• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
واسه اپلودرها خبری نشد؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
چرا خبر جديد اين كه سايتهاي وارز و آپلودرهاي قدر كمپين تشكيل دادند براي تحريم راپيد شير و موفق هم بودند
يكسري سايتهاي ديگه هم كه وجود ميرور راپيد از الزامات پست دادن بود هات فايل رو جايگزين كردند و يك سايت ديگه كه راپيد و مگا الزام آور بود شيرينگ ماتريكس رو هم اضافه كرده

تو ريليزهاي جديد كمتر از 5 درصد احتمال وجود لينكهاي راپيد هست:blink::blink:

و اين طور كه صحبتش بود قراره در اقدامي هماهنگ اگه تا 15 جولاي تكليف روشن نشه آپلودرها اقدام به حذف فايلهاي آپلودي خودشون از روي سرورهاي راپيد كنند. البته اين مورد مد نظر همه نبود اما چند گروه ريليز اين صحبت رو مطرح كردند كه خودشون اين كار رو انجام ميدند.:eek:

هنوز هم بايد ديد مديريت جديد راپيد چي تو آستين داره كه رو كنه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
چرا خبر جديد اين كه سايتهاي وارز و آپلودرهاي قدر كمپين تشكيل دادند براي تحريم راپيد شير و موفق هم بودند
يكسري سايتهاي ديگه هم كه وجود ميرور راپيد از الزامات پست دادن بود هات فايل رو جايگزين كردند و يك سايت ديگه كه راپيد و مگا الزام آور بود شيرينگ ماتريكس رو هم اضافه كرده

تو ريليزهاي جديد كمتر از 5 درصد احتمال وجود لينكهاي راپيد هست:blink::blink:

و اين طور كه صحبتش بود قراره در اقدامي هماهنگ اگه تا 15 جولاي تكليف روشن نشه آپلودرها اقدام به حذف فايلهاي آپلودي خودشون از روي سرورهاي راپيد كنند. البته اين مورد مد نظر همه نبود اما چند گروه ريليز اين صحبت رو مطرح كردند كه خودشون اين كار رو انجام ميدند.:eek:

هنوز هم بايد ديد مديريت جديد راپيد چي تو آستين داره كه رو كنه

حرکت بسيار جالبی هست
ديگه رپيد داشت زيادی رو داری ميکرد الان هات فايل ميزنه ميرقصه

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
blink::blink:

و اين طور كه صحبتش بود قراره در اقدامي هماهنگ اگه تا 15 جولاي تكليف روشن نشه آپلودرها اقدام به حذف فايلهاي آپلودي خودشون از روي سرورهاي راپيد كنند.
البته اين مورد مد نظر همه نبود اما چند گروه ريليز اين صحبت رو مطرح كردند كه خودشون اين كار رو انجام ميدند.:eek:

بعد از اینکه دیروز ظهر به ساپورت رپیدشیر ایمیل زدم ، و با تهدید گفتم پوینت ها رو برگردونن ، در غیر این صورت فایلها
رو دیلیت میکنم ، 2 تا ایمیل زدم بهشون و هیچ جوابی ندادن

امروز در یه عملیات انتحاری حدود 500 گیگ فایل های اپلود شده تو اکانتم رو از روی سرورهاشون Delete کردم ،
و یه ایمیل هم امروز به ساپورتشون زدم و گفتم که حدود 500 گیگ فایل رو از رو سرورهاتون پاک کردم ،
من که حدود 800 هزار پوینت داشتم ، که همش پرید و نابود شد ، اگه میخاستن کاری بکنن یه جور دیگه تبدیل میکردن
یا حداقل جواب ایمیل رو میدادن نه اینکه یدفعه بیان این کار رو بکنن

حداقل بزارید هیچ فایلی از سمت من رو سرورهای این دزدها نباشه تا دکون این سایت و گردانندگانش برای همیشه تخته بشه :)

wggba7j04zxc4zrh5kbt.gif

Last edited:

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
من هم حدودا 2 TB فایل دارم اگه سیستمشونو تغییر ندن من هم پا ک می کنم
ولی فعلا هنوز منتظرم

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
منم 11 گیگم را پاک می کنم . فعلا همشون را به هات فایل منتقل کردم.:)

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
بزودی برنامش رو برای آپلودرها میده بیرون...

آخه چه برنامه ای میخوان بذارن که با حرفی که زدن تناقض نداشته باشه ؟!!

This decision by the company is a reaction to claims that the reward programme rewards the uploading of contents that are protected by copyright

اینا با این جملشون علنا دارن میگن که هیچ اهمیتی برای آپلودرا قائل نیستن ، در صورتی که اگه آپلودری نباشه رپیدشیری هم وجود نداره

چون هرچی که فایل تو این آپلودسنترا میذارن میشه گفت 100 درصدشون کپی رایت داره ! پس اگه واقعا بخوان کپی رایت رو رعایت کنن محترمانه تر اینه که کلا شرکت رو منحل کنن

اگر هم باز بخوان به هر نحوی به آپلودرا امتیاز بدن که میشه گفت فقط شکل مسئله رو عوض کردن (حالا هر کاری که میخوان بکنن) ، فقط با این تغییرات جدیدشون کلی به اون بیچاره هایی که این همه وقت صرفش کردن ضرر رسوندن

یکیش هم خودمم که بعد از این همه وقتی که گذاشتم همه پوینت هام رو سوزوند! حتی تا آخر 6 ام هم صبر نکرد تا لااقل تبدیلشون کنم

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بزودی برنامش رو برای آپلودرها میده بیرون...

اگه قرار بود این کارو بکنه که سیستمش رو تغییر نمی داد.

من هم حدودا 2 TB فایل دارم اگه سیستمشونو تغییر ندن من هم پا ک می کنم
ولی فعلا هنوز منتظرم

بهتره صبر نکنی. من خیلی وقت فایل هام رو پاک کردم. فایل هایی داشتم که به طور متوسط 5-6 هزار بار دانلود شده بودند.

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خوب دارید زحمت رپید رو برای پاک کردن فایل های وارز کم میکنید :D

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
من پیشنهاد میکنم تا زمانی که به ثبات نرسیده فایل هاتون رو پاک نکنید
احتمالا تا آخر جولای تمام این تغییرات به ثبات میرسه
اون موقع راحت تر می تونین تصمیم بگیرین.

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4

موافق :rolleyes:

این همه زحمت کشیدید آپلود کردید!!!

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
البته همه کسايي که فايلي رو براي استفاده ديگران توي اين جور سايت‌ها مي‌ذارن دنبال کسب درآمد نيستن!!

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
البته همه کسايي که فايلي رو براي استفاده ديگران توي اين جور سايت‌ها مي‌ذارن دنبال کسب درآمد نيستن!!
واقعا همین طوره و بیشتر برای سرگرمی بوده
من 45 گیگ دادم اما تعداد دانلود بالای ده هزار تا اینا هست برای بیشترشون
پوینت هام رو هم حدود یکی دو ماه پیش هوس کردم بفروشم که همه رو نقد کردم شصت هفتاد تا بود
اما با همه ی این حرفا من به رپیدشیر اعتماد دارم...

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
الان من که یک 1 ساله گرفتم وضع چه جوریه ؟

چه جوری تنظیم کنم که ضرر نکنم ؟
من شاید 2 گیگ بیشتر روزی دانلود نکنم × ؟

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
الان من که یک 1 ساله گرفتم وضع چه جوریه ؟

چه جوری تنظیم کنم که ضرر نکنم ؟
من شاید 2 گیگ بیشتر روزی دانلود نکنم × ؟

اگر هر روز 2 گیگ دانلود دارین 30 گیگ دیگه به علاوه این 30 گیگی که رپید داده بگیرید سر جمع میشه ماهی 183 رپید و 60 گیگ ترافیک. اگر نه متناسب با مجموع دانلود ماهانتون ترافیک اضافه کنید. البته ترافیک اضافه نمیسوزه و به ماه بعد منتقل میشه.

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من می خواستم سرور اپلودم رو ببرم روی هات فایل میشه اطلاعات کاملی درباره ی سرویس های هات فایل بدین و اینکه ایا هات فایل هم سرویسی برای کسب درامد اپلودر ها داره یا نه اگه داره به چه صورت هست ممنون میشم اگه اطلاعات کاملی در این زمینه به من بدین:)

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب دارید زحمت رپید رو برای پاک کردن فایل های وارز کم میکنید :D

البته راپید با همین فایل ها آدم شد.

اگه 100 برابر هم امتیاز بده دیگه طرفش نمی رم. البته من به اندازه یک صدم آپلودرهای روس و چینی هم فایل نداشتم. با این حال یک ترابایت اطلاعات تو اکانتم بود که الان دیگه نیست.

بالا