const@ntin
Registered User
داداش من اگه خریداری بسم ا...
اگر هم اسپمری دیگه تاپیک رو کلا به باد دادی
کافیه دیگه
کافیه دیگه
از حرف زدنت معلومه که سوادی در زمینه گوشی نداری و همینطور که گفتی فقط گوشی واسه کلاسش میخری
پس اول برو حداقل سوادت رو زیاد کن بعد بیا نظر بده
من خودم آدمیم که توی همون دیجی کالا که شما سنگش رو به سینه میزنی میرم نقد میزارم
شما ظاهر بینی و باطن رو نمیبینی
جهت اطلاعت بگم که آیفون 5 از برخی لحاظ بهتره ولی قیمتش خیلی بیشتره و سیستم عاملش به درد ما ایرانیا اصلا نمیخوره به درد همون آمریکا میخوره که لوازم آپل و آیفون بصورت خانوادگی و پکیج فروش میره(آیفون-آیپد و سری لوازم دیگه شرکتش که اینطوری توی خانه سریع همه رو باهم سینک میکنن(یکم مقاله هاش رو بخون میفهمی)) و اگرم بخواد مقایسه ای بشه با خانواده سامسونگ باید با نوت2 مقایسه بشه نه s3!
داداش من اگه خریداری بسم ا...
کافیه دیگه
باهات موافقم.منم 1سالی میشه خریدم.روزی 10-12 ساعت داداشم باهاش بازی میکنه!اخ نگفته.عاشقشم.تا حالا 5-6دفعه خفن افتاده زمین هیچیش نشده.من همون سری اولش که تازه اومد تو بازار خریدم (اردیبهشت) تا یک ماه پیش دستم بود (بهمن یا دی) ببخشید اینو میگم مثل خر ازش کار میکشیدم ولی آخ نگفت نه مشکل سخت افزار از وای فای نه زردی داشت تمامی بازی های چی دی رو راحت بالا میاورد من که خیلی ازش راضی بودم هنوزم عاشقشم اگر دوباره پول دستم بیاد باز میخرمش چون الان لپ تاپ خریدم من از اس3 قبلا خوشم میامد ولی الان نظرم برگشت چون کیفت ساخت از جمله بدنه خیلی پایینه دقت کرده باشی 90درصد اس3 های که حتی کمتراز یک ماه کار کردن پشتشون خش داره که خودشون هم میگن طبیعی هست زیاد مهم نیستو مطمئن باش یکبار از دستت بی افته دیگه بیشتراز 800 ازت نمیخرن چون 100درصد حله میشه اون هم ال سی دی اگر سابقه بازارچه زیادی داشته باشی باید خیلی دیده باشی اس3 شکسته رو برای فروش گذاشتن من که تا الان بالای 8 تا اس3 شکسته دیدم ولی خدایش یک وان ایکس هم ندیدم بر اثر ضربه بشکنه چون مال خودم دوبار محکم روی آسفالت افتاد که اس3 بود حتما منفجر میشد ولی آخ نگفت خش هم روی ال سی دیش نیافتاد شما به من بگید اس3 چه نقطه قوتی نسبت به وان ایکس داره که خیلی سر هست؟