• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
اقا یکی هم به سوال من جواب بده دیگه

الان یک درس از دیپلم مونده مدرسه می گه که دیگه معافیت تحصیلی تموم شده نمی شه خوند

من چطور می تونم راهی پیدا کنم ادامه تحصیل بدم؟؟؟گفتن اگه تاریخ اعزام بیفته برج 11 به بعد می تونی ثبت نام کنی واسه امتحانات دی ماه

یک چیزی هم شنیدم میگن ترک تحصیل می کنی بعد از **** وظیفه نامه میدن به صورت داوطلب ازاد دیپلم می گیری بعد یک سال هم وقت می دن پیش دانشگاهی بگیری اینا درسته کسی خبر داره؟؟؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
اقا یکی هم به سوال من جواب بده دیگه

الان یک درس از دیپلم مونده مدرسه می گه که دیگه معافیت تحصیلی تموم شده نمی شه خوند

من چطور می تونم راهی پیدا کنم ادامه تحصیل بدم؟؟؟گفتن اگه تاریخ اعزام بیفته برج 11 به بعد می تونی ثبت نام کنی واسه امتحانات دی ماه

یک چیزی هم شنیدم میگن ترک تحصیل می کنی بعد از **** وظیفه نامه میدن به صورت داوطلب ازاد دیپلم می گیری بعد یک سال هم وقت می دن پیش دانشگاهی بگیری اینا درسته کسی خبر داره؟؟؟
والا تا جایی بنده اطلاع دارم تا مادامی که شما تمام درس هاتون رو پاس نکردین دانش اموز به حساب میاین و مدرسه مستلزم به اعمال معافیت تحصیلیه.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
والا تا جایی بنده اطلاع دارم تا مادامی که شما تمام درس هاتون رو پاس نکردین دانش اموز به حساب میاین و مدرسه مستلزم به اعمال معافیت تحصیلیه.

این قانون شرط سنی داره، اینجوری نیست که تا هر وقت دلت بخواد بتونی با درس خوندن تو یه مقطع ( نگه داشتن واحد ) از معافیت تحصیلی استفاده کنی ;)

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بچه ها کسی میدونه شرایط نیرو گرفتن ارگان های **** نیروی انتظامی و ارتش به چه صورت ؟؟؟ یعنی زمان خاصی داره ؟ مثلا اینجوره که تا چند ماه فقط نیرو انتظامی نیرو میگیره بعد نوبت ارتش و بعد **** ؟؟ اصلا چجوره ؟؟
آخه خیلی از دوستان دارن میرن خدمت همین 1 آبان اعزام هستن واسه پادگان مالک اشتر اراک نیروی انتظامی لیسانس هم هستن ،،، میخواستم ببینم ما که آخره سال (اسفند) میخوایم بریم شانسی داریم واسه **** ؟ از دست نیرو انتظامی در بریم ...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان کسی می دونه شرایط معافی عرق کف دست چطوریه؟
چون دست من عرق می کنه و می خوام بدونم آیا من شرایطش رو دارم یا نه!

تا اونجا که من یادمه شرایط عرق کف دست به این شکل بود که وقتی میری کمیسیون بهت میگن دستت رو سفت مشت کن ( دستی که عرق میکنی )

بعد باید یه زمان مشخصی رو مشت شده نگه داره نمی دونم 30 ثانیه یا 1 دقیقه . بعد اگر از دستت عرق چکید بطوری که قطره های عرق کاملا مشخص مثل چکیدن قطره آب باشه اونقت معافی در غیر اینصورت که هیچ

البته این مربوط به چندسال پیش بود و الان نمیدونم سیستم به چه صورت هست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بچه ها کسی میدونه شرایط نیرو گرفتن ارگان های **** نیروی انتظامی و ارتش به چه صورت ؟؟؟ یعنی زمان خاصی داره ؟ مثلا اینجوره که تا چند ماه فقط نیرو انتظامی نیرو میگیره بعد نوبت ارتش و بعد **** ؟؟ اصلا چجوره ؟؟
آخه خیلی از دوستان دارن میرن خدمت همین 1 آبان اعزام هستن واسه پادگان مالک اشتر اراک نیروی انتظامی لیسانس هم هستن ،،، میخواستم ببینم ما که آخره سال (اسفند) میخوایم بریم شانسی داریم واسه **** ؟ از دست نیرو انتظامی در بریم ...

اون موقع که من میرفتم خدمت در حالت عادی شانسی بود ولی اونها معمولا یه تعداد رو از طریق پایگاه ها یا بسیج یا معرفی افراد سپاهی میزارن تو لیست خودشون , بعد هم **** نامه میزنه به **** وظیفه که این تعداد افراد رو خودشون اعزام میکنند.

اگر کسی رو داشته باشی که دفترچه اعزامت رو تحویل بده به نیروانسانی **** کارت ردیف میشه , الته نمیدونم هنوزم با اینطوریه یا نه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ده نه ده
من میخوام پزشکی بندازم عقب
کسی نمیونه چه بهونه ای بیارم؟

باید یا روز اعزام توی بیمارستان بستری باشید (بعدش باید دکتر تایید کنه که دلیل بستری بودنتون موجه بوده نه اینکه با پارتی برید نامه بستری بگیرید)
یا اینکه دست یا پا یا جایی شکسته باشه اونجوری خودشون 1 دوره عقب میندازن اعزام رو.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

برو **** ببین پذیرش دارن یا نه، معمولا برج 4 و 6 **** نیرو میگیره، ارتش یا نیروی انتظامی افتادن هم راهی نداره مگه اینکه پارتی کلفت داشته باشی زنگ بزنه تهران کد رو برات تغییر بده.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
برو **** ببین پذیرش دارن یا نه، معمولا برج 4 و 6 **** نیرو میگیره، ارتش یا نیروی انتظامی افتادن هم راهی نداره مگه اینکه پارتی کلفت داشته باشی زنگ بزنه تهران کد رو برات تغییر بده.
آشنا تووی **** زیاد دارم ، میتونم قبل از اینکه پست کنم بهشون بگم میتونن کاری بکنن ؟ یعنی از دستشون کاری برمیاد ؟؟؟

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
برو بچ کسی تجربه معاف از رزمی داره؟؟ خوبه؟؟ من میتونم معاف از رزم بگیرم اما میترسم شرابط بدتر شه عوض بهتر! کسی چیزی میدونه؟؟ بگیریم یا نگیریم؟؟؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
برو بچ کسی تجربه معاف از رزمی داره؟؟ خوبه؟؟ من میتونم معاف از رزم بگیرم اما میترسم شرابط بدتر شه عوض بهتر! کسی چیزی میدونه؟؟ بگیریم یا نگیریم؟؟؟

من الان در حال گذروندن سربازی هستم ، حاجی معاف از رزمی یعنی خوار و تار شدن ! یعنی از نظر روحی خیلی اذیتت میکنن ولی مثلا رژه نمیری !!! به نظر من اگه واقعا چیزیت نیست نرو نامه رو بگیر که تمام خوشی آموزشی تو همون سختی های جسمیشه . ولی اگه مشکلی داره حتما برو نامه رو بگیر که اگه مشکل داشته باشی و معاف از رزم نشده باشی جدتو در میارن ، هر چی میخوای بگو من زانوم مثلا پرانتزیه ، واریکسل دارم ! میگه تا کد 39 معاف از رزمی نداشته باشی نمیتونی زیرشو بکشی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آشنا تووی **** زیاد دارم ، میتونم قبل از اینکه پست کنم بهشون بگم میتونن کاری بکنن ؟ یعنی از دستشون کاری برمیاد ؟؟؟

سردار جعفری هم آشنات باشه الان **** سرباز لیسانس نمیگیره. از اول امسال فقط داره دیپلم و زیر دیپلم میگیره . لیسانس و بالاتر رو دادن به نیروی انتظامی برای بالا بردن سطح سواد نیروی انتظامی .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

سردار جعفری هم آشنات باشه الان **** سرباز لیسانس نمیگیره. از اول امسال فقط داره دیپلم و زیر دیپلم میگیره . لیسانس و بالاتر رو دادن به نیروی انتظامی برای بالا بردن سطح سواد نیروی انتظامی .

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804

رفیق ما اقاش سرگرد بود لیسانس هم داشت الانم **** توی شهر خودشه.
شاد باشید عاش خور ها.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من الان در حال گذروندن سربازی هستم ، حاجی معاف از رزمی یعنی خوار و تار شدن ! یعنی از نظر روحی خیلی اذیتت میکنن ولی مثلا رژه نمیری !!! به نظر من اگه واقعا چیزیت نیست نرو نامه رو بگیر که تمام خوشی آموزشی تو همون سختی های جسمیشه . ولی اگه مشکلی داره حتما برو نامه رو بگیر که اگه مشکل داشته باشی و معاف از رزم نشده باشی جدتو در میارن ، هر چی میخوای بگو من زانوم مثلا پرانتزیه ، واریکسل دارم ! میگه تا کد 39 معاف از رزمی نداشته باشی نمیتونی زیرشو بکشی

داداش من عینک میزنم، چشمام در مجموع 9 هست، یعنی بدون عینک دید خوبی اصلا ندارم، معافم نمیکنن اما معاف از رزم میشم، به نظرت بگیرم یا نه؟؟ چون فکر میکنم عینک خیلی خطری و اذیت کننده باشه به خصوص دوره آموزشی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
داداش من عینک میزنم، چشمام در مجموع 9 هست، یعنی بدون عینک دید خوبی اصلا ندارم، معافم نمیکنن اما معاف از رزم میشم، به نظرت بگیرم یا نه؟؟ چون فکر میکنم عینک خیلی خطری و اذیت کننده باشه به خصوص دوره آموزشی

معاف از رزم رو بگیر , چون فقط مربوط به دوره آموزشی نیست و بعدا تو تقسیم شدن و جایی که قرار بعدا بیوفتی تاثیر داره . مثلا اگه معاف از رزم داشته باشی دیگه قرارگاه نمیوفتی , چون قرارگاه کارش فقط نگهبانی هست و معاف از رزم هم که نگبانی نداره.

البته قرارگاه مربوط به زیر دیپلم و دیپلمه ها میشه. بعضی مواقع برای اینکه یه حالی بهت بدن که خیلی بهت خوش نگذره برات نگهبانی بدون اسلحه میزنن مثل نگهبان پارکینگ

اگه فوق دیپلم یا لیسانس داشته باشی که دیگه موردی نداری و فقط هر 10-12 روز یه شب کشیک میخوره

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

نه حاجی با 9 معاف از رزم نمیشی . تازه دوست من 11 بود با اون قطره ای ک ریخته بودن تو چشمش برای تست شده بود 9.75 و معاف نشد . بالای 10 معاف میشی تازه اگه بعد ریختن قطره تو چشمت بازم چشمت 10 باشه .

آقا اصلا فکر اذیت شدن نباش ، اذیتی در کار نیست همش برای آمادگی جسمانی خودته . خالت راحت دوران خیلی خوشیه آموزشی .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بالا