مطلبی که از منصور نقل شده در مورد خودکشی لیلا فروهر به خاطر عشق قریبیان حقیقت داره. اونها در یک فیلم به نام وقتی آسمان بشکافد به همراه محمد علی کشاورز و فخری خوروش بازی می کردن که لیلا عاشق قریبیان می شه و بعد هم که قریبیان محلش نمی زاره دست به خودکشی می زنه ...مجله جوانان سال 1355 عکس لیلا رو تو بیمارستان بعد از خودکشی انداخت و تیتر زد...لیلا خود را برای قریبیان کشت.
با سلام
هر كسي يه نظري داره و نظر همه هم براش محترمه. من از كار هر دو هنرمند خوشم مياد و حقيقت داشتن و يا نداشتن اين موضوع تاثيري در نظر من نداره ولي ميخوام نكاتي رو گوشزد كنم.
به نظر من اين جور حرف و حديث ها در جامعه ايراني(مجلات قديمي) زياد بوده و دليلش هم معلومه. ولي در مورد اين موضوع بايد بگم اولا من فكر نميكنم مجله جوانان همچين مطلبي چاپ كرده باشه اگر هم كرده باشه مربوط به فيلم يا تياتري بوده(مثل تيترهاي مجلات امروزي) و يا حتما با رضايت خود ليلا و اطرافيانش بوده كه اون هم.......
در ثاني فكر ميكنم ديگه اينو همه ميدونن كه اگه همچين موضوعي واقعيت داشت و در مجلات هم بصورت حقيقي(نه بعنوان تيتر جنجالي)چاپ ميشد الان در تمام اينترنت پخش شده بود و تصاوير مجلات مربوط به اين مطلب در تمام وبلاگ ها موجود بود. چرا كه در مملكتي كه ما زندگي ميكنيم اين جور حرفا در حد شايعه خيلي زود پخش ميشه چه برسه به اينكه حقيقت هم داشته باشه.......
به عنوان مثال من دو مورد از مجلات قديمي ميزارم كه نميدونم مربوط به كدوم مجله هست ولي اطمينان دارم كه براي جنجال و فروش مجله بوده. شما فكر كنين از روي همين مطالب جنجالي ميشه صد ها حرف و حديث مثل هموني كه شما گفتين شايع كرد. در مورد موضوع بحث ما هم همين نتيجه بدست مياد : دراوردن شايعه از روي شايعه
در عكس اولي يه نكته وجود داره واون اينكه ايا به نظر شما پزشكي اون زمان به اون حد ضعيف بوده كه تشخيص نداده كه مسموميت در اثر چه بوده كه ليلا بتواند كتمان كند و مجله ها هم نتوانند بفهمند. به نظر شما اين يعني چه......يا اينكه من زيادي ريز بينم.
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=30516&stc=1&d=1194591252
http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=30517&stc=1&d=1194591304
به عنوان مثال اگر روزي خداي نكرده اتفاقي براي پسر اقاي قريبيان(كه به گفته شما مشغول تحصيل در خارج از كشور ميباشد)اتفاقي بيافتد يا كسي دشمني بكند و من بيام اينجا بگم كه اين كار از طرف ليلا بوده و ميخواسته انتقام بگيره شما باور ميكنين؟ و اين در حاليه كه هنوز صحت شايعه اولي براي ما معلوم نيست و اين يعني همون : شايعه از روي شايعه . خنده دار بود ولي باور كنين اين جور مسايل براي جامعه ما زياد اتفاق ميافته. ببخشيد بحث من زياد فلسفي شد. ولي خوب اينا مطالبي بود كه من از جامعه ايراني درك كردم.در مورد عكس مربوط به اختلاف ليلا با وفا بايد بگم نوشته كه تمام قراردادها به همخورده و ديگر با هم بازي نخواهند كرد ولي بعد از اون فيلم در دو سه فيلم ديگر همبازي شده اند.پس اين يعني جنجال.