• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اونی که حین خدمت از سربازی فرار کنه جریمش چطوریه؟

بستگی به نوع فرارش داره اگه بار اولش باشه جریمه نقدی و اضافه خدمت برای بار دوم به بعد جرمیه نقدی سنگینتر+زندان+اضافه خدمت بیشتر+و نیاز به یه کارمند یا سند که ضمانتشو کنه برای ادامه خدمت

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
درود
دوستان من سربازی نرفتم قصد رفتنم ندارم حتی اگر بزور هم ببرنم بازم نمیرم اخه متاهلم بچه هم دارم توی اوضای بد اقتصادی و تورم اگر یکروز بیکار باشی یکسال عقب میوفتی وای به اینکه دوسال هم بری اشخوری
الان این معافیت به هیچ درد من نخورده و نخواهد خورد اما تازگیا برای گرفتن گواهینامه خوردم به بن بست به نظرتون راهی هست
متولد نسل سوخته یعنی ۶۳هستم
درس هم تعطیل شغل ازاد
کسی اگر راهی روشی سراغ داره بشه لااقل گواهینامه رو بگیرم راهنمایی کنه اخه یکی نیس بگه گواهینامه کجاش به سربازی مربوط میشه مگر اینکه بخوان از این طریق امسال ما رو بکشن سمت سربازی

sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
درود
دوستان من سربازی نرفتم قصد رفتنم ندارم حتی اگر بزور هم ببرنم بازم نمیرم اخه متاهلم بچه هم دارم توی اوضای بد اقتصادی و تورم اگر یکروز بیکار باشی یکسال عقب میوفتی وای به اینکه دوسال هم بری اشخوری
الان این معافیت به هیچ درد من نخورده و نخواهد خورد اما تازگیا برای گرفتن گواهینامه خوردم به بن بست به نظرتون راهی هست
متولد نسل سوخته یعنی ۶۳هستم
درس هم تعطیل شغل ازاد

کسی اگر راهی روشی سراغ داره بشه لااقل گواهینامه رو بگیرم راهنمایی کنه اخه یکی نیس بگه گواهینامه کجاش به سربازی مربوط میشه مگر اینکه بخوان از این طریق امسال ما رو بکشن سمت سربازی

از من که برا تمدید گواهینامه کارت پایان خدمت یا معافی نخواستن!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ولی فک کنم کلی جریمه و زندان شاملش بشه درسته؟

بستگی به نوع معافیت و میزان غیبت داره، اگه فراری محسوب بشی بعد از معافیت میفرستن دادگاه **** و اونجا یا باید جریمه نقدی داد یا اینکه رفت بازداشت.
اگه معافیت اعصاب باشه نمیفرستن دادگاه!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
از من که برا تمدید گواهینامه کارت پایان خدمت یا معافی نخواستن!

تو شهر ما وقتی مامورهای رهنمایی ازت گواهینامه میخوان پشت بندش میگن کارت پایان خدمت یا معافیتم نشون بده اگه همون لحظه باهات باشه و نشون بدی که هیچی اگه همرات نباشه مامور گواهینامتو میگیره بعد میگه هر وقت کارت پایان خدمتو آوردی بیا فلان پاسگاه یا راهنمایی رانندگی گواهینامتو بگیر و در صورتی که پایان خدمت نداشته باشی گواهینامت اونجا میمونه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اونی که حین خدمت از سربازی فرار کنه جریمش چطوریه؟

تا 14 روز غیبت فقط اضاف داره، به ازای هر روز غیبت 3 روز اضافه ولی اگه از 14 روز بگذره دادگاه **** تشخیص میده، بازداشت یا جریمه نقدی. (اینا در صورتیه که پارتی نداشته باشید اگه پارتی داشته باشید میتونه بدون هیچ کدوم از این مشکلات قضیه رو حل کنه)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بستگی به نوع معافیت و میزان غیبت داره، اگه فراری محسوب بشی بعد از معافیت میفرستن دادگاه **** و اونجا یا باید جریمه نقدی داد یا اینکه رفت بازداشت.

معافیت اعصاب که اصلا ارزش نداره من یکی از دوستام معافیت اعصاب گرفت العان بهش گواهینامه نمیدن میگن تو مجنونی ممکنه خطرساز بشی موقع رانندگی معافیت اعصاب نداشتنش بهتره تا داشتنش

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

العان طبق قانون جدید کسایی که بیشتر از یه سال غیب داشته باشن فراری محسوب میشن درسته؟

abolfazl13633

Registered User
لایک‌ها
238
درود
دوستان من سربازی نرفتم قصد رفتنم ندارم اخه متاهلم و بچه هم دارم توی این اوضای بد اقتصادی و تورم و گرونی که نمیشه بیکار بود و رفت خدمت اگر یک روز بیکار باشی یکسال عقب میوفتی وای به اینکه دوسال خدمت اجباری باشی
متولد ۶۳هستم تا الان هم این معافی که ندارمش به هیچ درد من نخورده اما الان واسه گرفتن گواهینامه به بن بست خوردم عایا راهی هست که بتونم یا معافی رو بگیرم (که بعید میدونم)یا گواهینامه
اخه یکی نیست بگه سربازی چه ربطی به گواهینامه داره نامسلمونا

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
حالا بازداشت و زندان عیبی نداره، فقط یارانه مون رو قطع نکنند!
1367755191233.gif

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
تا 14 روز غیبت فقط اضاف داره، به ازای هر روز غیبت 3 روز اضافه ولی اگه از 14 روز بگذره دادگاه **** تشخیص میده، بازداشت یا جریمه نقدی. (اینا در صورتیه که پارتی نداشته باشید اگه پارتی داشته باشید میتونه بدون هیچ کدوم از این مشکلات قضیه رو حل کنه)

این قانون روی کاغذ هست... بسته به محل خدمت هم داره تو بعضی موارد تو خود یگان خدمتی حل میکنن البته اگر خیلی طولانی بشه شما حق داری دادگاهی میشه اونم با لباس خدمت

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
درود
دوستان من سربازی نرفتم قصد رفتنم ندارم اخه متاهلم و بچه هم دارم توی این اوضای بد اقتصادی و تورم و گرونی که نمیشه بیکار بود و رفت خدمت اگر یک روز بیکار باشی یکسال عقب میوفتی وای به اینکه دوسال خدمت اجباری باشی
متولد ۶۳هستم تا الان هم این معافی که ندارمش به هیچ درد من نخورده اما الان واسه گرفتن گواهینامه به بن بست خوردم عایا راهی هست که بتونم یا معافی رو بگیرم (که بعید میدونم)یا گواهینامه

داداش من 12 ساله گواهینامه دارم تا الان به یه افسر نشون ندادم! اگه رانندگی بلدی مشکلی نداره برو حالشو ببر فقط مواظب باش نزنی کسی رو بکشی بشی قاتل!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
درود

در حال حاضر هیچ معافیتی نیست که شامل شما بشه...اگر بری سربازی به خاطر متاهل بودنت حتما شهر خودت یا یه شهر نزدیک به محل سکونتت می افتی... می تونی بعد ازظهرها بری سر کار. یا حتی اگه سرباز صفر پاسدار هم باشی 24 ساعت شیفت داری 24 ساعت استراحت که می تونی به کارو زندگیت برسی. اما چون متاهلی باهات کنار میان روزبرگت می کنند که هر روز بری خونه. ...خلاصه در **** با سرباز متاهل بیشتر مدارا می کنند.. حتی 10 روز هم مرخصی بیشتر به متاهلین می دن..

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
خب جاروکش یه دونه از معافی هات رو بده به من! چه میخای دو تا معافی؟!
khashm_5.gif

دوتا معافی ندارم که، دوبار معاف شدم، بار اول معافم کردن، خوشحال 2 کیلو شیرینی خردیم اومدم خونه، فردا رفتم مدارکو بدم برای کارت، گفتن سرهنگ حال نکرده باهات، دوباره برو معاینه، این دفعه ام رفته ام معاینه، برای چشم اقدام کردم، دقیقا همون شماره قبلی در اومد، خلاصه امروز کمیسیونم بود، یه نگاه انداخت، زد معاف، خلاصه دوتا بود یکیشو میدادیم به شوما

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان كسي ميدونه مارو كمك كنه
بنده الان ١٩ سالمه
سال٩١ پيش دانشكاهي بودم و يه درس رو پاس نكردم
كنكور امسال بايد بدم
من هنوز اون درس رو پاس نكردم و مونده كه اگه كنكور بدم ميتونم شهريور پاس كنم
شهريور سال قبل لمپاس نكردم
حالا من رفته بودم مدرسه تا برا خودم نامه بگيرم ببرم پليس+١٠ گفتن تو ديگه چون ١ سال گذشته جز دانش اموزان اين مدرسه نيستي و ما نميتونيم بهت نامه بديم و بايد صبر كني تا صبت نام دانش اموزان مردودي شروع شه بري صبت نام كني و از اونجا نامه بگيري ببري برا گرفتن معافي موقت تحصيلي
حالا چند سوال
ايا تا حالا براي من اضافه خدمت نخوردم؟؟ يااينكه من برم بهم نميگن تو ديگه سربازي بايد بوي سربازي؟؟؟؟
ايا اگه من تا الان سرباز شدم و خبر ندارم تير نامه ببرم پليس+١٠ و بگم من هنوز يه درس پاس نكردم تكايفم چي ميشه؟؟ميگن بايد بري سربازي يا معافي موقت ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بوبچ.من با معدل 17 به بالا دارم فارغ میشم کارشناسیو .
حدودایه اذر یا ابانم پست میکنم.
چند وقت بعدش اعزامم؟زودتر نمیشه یعنی هفته بعدش
بعد به نظرتون کجا میفتم(رشتم حسابداری)
بعد درجه پرجه چی میدن
بعد خر کاری دیگه یا وقت تلف کنی ؟
کلا حیف این 2 سال عمرمون خداییش.حاضرم 9 بدم ولی یه کفالت چیزی بدن
okaywalk.gif

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان كسي ميدونه مارو كمك كنه
بنده الان ١٩ سالمه
سال٩١ پيش دانشكاهي بودم و يه درس رو پاس نكردم
كنكور امسال بايد بدم
من هنوز اون درس رو پاس نكردم و مونده كه اگه كنكور بدم ميتونم شهريور پاس كنم
شهريور سال قبل لمپاس نكردم
حالا من رفته بودم مدرسه تا برا خودم نامه بگيرم ببرم پليس+١٠ گفتن تو ديگه چون ١ سال گذشته جز دانش اموزان اين مدرسه نيستي و ما نميتونيم بهت نامه بديم و بايد صبر كني تا صبت نام دانش اموزان مردودي شروع شه بري صبت نام كني و از اونجا نامه بگيري ببري برا گرفتن معافي موقت تحصيلي
حالا چند سوال
ايا تا حالا براي من اضافه خدمت نخوردم؟؟ يااينكه من برم بهم نميگن تو ديگه سربازي بايد بوي سربازي؟؟؟؟
ايا اگه من تا الان سرباز شدم و خبر ندارم تير نامه ببرم پليس+١٠ و بگم من هنوز يه درس پاس نكردم تكايفم چي ميشه؟؟ميگن بايد بري سربازي يا معافي موقت ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو مدرسه بگو اخرین مدرک تحصیلیم رو بده . تاریخ که توش مشخص میشه یکسال از اون تاریخ وقت داری .

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
برو مدرسه بگو اخرین مدرک تحصیلیم رو بده . تاریخ که توش مشخص میشه یکسال از اون تاریخ وقت داری .

خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
ديپلم ندارم چون هنوز يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم خب چطور ميشه؟؟؟

بالا