• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
شما متاسفانه داری اون روانی که از عفده میاد همچین کاری رو میکنه با کسی که از روی عصبانیت (اون هم بخاطر بی شعوری کسی دیگر) این کار رو انجام میده یکی میکنی
من هیچ وقت کسی رو با کس دیگه ای یکی نمی کنم ! توی صنف دسته بندی انسان ها هم مشغول به کار نیستم ! ولی ذات عمل هرکس همیشه مورد بررسی قرار می گیره نه نیت بگذریم که نیت این دوستمونم ..شما نمی تونی بری یواشکی خط روی ماشین کسی بندازی یا پنچرش کنی و شیشه اش رو بشکنی بعد افتخار هم بکنی به این کرده ات ،چون داشتی حقت رو می گرفتی و در خونت پارک کرده بوده ! اگر هرکسی به نحو انسان های اولیه بخواد احیای حق بکنه چرا قانون و مقررات و ... داریم ؟ شما فکر می کنی اونی که از روی به قول شما عقده این کار رو می کنه ! دلیل قانع کننده ای برای عقده اش نداشته ؟ چرا خوبشم داشته شاید قانع کننده هم باشه ولی این باعث می شه که از زشتی کارش چیزی کم بشه ؟ من متاسفم که چرا انقدر ملت ما به فکر توجیه کردن کارهای غیر اخلاقی و ناپسندشون هستند. و چطور هنوز آدم هایی مثل شما پیدا می شن که به جای فرهنگ سازی به این دلایل و توجیهات دامن می زنن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من هیچ وقت کسی رو با کس دیگه ای یکی نمی کنم ! توی صنف دسته بندی انسان ها هم مشغول به کار نیستم ! ولی ذات عمل هرکس همیشه مورد بررسی قرار می گیره نه نیت بگذریم که نیت این دوستمونم ..شما نمی تونی بری یواشکی خط روی ماشین کسی بندازی یا پنچرش کنی و شیشه اش رو بشکنی بعد افتخار هم بکنی به این کرده ات ،چون داشتی حقت رو می گرفتی و در خونت پارک کرده بوده ! اگر هرکسی به نحو انسان های اولیه بخواد احیای حق بکنه چرا قانون و مقررات و ... داریم ؟ شما فکر می کنی اونی که از روی به قول شما عقده این کار رو می کنه ! دلیل قانع کننده ای برای عقده اش نداشته ؟ چرا خوبشم داشته شاید قانع کننده هم باشه ولی این باعث می شه که از زشتی کارش چیزی کم بشه ؟ من متاسفم که چرا انقدر ملت ما به فکر توجیه کردن کارهای غیر اخلاقی و ناپسندشون هستند. و چطور هنوز آدم هایی مثل شما پیدا می شن که به جای فرهنگ سازی به این دلایل و توجیهات دامن می زنن
هههههههههههههههههه
جرا همش باید رو ما فرهنگ بازی بشه ولی مردم کارخودشون رو بکنن هر جور بخون رانندگی کن هر حا عشقشون بکشه پارک کنند ؟ مشکلات ما ریشه ای هست وقتی ریشه مشکل داشته باشه هیچ کاری نمیشه کرد نسل جدید هم همینطوری تو همین محیط دارن بزرگ میشن حتی اگر تا بزرگی تغییر نکنند محیط اینقدر تاثیر میذاره که همشون رو عوض خواهد کرد

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این تاپیک بیشتر در مورد آسیب زدن‌های بی مورد هست .. خوب معلومه من اگر ماشینم در پارکینگ هرکسی پارک کنم اون هم اعصاب اش خراب میشه و ترتیب ماشین ما رو میده ..

ماشین تو کوچه میزاری .. یه سری حروم زاده خط میندازن .. حالا اون زیاد مشکل ساز نیست .. اینکه اسید میپاشن رو ماشینها ..

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
همون طور اول عرض کردم ،اکثر افرادی که این کار رو می کنن مریض ان و متاسفانه این نوع بیماری لا علاج هست ! اون شخصی هم که دزدی می کنه حتما ایده های مارکسیستی داره و داره احیای حق می کنه !!! یا اونی که ماشین مردم اسید می پاشه با کپیتالیسم موافق نیست و این جوری داره حرفش رو می زنه ! نه عزیز من نه آنارشیستم نه سلطلنت طلبم نه دموکراتم و نه پیرو هیچ مکتب دیگه ای فقط کاری که به نظرم صحیح هست. رو انجام میدم !!. شما هم برو کاری که پیامبر بت شخصا گفته رو انجام بده ، خرد کن ، بشکن ، خط بکش ، حرکات کنگفو بزن ،کاراته بزن
کلا راحت باش چون کسی که اشتباهش رو نمی بینه قابل اصلاح نیست که نیست که نیست

فقط ارزو ميکنم هرچه سريعتر از اين مملکت خارج شويد و به زندگي پر ايده التون برسيد...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
فردی که درک و شخصیت نداره ، تصحیح بشو نیست. لوگوی ماشین رو کندن، خط انداختن ، پنجر کردن، همه نشانه های تربیت ناسالم خانوادگی. اون دسته از دوستانی هم که با افتخار کارشون رو توجیه می کنن، که به عنوان مثال چون در خونه ی ما پارک کرده بود مجبور به انجام چنین کاری شدیم ، دست کمی از لحاظ بی شعوری نسبت به اون فردی که روی ۱۲ تا خودرو اسید پاشیده ندارن . شما بهتر نیست با صاحب ماشین در میون می ذاشتید ، یا با نوشته کوچیک جلوی شیشیه ، صاحب ماشین رو متوجه کار زشتش می کردید؟ پنچر کردن و خط انداختن روی ماشین باعث تسریع کارتون شد ؟
واقعا جای تاسف داره، دزدی به این کار شرف داره، حداقل با دزدی ، داری مالی رو به دست می یاری ولی با خط انداختن و اسید پاشیدن روی ماشین کسی واقعا چی به دست می یاره طرف ، این جور آدم ها مریض ان

عموییی منظورت که من نیستم ؟ هستم ؟ اون لوگو کندنا مال موقعی بود که نهایت دوم دبستان بودم بچه بودیم دیگه هیچی نمیفهمیدیم از اون سالها خیلی گذشته الان 31 سال و 7 ماه 2 روز از تولدم میگذره :happy:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا یچیز باحال،رفته بودیم اصفهان،کناز یه دیوار ماشین بابامو پارک کرده بودیم،صبح اومدیم جا کفش رو کاپوته !
طرف از رو کاپوت بود روی دیوار.کاپوت ما رو هم یکم قر کرده،ماشبن هم صفره :-!

فوش مادر بدم عایا ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
هههههههههههههههههه
جرا همش باید رو ما فرهنگ بازی بشه ولی مردم کارخودشون رو بکنن هر جور بخون رانندگی کن هر حا عشقشون بکشه پارک کنند ؟ مشکلات ما ریشه ای هست وقتی ریشه مشکل داشته باشه هیچ کاری نمیشه کرد نسل جدید هم همینطوری تو همین محیط دارن بزرگ میشن حتی اگر تا بزرگی تغییر نکنند محیط اینقدر تاثیر میذاره که همشون رو عوض خواهد کرد

شما تا وقتی فکر کنی مردم بقیه هستند ! همین آش و همین کاسه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما تا وقتی فکر کنی مردم بقیه هستند ! همین آش و همین کاسه
همینی که هست داداش حالا برو مردم رو درست کن مطمئن باش نمیتونی زات مردم عقده ای (جسارت نکردم به شما یا دوستان کلی میگم) رو درست کنی مردم الان عقده ای هست مجبورن یه جوری خودشون رو خالی کنن با حرکت من و شما هم متاسفانه کسی درست نمیشه!:wacko:

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
همینی که هست داداش حالا برو مردم رو درست کن مطمئن باش نمیتونی زات مردم عقده ای (جسارت نکردم به شما یا دوستان کلی میگم) رو درست کنی مردم الان عقده ای هست مجبورن یه جوری خودشون رو خالی کنن با حرکت من و شما هم متاسفانه کسی درست نمیشه!:wacko:
من خودم سعی کردم اطرافیانم را حدالمقدور متوجه اشتباهتشون به صورت غیر مستقیم یا مستقیم بکنم، تا الان هم جواب داده !! مسلما من نمی تونم یه جامعه رو همفکر خودم کنم ولی می تونم که اطرافیانم رو تا حدی همفکر خودم کنم و محیطی نسبتا باب طبع خودم مهیا کنم ..

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خودم سعی کردم اطرافیانم را حدالمقدور متوجه اشتباهتشون به صورت غیر مستقیم یا مستقیم بکنم، تا الان هم جواب داده !! مسلما من نمی تونم یه جامعه رو همفکر خودم کنم ولی می تونم که اطرافیانم رو تا حدی همفکر خودم کنم و محیطی نسبتا باب طبع خودم مهیا کنم ..
حرف شما متین ولی ملاحظه بفرمایید مردم بخاطر فشار هایی که از کودکی روشون بوده و الان که بد تر هست دارن با بی فرهنگی عقده هاشون رو خالی میکنن اینجا کمتر کسی سالم بزرگ میشه مثل یک اروپایی!
یعنی وقتی جامعه ای به یک طرفی میره نمیشه درستش کرد باید تغییرات اساسی روش ایجاد کرد و تو نسل های بعدی درست خواهد شد همه تلاش های ما هم الکی هست ! شما رو نمیدونم حالا چطور موفق بودید:worried:

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بر ماشین افراد ضدانقلاب و نامسلمان و انسان های لاابالی و سست ایمان خط بکشید که بسیار ثواب دارد و حلال می باشد.
اگر از خانه همسایه صدای موسیقی غیرمجاز یا ماهواره شنیدید لاستیکهای ماشینش را بترکانید تا به سزای اعمالش برسد.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بر ماشین افراد ضدانقلاب و نامسلمان و انسان های لاابالی و سست ایمان خط بکشید که بسیار ثواب دارد و حلال می باشد.
اگر از خانه همسایه صدای موسیقی غیرمجاز یا ماهواره شنیدید لاستیکهای ماشینش را بترکانید تا به سزای اعمالش برسد.

کجایی پس بی معرفت،دلم تنگ شده بود برات :))))

Last edited:

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
جدیدا شغلی باب شده . . .
به نام میخ فروشی به ماشین های مدل بالا!!!
میخری یا بکشم . . .!!!!!
خب ما که ماشینمون مدل پایینه راحتیم خدا رو شکر از بابت این مسئله :lol:

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
من که رفته بودم مسجد خط کشیدن روش
ماشین مشکی از باک تا چراغ جلو
گناه من چی بود اهنگ گذاشتم
پارتی گرفتم ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

احتمالا نمازتون رو با خلوص نیت نخوندین

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
اوه اوه گفتی کادیلاک یاد صاحابش افتادم :D کنده میشد لوگوش مگه لامپ مَسَگ..کادیلاک هم نه کَدیلاک! اینو تو 15سالگی صاحابش به من آموخت به جای اینکه تجاوز کنه بهم :D آخرسرم نتونستم از یه کادیلاک فلیت وود چیزی بزنم!

اون ماک ها کنده میشد مَگَ؟ یه سگ رو نوک جلوپنجره بود یه سگ هم سمت راست زیر کاپوت که هیچکدوم کنده نمیشد شایدم ما ضعیف عمل کرده بودیم .اون موقع تازه اون موقع کفتری نمیزدیم که.الان با این وضعیت فک نکنم حتی بتونم خم بشم و تمرکز کنم :D

یعنی شوما هم کژخوییی :D ماک رو اگه موفق به کندنش شدی بسی خوش ب حالت

ولی تک و توک هاردتراک(کامیون ) های آمریکایی بود که از ماک خفن تر..NASH بود KENWORTH بود CAT بود و چند تادیگه...از همه فخن تَر NASH ها بود که رو این باک گازوویلش یه نخل بود و یه بنده خدایی بهش تیکه داده بود :D جنسش هم استیل بود ..یعنی دقت میکردی به اون لوگو میدیی زیرش ده ها ناخن انسان شکسته گیر کرده

فک کنم اسم دقیق کامیون Nash Diamond بود یا Flatbed

کولن ماشین های غیر آمریکایی نه تنوع داشتن نه کیفیت همه تکراری از دَم

جان سخت ترین لوگو ها از نظر من : (اونایی که خودم از نزدیک باهاشون دست و پنجه نرم کردم)

یکی لوگوی کناری ایمپریال
( درمورد ایمپریال کولن گولاخ بازی در آورد اون زمان کَدیلاک و عقب جلو لوگو نداشت و فقط یون ـه سمت راست داشت)

x0k6gcjtfynml5zrijk7.jpg

یکی این نوشته هک شده شورولت کامارو روی کاپوت کامارو RS

t4nkh5nv0gs0bwc8s12.jpg

یکی این دوتا لوگوی کناری TrailBlazer ها

y7qmg8jhigns0ef9a8ws.jpg

یکی این عقاب پونتیاک

gm8jewuh0moh5o6vmyll.jpg

یکی این لوگوی کاپریس نسل اول

wdagf3yc8isaa0kym682.jpg

یکی این لوگوی مَک وان

efsm9yavad0lpoibpx7l.jpg

یکی این پرچمهای رو کاپوت کوورت 87

la7jyqurru2169gqfw9.jpg

یکی این که منظورم لوگوی عقبش هست که عکس عقبشو ندارم از جولوش میذارم :D

vgjjk4u83pgbw40p5y5i.jpg

یکی سوپریور تامپا ها

tiudnzfo55k18pwjcbup.jpg

یکی این کَدیلاک فیلیت ووود

bb3okucxx282lbukbxkm.jpg

یکی پونتیاک گرند پریکس

x0qvonzothdajnu01tm.jpg

یکی این بیوک رگال ها

ryq2smy6brjqtpojfdzg.jpg

یکی این گرَند ای ام ها

r0ti774ptwbsh53hidy.jpg
wxjrqkr424u4iexcsi7l.jpg

یکی این لوگوهای رو چراغ سوویل ها

ufnh9bcx1woo2gaka5.jpg

عکاس هم خوده Noob م :shades2:

هشدار: براساس قوانین مولفین و موصفین و بروکی فین هر گونه کپی برداری از مطالب و تصاویر اینجانب پیگرد شخمی دارد!

لوگوی کاپریس نسل3دارم میفروشم..فی 40 تومن

m.kh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
@ m.kh1990
سایت آویزون رحمت الله علیه
با گوشی این همه تایپ میکنی حتی منم اذیت میشم .
نکون برادرم . نکون .

@شآمPoO
جم کن بابا شامپو بچه . هم عکاسیت زاقارته هم ماشینات . ماشین فگت پراید هاچ بگ سن روف دار :دی

برای شادی روح ان عزیز از دست رفته اجماعن صلوات
نه بابا اذیت چیه . تمام این ها در جهت افزایش اگاهی دینی ست
ما اگر به این مسایل توجه نکنیم انسان نیستیم
انسان بدون عسلام انسان نیست عنسان است
انسان باید انسان باشد انسانی که انسان نباشد که انسان نیست

چشم دکی جون دیگه نمیکونم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
@شآمPoO
جم کن بابا شامپو بچه . هم عکاسیت زاقارته هم ماشینات . ماشین فگت پراید هاچ بگ سن روف دار :دی

ماشین فقط موزر..همونی که موقعی که نزدیک خرطومت میکونی یه جوری میشی بعد بچه مرده هاتو میریزی رو فرش :D

دوما اون پوی اون شامپو اون پو و اون شامپو نی اون Pooــــــه :D

بالا