سلام
من عشق **** نیستم ولی جوری هم نیستم که کاملا بی تفاوت باشم طوری که هیچ تعصبی رو مملکت و سیاستاش نداشته باشم، بالاخره خونه اخرش هر نظامی هم که حاکم باشه، هممون ی نژاد و تو ی خاکیم برا همین وقتی به حداقلام میرسم این خود ایرانه ک برام ارزش داره نه **** یا چیزای دیگه.
در مورد این خدمت هم بگم به فاکتورهای زیادی بستگی داره ک ایا خدمت رفتن مناسب حال ی شخص هست یا نه، بنظر من برای هر شخص متفاوته.
اما اگه بخوام بطور کلی ی شرایطی براش در نظر بگیرم باید بگم:
::خدا وکیلی با خودتون دو دوتا چهارتا کنید ببینید شخصیت اجتماعی خودساخته و نسبتا مستقلی دارید که بتونید فردا تو زندگی گلیمتون رو از اب بیرون بکشید یا نه
اگه از اول کار کردید و اهل کار هستید و دورو ور مسخره بازی های جوونی و **چرخ زدن و دنبال دختر افتادن نیستید و موقعیتتون جوری هست که میتونید به کاری مشغول شید یا اینکه تحصیلات تون رو ادامه بدین خدایی خدمت براتون حرومه
البته نه اینکه برای خدمت نرفتن بخواین درس بخونین،نه! اونایی رو منظورمه که خدایی میخوان با درس خوندن به جایی برسن یا دکترایی بگیرن، یا بورس شن، یا کلا بخوان برا درس خوندن از اینجا برن، اونا رو میگم.
حالت دوم اینکه میبینید تا حالا دست به سیاه و سفید نزدید، بچه مایه دار هم هستید، منطقا میدونید برای ازدواج با مشکلی بر نمیخوریدو خانواده و در حالت غالب پدرتون حمایتتون میکنه، بهتره که برید چون ی سری چیزا بدست میارید، و اصلی ترینشون اینه که واقعا
صحیح ترین نحوه استفاده از موقعیتتون و پولی که خانواده در اختیارتون میزاره رو یاد میگیرد و زندگیتون رو حروم رفیق بازی و خرجای الکی نمیکنید اصطلاحا میفتید رو خط درست زندگی.
خدمت برای دوستانی که لوس بار نیومدن، شخصیت اجتماعی مستقلی دارن، از کار کردن نمیترسن و در کنار همه اینها شرایط مناسبی برای ادامه دارن، حرومه! :مثلا: اگه الان براتون موقعیتی هست که کارشناسی ارشد، دکترا، یا موقعیت شغلی با حقوق حداقل 2-3 میلیون تومن رو بدست بیارید، چرا برید خدمت 2 سال
عمرتون رو حروم کنید؟
اینا ک گفتم فقط ی سری شرایط کلی بود، حالا ممکنه فقط یک عامل به اینا اضافه شه و کل قضیه رو برای شخص تغییر بده.
بعضی از دوستان هستن که میبینی بچه پایین شهرن ، وضع خوبی ندارن، شرایط تحصیلات اکادمیک هم ندارن، ولی بازم میبینی که بسرعت میرن خدمت، چرا؟! چون میگن میخوام برم اونور کار کنم (نمونش تو شهر خودم زیاده {کرمانشاه} که برای کار میرن اربیل و خیلی جاهای دیگه عراق) یا اصلا اینکه تو فلان اداره یا
ارگان دولتی مشغول به کار بشم که ملما لازمه ش داشتن کارت پایان خدمته.
پس خدایی نمیشه گفت بچه مایه دارا باید برن یا چون شما اونجورید باید برید و چون ما اینجوریم نباید بریم.
از کشور به کشو
از شهر به شهر
از محله به محله
از خانواده به خانواده
و نهایتا از فرد به فرد متفاوته
تو ی خونواده میبینی ی داداش سریع میره خدمت بعدش مشغول بکار میشه و زن میگیره
ی داداش میبینی تا 30 سالگی درس میخونه زنم نمیگیره 31 سالگی میره اونور اب بعد ده سال برمیگرده.
یکی رو میبینی وضع مالیش خوبه، براش همهجا کار هست، نیازی هم به درس خوندن نداره ولی خدایی اونقدر مشکل خونوادگی داره ک جرعت نمیکنه خونوادش رو تنها بزاره دو سال بره ازشون جدا شه، که اتفاقی نیفته خدایی نکرده.
پس بهترین قاضی خودتونین، من حالت کلیش رو براتون گفتم، خودتون شرایط تون رو در نظر بگیرید بعد نتیجه بیرید که آیا خدمت مناسب حال و شرایط تون هست یا نه.
اینم اضافه کنم که بهترین و مهمترین زمان زندگی زمان "حال" و بطبع مهمترین و بهترین کار ممکنه کاریه که "حالا" میتونید انجام بدید.
از خودتون بپرسید ایا الان میتونید کاری بهتری و پر منفعت تر از خدمت انجام بدید الان؟
پ.و.
:: من خودم رو اضافه کنم ک، من بچه مایه دار نبودم و نیستم وضعیت مالی متوسطی داریم، میتونستم درس هم بخونم ولی خدایی با تنبلی وقفه زیادی توی درسام افتاد و نتونستم برم دنشگاه، تا اونموقع هم دست به سیاه و سفید نزده بودم، عمرم هم همچنان داشت به بطالت میگذشت
برا همین ی روز دفترچه پر کردم رفتم خدمت، جای راحتی هم نیفتادم، منطقه مرزی خسروی ، مرز ایران عراق ، قصرشیرین.
دوستان سریعتر و راحت تر از اونچه که فکر میکنید میگذره به هیچ عنوان برا خودتون گندش نکنید، خدمت هیچی نیست.......!!
موفق باشید