• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
منم فایلهام رو از سرورشون به هات فایل منتقل کردم

همشو نه ولی مهما رو انتقال دادم
و حدوده 112 گیگ حذف کردم

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
اگه 100 برابر هم امتیاز بده دیگه طرفش نمی رم. البته من به اندازه یک صدم آپلودرهای روس و چینی هم فایل نداشتم. با این حال یک ترابایت اطلاعات تو اکانتم بود که الان دیگه نیست.

من معذرت می خوام. قصد توهین هم ندارم
اما وقتی شما به فکر سود خودت هستی باید احساسات رو کنار بذاری. اصلا بحثم رپیدشیر نیست. کلا دارم میگم
اینی که شما میگید بیشتر احساسیه تا منطقی
البته این نظر منه که می تونه درست هم نباشه

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اما وقتی شما به فکر سود خودت هستی باید احساسات رو کنار بذاری. اصلا بحثم رپیدشیر نیست. کلا دارم میگم

خواهش می کنم. خوب وقتی این شرکت میاد مجبورمون می کنه صدها هزار پوینت رو یا مفت بفروشیم یا تبدیلش کنیم به رپید و یا از خیرش بگذریم چرا باید بهش اعتماد کنم؟ یادتونه چند وقت پیش هم مجبورمون می کرد برای ساخت اکانت ریفرپوینت جمع کنیم؟ از کجا معلوم 5 روز دیگه یه بامبول دیگه در نیاره؟
این کجاش احساسیه؟

سلام دوستان من می خواستم سرور اپلودم رو ببرم روی هات فایل میشه اطلاعات کاملی درباره ی سرویس های هات فایل بدین و اینکه ایا هات فایل هم سرویسی برای کسب درامد اپلودر ها داره یا نه اگه داره به چه صورت هست ممنون میشم اگه اطلاعات کاملی در این زمینه به من بدین:)

هات فایل هم یه گندیه مثل رپیدشر. نه تعداد دفعاتی که فایل دانلود شده رو نشون می ده. نه تعداد پوینت های بدست اومده و ...

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

حاج مسعود شما نگاه کن الان فایلهای جدید اصلا رو رپید نمیزارن
من 3 تا سایت برای دانلود آهنگهای ترنس داشتم ولی 2 هفته است که همش یا فایل سرور هست یا هاتفایل و اصلا رپید شیر نذاشتن

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ببينيد من 6.8 ميليون پوينت داشتم از 4 اكانت كه حدود 5 ترابايت اطلاعات داشتم
اين كه من مجبور شدم همه رو اكانت كنم و بفروشم كلي ضرر شد برام در صورتي كه از هات فايل و فايل فكتوري و دپوزيت فايلز خيلي بيشتر از رپيد در آوردم.

من الان كاري ندارم كدوم فايلها پاك ميشن و كدوم ميمونند اما تا 15 ام اگه مورد جديدي براي آپلودرها اعلام نكنند بدون شك تمام فايلها رو پاك ميكنم.
چرا پاك ميكنم؟
دليلي كه همه آپلودرها اعلام كردند.
من معمولا تمام لينكهام با 3 تا ميرور بود
رپيد - هات فايل و فايل فكتوري كه بعدها با پر شدن ظرفيت فايل فكتوري دپوزيت فايلز رو جايگزين اون كردم

حالا اگه فايلهام روي رپيد بمونه از دو طرف ضرر ميكنم
اولا داونلود از رپيد هيچ سودي برام نداره در ثاني باعث ميشه داونلود بقيه ميرورهام كم بشه من اگه رپيد رو حذف كنم حداقل آماد داونلود ميرورهاي ديگم بالاتر ميره

در مورد هات فايل هم همه چيز كاملا مشخصه تعداد داونلودها - ا پولتون و باقي ماجرا
اين وضعيت دو ماهه اخير من تو هات فايل هست
453c772ac9ae47eaaa7a.jpg

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
ببينيد من 6.8 ميليون پوينت داشتم از 4 اكانت كه حدود 5 ترابايت اطلاعات داشتم
اين كه من مجبور شدم همه رو اكانت كنم و بفروشم كلي ضرر شد برام در صورتي كه از هات فايل و فايل فكتوري و دپوزيت فايلز خيلي بيشتر از رپيد در آوردم.

من الان كاري ندارم كدوم فايلها پاك ميشن و كدوم ميمونند اما تا 15 ام اگه مورد جديدي براي آپلودرها اعلام نكنند بدون شك تمام فايلها رو پاك ميكنم.
چرا پاك ميكنم؟
دليلي كه همه آپلودرها اعلام كردند.
من معمولا تمام لينكهام با 3 تا ميرور بود
رپيد - هات فايل و فايل فكتوري كه بعدها با پر شدن ظرفيت فايل فكتوري دپوزيت فايلز رو جايگزين اون كردم

حالا اگه فايلهام روي رپيد بمونه از دو طرف ضرر ميكنم
اولا داونلود از رپيد هيچ سودي برام نداره در ثاني باعث ميشه داونلود بقيه ميرورهام كم بشه من اگه رپيد رو حذف كنم حداقل آماد داونلود ميرورهاي ديگم بالاتر ميره

453c772ac9ae47eaaa7a.jpg

ببخشید آدرس سایت شما چیه ؟

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
453c772ac9ae47eaaa7a.jpg

ممنونم. دوست عزیز تو اکانت من گزینه ای وجود نداره که به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم. اکانتم از نوع رایگانه.
می تونید دقیق بگید چه کاری برای دسترسی به این اطلاعات باید انجام بدم؟

من تو اکانتم 50 تا فایل آپلود کرده ام و حدودا می تونم بگم هر کدوم چند صد بار دانلود شده اند.

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یکی یه آموزش از هات فایل بگذاره ببینیم به چه صورت است .

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
ممنونم. دوست عزیز تو اکانت من گزینه ای وجود نداره که به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم. اکانتم از نوع رایگانه.
می تونید دقیق بگید چه کاری برای دسترسی به این اطلاعات باید انجام بدم؟

من تو اکانتم 50 تا فایل آپلود کرده ام و حدودا می تونم بگم هر کدوم چند صد بار دانلود شده اند.

دوست عزيز شما اول 9 تومن بده يك اكانت يكماهه بگير
همين اكانت رايگانتونو به پرميوم تبديل كن

اون وقت گزينه هاش مي ياد و با اين طرز داونلود ميتونيد اول اكانت خودتونو شارژ كنيد و بعد پول رو هفته به هفته يا هرزماني كه دوست داشتيد با پي پال بگيريد.

من پولهامو به پي پال يكي از دوستان پي تي ميريزم و ايشون ريال واريز ميكنند به حسابم

65f8af6066fe48319f06.jpg

من الان اكانتم تا 7/2012 مهلت داره چيزي حدود 3.5 ترا هم اطلاعات دارم اگه هيچي هم آپلود نكنم روزي حداقل 10 دلار رو بدست مييارم اين حداقلش هست و تا روزي 50 دلار هم شده
كه پول بيشتر بسته به رنكتون داره يعني مجموع داونلود به نسبت اطلاعات اكانتتون

یکی یه آموزش از هات فایل بگذاره ببینیم به چه صورت است .

شما چه اطلاعاتي ميخوايد چيز خاصي نيست كه آموزش بخواد
اكانت پرميوم ميخواد آپلود و ريموت آپلود ميكني و لينك پخش ميكني
به نسبت داونلود بهتون پول ميده
اين پولو هم ميتونيد اكانت خودتونو شارژ كنيد هم با پي پال بگيريد

Last edited:

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال دیگه هات فایل بهتر است یا فایل سرو؟ اینطور که خوندم هات فایل فقط به ورودی از بعضی کشورها پول میده ولی فایل سرو فرقی نداره و از هر کشور دانلود بشه بت پول تعلق می گیره

یه سوال دیگه اینکه تو هات فایل این گلد، پلنتنیوم ، سیلور و ... چی است؟

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
این hotlink چی هست

آیا باسه اینکه امتیاز بگیریم باید hotlink فایلها رو فعال کنیم ؟

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
چه بلايي سر رپيد اومده !؟
انگار دوباره اكانت ها رو ماهيانه كرده !

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزيز شما اول 9 تومن بده يك اكانت يكماهه بگير
همين اكانت رايگانتونو به پرميوم تبديل كن

اون وقت گزينه هاش مي ياد و با اين طرز داونلود ميتونيد اول اكانت خودتونو شارژ كنيد و بعد پول رو هفته به هفته يا هرزماني كه دوست داشتيد با پي پال بگيريد.

من پولهامو به پي پال يكي از دوستان پي تي ميريزم و ايشون ريال واريز ميكنند به حسابم

65f8af6066fe48319f06.jpg

من الان اكانتم تا 7/2012 مهلت داره چيزي حدود 3.5 ترا هم اطلاعات دارم اگه هيچي هم آپلود نكنم روزي حداقل 10 دلار رو بدست مييارم اين حداقلش هست و تا روزي 50 دلار هم شده

ممنونم دوست عزیز. پس هات فایل به اکانت های رایگان پوینت نمی ده و مشکل من هم اینه که اکانتم رایگان هست؟
چون تو سایتش همچین چیزی ندیدم.
الان اگه اکانتم رو ارتقاء بدم، دانلود های قبلی رو هم حساب می کنه؟

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان اینجا تاپیک RS هست یا HF ؟ در مورد HF بهتره یه تاپیک دیگه باز کنید

هرکی با HF کار کنه مبدونه که این یه تیکه رو الکی گفتی شما. مگه این که P0rn آپلود کنین چون پوینت گیری از این فایل هاست که تقریبا همیشگیه و هر روز کم و کمتر نمیشه!

موفق باشید

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یه امکان جدید به رپید اضافه شده

اینکه میتونی واسه کسی دیگه رپیدز بفرستی

mab110121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من 7000 تا رپیدز دارم
میشه تبدیل کرد به اکانت ماهانه و فروخت؟؟؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
میشه اکانتهای قبلی رو که تموم شدن رو با این روش جدید شارژ کرد

که همون میشه دیگه

هر کی خواست 400 رپیدز بفرست واسش 6000 تومن

یا هر طور که تمایل داری ( رپیدز رو میگم )

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هرکی با HF کار کنه مبدونه که این یه تیکه رو الکی گفتی شما. مگه این که P0rn آپلود کنین چون پوینت گیری از این فایل هاست که تقریبا همیشگیه و هر روز کم و کمتر نمیشه!

موفق باشید

تو حرف های شما تناقض هست. مگه ایشون گفت پوینت گیری از هات فایل هر روز کمتر می شه؟
لطفا شفاف تر توضیح بدید.

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم. خوب وقتی این شرکت میاد مجبورمون می کنه صدها هزار پوینت رو یا مفت بفروشیم یا تبدیلش کنیم به رپید و یا از خیرش بگذریم چرا باید بهش اعتماد کنم؟ یادتونه چند وقت پیش هم مجبورمون می کرد برای ساخت اکانت ریفرپوینت جمع کنیم؟ از کجا معلوم 5 روز دیگه یه بامبول دیگه در نیاره؟
این کجاش احساسیه؟

حاج مسعود شما نگاه کن الان فایلهای جدید اصلا رو رپید نمیزارن
من 3 تا سایت برای دانلود آهنگهای ترنس داشتم ولی 2 هفته است که همش یا فایل سرور هست یا هاتفایل و اصلا رپید شیر نذاشتن

من نمی گم پاک نکنید
میگم بذارید به ثبات برسه
اگه بازم این جوری بود اون وقت پاک کنید
این جوری اگه برنامه ای داشته باشه ضرر نمی کنید
این تغییرات هم به خاطر مدیر جدیدش هست
بازم هر جور خودتون صلاح میدونید
این فقط یک پیشنهاده

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
این hotlink چی هست

آیا باسه اینکه امتیاز بگیریم باید hotlink فایلها رو فعال کنیم ؟

خير هات لينك يعني لينك مستقيم و هر چي داونلود از اين موارد باشه بهتون هيچ پولي تعلق نميگيره فقط فايلهايي كه بطور استاندارد باشند امتياز دارند

یه سوال دیگه هات فایل بهتر است یا فایل سرو؟ اینطور که خوندم هات فایل فقط به ورودی از بعضی کشورها پول میده ولی فایل سرو فرقی نداره و از هر کشور دانلود بشه بت پول تعلق می گیره
یه سوال دیگه اینکه تو هات فایل این گلد، پلنتنیوم ، سیلور و ... چی است؟

هات فايل الان بهتره چون فايلهاش بيشتر شده و اكانتش هم بيشتر هست
فايل سرو تازه اومده و هنوز اونقدر جا نيفتاده

در مورد پول دادن هم هر دو تا ورودي ها براشون مهم هست هات فايل الان كشورهاي زيادي رو پوشش داده كه داونلودشون امتياز بيشتر داره
فايل سرو تعداد معدودي كشور رو تحت پوشش داره اما امتيازي كه به داونلودها ميده بيشتر از هات فايل هست
ميتونيد تصور كنيد زماني كه اكثر فايلهاتون دارند به مرز 1000 داونلود يونيك ميرسند در هر روز چقدر گيرتون مي ياد؟

شما هر چقدر نسبت فايلهاي داونلوديتون به كل فايلهاي اكانتتون بيشتر بشه رنكتون بالاتر ميده و هر چي رنكتون بالاتر بره پولي كه بهتون تعلق ميگيره بيشتر هست

ممنونم دوست عزیز. پس هات فایل به اکانت های رایگان پوینت نمی ده و مشکل من هم اینه که اکانتم رایگان هست؟
چون تو سایتش همچین چیزی ندیدم.
الان اگه اکانتم رو ارتقاء بدم، دانلود های قبلی رو هم حساب می کنه؟

به اكانتهاي رايگان پول ميده اما خيلي كم و نميشه روش حساب كرد
اگه اكانتتون رو ارتقا بديد داونلودهاي قبليتون حساب نميشه منتها با اين وضع فايلها و پخش لينكتون احتمال اين كه رنگتون افزايش پيدا كنه و پول بيشتري گيرتون بياد بيشتره

دوستان اینجا تاپیک RS هست یا HF ؟ در مورد HF بهتره یه تاپیک دیگه باز کنید

موفق باشید

ببينيد دوست عزيز من نه نماينده هات فايلم و نه نفعي مي برم اين كه دارم راهنمايي ميكنم بخاطر اينه كه تجربه خودمو در اختيار بقيه بگذارم.
من اصلا از اين فايلهايي كه شما ميگي ندارم
فايلهاي من نرم افزار - فايلهاي گرافيكي و آموزشي هست.

خودتون رو همه كس حساب نكنيد من الان چند ماهه رنكم گلد يا سيلور هست و نميگذارم پائينتر بياد يعني فايلي آپلود نميكنم كه لينك ندم و بلا استفاده بمونه كه تو رنكم تاثير بگذاره
من هنوز تجربه پلاتينيوم رو ندارم اما كساني هستند كه تو رنك پلاتينيوم ماهانه بيش از 3000 دلار درآمد دارند

حالا شما ميگيد الكي ميگم مختاريد چون قرار نيست با اين توضيحات تاثيري به حال من داشته باشه ضمن اين كه اين توضيحات رو نماينده هات فايل هم بهتون نميده

شما كه تجربه تون خوبه و الكي رو از درست تشخيص ميديد بياد توضيحات جامعتري بديد

خب اين تصوير رو ببينيد
e9f5862bbbb94592a4c4.jpg

ميتونيد تشخيص بديد رنك گلد چقدر راحت ميتونه به روزي 10 دلار برسه؟ يعني در آمد 3 برابر رنك كوپر ميتونيد فرقش رو درك كنيد؟

ميتونيد تصور كنيد زماني كه اكثر فايلهاتون دارند به مرز 1000 داونلود يونيك ميرسند در يك روز چقدر ممكنه گيرتون بياد؟

اميدوارم متوجه اشتباهتون شده باشيد.

من زماني كه فايلهام به مرز 1000 داونلود رسيده بودند رنكم سيلور بود و روزانه 50 دلار هم گيرم اومد تقريبا 15 روز تا اين كه فايلها از 1000 داونلود بگذرند و برند براي 2000 اون وقت درآمد كم ميشه منتها بسته به رنكتون درآمد خواهيد داشت

حالا اگر متقاعد شديد كه خب اگرم نشديد متاسفم تمام اين جريان دروغي بيش نبوده شما باور نكنيد بقول بزرگان كسي كه نميدونه رو ميشه بهش ياد داد اما كسي كه اصرار داره ندونه رو هيچ كاريش نميشه كرد

Last edited:
بالا