چرا خبر جديد اين كه سايتهاي وارز و آپلودرهاي قدر كمپين تشكيل دادند براي تحريم راپيد شير و موفق هم بودند
يكسري سايتهاي ديگه هم كه وجود ميرور راپيد از الزامات پست دادن بود هات فايل رو جايگزين كردند و يك سايت ديگه كه راپيد و مگا الزام آور بود شيرينگ ماتريكس رو هم اضافه كرده
تو ريليزهاي جديد كمتر از 5 درصد احتمال وجود لينكهاي راپيد هست:blink::blink:
و اين طور كه صحبتش بود قراره در اقدامي هماهنگ اگه تا 15 جولاي تكليف روشن نشه آپلودرها اقدام به حذف فايلهاي آپلودي خودشون از روي سرورهاي راپيد كنند. البته اين مورد مد نظر همه نبود اما چند گروه ريليز اين صحبت رو مطرح كردند كه خودشون اين كار رو انجام ميدند.
هنوز هم بايد ديد مديريت جديد راپيد چي تو آستين داره كه رو كنه
blink::blink:
و اين طور كه صحبتش بود قراره در اقدامي هماهنگ اگه تا 15 جولاي تكليف روشن نشه آپلودرها اقدام به حذف فايلهاي آپلودي خودشون از روي سرورهاي راپيد كنند. البته اين مورد مد نظر همه نبود اما چند گروه ريليز اين صحبت رو مطرح كردند كه خودشون اين كار رو انجام ميدند.
بزودی برنامش رو برای آپلودرها میده بیرون...
This decision by the company is a reaction to claims that the reward programme rewards the uploading of contents that are protected by copyright
بزودی برنامش رو برای آپلودرها میده بیرون...
من هم حدودا 2 TB فایل دارم اگه سیستمشونو تغییر ندن من هم پا ک می کنم
ولی فعلا هنوز منتظرم
من پیشنهاد میکنم تا زمانی که به ثبات نرسیده فایل هاتون رو پاک نکنید
احتمالا تا آخر جولای تمام این تغییرات به ثبات میرسه
اون موقع راحت تر می تونین تصمیم بگیرین.
واقعا همین طوره و بیشتر برای سرگرمی بودهالبته همه کسايي که فايلي رو براي استفاده ديگران توي اين جور سايتها ميذارن دنبال کسب درآمد نيستن!!
الان من که یک 1 ساله گرفتم وضع چه جوریه ؟
چه جوری تنظیم کنم که ضرر نکنم ؟
من شاید 2 گیگ بیشتر روزی دانلود نکنم × ؟
خوب دارید زحمت رپید رو برای پاک کردن فایل های وارز کم میکنید
خوب دارید زحمت رپید رو برای پاک کردن فایل های وارز کم میکنید
من پیشنهاد میکنم تا زمانی که به ثبات نرسیده فایل هاتون رو پاک نکنید
احتمالا تا آخر جولای تمام این تغییرات به ثبات میرسه
اون موقع راحت تر می تونین تصمیم بگیرین.