• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دوست عزيز , فكر ميكنم دانشگاه ها در اين زمينه ها بهتر و بيشتر راهنمايي كنن ولي كسي نيست كه بيخيال درس چه به صورت مجازي يا غيره بشه و بخواد سربازي بره. از مجازي و اين چيزا اطلاعي ندارم اما اگر من بودم, درس رو ادامه ميدادم , بعدا كه خواستم برم براي سربازي اگر به دير اومدنم گير ميدادن ميگفتم درس خوندم و در ضمن مدارك هم تو اين زمينه ميشه ارئه داد. اگر مدرك ميتونيد ارائه بدين , حله !

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سربازی رو که نمیشه دیر رفت. غیبت بخوریم اوضاع بدتر هم میشه. دانشگاه هم برای ترم اول هیچ مسولیتی به گردن نمی گیره. میگه مشکل خودتونه. حالا یا باید بتونم از قانون تمدید استفاده کنم یا هم سربازی برم هم درس بخونم. مشکلم این 2 ماه آموزشیه. بقیه اش حله.
کسی هست بدونه چند بار میشه اون وقت رفتن به سربازی رو تمدید کرد؟ مثل اینکه تا 1 بار راحته. هر بار هم 2 ماه عقب می افته.ولی من 3 بار باید تمدید کنم.

reza_active

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من حدودا شش با تحت عمل جراحي قرار گرفتم سه بار بي هوشي و سه بار سراپائي
من مشكل مادرزادي دارم و لب شكري به دنيا امدم
از آثار اين به دنيا آمدن كام من شكاف داشت انحراف بيني داشتم و موقع حرف زدن احساس مي كنم در بيني ام حرف مي زنم
براي شكاف كامم از پايم استخوان پيوند زدن
براي انحراف بين ام عمل جراحي كردم
و دندان هايم ناهنجاري داشته كه ارتودنسي جواب نداد
حلا مي خوام ببينم من با اين شرايط مي توانم معافيت بگيرم يا نه

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من شك دارم معافي بدن. چون اگر دقت كنيد اين عمل ها يا مشكل شما چيزي نيست كه مانع سربازي و كلا خدمت بشه. اما شما ميتونيد برگه معافي پزشكي رو پر كنيد و بفرستيد , اونها خودشون بررسي ميكنند.
موفق باشيد :)

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
آقا رضا برو اونجا کامل همه رو بگو .این طوری که تو گفتی باید بتونی معافی بگیری. بابا ملت کف پاشون صافه معافی میگیرند. یا مثلا دوستام از لحاظ بدنی ضعیف بودند تونستند معافی بگیره. تو که دیگه هیچی.

reza_active

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حميد جان من سوء تغذيه هم دارم يعني از بعضي از غذا ها مثل مرغ و پنير و لبينات نمي خورم بوش كه به بيني ام مي خوره حالت تهوع به دست ميده نميدونم معاف مي شم يا نه دارم كم كم ديونه ميشم:(

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
خوب برو میدون **** ببین چی میگن. برای معافیت پزشکی هم اقدام کن بعدش می فرستن شورای پزشکی. اونجاست که باید همه چی رو بگی . و همه سعیتو بکنی. همین رفیقم تو این مرحله نیم ساعت مخ کوبیده.
اگر قبول نکردند 2 ماه اضافه خدمت می خوری با هم میریم سربازی .که البته معمولا بخشیده میشه. ولی تو با همه مدارک پزشکی و اینها برو ان شا الله جور میشه.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
راستی من یک مشکل داشتم که یادم رفته بود
من شبها راه می رم و کارهایی که در روز انجام داده ام رو در خواب انجام می دم
و چون خانواده ام می دونن جریانه منو
شبها من رو در یک اتاق نگه می دارن تا مسخره بازی نکنم
و در اتاق رو هم قفل می کنن

به نظر شما معافی به من میدن سر این قضیه؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از vbigdeli :
سلام

دوست عزيز شما اگر در اين رابطه به دكتري كه مربوط به مشكلتون ميشه مراجعه كردين بايد با اون شخص در مورد معافيتون مشورت كنيد و نظر اون رو بگيريد. اگر هم دكتر نرفتين و دارو هم مصرف نميكنيد و قصد اقدام كردن براي معافي و غيره رو داريد بهتر هست به دكتر مراجعه كنيد و باز در مورد معافي با پزشك مشورت كنيد. چون اون هست كه بايد ورقه مربوط به معافي پزشكي رو امضا كنه.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از fireboy :
چون اون هست كه بايد ورقه مربوط به معافي پزشكي رو امضا كنه.

سلام

مگه میشه با پزشک های کمیسیون هم مشاوره کرد
برم پیشه روانشناس یا پزشک کمیسیون؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فكر كنم هنوز دفترچه رو نگرفتين!
وقتي بخواين دفترچه رو پر كنيد بايد اولين بار به پزشك شخصيتون مراجعه كنيد كه علت و مشكل شما رو كامل اونجا بنويسه. همه اينها قبل از رفتن به كميسيون و بخشهاي ديگه هست.

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با پيشنهاد ستاد کل نيروهاي مسلح و موافقت رهبري به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم مشمولان غايب دوره ضرورت عفو شدند.

به گزارش مهر، در اجراي فرمايشات **** انفلاب، تمامي مشمولان غايبي که تا تاريخ 29 دي ماه خود را براي انجام خدمت دوره ضرورت معرفي کنند بدون اعمال تنبيهات قانوني به خدمت اعزام خواهند شد همچنين تمامي کارکنان وظيفه در حال خدمت که تا 29 دي ماه مرتکب غيبت شده اند بدون تحمل تنبيهات قانوني از خدمت ترخيص خواهند شد.
بر اساس اين گزارش، تمامي مشمولان داراي غيبت سنواتي که در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي کشور پذيرفته شده اند چنانچه تا عيد سعيد غدير خم يعني 29 دي ماه خود را معرفي کنند مجاز به ادامه تحصيل بوده و از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند بود.
بر پايه اين گزارش، اين مصوبات از روز عيد غدير خم لازم الاجرا بوده و سازمانهاي ذي ربط از روز شنبه اول اسنفند ماه اقدامات لازم را براي برخورداري افراد از تسهيلات عفو فوق به عمل خواهند آورد

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .اقا ماهفته پیش سه شنبه دقیقا یه هفته پیش رفتیم برای اعزام .وایستادم اخرین گروه ببینم کجا به

کجاست .08خاش 150نفر رفتند .05کرمان 04بیرجند ..اخریشم نوبت ماشد افتادیم کرمانشاه نیروی انتظامی خلاصه

بهمون گفتند ساعت 1ظهر بیاید تا با اتوبوس برید .مارفتیم بند بساط جمع کردیم رفتیم .1راه افتادیم با برف وکولاک 10/

30رسیدیم پادگان از ماشین که پیاده شدیم جلوی در سربازا تا فهمیدن بچه تهران کرجیم شروع کردن خندیدن

مسخره کردن .کی یکی برگشت گفت ببند گاله رو ..البته سربازا از این شهر ستانی های عقده ای هم بود ند.اصلا

فارسی حرف زدن بلد نبودن .از اون عربهای نفهم 150بشین پاشو بهمون دادند من که داشتم غش میکردم خلاصه

فرستادنمون اسایشگاه اونجام یه عوضی دیگه که لر بود شروع کرد بدو بیراه خلاصه تا صبح اذیت کرد نذاشت بخوابیم

صبحم 6همه رو ریختند بیرون گفتند بیرید خودتونو پذیرش کنید تا بفرستیم برید خونه من که پاهام دیگه مال خودم نبود

چند بار ی هم خود به خود خوردم زمین باچه بدبختی تاعصر مارو اینور اونور رفتم خدا میدونه .عصر ولمون کردند گفتند

جمعه ساعت 5 بعدظهر اینجا باشید من اول رفتم ببینم درمانگاه امپولی چیزی بهم نمیزنه .که اونم امپول ندادند .چند

تا کپسول خریدم اومدم ترمینال .خلاصه خودمون رو با این پاها نمیدونید باچه بدبختی رسوندیم خونه .اینجام انقدر

امپول زدیم که شدیم ابکش .بی ادبی ادرارم رنگش قهوه ای شده بود ومشکل بزرگی که نمیتونستم توی

دستشوئی بشینم .خلاصه جمعه صبح بلیط هواپیما برای کرمانشاه گرفته بودیم ساعت 7بود رفتم دستشوئی دیدم

مدفوم خون خالصه .ترسیدم گفتم برم اونجا کسی حرفمو باور نمیکنه .گفتم نرم ببینم چم شده خلاصه این دکتر اون

دکتر گفتند معده ات براثر استرس خونریزی کرده .10روز استراحت متلق داده گفته اگه خونریزی قطع نشد باید

بستری بشی .یه سری ازمایش دادم قرار فردا جوابشو بدند .من میتونم یه دفترچه دیگه بگیرم وبرای معافی اقدام

کنم .من دریچه میترال قلبم هم گشاد هست . سابقه افسردگی هم دارم . چیکار باید کرد !!!!!؟؟

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مملکت ما هر روز یک قانون هست بهتره بری میدان **** اونجا بپرسی
کلا الان که دوستم واسه معافی رفته یه چیه دیگه میگه من 3 ماه پیش معاف شدم ولی الان دوستم که از همون شرایط میخواد استفاده کنه یه مراحل دیگه رو داره طی میکنه !!
کارت من 2 ماه طول کشید تا بیاد ولی یکی از دوستام 3 روزه اومده بود
کلا هر روز یک چیز ملاک قرار میگیره

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
اقا مهدی شما مدرکت چی؟ فوق ديپلمی؟
نترسون ما رو تو رو خداا!! 2/12 اعزامم ،

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از vbigdeli :
من می خوام از طریق صعف بینایی معافی بگیرم
ولی شماره چشم من صفر هستش که باید 8 بشه

میگم به نظر شما میشه یک لنزی که شمارش 4 باشه در چشم گذاشت
سپس عینک گذاشت که دکتر نفهمه که من لنز دارم
و این عینک به جای لنز باشه؟

یعنی لنز شماره چشم رو در مجموع 8 نشون بده
و وقتی که عینک رو می زارم چشمم
شماره چشمم عادی بشه و صفر بشه.
فکر کنم چشم رو با دستگاه چک ميکنن! اینطور نيست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راهي نداره مهدي جان . من دقيقا مشكل شما رو دارم . حداكثر معاف از رزمي.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
من که معاف کامل هستم :
عنایات ***** ، پدر بیش از ۵۰ ماه خدمت در جبهه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از mynobar :
من که معاف کامل هستم :
عنایات ***** ، پدر بیش از ۵۰ ماه خدمت در جبهه.
خدا شانس بده.
happy_crying.gif

بالا