• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

m.kh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
واقعا به موجودات بدی داریم تبدیل میشیم :(
فشار رو مردم بالاست ... هی از یه جا میزنه بیرون. متوجه رفتارا تو چند سال اخیر شدین که؟
حیف این ملت، حیف این خاک، حیف این ...
بگذریم...

برادر من فشار به یجا دیگه وارد میشه چه ربطی داره
تموم اینا برمیگرده به شعور خانوادگی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

m.kh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
یه بار ماشین بابام اسید پاشیدن....یه بار هم ماشین خودمو خط انداختن.

البته میتونم حدس بزنم خط ماشین خودم کار کیه...تقریبا مطمئن هم هستم ولی کاری نمیشه کرد که

کار کی بوده عزیز؟دشمنی؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من فقط دنبال چرا ؟ ها هستم .. یکی از دوستام دیشب رو ماشین اش اسید ریختن، طفلک کلی ناراحته .. ماشین رو با کلی زحمت خریده بود ..... :(

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
یه سال و نیم پیش بود که ماشینم رو دمه در روش اسید ریختن و ماشین سه ماه خریداری شده نصفش رنگ خورد
یه سری هم یه طرفش رو کامل خط انداختن البته این کارو یه نفر که باهام مشکل داشت انجام داد ولی نتونستم مچش رو بگیرم خدا خودش جوابش رو میده

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
کار بچست
حق هم دارن ! مملکتی که فکری برای تخلیه انرژی و شور و شوق جوونا و...ش نکنه همینه دیگه - دورهم جم میشن با فندک قاب آیفون تصویری ها رو ذوب میکنن میخندن - ماشینارو داغون میکنن کیف میکنن بزرگتر میشن با سرعت 100 تا تو کوچه گاز پر میکنن تا ضربان قلبشوون بالاتر بره و حال کنن و.......

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این پدیده جدیدی نیست از خیلی قبل بوده فقط العان شدت گرفته

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یه سال و نیم پیش بود که ماشینم رو دمه در روش اسید ریختن و ماشین سه ماه خریداری شده نصفش رنگ خورد
یه سری هم یه طرفش رو کامل خط انداختن البته این کارو یه نفر که باهام مشکل داشت انجام داد ولی نتونستم مچش رو بگیرم خدا خودش جوابش رو میده

خیلی ناراحت شدم :(

من که ماشین ام بیمه بدنه کردم .. با اینکه 4 تومان شد و مقدار زیادیش هم تخفیف خورد ولی با این وضعیت جامعه اگر 4-5 نفر ریختن سرم .. کلید ماشین رو خودم تقدیم میکنم و بعدش هم با بدبختی یه پولی از بیمه میگیریم :(

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
نه شعور دارن نه خانوادگی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
والا از شوما چه پنهون..

از اول ابتدایی تا اول دبیرستان 95%مواقع مدرسه نمیرفتم و درحال گشتن زدن و تعقیب ماشین های آمریکایی بودم تا بتونم لوگویی ازشون بکنم...لوگو کندن همان S3XUAL ABUSE هم همان

هه عین من - یه بار لوگو کادیلاک بالای کاپوت رو کندم چون برام جالب بود ولی 22 ساله تو کف اون مجسمه ماکم هنوز دستم بهش نرسیده

کسی نداره یدونه اضافه؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یبار یکی رو خفت کردم مرتیکه داشت با لبه تیغ کاتر از عرض رو ماشین یه بنده خدایی رو خط مینداخت اونم چه خطی بهش گفتم #@$^&* واسه چی داری ماشین مردمو مزیّن به تزئینات میکنی
labkhand_baragh.gif
گفت مگه نمیبینی ماشینو چسبونده جلوی در نمیشه رفتوآمد کرد صاحابشم معلوم نیست کدوم خریه.... خانه از پای بست ویران است!

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
داغ دلم تازه شد, سال 85 یه پروتون مسی صفر خریدم رنگش خیلی تو چشم و خاص بود کلی دردسر کشیده بودم تا اون رنگو بگیرم تو شهرما فقط یدونه از اون رنگ بود. سرتونو درد نیارم شبش که ماشینو تحویل گرفتم رفتم بیرون پارک کردم رفتم جایی نیم ساعته برگشتم دیدم دورتادور ماشینو سقفشو خط خطی کردن خیلی ضد حال خوردم ایشالا خدا ازش نگذره

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 2

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
یکبار ماشینم خیلی خاکی بود.از خیلی هم بیشتر وحشتناک خاک داشت. یک پسر جوون پر رو داشت نقاشی میکرد. بالا پنجره بودم های و هوی کردم دیدم بچه .... هی داره ادامه میده .. لعنتی ماشین خاکی اگه یه جاش تمیز باشه باید بقیهشم تمیز کرد. رفتم پایین دیدم داره ادامه میده. دنبالش کردم آی زدمش آی زدمش .... خعیلی حال داد :دی

و اما موارد بی فرهنگی اجرا شده توسط خودم.

یک جای نا فرمی به زور پارک کردم. چسبوندم دیوار ، پیاده شدم دیدم پشت سرم یک پراید تو فاصله کمتر از 10 سانتی من پشت ماشینم پارک کرد. کلا من 20 سانت از جلو و 10سانت از پشت جا داشتم. بهش گفتم جیگر من یک ساعت کار دارم . شوما جا به جا کن ببر عقب تر من بتونم در بیام . گفت من 5 دقیقه کار دارم میرم ... گفتم مطمئن . گفت آره برو ... آقا من رفتیم 4 ساعت بعد اومدم دیدم بی شرف نرفته. یه 20 دقیقه دنبال طرف گشتم دیدم نی ، دنده عقب جلو پنجره طرف رو پایین آوردم و در اثر قدرت زیاد کمی ماشینش به عقب حرکت کرد و ماشین عقبی هم مورد عنایت قرار گرفت بعد به هزار تا زحمت الفرار :دی

مورد شماره 2

جلو درب پارکینگ یک بی شعوری ماکسیما هم بود پارک کرد. ما هم جلو دربمون تا دلت بخواد علامت پارک ممنوع = پنچری ، خلاصه اومدم برم بیرون دیدم این احمق پارک کرده یه 7-8 تا خونه زنگ زدم دیدم همه میگم ماکسیما مال ما نیست. گفتم چ کنم چ نکنم. زدم 2 لاستیکشو مورد عنایت قرار داده + خط زیبایی سمت شاگرد مزین شد... بعد هم شیک و مجلسی رفتم تو خونه و خفت کردم ببینم کی هست من که از کار افتادم اینم اومد یه 2 ساعتی الاف بود بعدشم رفت... چند تا فحش آبدار احساس میکنم خوردم.

البته اینا برخی از وقایع دوران جوانی بود . الان سنی گذشته خط نمیندازم فقط طرف و ببینم خط خطیش میکنم :)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا دلم خونه از این خط انداختنا،۴تاشم نصیب ماشین من شد،ماشین مشکیم خط که میندازن روش آدم گریش درمیاد !

رفته بودیم شهرستان،۳ تا ماشین پلاک تهران بپدیم هر ۳تام مشکی !
رفتیم تو باغ و چند ساعتی نشستیم،برگشتیم دیدیم هر ۳تا ماشینو مورد عنایت قرار دادن،ماشین منه بیچاره رو با کلید جدول xo کشیده بودن روش،ماشین خاله اینامو امضا ،اون یکیشم یه خط خیلی طولانی
ینی عزادار شدما،پدرم درومد تا اون خط رو پر کردم،گرچه مثه اول نشد
به خاطر همینم که ماشین مشکیه و همیشه هم تمیز نگهش میدارم تو چشه،دیگه هرجا بخوام برمو ماشین رو تنعا بزارم از قبل چک میکنم ببینم پارکینگ داره یا نه،اگه نداشته باشه نمیبرم واقعا !
تو دانشگاهم میزاشتم تو پارکینگ،یه سریم تو پارکینگ دانشگاه یه دونه موتوری انگار اومده بود رد شه،رکابش گیر کرده بود هم خط انداخته بود هم یکم قر کرده بود :-!
خط ها رو درست کردم اما قر شدنه هنوز روش هست،خلاصه که ...
دلم خونه،خیلی وقته حتی یه ربع هم ماشینو خارج از پارکینگ نزاشتم،حتی دم در،فقط تو پارکینگ خیالم راحته
خودم خیلی دلم میخواست ببینم چه حسی داره خط انداختن :-D یه سری یدونه فولکس اوراقی که برعکسشم کرده بودن و نصفش رنگش رفته بود رو پیدا کردم با کلید روش کشید،دیدم واقعا حسش تخلیه روانیه ! اما این ماشین کجا و ماشینای دسته گل کنار خیابون کجا

اینایی که خط میندازن اکثرا از اقشار ندار جامعه هستن،خیلیاشون حسرت میخورن که چرا یه همسن و سالشون باید ماشین سوار شه،تفریح بکنه اما اینا نه،البته نداری دلیل نمیشه آدم اموال بقیه رو تخریب کنه.ولی چه میشه کرد
خدا باعث و بانی این نداری ها رو لعنت کنه ...
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
واسه ما ام یه خط انداختن از گلگیر سمت راننده کشیده تا در پشت و در جلو سمت راننده و کاپوت و در شاگرد و در عقب سمت شاگرد و گلگیر عقب و ... فک کنم دیگه وقت نکرد رو صندوق بندازه :D
خط هم نمیدونم با چی بوده ، بعضی جاها خطه ولی رنگه رو کاپوت ریخته شده ...
با اسید و روغن ترمز چی کار میکنن ؟!!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
ما هم سر کوچمون یه بنده خدایی لکسوز شاسی بلند پارک کرده بود و بعد از چند ساعت دیده بود که ماشینش خط خطی شده !!!

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15

داداش این که ناراحتی نداره. یه سر بیا ببین در عقب طرف شاگرده منو با میخ چیکا کردن... تو این مملکت همه فک میکنن پیشرفت تو باعث پسرفت بقیه اس

بالا