آره یه چند جا رفتم، برا یکی هم مدارک دادم قراره بفرستن مرکز و اگه تایید شد بریم برا گزینش، شما خدمت کردین و یا میخواید برید؟حتما برو دنبالش هرچی زودتر بهتر
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
آره یه چند جا رفتم، برا یکی هم مدارک دادم قراره بفرستن مرکز و اگه تایید شد بریم برا گزینش، شما خدمت کردین و یا میخواید برید؟حتما برو دنبالش هرچی زودتر بهتر
آره یه چند جا رفتم، برا یکی هم مدارک دادم قراره بفرستن مرکز و اگه تایید شد بریم برا گزینش، شما خدمت کردین و یا میخواید برید؟
کسری یه چند ماهی دارم، ولی با شرایط موجود تصمیم گرفتم امریه برم، چند ماهتون مونده داداش؟من دارم خدمت میکنم
اگه کسری نداری امریه بهترین کاره
۶ ماهکسری یه چند ماهی دارم، ولی با شرایط موجود تصمیم گرفتم امریه برم، چند ماهتون مونده داداش؟
این کوفتیرو از سر باز کنیم خوب میشه، چندتا موقعیت شغلی خوب رو چون پایان خدمت نداشتم از دست دادم۶ ماه
اره بهترین کارو میکنی
من سراغ دارم طرف تیر با لیسانس رفت ****!!!!
سلام
شنیدم واسه متاهل ها 2 ماه کم میکنن.حقیقت داره؟
سلام دوستان
کسی تا حالا با کندرومالاسی شدید (مشکل نرمی غضروف در زانو) معافی گرفته؟! کسی اطلاعی در این زمینه داره؟
کوووووو؟؟؟کجا اینو تایید کرده؟؟؟انقدر شایعه شنیدم که دیگه تا نبینم باورم نمیشه.این لینکه هک چیزی راجع به تایید طرح نگفتهاینم یه خبر خوب :
ستادکل نیروهای مسلح با کاهش یک تا ۳ماهه خدمت متاهلان و افزایش حقوق آنها موافقت کرد
بدوید زن بگیرید :دی
کوووووو؟؟؟کجا اینو تایید کرده؟؟؟انقدر شایعه شنیدم که دیگه تا نبینم باورم نمیشه.این لینکه هک چیزی راجع به تایید طرح نگفته
سایت خودشه!
خوشگله نه؟
یه سوال دوستان
3 برادریم که یکی از برادرم خدمت رفته و تموم شده و دومی نرفته
و الان من نزدیک 18 ماه که خدمت می کنم
پدرم 3 ماه در جبهه حضور داشته
من میتونم از کسری استفاده کنم و تقریبن 1 ماه کسری بگیرم ؟
سلامیه سوال دوستان
3 برادریم که یکی از برادرم خدمت رفته و تموم شده و دومی نرفته
و الان من نزدیک 18 ماه که خدمت می کنم
پدرم 3 ماه در جبهه حضور داشته
من میتونم از کسری استفاده کنم و تقریبن 1 ماه کسری بگیرم ؟
خدا حفظت کنه جوون که واسه این مملکت واسادی سرمرز و خدمت میکنی...بدترین رسته واسه خدمت مرزبانیه
من پنج ماهه تو هنگ مرزی ارومیه م
بدون هیچ امکاناتی
حتی آب هم نیست بخوریم باید برف آب کنیم
دو ماه تمام تو پاسگاه روی کوه بودم نقطه صفر مرزی
هر شب یکی دومتر برف میومد
تا آخرش هلی کوپتر فرستادن دنبالمون بیایم مرخصی
بدترین رسته واسه خدمت مرزبانیه
من پنج ماهه تو هنگ مرزی ارومیه م
بدون هیچ امکاناتی
حتی آب هم نیست بخوریم باید برف آب کنیم
دو ماه تمام تو پاسگاه روی کوه بودم نقطه صفر مرزی
هر شب یکی دومتر برف میومد