؟
4. خدمت راسته که یا 18 ماه میخواد بشه یا 24 ماه ؟ و اگه در حین خدمت باشیم اگه 18 یا 24 ماه بشه به ما هم تعلق میگیره ؟[/QUOTE]

اقا شما پی اون موضوع رو برای معافی نگرفتید?

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اتفاقا به نظرمن حرکته خوب و مثبتی هست که با حفظ قران معاف بشیم. شما با همون جمیعا برو کی... !!
میشه ج بدی بین منو و شما که بر فرض قرانو قورت میدی چیه که 2 سال باید عمرمو تلف کنم ولی شما بری پی زندگیت??

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

azada

Registered User
لایک‌ها
279
سلام
معافیت پزشکی برای کار کردن و استخدام در چه جاهایی مشکل سازه؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

چندتا بانک، نیروی انتظامی و پلیس، احتمالا نیروگاه اتمی بوشهر :">

من از رئیست یه قسمت تو پارس جنوبی پرسیدم، برای ایشون اصلا نوع معافیت اهمیت نداشت

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
سلام

برای هیچ کجا مشکل نداره فقط میخوان تکلیف سربازیت روشن باشه و سرباز فراری نباشی قبلا ها معافیت های اعصاب و روانو میگفاتن اینها کارت قرمزن و مشکل دارن ولی الان اونها هم فقط یه کد میزنن.بعدشم اخه استخدام دولتی کجا بود که ازت کارت بخوان؟؟؟بخش خصوصیم که اصلا کارت داشته باشی و نداشته باشی براش فرق نداره خیالت تخت هر معافیتی میتونی بگیری برو بگیر دو سال تو خونت بشینی بخوری بخوابی به والله شرف داره به اینکه بری تو **** پا بکوبی اگهی استخدامی خود نیروی انتظامی بود زده بود معافیت پزشکیها در صورتی که بتونن وظیفه رو انجام بدن میتونن شرکت کنن دیگه این که نیروی انتظامیش بود بقیه جاهاش کشکه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
[QUOTE="AmirHesam";6876762]درود
سوال من اینجاست :
4. خدمت راسته که یا 18 ماه میخواد بشه یا 24 ماه ؟ و اگه در حین خدمت باشیم اگه 18 یا 24 ماه بشه به ما هم تعلق میگیره ؟[/QUOTE]

اینجوری که من میدونم اگه دفترچه رو پست کنی و نری فراری حساب میشی و بارها دیدم فراری ها حتی بعد از سالها برمیگردن همون یگانی که توش خدمت میکردن.همیشه 22بهمن میبخشیدن ولی امسال خبری نشد.سرباز کمه اساسی؛بعید هم نیست نبخشن
سردار کمالی چند وقت پیش مصاحبه کرد و گفت برای اعزامی های 91 خدمت همون 21ماهه و برای سال 92 احتمال افزایش خدمت به 24ماه رو رد نکرد و گفت با توجه به کاهش موالید ذکور بعد از سال 68 کاهش خدمت سربازی برای 92 منتفی است

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
اینجوری که من میدونم اگه دفترچه رو پست کنی و نری فراری حساب میشی و بارها دیدم فراری ها حتی بعد از سالها برمیگردن همون یگانی که توش خدمت میکردن.همیشه 22بهمن میبخشیدن ولی امسال خبری نشد.سرباز کمه اساسی؛بعید هم نیست نبخشن
سردار کمالی چند وقت پیش مصاحبه کرد و گفت برای اعزامی های 91 خدمت همون 21ماهه و برای سال 92 احتمال افزایش خدمت به 24ماه رو رد نکرد و گفت با توجه به کاهش موالید ذکور بعد از سال 68 کاهش خدمت سربازی برای 92 منتفی است

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

مرسی داداش
لطف کردی
فردا میدون **** برم هست کسی تا جوابگوی ما باشه ؟

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
اين خدمت سربازي كابوسه زندگيميه واسع بيكاري و الافي

دوستان راهي نيست ك تايم اداري باشم؟

بالا