خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
ديپلم ندارم چون هنوز يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم خب چطور ميشه؟؟؟
اون گواهی که میدن احتمالا مینویسه . خرداد 90 -91 مردود . برا من نوشته بود خرداد 90 - 91 قبول .
خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
پيش دانشگاهي جز دیپلم حساب نمیشه . سوم متوسطه یعنی دیپلم
خيلي بد ميشه كه
پس الان احتمالا اومده ك برم؟
اينكه يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم چي؟
ثبت نام کن برای امتحانات تیرماه (اگه شد) در غیر اینصورت شهریور
البته شما که یه سال مدرسه نرفتی الان باید به صورت داطلب آزاد ثبت نام کنی انگار ترک تحصیل کردی .ولی فکر نکنم گیر بدن به چند ماه
خيلي بد ميشه كه
پس الان احتمالا اومده ك برم؟
اينكه يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم چي؟
دوستان من الان ۱ سالی هستش که سربازم اما نرفتم.....و کار میکنم.....کسی هم بهم کاری نداره......امروز برادرم با خوشحالی اومد ۲ تا برگه داد دستم گفت قوانین جدیده و میان دم خونه میبرنت !!!!!!!....با خوشحالی گفت چون میبینه من برام مهم نیست حرسش میگیره )....خلاصه که میخواستم بدونم راسته که میان دمه خونه ؟
برو بچ من باید تاریخ اعزام برای اول آبان بگیرم برای امریه...**** وظیفه رفتم میگه باید 15 مرداد به بعد دفترچه ات رو بفرستی که اعزامی های اول شهریور پر شده باشه...اما سازمان دولتی که میخوام برای امریه اقدام کنم میگه حداکثر تا 10 مرداد باید مدارکت رو تحویل بدی...موندم چیکار کنم
کسی میدونه من چطوری اعزامم رو برای اول آبان بگیرم؟؟ خیلی فوریه و برام مهمه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
بله طبق قانون جدید کسایی که یک سال از غیبشون بگذره فراری محسوب میشندوستان من الان ۱ سالی هستش که سربازم اما نرفتم.....و کار میکنم.....کسی هم بهم کاری نداره......امروز برادرم با خوشحالی اومد ۲ تا برگه داد دستم گفت قوانین جدیده و میان دم خونه میبرنت !!!!!!!....با خوشحالی گفت چون میبینه من برام مهم نیست حرسش میگیره )....خلاصه که میخواستم بدونم راسته که میان دمه خونه ؟
بله طبق قانون جدید کسایی که یک سال از غیبشون بگذره فراری محسوب میشن
منم به تازگي كارت معافيمونو گم كرديم .....نبوووووووووود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گم كرده نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي مشهد ميگن مد شده با 1 تومن معافي پزشكي ميدن
عزیزم غیبت محسوب میشه درسته اما کسی رو نمیان ببرن از درب خونه
چون اولاً دیگه اون زمان نیست
دوماً نیرو اونقدری هست که نیاز به این کار ندارن
اتفاقا ... اتفاقا اونقدر نیرو کم دارند که بیا و ببین . مدت خدمت از 18 شد 21 و انگار الانم شده 24 ، تا کمتر از 1.5 سال دیگه شک نکن میره روی 32 ماه ! رفیق من تازه سال 91 تمام کسریهای جبهه پدرش رو گرفت ، توی برگ سفید هم ثبت شد ، تمام و کمال . اخر سر ازش قبول نکردند ! گفتند نیرو کم داریم تمام کسریهای جبهه تعطیل !!!
از دوستان عزيز كسي ميدونه اگه به شخصي
به سن ١٩ رسيده كه درس پاس نكرده از پيش هم داشته باشه اگه درخواست اومده براش كه بره سربازي بعديره بگه من درس پاس نكرده دارم چطور ميشه؟؟؟؟؟
سوال دوم
بعد از چ مدت از غيب اضافه ميخوره كسي ك نره؟
سوال دومت: یه روز تا 3 ماه غیبت = 3 ماه اضافهاز دوستان عزيز كسي ميدونه اگه به شخصي
به سن ١٩ رسيده كه درس پاس نكرده از پيش هم داشته باشه اگه درخواست اومده براش كه بره سربازي بعديره بگه من درس پاس نكرده دارم چطور ميشه؟؟؟؟؟
سوال دوم
بعد از چ مدت از غيب اضافه ميخوره كسي ك نره؟
اتفاقا ... اتفاقا اونقدر نیرو کم دارند که بیا و ببین . مدت خدمت از 18 شد 21 و انگار الانم شده 24 ، تا کمتر از 1.5 سال دیگه شک نکن میره روی 32 ماه ! رفیق من تازه سال 91 تمام کسریهای جبهه پدرش رو گرفت ، توی برگ سفید هم ثبت شد ، تمام و کمال . اخر سر ازش قبول نکردند ! گفتند نیرو کم داریم تمام کسریهای جبهه تعطیل !!!