• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
RapidShare listens and acts: One package for all users

July 06, 2010
As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives our users more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler.

In addition to the free Premium Accounts, with immediate effect there is only one package for everybody: RapidPro

For 99 Rapids users immediately receive a traffic volume of 30 GB and a storage volume of 10 GB which last for 30 days.

price/ 30 daysstorage/ 30 daystraffic/ 30 daysRapidPro99 Rapids10 GB30 GB

If users need more volume, they can buy extra volume, of course. Each additional 1 GB of storage costs 2 Rapids per 30 days. 5 GB additional traffic volume will be charged with only 14 Rapids.

Additional storage:Additional traffic:1 GB = 2 Rapids/month5 GB = 14 Rapids

Unused traffic volume does not expire.
You will only be charged for additional storage if you activate the "keep files forever" option.

The prices for Rapids remain the same as before. Prepaid funds 400 Rapids 4,99 € 1.000 Rapids 9,95 € 2.000 Rapids 19,90 € 5.000 Rapids 49,75 € 20.000 Rapids 199,00 €
That means that users can use their RapidPro 30 days for only 99 Cent making the new RapidShare second to none also in terms of value for money.

Please note that users have the following options in their account settings:
  • Keep files forever: This option is not activated in the default settings. This means that if users exceed their storage volume, files that have not been downloaded for 60 days will automatically be deleted.
  • Automatic purchase of traffic: This option is activated in the default settings. As soon as users reach the limit of their traffic volume, they will automatically buy additional volume.
  • Automatic RapidPro Extension: This option is activated in the default settings. RapidPro-Packages will automatically be extended after 30 days if the user still has Rapids left.
Users can change these settings at any time in their account settings.

We are convinced that we will meet our users' needs with the new and simple model.

این جریانش چیه؟
من الان رفتم توی اکانت 1 سالم دیدم نوشته

RapidPro paid until:710 hours 14 minutes
یعنی حدودا " 30 روز دیگه اکانت 1 سالم که همین چند روز پیش خریدم تموم میشه؟

چرا همه رو به یک پکیج خلاصه کردند؟

نه عزیز
سیستمش کلا تغییر کرده
این جوریه که یک ماه یک ماه تمدید میشه
در مورد اینکه چه جوری حساب میکنه هم صفحه قبل توضیح دادم
بعد از سی روز به صورت اتوماتیک (البته اگه تیکش رو بر ندارید) برای سی روز دیگه تمدید میشه
خیالتون راحت
خیلی بهتر شده :)

من حدود 800 هزار پوینت داشتم ، فری پوینت و پرمیوم پوینت کلا" 800 هزارتایی میشد!

امروز که لاگین کردم دیدم همشون پریده !!!!:blink: :( تمام پوینت ها از بین رفته ، و اثری ازشون باقی نمونده !! :eek:

حدود 500 گیگ فایل هم رو سرورهاشون دارم ، فکر میکردم اینا خودکار پوینت ها رو خودشون به Rapids تبدیل میکنن

فکر نمیکردم پوینت های یوزرهاشون و اپلودر هاشون رو به این شکل نابود کنن !!! :blink::blink:

واقعا" سیستم کثیف تر از این سایت رپیدشر و و مخصوصا" گردانندگان این سایت ندیده بودم :eek:

ایمیل بزنم بهشون فایده داره ؟! امکان داره پوینت ها رو دوباره بر گردونن ؟! :hmm:

میخام ببینم اگه پوینت برنمیگرده ، حداقل این فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک کنم حداقل یه ذره خیالم راحت شه !!!

آقا شما حتما بهشون ایمیل بزن
البته قبول کن تقصیر خودته
اینا تاکید کرده بودند که از 6 جولای پوینت ها رو کنسل میکنن
یه چیزی هم که میگن انجام میدن دیگه
ولی حتما بهشون ایمیل بزن :)

Last edited:

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
پس بااين حساب براي اپلودر ها هيچ امتيازي قائل نشدن!!!!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اگه براي آپلودرها چيزي در نظر نگيرند باعث ميشه كسي ديگه فيلمي چيزي روي رپيدشر آپلود نكنه و ديگه فايلي وجود نداره كه كسي بخواد دانلود كنه. و اين يعني خداحافظ رپيدشر!

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
ما بهشون گفتیم
شما هم بگید
مطمئن باشید در نظر میگیره
واقعا علت اينكار چيه كه واسه اپلودرها امتيازي در نظر نگرفته؟!!!!
اگه به گفتن بود تا الان كاري انجام داده بود.

پ.ن: احتمالا يه مدت ديگه هات فايل رپيدشير را مي خرد:D

خیام

Registered User
لایک‌ها
4
یک مدتی است که همه فایلهای خوب و جدید , درون هاتفایل آپلود می شوند و

بسیاری از فایلها دیگر لینک رپیدشیر ندارند !

:hmm:

به نظر من خریدن رپیدز زیاد اشتباه است , حداکثر به اندازه سه ماه مصرفتان رپید, بخرید.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یک مدتی است که همه فایلهای خوب و جدید , درون هاتفایل آپلود می شوند و

بسیاری از فایلها دیگر لینک رپیدشیر ندارند !

:hmm:

به نظر من خریدن رپیدز زیاد اشتباه است , حداکثر به اندازه سه ماه مصرفتان رپید, بخرید.

منم موافقم

تا 3 ماه ديگه بيشتر فايلها پاك ميشه (بخاطر كپي رايت) و فايل جديدي هم آپلود نميشه

منم 400 رپيدز بيشتر نخريدم

چون ميدونم ديگه كسي فايل تو رپيد آپلود نميكنه

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا علت اينكار چيه كه واسه اپلودرها امتيازي در نظر نگرفته؟!!!!
اگه به گفتن بود تا الان كاري انجام داده بود.

پ.ن: احتمالا يه مدت ديگه هات فايل رپيدشير را مي خرد:D

البته هنوز معلوم نیست در نظر گرفته یا نه
سایت جدیدشون 15 جولای بالا میاد
احتمالا تا اون موقع هر روز باید منتظر تغییرات بود

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
من حدود 800 هزار پوینت داشتم ، فری پوینت و پرمیوم پوینت کلا" 800 هزارتایی میشد!

امروز که لاگین کردم دیدم همشون پریده !!!!:blink: :( تمام پوینت ها از بین رفته ، و اثری ازشون باقی نمونده !! :eek:

حدود 500 گیگ فایل هم رو سرورهاشون دارم ، فکر میکردم اینا خودکار پوینت ها رو خودشون به Rapids تبدیل میکنن

فکر نمیکردم پوینت های یوزرهاشون و اپلودر هاشون رو به این شکل نابود کنن !!! :blink::blink:

واقعا" سیستم کثیف تر از این سایت رپیدشر و و مخصوصا" گردانندگان این سایت ندیده بودم :eek:

ایمیل بزنم بهشون فایده داره ؟! امکان داره پوینت ها رو دوباره بر گردونن ؟! :hmm:

میخام ببینم اگه پوینت برنمیگرده ، حداقل این فایل ها رو از رو سرورهاشون پاک کنم حداقل یه ذره خیالم راحت شه !!!

پوینتای منم دقیقا همین طوری شد !
فقط فرق من بدبخت اینه که من تقریبا حدس می زدم که بخواد همچین بلایی سرمون بیاره ، ولی دیگه فکر نمی کردم که سر حرف خودش هم نباشه مسخره !
من قبل از اینکه 7 ام بشه رفتم تو اکانتم تا خیر سرم این پوینتا رو تبدیل کنم ولی همون دیروز عوض شده بود ! (طرفا 9 شب به وقت سرور)
ایمیل هم بشون زدم ولی تا حالا که جوابی ندادن
فعلا بهترین کار همون تحریم کردنشه ، آخه آپلود سنتری که نمی فهمه هرچی داره به خاطر همین آپلودرای بیچارست همون بهتر که درش تخته بشه
مطمئن هم باش خیلیا سر همین قضیه ضرر کردن ، فقط من و شما نیستیم

اونهایی که پوینت داشتن باید قبل از روز 6 July تبدیل می کردن. 18 June گفته شده بود که 6 July پوینت ها حذف میشه! به چه امیدی شما پونیت هاتون رو نگه داشته بودین؟!

تو بالا توضیح دادم تقریبا
تو اخبارش نوشته تا 6 جولای وقت هست (یعنی تا آخر روز!)
من حتی وسطای روز هم رفتم سر زدم ، سیستمش هنوز سر جاش بود ولی یه چند ساعت بعد که چک کردم عوضش کرد

البته هنوز معلوم نیست در نظر گرفته یا نه
سایت جدیدشون 15 جولای بالا میاد
احتمالا تا اون موقع هر روز باید منتظر تغییرات بود

آخه فرضا امتیاز هم درنظر بگیره
ولی با این بی ثباتی که دارن اون آپلودر بیچاره از کجا بشون اعتماد کنه که باز هم سیستمشون رو عوض نکنن ؟!
هر تغییری هم که بده باز مطمئن باش خیلیا دیگه اعتمادشونو از دست دادن (از جمله خودم!)

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سلام!
دوستان امروز اکانت من خود به خود اینطوری شده اکانت های شما چطور؟؟!!!

579c7nv0md41v0y06412.jpg

اینم از Setting:
78bn8m80zip57gtmkp8.jpg

دوستان مشکل از چیه ؟؟؟ راپید ها به باد نره!!!!

Last edited:

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
براي كسي كه روزي حدوداً 2 گيگ دانلود داره فكر كنم به‌صرفه باشه كه از 2 تا اكانت استفاده كنه. ولي تفكيك‌كردن فايل‌ها براي 2 اكانت سخته. راهي هست كه وقتي ترافيك اكانت اول تموم شد بشه سوييچ كرد رو اكانت دوم؟ در كل متأسفانه پيداكردن اكانت رپيدشير خيلي سخت شده. رپيدشير ديگه بعيده بتونه برگرده به شرايط قبليش. حيف شد. الآن چندگانگي توي آپلود كردن‌ها زياده. بالاخره آدم نمي‌فهممه كه اكانت كدوم سايت رو بخره.

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
براي كسي كه روزي حدوداً 2 گيگ دانلود داره فكر كنم به‌صرفه باشه كه از 2 تا اكانت استفاده كنه. ولي تفكيك‌كردن فايل‌ها براي 2 اكانت سخته. راهي هست كه وقتي ترافيك اكانت اول تموم شد بشه سوييچ كرد رو اكانت دوم؟ در كل متأسفانه پيداكردن اكانت رپيدشير خيلي سخت شده. رپيدشير ديگه بعيده بتونه برگرده به شرايط قبليش. حيف شد. الآن چندگانگي توي آپلود كردن‌ها زياده. بالاخره آدم نمي‌فهممه كه اكانت كدوم سايت رو بخره.

نیاز نیست. شما الان مثلا برای یک ماه 30 گیگ ترافیک دارید که بابتش 99 رپید دادید. حالا میرید توی قسمت Charge Traffic و 30 گیگ دیگه ترافیک میخرید و 84 رپید دیگه میپردازید که سر جمع میشه 183 رپید برای 60 گیگ در ماه یا همون 2 گیگ در روز.

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
دوستان امروز اکانت من خود به خود اینطوری شده اکانت های شما چطور؟؟!!!

579c7nv0md41v0y06412.jpg

اینم از Setting:
78bn8m80zip57gtmkp8.jpg

دوستان مشکل از چیه ؟؟؟ راپید ها به باد نره!!!!

مشکلی نیست
سیستم جدیده رپیدشیره
از دیشب این جوری شده
چند صفحه قبل هست توضیحات در موردش
اتفاقا این جوری رپیدز هاتون به باد نمیره! ;)

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مشکلی نیست
سیستم جدیده رپیدشیره
از دیشب این جوری شده
چند صفحه قبل هست توضیحات در موردش
اتفاقا این جوری رپیدز هاتون به باد نمیره! ;)
ممنون داداش!:happy:
روزی یه سیستم!:(

moj_asghary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بابا یکی نیست به داد ما هم برسه ؟ هیچ کس اینجا شاتل یا adsl شبانه نداره ؟

من اینترنت شاتل دارم. برای استفاده از اینترنت رایگان شبانه رفتم اکانت هاتفایل خریدم اما سرعتش 20 30 هست . در صورتی که من از سرور های ایرانی همون ساعت اگه سرورش شلوغ نباشه تا 220 کیلو بایت در ثانیه میگیرم.adsl 512 دارم. حالا میخوام ببینم کسی راپیدشر رو شبها تست کرده ببینه سرعتش چطوره ؟ اگه با شاتل تست کرده باشین که خیلی بهتره .
لطفا هر کسی اطلاعاتی داره بگه من میخوام راپید بخرم اما میترسم اون هم سرعتش اینجوری باشه. روزها میدونم خوبه اما شبها با اینترنت شاتل نمیدونم.

دوستان الان که سایت عوض شده اکستند بکنیم یا نکنیم ؟ چه فرقی داره ؟ یکی میتونه قشنگ برای مای مشنگ توضیح بده ؟

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان

من اینترنت شاتل دارم. برای استفاده از اینترنت رایگان شبانه رفتم اکانت هاتفایل خریدم اما سرعتش 20 30 هست . در صورتی که من از سرور های ایرانی همون ساعت اگه سرورش شلوغ نباشه تا 220 کیلو بایت در ثانیه میگیرم.adsl 512 دارم. حالا میخوام ببینم کسی راپیدشر رو شبها تست کرده ببینه سرعتش چطوره ؟ اگه با شاتل تست کرده باشین که خیلی بهتره .
لطفا هر کسی اطلاعاتی داره بگه من میخوام راپید بخرم اما میترسم اون هم سرعتش اینجوری باشه. روزها میدونم خوبه اما شبها با اینترنت شاتل نمیدونم.

دوستان الان که سایت عوض شده اکستند بکنیم یا نکنیم ؟ چه فرقی داره ؟ یکی میتونه قشنگ برای مای مشنگ توضیح بده ؟
سرور های ایرانی چون اینترانت حساب می شه سرعتش بالاتره !
هیچ فرقی هم بین رپید شیر و هات فایل نیست

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان

سرعت دانلود شبانه یک فایل با شاتل 512 در صورت فعال کردن 8 کاکشن با idm تقریبا 64 کیلوبایت در ثاییه هست. اما اگر 4 تا یا کمتر از اون کانکشن باشه نمیتونه از همه پهنای باند استفاده کنه!

moj_asghary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت دانلود شبانه یک فایل با شاتل 512 در صورت فعال کردن 8 کاکشن با idm تقریبا 64 کیلوبایت در ثاییه هست. اما اگر 4 تا یا کمتر از اون کانکشن باشه نمیتونه از همه پهنای باند استفاده کنه!

از شما دوستان ممنونم اما آخه من الان روزها دارم از هاتفایل با اکانت یا راپیدشر بدون اکانت 220 کیلو بایت دانلود میکنم. اما همین هاتفایل شبها خیلی خرابه با شاتل اما سایت هایی هستن که بسته به اینکه سایتشون شلوغ نشه باز با 220 میدن، با این حساب میگم شاید راپیدشر هم سرور های قوی داشته باشه و بتونه شبها به من با این سرعت بده، اما نیاز دارم بدونم کسی با شاتل یا شرکت های مشابه این دانلود رو انجام داده یا نه !

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
من دقیقا" امروز ظهر به ساپورت رپیدشیر [email protected] ایمیل زدم ، و بهشون گفتم من حدود 800 هزار تا پوینت داشتم

والان تو اکانتم هیچی نیست! و همه پوینت ها پریده !! :eek:

بعد با تهدید هم بهشون گفتم در صورتی که پوینت ها رو برنگردونن و Restore نکنن کل فایل های اکانتم رو از
رو سرور هاشون delete میکنم !!!گفتم که پوینت ها رو Restore کنن !! ولی تا الان هیچ جوابی ندادن ، و اصلا" ریپلی هم ندادن

2 تا ایمیل زدم ، هیچ جوابی ندادن ، فایلها رو هم میخام delete کنم ، امکان داره فردا یا پس فردا پوینت ها رو برگردونن ؟!

اینم لوگوی جدید سایت اسکم شیر :

wggba7j04zxc4zrh5kbt.gif

بالا