• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا الان جفتتون راضی شدين....ملت ميان ميخونن نظرشون در موردتون عوض ميشه....به من اصولاً هيچ ربطی نداره و دخالت
نميکنم...اما من متأسف شدم از بعضی جمله بندی ها...

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از en2fa :
حالا الان جفتتون راضی شدين....ملت ميان ميخونن نظرشون در موردتون عوض ميشه....به من اصولاً هيچ ربطی نداره و دخالت
نميکنم...اما من متأسف شدم از بعضی جمله بندی ها...

×× متاسفانه همينطوره en2fa عزيز ...
من واقعا متاسفتم براي اين دوستمون كه اينطور فكر ميكنه, و براي خودم هم كه به ايشون اين پيغام رو دادم :
سلام دوست عزيز
يه كار جرئي داشتم.
مي خواستم بگم كه اگه يه زحمتي بكشي و اين پست آخري كه ديدي رو دي قسمت سربازي يه مروري كني (براي يه ويرايش كوچيك ) بد نيست.
من از شما پست زياد ديدم اما از اينجور چيزا نداشتيد.
با عرض معذرت و تشكر.

"يه عضو كوچيك از پرشين"

يه پيغام كاملا دوستانه. و شما چطور جواب دادين. من به شما توهين كردم؟
فقط مرتيكه و انتر بود؟
....
من واقعا متاسفم كه بايد يه چنين چيزهايي رو اينجا بگم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از anathema :
من نگفتم كه شما به من توهين كردي.(در كلام)
گفتم كارت زشت بود.
در هر صورت فكر ميكنم اين بحث مسخررو همينجا تمومش كنيم.
ولي خوب بزار يه چيزي رو بگم : اصلا دوست ندارم كسي اينجوري راجع به كسي قضاوت كنه.(دقيقا همون كاري كه شما انجام دادي.)

×× بله درسته كه تموم بشه , ما كه از همون اول هم دوست نداشتيم اينجوري بشه. شما هم مسلما همينطور.
به هر حال من واقعا اون جوري كه شما فكر كردين قضاوت نكردم, صادقانه ميگم!

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ميخواستم يه چيزي رو بگم و بعدشم زحمتو كم كنم.
آدم وقتي ميخواد يه چيزي رو كنار بذاره بايد نگاه كنه ببينه كه اون چيز كه تا الان تو زندگيش بوده مسير زندگيشو تغيير داده يانه؟ يعني براش مفيد بوده يا نه.
من فكر ميكنم تو مدتي كه تويه پرشين تولز بودم حداقل 70~80 پستم تونسته به كسي كمك كنه. ولي بقيه پستها نه.!! والبته چيزهاي خوبي هم ياد گرفتم.
و الان كه ميبينم تويه اين سايت نه تنها به كسي كمك نكردم بلكه ناراحتشم كردم و حتي نظر بعضيهارو هم راجع به خودم عوض كردم ميبينم كه پس موندنم تو اين سايت بي معنيه. :hmm:
پس ما رفتيم. از همه دوستان خداحافظي ميكنم. اگر كسي رو ناراحت كردم هم معذرت ميخواهم.
و اگر هم با زدن پستهاي بيخود فاروم احسان و محمد رضا وامير رو خراب كردم از اونها هم معذرت ميخواهم.
خداحافظ براي هميشه. :cool:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امير جون ! پس فيلماي ما رو دورش خيط قرمز كشيدي ؟‌

فاير جان ! منم از اعمال نظر هاي ولايي خوشم نمياد ! سايت صاحاب داره و بهتره ما تو اين مسائل دخالت نكنيم . من اصلا نميدونم مسئله چي بوده ! و مسئله مهم هم اين نيست . چرا شما از اين دگمه ريپورت بد پست استفاده نميكني ؟ من نميدونم امير چي نوشته ولي فكر ميكني از عكساي اون پارتي لزبيني كه بلكي گذاشته بود بد تر بود ؟

امير آقا !‌ حالا برا چي با حالت قهر ؟ من كه اصلا راضي نيستم بخواي با اين حالت بري . اونم بخاطر اينكه يكي نظرشو ( هر چي ميخواد باشه !‌ )‌گفته !

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يکم استدلال هم خوب چيزيه...مگه نميگی 70-80 تا پستت کمک کرده خوب پس چجوری نتيجه گرفتی به کسی کمک نکردی...
در ثانی با رفتنت که نه کسی ميگه آفرين نه هيچ چيز ديگه....به نظر من دليل ضعف ميشه همين...همه ميگن سر يک چيز کوچيک بچه قهر کرد...
با پست زدن هم نه forum خراب ميشه نه هيچ چيز ديگه...
تازه من هميشه با پستات حال کردم 255 پستت واسم مفيد بوده...زود برميگردی اين پست آخريت رو هم اديت ميکنی تا hackت نکردم ها....

حالا جدی ميگم تو forum خداحافظی اينا ما نداريم...تا وقتی که اينترنت داری مجبوری بيای اينجا..روشن شد...
اين احسان بايد يک فيلتر بزاره که ديگه کسی کلمه خداحافظ نتونه بگه...معنی نداره آخه....

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم قبول دارم ! قربون مرام روزبه جان .

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
كدوم امير ميخواد بره مگه كشكه به همين سادگي بزارن برن ، به تاراي سيبيل كاكو قيمه قيمش ميكنم. آي نفس كش كجايي ......................؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بخدا اين کارا آخر بچه بازييه ها....اصلاً آدم خجالت ميکشه.....بحث در موردش نشه بهتره!!

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
مدت سربازی 17 تا 20 ماه تعيين شد

اداره مشمولان ستاد کل نيروهای مسلح ايران اعلام کرد که مدت خدمت سربازی بين يک تا سه ماه بسته به منطقه خدمت کاهش يافته است.
سرتيپ موسی کمالی مدير امور مشمولان اين اداره گفت با توجه با موافقت **** ايران که فرماندهی کل قوا را بر عهده دارد، اين تصميم از هم اينک لازم الاجراست.

گزارش اسماعيل مهاجر را بشنويد

بر اساس گفته اين مقام ستاد کل نيروهای مسلح، مدت خدمت دوره ضرورت از تاريخ 5 اسفند 1382 بيست ماه تعيين شده است اما اين مدت در مناطق بد آب و هوا 19 ماه، مناطق مرزی 18 ماه و عملياتی 17 ماه خواهد بود.

سربازانی که تا 29 اسفند 1386 وارد خدمت شوند شامل اين مصوبه خواهند شد.

سرتيپ کمالی همچنين گفت که با توجه به اين مصوبه مساله مشمول مازاد منتفی است و فروش سربازی مفهومی نخواهد داشت.

در همين حال، نمايندگان مجلس در تصويب بودجه سال 1383 به دولت اختيار داده اند که مشمولانی را که در بسيج يا مراکز نظامی آموزش ديده اند با دريافت حداقل 300 هزار تومان از خدمت معاف کند

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خدائیش فرید این پست آخریت بهمراه امضات چقدر بهم میان ! خیلی باحالی واقعا !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از fireboy8766 :
×× كجاست؟ برداشت؟ :rolleyes:
نه ، هست ! :

به نقل از روزنامه ي جام جم 7/12/82 تبصره 9 بودجه سال 83 كه اجازه ي خريد خدمت رو ميده لغو شد!

خیلی به هم میان !

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از Kako :
نه ، هست ! :

به نقل از روزنامه ي جام جم 7/12/82 تبصره 9 بودجه سال 83 كه اجازه ي خريد خدمت رو ميده لغو شد!

خیلی به هم میان !
خيلي مخلصم kako جان كلا از بچگي من اين كاره بودم!! :p

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عمو كاكو... من قضيه امضا رو نفهميدم؟ چي شد؟

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بچه ها من تازه اين جا رو ميبينم. ايشاالله سره فرصت ميام جواب ميدم.
آقا روزبه ميزاشتي پست اوليت خشك ميشد بعد .... :cool:
خلا صه بگذريم .
من براي يه چيزه ديگه اينجام .
شايد درست نباشه يه چيزي كه مربوط به زندگي خودمه رو اينجا بگم ولي از اونجايي كه به دعا خيلي اعتقاد دارم خواستم تا بگم.
آقا ما يه زماني به سربازي ميخنديديم . ميگفتم اينا كه ميرن سربازي يه مشت آدم خنگ و خلن كه نميتونن تو كنكور قبول شن.
ولي خوب مثل اينكه اين شتره پيش ما هم اومده ديگه. خلاصه كه سربازي زندگي منو تويه مشت خودش گرفته و داره ذره ذره داغونم ميكنه.
قضيه ام اينه كه من ميخواهم يه چند ماهي مرخصي بگيرم ولي هيچكي مرخصي نميده.
وقراره كه فردا برم **** وظيفه و تير آخرم بزنم.
خواستم بگم اگه ميشه يه دعايي براي من بكنين كه ايشاالله به اميد خدا يه فرجي بشه.
لطف كنين اين كارو برا من بكنين. از همتون متشكرم. :happy:

بالا