• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
امکانش هست درباره ی این سیستم جدید که باز دوباره تغییر داده کمی توضیح بدین . این که extend rapidpro چی هست ؟؟

از سایر دوستان معذرت میخوام که اینجا دوباره دارم می ذارم
هر 30 روز 99 رپیدز کم میکنه
30 گیگ ترافیک دانلود هم برای این یک ماه
10 گیگ هم فضا واسه آپلود. به ازای هر گیگ اضافه آپلود 2 رپیدز در 30 روز
به ازای هر 5 گیگ اضافه دانلود هم 14 رپیدز کم میکنه

در مورد تمدیدش هم که پرسیدید باید بگم بعد از سی روز اگه رپیدز داشته باشید به صورت اتوماتیک اکانتتون برای سی روز دیگه تمدید میشه. امیدوارم تونسته باشم جوابتون رو بدم :)

Last edited:

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
اون 30GB ترافیک ماهانه قابل انتقال به ماه بعد هست ؟

armin15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از سایر دوستان معذرت میخوام که اینجا دوباره دارم می ذارم

در مورد تمدیدش هم که پرسیدید باید بگم بعد از سی روز اگه رپیدز داشته باشید به صورت اتوماتیک اکانتتون برای سی روز دیگه تمدید میشه. امیدوارم تونسته باشم جوابتون رو بدم :)

سلام
در رابطه با اين گز ينه هاي جديد كه هست لازمه كه اونا رو تغيير بديم ؟

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1
سیستم رپیدشر بهتر شده شما اگر قبلا اکانت یه ماهه با 600 رپیدز داشتید می تونستید نهایتا 150 گیگ دانلود کنید اونم با پرتی زیاد
ولی با سیستم جدید حدود 208 گیگ( 30 گیگ به خاطر 99 رپیدز + 178 گیگ برای 500 رپیدز) بدون پرتی در یک ماه می تونید دانلود کنید که از هر لحاظ بهتر هست
به هر حال فکر کنم رپید داره کوتاه میاد اگر پوینت هم بده به اپلودر ها که دیگه عالی میشه :d

یه حالت دیگه هم هست شما این اکانت رو در 6 ماه مصرف کنید و تبدیل به یک اکانت 6 ماهه (به صورت متوالی) با ترنسفر 185 گیگ ( 596 رپیدز) + 5 گیگ (4 رپیدز)) میشه

Last edited:

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
پوینتها هم که دیگه پریدن :-(

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
RapidShare listens and acts: One package for all users

July 06, 2010
As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives our users more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler.

In addition to the free Premium Accounts, with immediate effect there is only one package for everybody: RapidPro

For 99 Rapids users immediately receive a traffic volume of 30 GB and a storage volume of 10 GB which last for 30 days.

price/ 30 daysstorage/ 30 daystraffic/ 30 daysRapidPro99 Rapids10 GB30 GB

If users need more volume, they can buy extra volume, of course. Each additional 1 GB of storage costs 2 Rapids per 30 days. 5 GB additional traffic volume will be charged with only 14 Rapids.

Additional storage:Additional traffic:1 GB = 2 Rapids/month5 GB = 14 Rapids

Unused traffic volume does not expire.
You will only be charged for additional storage if you activate the "keep files forever" option.

The prices for Rapids remain the same as before. Prepaid funds 400 Rapids 4,99 € 1.000 Rapids 9,95 € 2.000 Rapids 19,90 € 5.000 Rapids 49,75 € 20.000 Rapids 199,00 €
That means that users can use their RapidPro 30 days for only 99 Cent making the new RapidShare second to none also in terms of value for money.

Please note that users have the following options in their account settings:
  • Keep files forever: This option is not activated in the default settings. This means that if users exceed their storage volume, files that have not been downloaded for 60 days will automatically be deleted.
  • Automatic purchase of traffic: This option is activated in the default settings. As soon as users reach the limit of their traffic volume, they will automatically buy additional volume.
  • Automatic RapidPro Extension: This option is activated in the default settings. RapidPro-Packages will automatically be extended after 30 days if the user still has Rapids left.
Users can change these settings at any time in their account settings.

We are convinced that we will meet our users' needs with the new and simple model.

این جریانش چیه؟
من الان رفتم توی اکانت 1 سالم دیدم نوشته

RapidPro paid until:710 hours 14 minutes
یعنی حدودا " 30 روز دیگه اکانت 1 سالم که همین چند روز پیش خریدم تموم میشه؟

چرا همه رو به یک پکیج خلاصه کردند؟

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
RapidShare listens and acts: One package for all users

July 06, 2010
As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives our users more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler.

In addition to the free Premium Accounts, with immediate effect there is only one package for everybody: RapidPro

For 99 Rapids users immediately receive a traffic volume of 30 GB and a storage volume of 10 GB which last for 30 days.

price/ 30 daysstorage/ 30 daystraffic/ 30 daysRapidPro99 Rapids10 GB30 GB

If users need more volume, they can buy extra volume, of course. Each additional 1 GB of storage costs 2 Rapids per 30 days. 5 GB additional traffic volume will be charged with only 14 Rapids.

Additional storage:Additional traffic:1 GB = 2 Rapids/month5 GB = 14 Rapids

Unused traffic volume does not expire.
You will only be charged for additional storage if you activate the "keep files forever" option.

The prices for Rapids remain the same as before. Prepaid funds 400 Rapids 4,99 € 1.000 Rapids 9,95 € 2.000 Rapids 19,90 € 5.000 Rapids 49,75 € 20.000 Rapids 199,00 €
That means that users can use their RapidPro 30 days for only 99 Cent making the new RapidShare second to none also in terms of value for money.

Please note that users have the following options in their account settings:
  • Keep files forever: This option is not activated in the default settings. This means that if users exceed their storage volume, files that have not been downloaded for 60 days will automatically be deleted.
  • Automatic purchase of traffic: This option is activated in the default settings. As soon as users reach the limit of their traffic volume, they will automatically buy additional volume.
  • Automatic RapidPro Extension: This option is activated in the default settings. RapidPro-Packages will automatically be extended after 30 days if the user still has Rapids left.
Users can change these settings at any time in their account settings.

We are convinced that we will meet our users' needs with the new and simple model.

این جریانش چیه؟
من الان رفتم توی اکانت 1 سالم دیدم نوشته

RapidPro paid until:710 hours 14 minutes
یعنی حدودا " 30 روز دیگه اکانت 1 سالم که همین چند روز پیش خریدم تموم میشه؟

چرا همه رو به یک پکیج خلاصه کردند؟
اره منم اكانت يكساله داشتم 9 ماه ديگه ازش مونده ولي الان زده 30 روز ديگه تمام ميشه تازه تمام پوينتامم پريده:(:(

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
منم كلي پوينت داشتم رفتتتتتت! اين مسخره بازيا چيه در مياره؟ يعني اينطوري به خيال خودش داره ارزونش ميكنه؟؟

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
من كه اپلودر نيستم ولي همون 11 گيگ را هم كه تو رپيد اپلود كرده بودم الان به هات فايل منتقلش كردم

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من 750 رپيد دارم بعد نوشته اكانتت 708 ساعت ديگه تموم ميشه. يعني چه؟ مگه خودش ننوشته هر دوره 30 روزه ميشه 99 رپيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من 750 رپيد دارم بعد نوشته اكانتت 708 ساعت ديگه تموم ميشه. يعني چه؟ مگه خودش ننوشته هر دوره 30 روزه ميشه 99 رپيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب چقدر Rapids براتون باقي مونده ؟
چون 99 تا كم مي كنه و 30 روز اكانت مي ده
شايد تبديل كرده

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
آهان خودم فهميدم. اين 708 ساعت ميزان زمان باقي مانده از دوره فعلي (يكماهه) است.

ببينيد:
Automatic RapidPro Extension: This option is activated in the default settings. RapidPro-Packages will automatically be extended after 30 days if the user still has Rapids left
.

خوب چقدر Rapids براتون باقي مونده ؟
چون 99 تا كم مي كنه و 30 روز اكانت مي ده
شايد تبديل كرده
مرسي. اين مدلي كه خيلي باحاله!! 750 رپيد دارم! يعني حالا حالاهاااااااا خيال راحت. اينكه خيلي خوب و به صرفه است!!

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
من حدود 800 هزار پوینت داشتم ، فری پوینت و پرمیوم پوینت کلا" 800 هزارتایی میشد!

امروز که لاگین کردم دیدم همشون پریده !!!!:blink: :( تمام پوینت ها از بین رفته ، و اثری ازشون باقی نمونده !! :eek:

حدود 500 گیگ فایل هم رو سرورهاشون دارم ، فکر میکردم اینا خودکار پوینت ها رو خودشون به Rapids تبدیل میکنن

فکر نمیکردم پوینت های یوزرهاشون و اپلودر هاشون رو به این شکل نابود کنن !!! :blink::blink:

واقعا" سیستم کثیف تر از این سایت رپیدشر و و مخصوصا" گردانندگان این سایت ندیده بودم :eek:

ایمیل بزنم بهشون فایده داره ؟! امکان داره پوینت ها رو دوباره بر گردونن ؟! :hmm:

میخام ببینم اگه پوینت برنمیگرده ، حداقل این فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک کنم حداقل یه ذره خیالم راحت شه !!!

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
آهان خودم فهميدم. اين 708 ساعت ميزان زمان باقي مانده از دوره فعلي (يكماهه) است.

ببينيد:
.

مرسي. اين مدلي كه خيلي باحاله!! 750 رپيد دارم! يعني حالا حالاهاااااااا خيال راحت. اينكه خيلي خوب و به صرفه است!!
درسته
يك سري تنظيمات هم داره
كه شما به رپيد اجازه مي دي سر ماه خودش ازت رپيد كم كنه و برات اكانتت را شارژ كنه

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
میخام ببینم اگه پوینت برنمیگرده ، حداقل این فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک کنم حداقل یه ذره خیالم راحت شه !!!
اره اقا پاك كن . يه مگ هم تو رپيد نذار. رپيد بايد تنبيه بشه.
خودش را مسخره كرده

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
اونهایی که پوینت داشتن باید قبل از روز 6 July تبدیل می کردن. 18 June گفته شده بود که 6 July پوینت ها حذف میشه! به چه امیدی شما پونیت هاتون رو نگه داشته بودین؟!

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
من فکر میکردم سیستم و پورتالشون اتوماتیک پوینت ها رو تبدیل میکنه به Rapids ،

فکر نمیکردم این کار رو انجام بدن ، الان اگه بهشون ایمیل بزنم فایده نداره ، درسته؟!

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
من فکر میکردم سیستم و پورتالشون اتوماتیک پوینت ها رو تبدیل میکنه به Rapids ،

فکر نمیکردم این کار رو انجام بدن ، الان اگه بهشون ایمیل بزنم فایده نداره ، درسته؟!

تو متن خبرش گفته شده بود تا 6 شما می تونید پوینتهاتون رو تبدیل کنید:You can redeem them until July 6, 2010

شما که انقدر پوینت داشتین محض احتیاط هم شده خودتون باید روز قبلش تبدیل می کردین.
فکر نمی کنم دیگه بشه کاری کرد خبری بود که 20 روز پیش گذاشتن. البته حتما شما یک ایمیل به پشتیبانی رپیدشر با یوزر اکانتتون بفرست و جریان رو توضیح بده ببینید چی میگن.

بالا