• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
ديپلم ندارم چون هنوز يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم خب چطور ميشه؟؟؟

اون گواهی که میدن احتمالا مینویسه . خرداد 90 -91 مردود . برا من نوشته بود خرداد 90 - 91 قبول .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خب من هنوز ديپلمم نگرفتم
اخرين مدركم بس ميشه سيكل
ديپلم ندارم چون هنوز يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم خب چطور ميشه؟؟؟

پيش دانشگاهي جز دیپلم حساب نمیشه . سوم متوسطه یعنی دیپلم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خيلي بد ميشه كه
پس الان احتمالا اومده ك برم؟
اينكه يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم چي؟

ثبت نام کن برای امتحانات تیرماه (اگه شد) در غیر اینصورت شهریور

البته شما که یه سال مدرسه نرفتی الان باید به صورت داطلب آزاد ثبت نام کنی انگار ترک تحصیل کردی .ولی فکر نکنم گیر بدن به چند ماه

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
ثبت نام کن برای امتحانات تیرماه (اگه شد) در غیر اینصورت شهریور

البته شما که یه سال مدرسه نرفتی الان باید به صورت داطلب آزاد ثبت نام کنی انگار ترک تحصیل کردی .ولی فکر نکنم گیر بدن به چند ماه

فعلا ك نميشه،،يعني مدرسه هايي كه افرادي رو كه از درسا افتادن ثبت نام ميكنن ثبت نامشون شروع نشده و تير شروع ميشه
داوطلب ازاد چيه؟ و كجا بايد ب صورت ازاد ثبت نام كنم؟؟
بله بايد برم مدرسه ديگه و پول بدم تا ثبت نام كنم و امتحان بدم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
خيلي بد ميشه كه
پس الان احتمالا اومده ك برم؟
اينكه يه درس از پيش دانشگاهي پاس نكردم چي؟

برو تو سایت زیر
ثبت درخواست استعلام
سوالتو همراه با مشخصاتت رو بزن تو سایت، دو روزه جواب میدن، اونا کد ملیتو میزنن خودشون، میبینن وضعیتت چیه، بهت میگن، اگه مشمول غائب باشی یا معافی موقت داشته باشی اینحوری معلوم میشه

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
برادر من آموزشیش تازه تموم شده و تقسیم کردن افتاده توی مهاباد آذربایجان غربی، نیروی انتظامی هست، دوستان اگه خودشون یا آشنایی دارن که اهل مهاباد یا میاندوآب باشه و در حال حاضر توی تهران و حومه یا تبریز و حومه خدمت میکنن و میخوان جابجا بشن لطفا خبر بدن، ممنون میشم کمک کنین!

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من الان ۱ سالی هستش که سربازم اما نرفتم.....و کار میکنم.....کسی هم بهم کاری نداره......امروز برادرم با خوشحالی اومد ۲ تا برگه داد دستم گفت قوانین جدیده و میان دم خونه میبرنت !!!!!!!....با خوشحالی گفت چون میبینه من برام مهم نیست حرسش میگیره :))....خلاصه که میخواستم بدونم راسته که میان دمه خونه ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان من الان ۱ سالی هستش که سربازم اما نرفتم.....و کار میکنم.....کسی هم بهم کاری نداره......امروز برادرم با خوشحالی اومد ۲ تا برگه داد دستم گفت قوانین جدیده و میان دم خونه میبرنت !!!!!!!....با خوشحالی گفت چون میبینه من برام مهم نیست حرسش میگیره :))....خلاصه که میخواستم بدونم راسته که میان دمه خونه ؟

نه ، بیکار هستند مگه ؟
اگه 1 ساعت تو پادگان رفته بودی و فرار می کردی آره
به 1 سال نمی کشید

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
برو بچ من باید تاریخ اعزام برای اول آبان بگیرم برای امریه...**** وظیفه رفتم میگه باید 15 مرداد به بعد دفترچه ات رو بفرستی که اعزامی های اول شهریور پر شده باشه...اما سازمان دولتی که میخوام برای امریه اقدام کنم میگه حداکثر تا 10 مرداد باید مدارکت رو تحویل بدی...موندم چیکار کنم

کسی میدونه من چطوری اعزامم رو برای اول آبان بگیرم؟؟ خیلی فوریه و برام مهمه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
برو بچ من باید تاریخ اعزام برای اول آبان بگیرم برای امریه...**** وظیفه رفتم میگه باید 15 مرداد به بعد دفترچه ات رو بفرستی که اعزامی های اول شهریور پر شده باشه...اما سازمان دولتی که میخوام برای امریه اقدام کنم میگه حداکثر تا 10 مرداد باید مدارکت رو تحویل بدی...موندم چیکار کنم

کسی میدونه من چطوری اعزامم رو برای اول آبان بگیرم؟؟ خیلی فوریه و برام مهمه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه

شما برو پست کن،بعد که برگ سفیدت اومد یه سری مدارک پزشکی جور کن ببر +10 بگو اعزامتو بندازن عقب
بعد میوفتی برج 8

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بله طبق قانون جدید کسایی که یک سال از غیبشون بگذره فراری محسوب میشن

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
بله طبق قانون جدید کسایی که یک سال از غیبشون بگذره فراری محسوب میشن

عزیزم غیبت محسوب میشه درسته اما کسی رو نمیان ببرن از درب خونه
چون اولاً دیگه اون زمان نیست
دوماً نیرو اونقدری هست که نیاز به این کار ندارن

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
منم به تازگي كارت معافيمونو گم كرديم .....نبوووووووووود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گم كرده نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولي مشهد ميگن مد شده با 1 تومن معافي پزشكي ميدن

عجب :) ) ) ) )
کو داداش من 7 تومن میدم معافیتو بده

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستان عزيز كسي ميدونه اگه به شخصي
به سن ١٩ رسيده كه درس پاس نكرده از پيش هم داشته باشه اگه درخواست اومده براش كه بره سربازي بعديره بگه من درس پاس نكرده دارم چطور ميشه؟؟؟؟؟

سوال دوم
بعد از چ مدت از غيب اضافه ميخوره كسي ك نره؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
عزیزم غیبت محسوب میشه درسته اما کسی رو نمیان ببرن از درب خونه
چون اولاً دیگه اون زمان نیست
دوماً نیرو اونقدری هست که نیاز به این کار ندارن

اتفاقا ... اتفاقا اونقدر نیرو کم دارند که بیا و ببین . مدت خدمت از 18 شد 21 و انگار الانم شده 24 ، تا کمتر از 1.5 سال دیگه شک نکن میره روی 32 ماه ! رفیق من تازه سال 91 تمام کسریهای جبهه پدرش رو گرفت ، توی برگ سفید هم ثبت شد ، تمام و کمال . اخر سر ازش قبول نکردند ! گفتند نیرو کم داریم تمام کسریهای جبهه تعطیل !!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اتفاقا ... اتفاقا اونقدر نیرو کم دارند که بیا و ببین . مدت خدمت از 18 شد 21 و انگار الانم شده 24 ، تا کمتر از 1.5 سال دیگه شک نکن میره روی 32 ماه ! رفیق من تازه سال 91 تمام کسریهای جبهه پدرش رو گرفت ، توی برگ سفید هم ثبت شد ، تمام و کمال . اخر سر ازش قبول نکردند ! گفتند نیرو کم داریم تمام کسریهای جبهه تعطیل !!!

اتفاقا 24 ماه نمی شه ! الان 21 ماه شده خیلی ها نمی رند !
من که نیاز دارم کارت خدمت رو برای پاسپورت ! یه جا شنیدم 24 ماه شده بی خیال خدمت شدم ! چه برسه بقیه

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
به سن ١٩ رسيده كه درس پاس نكرده از پيش هم داشته باشه اگه درخواست اومده براش كه بره سربازي بعديره بگه من درس پاس نكرده دارم چطور ميشه؟؟؟؟؟

سوال دوم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

سوال دوم
سوال دومت: یه روز تا 3 ماه غیبت = 3 ماه اضافه
بقیه اش فک کنم میشه 6 ماه، دقیق نمیدونم

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483

32 ماه؟؟؟ ته تهش بشه 24 ماه.بیشتر محاله.

بالا