• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
سربازی خوبه اما نه واسه کسی که کــ ..ون....ش تو این زندگی و دراوردن پول پاره شده .. بچه ننه هایی که باباننشون پول تو جیبی بهشون میده باس برن نه ما...
هرچند همونا هم با پول بابائه می افتن دم در خونشون

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
من الان دانشجويم نمره چشمام بالاي ٨ هست ميخوام انصراف بدم از دانشگاه معافي بگيرم ميشه همچين كاري ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نمیدونم ولی دیپلم شماره کمتری میخاد و اگه معاف بشی عاقلانه ترین کار ممکن را کردی...دانشگاه دیگه این دوره مدرکش بدرد قاب میخوره مگه اینکه پارتی داشته باشی

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
نمیدونم ولی دیپلم شماره کمتری میخاد و اگه معاف بشی عاقلانه ترین کار ممکن را کردی...دانشگاه دیگه این دوره مدرکش بدرد قاب میخوره مگه اینکه پارتی داشته باشی
داشگاه كه مهم نيست بعد معافيت گفتن واحدها رو معدل ميزنبم دوباره ميرم ميخونم :دي

okhpatoos

Registered User
لایک‌ها
43
سلام...
امکان جابجایی سرباز [ارتش]، داخل یه استان، بدون بند پ وجود داره؟
مثلا از یه پادگان به پادگان دیگه؟
===
من از مناطق شمالی استان تهران میخوام بیام داخل شهر!...
چون وسیله ندارم و رفت و آمدم خیلی دشواره.
اگه کسی باشه که بدلیل نزدیکی محل سکونت یا... بخواد جابجا بشه عالی میشه.

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سلام
دوستان با 5 درصد جانبازی و 11 ماه جبهه چقدر کسر میخوره؟اصلا میخوره یا از بین رفته؟

Atlanta

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
دوستان با 5 درصد جانبازی و 11 ماه جبهه چقدر کسر میخوره؟اصلا میخوره یا از بین رفته؟

کسر میخوره ، ولی سربازی رو باید رفت...یکی از بچه ها با اینکه 3 سال غیبت داشت تونست کسری بگیره با وضعیت شما

amin_sooltan

Registered User
لایک‌ها
19
پدرم درومد پیر شدم تا این چند ماه گزشت ولی هنوزم که هنوزه 8 ماه دیگه مونده:(
منطقی فکر کنیم سخت نیست خدمت ها ولی از لحاظ روحی آدمو میترکونه تا تموم شه:mad:

extract

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
من عشق **** نیستم ولی جوری هم نیستم که کاملا بی تفاوت باشم طوری که هیچ تعصبی رو مملکت و سیاستاش نداشته باشم، بالاخره خونه اخرش هر نظامی هم که حاکم باشه، هممون ی نژاد و تو ی خاکیم برا همین وقتی به حداقلام میرسم این خود ایرانه ک برام ارزش داره نه **** یا چیزای دیگه.
در مورد این خدمت هم بگم به فاکتورهای زیادی بستگی داره ک ایا خدمت رفتن مناسب حال ی شخص هست یا نه، بنظر من برای هر شخص متفاوته.
اما اگه بخوام بطور کلی ی شرایطی براش در نظر بگیرم باید بگم:
::خدا وکیلی با خودتون دو دوتا چهارتا کنید ببینید شخصیت اجتماعی خودساخته و نسبتا مستقلی دارید که بتونید فردا تو زندگی گلیمتون رو از اب بیرون بکشید یا نه
اگه از اول کار کردید و اهل کار هستید و دورو ور مسخره بازی های جوونی و **چرخ زدن و دنبال دختر افتادن نیستید و موقعیتتون جوری هست که میتونید به کاری مشغول شید یا اینکه تحصیلات تون رو ادامه بدین خدایی خدمت براتون حرومه
البته نه اینکه برای خدمت نرفتن بخواین درس بخونین،نه! اونایی رو منظورمه که خدایی میخوان با درس خوندن به جایی برسن یا دکترایی بگیرن، یا بورس شن، یا کلا بخوان برا درس خوندن از اینجا برن، اونا رو میگم.
حالت دوم اینکه میبینید تا حالا دست به سیاه و سفید نزدید، بچه مایه دار هم هستید، منطقا میدونید برای ازدواج با مشکلی بر نمیخوریدو خانواده و در حالت غالب پدرتون حمایتتون میکنه، بهتره که برید چون ی سری چیزا بدست میارید، و اصلی ترینشون اینه که واقعا
صحیح ترین نحوه استفاده از موقعیتتون و پولی که خانواده در اختیارتون میزاره رو یاد میگیرد و زندگیتون رو حروم رفیق بازی و خرجای الکی نمیکنید اصطلاحا میفتید رو خط درست زندگی.
خدمت برای دوستانی که لوس بار نیومدن، شخصیت اجتماعی مستقلی دارن، از کار کردن نمیترسن و در کنار همه اینها شرایط مناسبی برای ادامه دارن، حرومه! :مثلا: اگه الان براتون موقعیتی هست که کارشناسی ارشد، دکترا، یا موقعیت شغلی با حقوق حداقل 2-3 میلیون تومن رو بدست بیارید، چرا برید خدمت 2 سال
عمرتون رو حروم کنید؟
اینا ک گفتم فقط ی سری شرایط کلی بود، حالا ممکنه فقط یک عامل به اینا اضافه شه و کل قضیه رو برای شخص تغییر بده.
بعضی از دوستان هستن که میبینی بچه پایین شهرن ، وضع خوبی ندارن، شرایط تحصیلات اکادمیک هم ندارن، ولی بازم میبینی که بسرعت میرن خدمت، چرا؟! چون میگن میخوام برم اونور کار کنم (نمونش تو شهر خودم زیاده {کرمانشاه} که برای کار میرن اربیل و خیلی جاهای دیگه عراق) یا اصلا اینکه تو فلان اداره یا
ارگان دولتی مشغول به کار بشم که ملما لازمه ش داشتن کارت پایان خدمته.
پس خدایی نمیشه گفت بچه مایه دارا باید برن یا چون شما اونجورید باید برید و چون ما اینجوریم نباید بریم.
از کشور به کشو
از شهر به شهر
از محله به محله
از خانواده به خانواده
و نهایتا از فرد به فرد متفاوته
تو ی خونواده میبینی ی داداش سریع میره خدمت بعدش مشغول بکار میشه و زن میگیره
ی داداش میبینی تا 30 سالگی درس میخونه زنم نمیگیره 31 سالگی میره اونور اب بعد ده سال برمیگرده.
یکی رو میبینی وضع مالیش خوبه، براش همهجا کار هست، نیازی هم به درس خوندن نداره ولی خدایی اونقدر مشکل خونوادگی داره ک جرعت نمیکنه خونوادش رو تنها بزاره دو سال بره ازشون جدا شه، که اتفاقی نیفته خدایی نکرده.
پس بهترین قاضی خودتونین، من حالت کلیش رو براتون گفتم، خودتون شرایط تون رو در نظر بگیرید بعد نتیجه بیرید که آیا خدمت مناسب حال و شرایط تون هست یا نه.
اینم اضافه کنم که بهترین و مهمترین زمان زندگی زمان "حال" و بطبع مهمترین و بهترین کار ممکنه کاریه که "حالا" میتونید انجام بدید.
از خودتون بپرسید ایا الان میتونید کاری بهتری و پر منفعت تر از خدمت انجام بدید الان؟
پ.و.
:: من خودم رو اضافه کنم ک، من بچه مایه دار نبودم و نیستم وضعیت مالی متوسطی داریم، میتونستم درس هم بخونم ولی خدایی با تنبلی وقفه زیادی توی درسام افتاد و نتونستم برم دنشگاه، تا اونموقع هم دست به سیاه و سفید نزده بودم، عمرم هم همچنان داشت به بطالت میگذشت
برا همین ی روز دفترچه پر کردم رفتم خدمت، جای راحتی هم نیفتادم، منطقه مرزی خسروی ، مرز ایران عراق ، قصرشیرین.
دوستان سریعتر و راحت تر از اونچه که فکر میکنید میگذره به هیچ عنوان برا خودتون گندش نکنید، خدمت هیچی نیست.......!!

موفق باشید

ehsan_kingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
سربازی سختی داره آسونیم داره . دوست زیاد پیدا میکنی . ما یه اکیپی شدیم که هنوز که هنوزه با وجود مسافتی که هست حداقل سالی یه بارو میبینیم همو.زیادم نباید سخت گرفت زودتر از اونچه که فکرشو کنی تمام میشه:)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی آشنا توی نیروهای مسلح نداره که بتونه اضافه خدمت دفترچه ای رو ببخشه؟ (پ.خ بدید!)

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بچه ها میگم من کراتوکونوس(قوز قرنیه) دارم،توی شرایط معافیت چشمی نوشته معافیت دائم شامل میشه.میخوام بدونم اگه پارتی نداشته باشم هم معافی میدن یا نه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اضافه خدمت دفترچه ای چیه؟

اضافه خدمت سنواتی، (غیبت در تاریخ اعزام، مثلا اعزام برج 4 بوده غیبت کنیم و بجاش برج 6 بریم 3 ماه اضافه خدمت سنواتی میزنن که بخشش رو دادن دست فرماندهان و بعضی مواقع هم **** میبخشه)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بچه ها میگم من کراتوکونوس(قوز قرنیه) دارم،توی شرایط معافیت چشمی نوشته معافیت دائم شامل میشه.میخوام بدونم اگه پارتی نداشته باشم هم معافی میدن یا نه؟

اره اگه جز شرایط معافیت هست دیگه حتما نیازی به پارتی نیست.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تمام موارد انضباطی تا قبل 22 بهمن 91 رو بخشیدن ( البته **** و ستاد فرماندهی )
بخشنامش رو دیدم

irasoul

Registered User
لایک‌ها
351
سلام

من الان دانش آموز پیش دانشگاهی هستم و همونطور که میدانید تقریبا 1 ماه دیگر کنکور در پیش رو داریم .
و متاسفانه از اونجایی که نتونستم بخونم برای کنکور ، طبیعتا جایی ام قبول نخواهم شد ( دانشگاه نسبتاً خوب ، حداقل غیر انتفاعی خوب ام راضی ام :دی ) حالا ب نظرتون یک سال بمونم و درس بخونم یا برم خدمت سربازی بعد برم سراغ درس ؟ و اینکه برای تک پسر ها تخفیفی قائل نمیشن ؟

بالا