• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شده.

const@ntin

Registered User
لایک‌ها
65
داداش من اگه خریداری بسم ا...
اگر هم اسپمری دیگه تاپیک رو کلا به باد دادی
کافیه دیگه

poyagostar

Registered User
لایک‌ها
68
سلام با تب تو امضام تعویض نداری ؟

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
از حرف زدنت معلومه که سوادی در زمینه گوشی نداری و همینطور که گفتی فقط گوشی واسه کلاسش میخری
پس اول برو حداقل سوادت رو زیاد کن بعد بیا نظر بده
من خودم آدمیم که توی همون دیجی کالا که شما سنگش رو به سینه میزنی میرم نقد میزارم
شما ظاهر بینی و باطن رو نمیبینی
جهت اطلاعت بگم که آیفون 5 از برخی لحاظ بهتره ولی قیمتش خیلی بیشتره و سیستم عاملش به درد ما ایرانیا اصلا نمیخوره به درد همون آمریکا میخوره که لوازم آپل و آیفون بصورت خانوادگی و پکیج فروش میره(آیفون-آیپد و سری لوازم دیگه شرکتش که اینطوری توی خانه سریع همه رو باهم سینک میکنن(یکم مقاله هاش رو بخون میفهمی)) و اگرم بخواد مقایسه ای بشه با خانواده سامسونگ باید با نوت2 مقایسه بشه نه s3!

عزیز سواد کسی رو زیر سوال نبر (من مثل بعضیا زیاد نمیگم خیلی حالیمون هست از گوشی ولی اینقدر تو گوشی بودم ازجمله تو مغازه موبایل فروشی و گوشی داشتم و چندتا سایت تخصصی موبایل داشتم که تا الان هم به خیلی ها راهنمایی کردم برای خرید موبایل میتونم جواب همچین آدمای مثل شما که از گوشی سردر نمیارن بدم توهم مثل افرادی هستی تا چند وقت پیش بهترین گوشی بازار رو روی دوربینش میشناختی :p درست میگم )وقتی نمیتونی جواب منو روی منطق بدی من تمامی حرفای که زدم روی منطق بود حالا جواب نداری سریع به شخصیت آدم حمله نکن دیگه با این کارت شخصیت خانوادگیتو رسوندی
خیلی جالبه تو این ایران به این بزرگی من تو یک سایت و تو یک فاروم و تویک تاپیک با یکی بحث میکنم اسم سایت دیجی کالا رو میبرم حالا اون طرف آدمین اون سایت هست:D:D قدرت خدا:blink:یکی از عجایب هفتگانه هست
من فقط یک نمونه برای کسانی حوصله خوندن ندارن گفتن برن دیجی کالا کلیپشو ببینند که دوبله شده همین دیگه کجا سنگشو به سینه زدم

داداش من اگه خریداری بسم ا...
اگر هم اسپمری دیگه تاپیک رو کلا به باد دادی
کافیه دیگه

داداش جان اگر منظورت بامن هست من هیچ قصدی ندارم نمیخوام اسپم کنم ولی برای روشن سازی بعضی بچه ها لازم هست بعضی مطالب رو بگم به هر حال از تمامی دوستان و استارت محترم بخاطر این کامنت های من معذرت میخوام

Last edited:

masmas1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من همون سری اولش که تازه اومد تو بازار خریدم (اردیبهشت) تا یک ماه پیش دستم بود (بهمن یا دی) ببخشید اینو میگم مثل خر ازش کار میکشیدم ولی آخ نگفت نه مشکل سخت افزار از وای فای نه زردی داشت تمامی بازی های چی دی رو راحت بالا میاورد من که خیلی ازش راضی بودم هنوزم عاشقشم اگر دوباره پول دستم بیاد باز میخرمش چون الان لپ تاپ خریدم من از اس3 قبلا خوشم میامد ولی الان نظرم برگشت چون کیفت ساخت از جمله بدنه خیلی پایینه دقت کرده باشی 90درصد اس3 های که حتی کمتراز یک ماه کار کردن پشتشون خش داره که خودشون هم میگن طبیعی هست زیاد مهم نیست:D و مطمئن باش یکبار از دستت بی افته دیگه بیشتراز 800 ازت نمیخرن چون 100درصد حله میشه اون هم ال سی دی اگر سابقه بازارچه زیادی داشته باشی باید خیلی دیده باشی اس3 شکسته رو برای فروش گذاشتن من که تا الان بالای 8 تا اس3 شکسته دیدم ولی خدایش یک وان ایکس هم ندیدم بر اثر ضربه بشکنه چون مال خودم دوبار محکم روی آسفالت افتاد که اس3 بود حتما منفجر میشد ولی آخ نگفت خش هم روی ال سی دیش نیافتاد شما به من بگید اس3 چه نقطه قوتی نسبت به وان ایکس داره که خیلی سر هست؟
باهات موافقم.منم 1سالی میشه خریدم.روزی 10-12 ساعت داداشم باهاش بازی میکنه!اخ نگفته.عاشقشم.تا حالا 5-6دفعه خفن افتاده زمین هیچیش نشده.
بهرحال خوب بفروشی دوست من

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
من هم یکدونه تایوانی دارم کلی بهاش بازی میکنم بازی سنگین horn یا real Recing 3 هنوز اخ نگفته

بالا