• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سردار جعفری هم آشنات باشه الان **** سرباز لیسانس نمیگیره. از اول امسال فقط داره دیپلم و زیر دیپلم میگیره . لیسانس و بالاتر رو دادن به نیروی انتظامی برای بالا بردن سطح سواد نیروی انتظامی .

اینجا ایرانه ها! با پارتی همه کار میشه کرد، دوست من لیسانسه، اعزامی 1/6 بود افتاد شهر خودش.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
به قول ارتشی ها نفر داشتیم...
روز اعزام از ارتش براش تغییرش دادن به ****.
دقیقا تا یک روز قبل از اعزام باید میرفت ارتش....
عمق فاجعه رو داتشه باش.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
نه حاجی با 9 معاف از رزم نمیشی . تازه دوست من 11 بود با اون قطره ای ک ریخته بودن تو چشمش برای تست شده بود 9.75 و معاف نشد . بالای 10 معاف میشی تازه اگه بعد ریختن قطره تو چشمت بازم چشمت 10 باشه .

آقا اصلا فکر اذیت شدن نباش ، اذیتی در کار نیست همش برای آمادگی جسمانی خودته . خالت راحت دوران خیلی خوشیه آموزشی .

معاف از رزم منظورمه نه معاف کامل

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
معاف از رزم رو بگیر , چون فقط مربوط به دوره آموزشی نیست و بعدا تو تقسیم شدن و جایی که قرار بعدا بیوفتی تاثیر داره . مثلا اگه معاف از رزم داشته باشی دیگه قرارگاه نمیوفتی , چون قرارگاه کارش فقط نگهبانی هست و معاف از رزم هم که نگبانی نداره.

البته قرارگاه مربوط به زیر دیپلم و دیپلمه ها میشه. بعضی مواقع برای اینکه یه حالی بهت بدن که خیلی بهت خوش نگذره برات نگهبانی بدون اسلحه میزنن مثل نگهبان پارکینگ

اگه فوق دیپلم یا لیسانس داشته باشی که دیگه موردی نداری و فقط هر 10-12 روز یه شب کشیک میخوره

مرسی داداش. در ضمن من لیسانسم. **** که فکر نکنم بیوفتم، طبق چیزایی که از اینو اون شنیدم ارتش و نیرو انتظامی هم کاری به این حرفا که معاف از رزم هستی یا نه ندارن ظاهرا

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
داداش من عینک میزنم، چشمام در مجموع 9 هست، یعنی بدون عینک دید خوبی اصلا ندارم، معافم نمیکنن اما معاف از رزم میشم، به نظرت بگیرم یا نه؟؟ چون فکر میکنم عینک خیلی خطری و اذیت کننده باشه به خصوص دوره آموزشی

من تازگی معافی چشم گرفتم و تقریبا رو همه موضوعات معافی برای چشم اشراف دارم، سوالی بود در خدمتم :>
ولی چندتا نکته:
1. قطره کاره خاصی نمیکنه، غیر اینکه قدرت فوکوس چشم رو برای گمراه کردن دستگاه ازتون میگیره
2. با توجه به سن ، هر چی سن بیشتر میشه اثر کاهشی نمره چشم با قطره کمتر میشه.
3. با مجموع 9 و لیسانس و اینکه باید حدودا 23 سالتون باشه، خیلی زیاد احتمالش هست معاف از رزم بشین و برای معاف از رزم دادن سخت گیری نمیکنن.
4. من اگه معاف کامل نمیشدم هم معاف از رزم اقدام میکردم، بالاخره این یه امکانه برای راحت تر کردن خدمت، چرا آدم به خودش فشار بیاره و ازش استفاده نکنه؟
5. این که میگن تو آینده شغلی تاثیر داره جز چندتا جای بی خود با قوانین قرون وسطیشون، بقیه جاها براشون اصلا مهم نیست.
6. اگه قوز پیگیری کنی که ممکنه قوز قرنیه داشته باشی، احتمال معاف دائم شدنتم هست. یه آزمایش تقریبا گرونه که ضرر نداره امتحان کردنش.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
انرژی اتمی و کلرخانه های فولاد و سایر مشاغل دولتی معافت غیر پزشکی رو قبول دارن.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من تازگی معافی چشم گرفتم و تقریبا رو همه موضوعات معافی برای چشم اشراف دارم، سوالی بود در خدمتم :>
ولی چندتا نکته:
1. قطره کاره خاصی نمیکنه، غیر اینکه قدرت فوکوس چشم رو برای گمراه کردن دستگاه ازتون میگیره
2. با توجه به سن ، هر چی سن بیشتر میشه اثر کاهشی نمره چشم با قطره کمتر میشه.
3. با مجموع 9 و لیسانس و اینکه باید حدودا 23 سالتون باشه، خیلی زیاد احتمالش هست معاف از رزم بشین و برای معاف از رزم دادن سخت گیری نمیکنن.
4. من اگه معاف کامل نمیشدم هم معاف از رزم اقدام میکردم، بالاخره این یه امکانه برای راحت تر کردن خدمت، چرا آدم به خودش فشار بیاره و ازش استفاده نکنه؟
5. این که میگن تو آینده شغلی تاثیر داره جز چندتا جای بی خود با قوانین قرون وسطیشون، بقیه جاها براشون اصلا مهم نیست.
6. اگه قوز پیگیری کنی که ممکنه قوز قرنیه داشته باشی، احتمال معاف دائم شدنتم هست. یه آزمایش تقریبا گرونه که ضرر نداره امتحان کردنش.

مرسی داداش، با مجموع نمره چشم چند و چه مدرکی معاف کامل شدی؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی داداش، با مجموع نمره چشم چند و چه مدرکی معاف کامل شدی؟

من دوبار معاینه شدم، با قطره، بار اول 11 و بار دوم 11.25، بدون قطره هر دوبار 11.5 ، 28 سالمه و با ارشد معاف شدم.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
انرژی اتمی و کلرخانه های فولاد و سایر مشاغل دولتی معافت غیر پزشکی رو قبول دارن.

من شاغل تو صنعت نفت هستم کارم شیفتی تو عسلویه اس و معافیت پزشکی دارم، حتی موقع استخدامم بهشون گفتم و تاکید کردم معافیت پرشکی دارم، گفتن فقط کارت بیار، ما به نوعش کار نداریم.

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
به قول ارتشی ها نفر داشتیم...
روز اعزام از ارتش براش تغییرش دادن به ****.
دقیقا تا یک روز قبل از اعزام باید میرفت ارتش....
عمق فاجعه رو داتشه باش.
منم يكي سراغ دارم دقيقا همين مدلي
روز اخري كه بايد ميرفت ارتش يهو عوضش كردن رفت ****
در اين حد پارتي بازي ميشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

amin_sooltan

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
شنیدم واسه متاهل ها 2 ماه کم میکنن.حقیقت داره؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سردار جعفری هم آشنات باشه الان **** سرباز لیسانس نمیگیره. از اول امسال فقط داره دیپلم و زیر دیپلم میگیره . لیسانس و بالاتر رو دادن به نیروی انتظامی برای بالا بردن سطح سواد نیروی انتظامی .
من سراغ دارم طرف تیر با لیسانس رفت ****!!!!

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
از شهریور ببعد نمیگیره ****

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Mansour4

Registered User
لایک‌ها
9
منم بدبختانه برج 92/10 اعزام خوردم، بدبختی ما جوونا یکی دو تا نیس که...:(

بالا