• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
یک مطلب تو سایت الف دیدم با عنوان "سرباز حرفه ای و فروش سربازی" :

http://alef.ir/vdccoeqi42bqso8.ala2.html?216998

چون این مطلب را تو سایت احمد توکلی (نماینده مجلس) گذاشته شده به نظرم میتونه تاثیرگذار باشه (یعنی امیدوارم که تاثیر بگذاره)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350

چون این مطلب را تو سایت احمد توکلی (نماینده مجلس) گذاشته شده به نظرم میتونه تاثیرگذار باشه (یعنی امیدوارم که تاثیر بگذاره)
آره منم چند ماه پیش شنیده بودم و تو یه سایت خبری خوندم . احتماله زیاد میشه چون بودجه ی مملکت خیلی بالا میره . اما کی میشه خدا میدونه

bazarganbnd

Registered User
لایک‌ها
11
خبرهای خوش برای سربازان و مشمولان غایب: جزئیات بخشش اضافه خدمت ها
رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: دو سوم اضافه خدمت های ناشی از غیبت سنواتی توسط فرماندهان بخشیده می شود.
سردار سیدحمید صدرالسادات در تشریح این خبر گفت: براساس قانون وظیفه عمومی که هم اکنون قابل اجرا است، دو سوم اضافه خدمت هایی که ناشی از غیبت سنواتی (اضافه خدمت ناشی از غیبت اولیه) است توسط فرماندهان نیروهای مسلح بخشیده می شود؛ دستورالعمل اجرایی آن ۴ ماه پیش تهیه و به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شد.
او گفت: براساس این دستورالعمل، سربازانی که حین خدمت، شایستگی لازم و حسن رفتار از خود نشان دهند مورد بخشش قرار می گیرند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: آنچه که به تازگی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، ابلاغ شد، در مورد بخشش اضافه خدمت های انضباطی بود که براساس آن، مسئولان یگان ها با اختیاراتی که دارند، می توانند این نوع اضافه خدمت ها را مورد بخشش قرار دهند.

ronixweb

Registered User
لایک‌ها
5
ما که سال 86 رفتیم و در بدترین جا افتادیمو خدمت کردیم اما در کل سربازی چیزیه که وقتی رفتی توش فقط باید بیخیال شی تا بگذره بهترین خوبیشم از نظر من اینه که هر وقت تو زندگی کم میاری یاد روزای خدمت که بیفتی به خودت میگی ( مرد ) تو اونو گذروندیو با هاش کنار اومدی این که چیزی نیست !

در کل اگه رفتید فقط حالشو ببرید و اصلانم با سرنوشت خودتون حداقل تو سربازی نجنگید ! که مثلا اینو ببینم بیفتم تهران اونو ببینم فلان کنم ... دنبال این چیزا باشید هم میره تو مختون و هم لذت تجربه نجنگیدن با سرنوشت رو از دست میدید ! اگه جنبشو ( از هر لحاظ ) داشتین و به توصیه های ایمنی بنده گوش کردین دوران خدمت یکی از خاطره انگیز ترین دوران زندگیتون خواهد شد

ایشالا موفق باشید همگی

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
@ اژدرپلنگ (البته فک کنم یوزر اینجاش این نبود :general406:)
کجایی برادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا ببینم در چ حالی؟
14 ماه گذشت :دی

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
5 ماه رفت ... امریه دارم

ronixweb

Registered User
لایک‌ها
5
نبود تو کف اومدن کارت جدید ! از قدیمیه که خیری ندیدیم ببینیم این چی میشه:general609:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

تو ایران از این اتفاقها نمیوفته، بهتره الکی دل خوش به این خبرها نباشید و زودتر برید شر خدمت رو کم کنید! (البته اگه هنوز نرفتید)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
نبود 265 روز دیگه !!

آقا به خدا سربازی دوره ی خوبیه ، اصلا ازش نترسید ! خدمت ما که تو آگاهی گذشت ، همه جور اتفاقی هم تو این 8 - 9 ماه افتاده ولی واقعا خدمت نکرده قدر زندگی رو نمیدونه !! یا اصلا بهتر بگم اگه خدمتت یه جایی باشی مثل آگاهی و کلانتری و ... خیلی ب درد آینده ات میخوره .

خدمت دوره ی شیرینیه !!!!!!!!!!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نبود 265 روز دیگه !!

آقا به خدا سربازی دوره ی خوبیه ، اصلا ازش نترسید ! خدمت ما که تو آگاهی گذشت ، همه جور اتفاقی هم تو این 8 - 9 ماه افتاده ولی واقعا خدمت نکرده قدر زندگی رو نمیدونه !! یا اصلا بهتر بگم اگه خدمتت یه جایی باشی مثل آگاهی و کلانتری و ... خیلی ب درد آینده ات میخوره .

خدمت دوره ی شیرینیه !!!!!!!!!!!!

به نظر من کمش بد نیست و یه سری فایده ها داره، ولی 21 ماه خیلی زیاده. نهایتا 8 ماه باشه خوبه. مثلا 2 ماه آموزشی 6 ماه یگان.
یا کلا 6 ماه باشه، 2 ماه آموزشی 4 ماه یگان!

کسی که بخواد تجربه ای ازش کسب کنه توی همون 6-8 ماه کسب میکنه کسی که اصلا توی این باغ ها نباشه اگه تا آخر عمرش هم خدمت کنه بازم همونیه که از اول بوده.

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
رفقا واسه امریه باید قبل اموزشی اقدام کنم یا بعدش؟!
بهترین جایی که بشه امریه شد واسه تهران کجاس؟
ممنون از لطفتون :)

Sent from my Awesome LG P713
1- قبل از آموزشی
2- قبل از آموزشی باید اقدام کنید و اونا هم بپذیرن و برگه سبز رو از شما بگیرن؛ اصلاً ممکنه اون سازمان که امریه میده، طرف حسابش ارتش، یا س.پ.اه یا دفاع و... باشه، بنابراین اگر بپذیرن، ممکنه مثلاً بیفتید فلان مرکز آموزشی (برای معلم ها یا نخبه ها، مدرس کرج). یعنی سازمان امریه دهنده، اگر شما رو به عنوان امریه بپذیره، مسلماً آموزشی رو میفتید توی مرکز آموزشی مشخص.

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
کیا معاف شدن؟:D

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
بنده 1 اردیبهشت اعزام خواهم شد به پادگان سیدالشهدا (****).
دوستانی که با **** آشنایی دارن، هم آموزشی و هم یگان، لطفا راهنمایی کنن که محیط در **** چطوریه؟ برای لیسانس چطوره؟ توی یگان، چه کارهایی به ما محول خواهد شد؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام
بنده 1 اردیبهشت اعزام خواهم شد به پادگان سیدالشهدا (****).
دوستانی که با **** آشنایی دارن، هم آموزشی و هم یگان، لطفا راهنمایی کنن که محیط در **** چطوریه؟ برای لیسانس چطوره؟ توی یگان، چه کارهایی به ما محول خواهد شد؟
من اموزشی کرمانشاه شهدا بودم **** ... واسه ما تقریبا عالی بود چرا؟ چون اولا کلا 400 نفر بودیم تو اون پادگان به به اون بزرگی!
حموم خوب غذا خوب رفتار خوب ... کلا راضی کننده بود .. اما در کل دوره سختیه 2 ماه محدودی از همه چی...واسه لیسانسم خوبه اما اونقدر با فوق دیپلم فرقی ندیدم من تو **** ...

blake

Registered User
لایک‌ها
531
خداروشکر سال 88 معاف کردم خودم رو
ایشالا همه معاف شن :D

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یکی از دوستام میگفت گواتر عمل میکنن تا معاف بشن!کسی میدونه چجوریه؟

بالا