• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بچه ها مشکل کبدی باعث معافیت نمیشه؟
همین مشکل باعث یه سری مشکلات پوستی مثل سوزن سوزن شدن و سوزش کف دست و پا شده که میترسم با توجه به پوشیدن این پوتین ها تو سربازی اذیتم کنه. اصلا معاف میشم برم دنبالش یا نه؟

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
بچه ها مشکل کبدی باعث معافیت نمیشه؟
همین مشکل باعث یه سری مشکلات پوستی مثل سوزن سوزن شدن و سوزش کف دست و پا شده که میترسم با توجه به پوشیدن این پوتین ها تو سربازی اذیتم کنه. اصلا معاف میشم برم دنبالش یا نه؟

بلاخره تیریه تو تاریکی دیگه یا معاف میشی یا نمیشی دیگه چیزیو که از دست نمیدی بازی شما از اسم ایدیتون معلومه متولد 66 هستید و همسن من اینو بدون الان بری سربازی خیلی اذیت میشن اگر دیپلم باشی که همه بچه 18 نوزده ساله هستن اونوقت شما با 26 سال سن باید با اینها سرو کله بزنی لیسانسه هاشم دیگه نهایت 22 بیست و سه هستن اونم باز براتون سخته

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بلاخره تیریه تو تاریکی دیگه یا معاف میشی یا نمیشی دیگه چیزیو که از دست نمیدی بازی شما از اسم ایدیتون معلومه متولد 66 هستید و همسن من اینو بدون الان بری سربازی خیلی اذیت میشن اگر دیپلم باشی که همه بچه 18 نوزده ساله هستن اونوقت شما با 26 سال سن باید با اینها سرو کله بزنی لیسانسه هاشم دیگه نهایت 22 بیست و سه هستن اونم باز براتون سخته

بله متولد 66 هستم متاسفانه. حالا من باید چیکار کنم؟ کجا باید خودمو نشون بدم برای معافیت؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
من که یه ماهه دیگه باید دفترچه بگیرم بعدش هم زیر پرچم :(

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
مثل مرد باید18ماه خدمت کرد مثل خودم اخی بهترین دوستام تو خدمت یکی هم دورره ایام بودن یکی هم شهریام.ش

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
مثل مرد باید18ماه خدمت کرد مثل خودم اخی بهترین دوستام تو خدمت یکی هم دورره ایام بودن یکی هم شهریام.ش
18 ماه مرد الان 21 ماهه من خدمتم هرجور میتونید معاف شید نمیکشه دیگه به خدا اههههههههههه

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
درآمد دومیلیارد دلاری ترکیه از محل خرید خدمت سربازی
آنکارا - دولت آنکارا از محل خرید خدمت سربازی در ترکیه منتهی به آوریل (فروردین) سالجاری میلادی، افزون بر دو میلیارد دلار درآمد کسب کرد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، ˈبکر بوزداغˈ معاون نخست وزیر ترکیه در مجلس این کشور در پاسخ شفاهی به سووالات نمایندگان مجلس این کشور، این مطلب را عنوان کرد.

وی گفت: تا 15 آوریل (26 فروردین) 70 هزار و 143 مشمول خدمت سربازی با مراجعه به مراجع ذیربط، متقاضی استفاده از قانون خرید خدمت سربازی شده اند که از بین آنها تقاضای 67 هزار و 630 نفر مورد قبول واقع شده و از این طریق دو میلیارد و 28 میلیون دلار، وارد خزانه دولت شده است.

او گفت: این درآمد، برای بهینه سازی وضعیت معیشتی خانواده های کشته شدگان، مجروحان و خانواده های سربازان فقیر و محتاج نیروهای مسلح و امنیتی ترکیه هزینه خواهد شد.

در ترکیه به آندسته از افرادی که در درگیری با ˈپ.ک.کˈ کشته و معلول شده اند، شهید و جانباز گفته شده و دولت تسهیلات گسترده ای را در جهت رفاه حال آنها و خانواده هایشان، اعمال می کند.

ترکیه بعداز آمریکا با داشتن ارتش 750 هزار نفری در پیمان آتلانتیک شمالی ˈناتوˈ، دارای بزرگترین ارتش از نظر تعداد است که در دوره اخیر همسو با تغییرات ساختاری در حوزه های سیاسی و اقتصادی، موضوع اصلاح ساختار ارتش و کاهش نیروها و حرفه ای کردن ارتش ترکیه نیز مطرح شده است.

در این راستا موضوع کاهش خدمت سربازی و حتی اختیاری کردن این خدمت نیز مطرح شده است.

مدت خدمت سربازی در ترکیه در حال حاضر 15 ماه است و افرادی که به سن 20 سالگی می رسند، مشمول خدمت سربازی می شوند.

مدت سربازی برای فارغ التحصیلان دانشگاهها در دوره های کارشناسی و بالاتر 12 ماه با حقوق و شش ماه بدون حقوق با درجه سربازی است.

برخی نهادهای مدنی برای کاهش مدت خدمت سربازی برای افراد دارای تحصیلات ابتدایی و دبیرستان، 12 ماه، برای فارغ التحصیلان دوره فوق دیپلم 10 ماه و دوره کارشناسی و بالاتر شش ماه، پیشنهادهایی را ارائه کرده اند.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان راهی نیست که خودمون رو روانی جلوه بدیم بلکه معاف بشیم؟! بعدش مثل ادم زندگیمون رو بکنیم؟ :D
به قرآن زندگی خنده داری داریم! همه میدونیم خبری از کار دولتی نیست، با این مدرک و معدل داغونمونم که کسی کار نمیده، آخه واسه چی باید بریم خدمت؟! آدم از مدرسه راحت میشه میره دانشگاه، دانشگاه رو تموم میکنه باید بره 2 سال خدمت! کلی از وقت افراد جامعه رو میگیرن بعدش میگن چرا ما پیشرفت نمی کنیم!
بعضی ها چه حوصله ای دارن میرن واسه ارشد و دکترا!!! :wacko:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان راهی نیست که خودمون رو روانی جلوه بدیم بلکه معاف بشیم؟! بعدش مثل ادم زندگیمون رو بکنیم؟ :D
به قرآن زندگی خنده داری داریم! همه میدونیم خبری از کار دولتی نیست، با این مدرک و معدل داغونمونم که کسی کار نمیده، آخه واسه چی باید بریم خدمت؟! آدم از مدرسه راحت میشه میره دانشگاه، دانشگاه رو تموم میکنه باید بره 2 سال خدمت! کلی از وقت افراد جامعه رو میگیرن بعدش میگن چرا ما پیشرفت نمی کنیم!
بعضی ها چه حوصله ای دارن میرن واسه ارشد و دکترا!!! :wacko:

معافیت روان خوب نیست اصلا
گواهینامه هم نمی تونی بگیری

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
گواهینامه دارم
آخه یکی از دوستان می گفت با یه ترفند می تونی نشون بدی که از یک ناراحتی روانی رنج میبری و حتما بهت معافیت رو میدن!
خب چه راهی پیشنهاد می کنید شما؟
من برای اینکه برم خارج حتما میخواستم خدمتم رو قانونی انجام بدم تمومش کنم
ولی الان متوجه شدم خارج رفتن و خصوصا پذیرش اونا، از اینجا موندن هم سخت تره!! :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
گواهینامه دارم
آخه یکی از دوستان می گفت با یه ترفند می تونی نشون بدی که از یک ناراحتی روانی رنج میبری و حتما بهت معافیت رو میدن!
خب چه راهی پیشنهاد می کنید شما؟
من برای اینکه برم خارج حتما میخواستم خدمتم رو قانونی انجام بدم تمومش کنم
ولی الان متوجه شدم خارج رفتن و خصوصا پذیرش اونا، از اینجا موندن هم سخت تره!! :(
خارج رفتن فیلم هندی نیست به خصوص الان که کشورمون معروف شده
من پذیرش داشتم و ...
الان بخوام برم کلی بدبختی دارم
چه برسه کسی که همینجوری می خواد بره

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
خارج رفتن فیلم هندی نیست به خصوص الان که کشورمون معروف شده
من پذیرش داشتم و ...
الان بخوام برم کلی بدبختی دارم
چه برسه کسی که همینجوری می خواد بره
اره والا، الان دیگه هیچ جا آدم رو راه نمیدن
باید بریم همین کشورهای نزدیک خودمون :دی
ولی همین مالزی و سنگاپور هم مثل آدمی زاد پذیرش ندارن فک کنم! فعلا هستیم زیر پرچم مقدس تا ببینیم شاید،شاید...

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
سلام کسی از دوستان هست که جدیدا منظورم 2 ماه اخیر هست معافی پزشکی گرفته باشه ؟ و این که معافی واریکوسل داده میشه هنوز اگر گرید 3 باشه ؟؟؟؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام کسی از دوستان هست که جدیدا منظورم 2 ماه اخیر هست معافی پزشکی گرفته باشه ؟ و این که معافی واریکوسل داده میشه هنوز اگر گرید 3 باشه ؟؟؟؟
تو کمیسیون دیدم
ولی کلی مدرک پزشکی می بردن

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
تو کمیسیون دیدم
ولی کلی مدرک پزشکی می بردن

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما راسیاتش من بیمه طلایی هستم و برام اکثر درمانگاه ها که سونوگرافی دارند مجانی هست به نظرت اگر مدرک پزشکی زیاد داشته باشم مفید هست ؟ مثلا 4 5 تا نتیجه سونوگرافی ببرم که نشون داده من گرید 3 هستم با نظر 4 5 تا متخصص ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما راسیاتش من بیمه طلایی هستم و برام اکثر درمانگاه ها که سونوگرافی دارند مجانی هست به نظرت اگر مدرک پزشکی زیاد داشته باشم مفید هست ؟ مثلا 4 5 تا نتیجه سونوگرافی ببرم که نشون داده من گرید 3 هستم با نظر 4 5 تا متخصص ؟

دکتر ها نظر همکارهاشون رو خوب قبول می کنند
شما آزمایشت چیزه دیگه نشون بده متخصص چیز دیگه بگه ، حرف متخصص رو قبول می کنند
براتون راهنمایی پ.خ می کنم

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دکتر ها نظر همکارهاشون رو خوب قبول می کنند
شما آزمایشت چیزه دیگه نشون بده متخصص چیز دیگه بگه ، حرف متخصص رو قبول می کنند
براتون راهنمایی پ.خ می کنم

سپاس دوست عزیز

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

طبق قانون درجه 3 معافیت داره، سخت گیری میکنن ولی پیگیر باش و مدارکت رو ببر معاف میشی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

میشه گرفت فقط یکم دردسر داره باید نامه ببری پیش دکتر مورد تاییدشون مهر کنه واسه تمدید گواهینامه.

بالا