• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
اتفاقا ... اتفاقا اونقدر نیرو کم دارند که بیا و ببین . مدت خدمت از 18 شد 21 و انگار الانم شده 24 ، تا کمتر از 1.5 سال دیگه شک نکن میره روی 32 ماه ! رفیق من تازه سال 91 تمام کسریهای جبهه پدرش رو گرفت ، توی برگ سفید هم ثبت شد ، تمام و کمال . اخر سر ازش قبول نکردند ! گفتند نیرو کم داریم تمام کسریهای جبهه تعطیل !!!

همین 21 ماه هم خیلی دیگه نمیرن
خودشون هم میدونن 24 کنن دیگه کسی نمیاد
دیگه کارت پایان خدمت به درد نمیخوره شغل دولتی وجود نداره فقط به درد کسی میخوره که میخواد از کشور خارج بشه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خدا لعنتشون کنه !

شریکم زمان خدمتش تو پادگانشون 2 نفر خودکشی کردن ( طناب )

صداشم در نیومد

من که تا الان تو پیچم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من سرباز هستم
اگه پاسپورت نمی خواهید ، خریت محض هست برای این نظامی ها خدمت کنید !
به هرکی می پرستید برید زباله کف زمین جمع کنید شرف داره فقط حاضری بزنی براشون

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
ابان پست کنم .عید اموزشیم؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
من برج 6 اعزامم
دنبال راهی میگردم که دو هفته خدمتم رو بندازم عقب که بعدش دانشگاه قبول میشم و برم دانشگاه
کسی راهی به نظرش نمیرسه؟ مثلا کمیسیون پزشکی یا همچین چیزی؟
البته یک بار خدمتم رو انداختم عقب !
دنبال یه روشی میگردم که قانون رو باش دور بزنیم
کسی نظری نداره؟
ممنون

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من برج 6 اعزامم
دنبال راهی میگردم که دو هفته خدمتم رو بندازم عقب که بعدش دانشگاه قبول میشم و برم دانشگاه
کسی نظری نداره؟
ممنون

دوستم دو ماه اعضامشو عقب انداخت و داوه ميره دانشگا!!
ميگفت براي همه اين امكان داره كه حذاكثر ٢ ماه اعضامشونو عقب بندازن نميدونم راست باشه يا نه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
من برج 6 اعزامم
کسی نظری نداره؟
ممنون

یه راه بهتری هم هستش شما برو خدمت اگه قبول شدی راحت با آوردن مدرک اجازه میدن از خدمت بگذری و بری دانشگاه اینو خودم دیدم
اکر هم قبول نشدی خوب دیگه وقت رو از دست ندادین :D

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اعزامی 1 شهریور 92 نداریم اینجا ؟ کجا افتادین ؟؟؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان که اعزام میشن به خدمت یکی اینکه تاخیر نکنن2- پی همه چی به تنشون بمالن بلاخره خدمت هست خونه خاله نیست به هیچ وجه فرار نکنید چون اگه یه بار فرار کنید به مدت زیاد دیگه مزه میکنه بهتون و نمیتونید خدمت کنید باتوکل بخدا تمامش کنید هیچ یادم نمیره اموزشی اومده بودم یگانم سرباز 13ماه خدمت میگفت وای تا کی میخوای خدمت کنی اشخور نشون به اون نشون که ما جای 18ماه 21 ماه خدمتم کردیم ولی این اقا هی فرار میکرد و میومد بلاخره اولاش سربالایی هست و بعد میفتین تو شیب باارزوی موفقیت برای همه کسانی که تازه میخوان اعزام شن

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
برادر من تو مهاباد خدمت میکنه، تو نیروی انتظامی، ازتون یه خواهش دارم، اگه میتونین یه سرباز اهل مهاباد یا میاندوآب یا سایر شهرهای اطراف مهاباد که تو نیروی انتظامی و شهر تهران سرباز هست به ما معرفی کنید برای جابجایی واقعا ممنون میشم، پول شیرینی کسی هم که بتونه معرفی کنه محفوظه،
اگه کسی هم آشنایی تو نیروی انتظامی داره که میتونی کار انتقالش به تهران رو انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنیم هم به شما پول شیرینی میدیم!
اگه کاری از دستتون برمیاد دریغ نکنید لطفا هم یه کار ثواب میکنین هم پول شیرینی می گیرید تا زحمتتون به هدر نره!
در ضمن برادرم پایه خدمتیش فروردین 92 هست.

hashemp206

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی می دونه شرایط معافی عرق کف دست چطوریه؟
چون دست من عرق می کنه و می خوام بدونم آیا من شرایطش رو دارم یا نه!

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
یه راه بهتری هم هستش شما برو خدمت اگه قبول شدی راحت با آوردن مدرک اجازه میدن از خدمت بگذری و بری دانشگاه اینو خودم دیدم
اکر هم قبول نشدی خوب دیگه وقت رو از دست ندادین :D

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

ده نه ده
من میخوام پزشکی بندازم عقب
کسی نمیونه چه بهونه ای بیارم؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
انشالا دولت جدید خریدنی می کنه سربازی رو :D

دادا انگار دعات داره مستجاب میشه یعنی خدا کنه بشه :(

اگه بشه یه کمپین داخل اینترنت برای پشتیبانی از این طرح راه بندازیم خیلی عالیه

پيشنهاد حذف سربازي اجباري و گسترش نيروي مسلح حرفه‌ای از سوی مجلس

منبع خبر تابناک

مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرده است براساس بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده که «تاریخ مصرف سربازان وظیفه‌یی که صرفا به ماموریت‌های خدماتی و نگهبانی و غیر تخصصی می‌پردازند، گذشته است.» این مرکز همچنین از بررسی **** وظیفه در ۱۹۷ کشور جهان خبر داده است. به گزارش اعتماد، مرکز پژوهشهای مجلس هدف خود از این بررسی را نیز وجود اشکالات و کاستی‌های شایان توجه در وضعیت کنونی سیستم خدمت وظیفه اعلام کرده است و دو الگوی سربازی حرفه‌ و داوطلبانه را مطرح می‌کند. قانون سربازگیری فعلی حدود ۷۰ سال قدمت دارد و مربوط به دوره‌یی خاص اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران است. این گزارش می افزاید: عصر فئودالیسم و عبور به سوی شبه بورژوازی پهلوی، شاید می‌توانست توجیه‌گر **** سربازگیری اجباری باشد؛ اما تکامل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی امروز ایران و جهان، چنین سیستمی را ناکارآمد کرده است. طی نیم قرن، هرگاه جوانی از محیط روستایی یا شهری به عنوان سرباز به درون پادگانی می‌رفت، محیط نیروهای مسلح جذابیت زیادی می‌توانست داشته باشد زیرا سرباز در آنجا غیر از فعالیت نظامی، امورات زندگی را هم می‌آموخت که برای پس از پایان خدمت سربازی او نیز موثر بود. تحولات فرهنگی و اجتماعی به گونه‌یی رقم خورده است که به ندرت می‌توان پذیرفت یک جوان امروزی برابر هزینه بهترین سال‌های عمرش، از محیط سربازخانه و پادگان چیز مطلوبی دست او را بگیرد که برای پس از پایان خدمت سربازی موثر باشد. در واقع سرباز دیروز با دست تهی می‌آمد و هنگامی که می‌رفت، با یک شخصیت شکل گرفته در سربازی از پادگان می‌رفت؛ اما امروز یک جوان سرباز، عموما با شخصیت شکل گرفته تحت تاثیر خانواده، مدرسه، رسانه، دانشگاه، ورزشگاه، اینترنت وارد نیروهای مسلح می‌شود و جایی برای شکلدهی به شخصیت باقی نمی‌ماند. از این حیث نقش تکاملی که در گذشته سربازی بازی می‌کرد را امروز نمی‌تواند بازی کند.

http://www.etemaad.ir/Released/92-05-31/93.htm#249070

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته مجلس در این باره هیچ کاری نمیتونه بکنه مگه اینکه فرمانده کل قوا(!) موافقت کنه.

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام من یه سوال داشتم
من اعزامی 5.91 هستم
واضافه خدمت دفترچه ای دارم !
امروز یه خبری خوندم میخواستم ببینم به منم که در حال خدمتم مربوط میشه ؟
بهار نیوز - بخشش اضافه خدمت مشمولان فراری تا68
--------
امسال هیچ بخششی چیزی برای اضافه خدمت های دفترچه ای ندارن ؟

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
بالاخره بعداز 19 روز انتظار کارت معافی من امروز اومد:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من با توجه به این که سرباز نسبت به قبل خیلی کم شده و با توجه به این که هر روز هم کمتر میشه و نمیتونن کاریش کنن بهترین گزینه فروش سربازی و یا تغییرات اساسی در هسته این کار هست.

احتمال این که فروشیش کنن و سرباری اختیاری جایگزین اجباری بشه+ 3 ماه اموزشی در یکی 2 سال اینده دور از ذهن نیست .

بالا