این hotlink چی هست
آیا باسه اینکه امتیاز بگیریم باید hotlink فایلها رو فعال کنیم ؟
خير هات لينك يعني لينك مستقيم و هر چي داونلود از اين موارد باشه بهتون هيچ پولي تعلق نميگيره فقط فايلهايي كه بطور استاندارد باشند امتياز دارند
یه سوال دیگه هات فایل بهتر است یا فایل سرو؟ اینطور که خوندم هات فایل فقط به ورودی از بعضی کشورها پول میده ولی فایل سرو فرقی نداره و از هر کشور دانلود بشه بت پول تعلق می گیره
یه سوال دیگه اینکه تو هات فایل این گلد، پلنتنیوم ، سیلور و ... چی است؟
هات فايل الان بهتره چون فايلهاش بيشتر شده و اكانتش هم بيشتر هست
فايل سرو تازه اومده و هنوز اونقدر جا نيفتاده
در مورد پول دادن هم هر دو تا ورودي ها براشون مهم هست هات فايل الان كشورهاي زيادي رو پوشش داده كه داونلودشون امتياز بيشتر داره
فايل سرو تعداد معدودي كشور رو تحت پوشش داره اما امتيازي كه به داونلودها ميده بيشتر از هات فايل هست
ميتونيد تصور كنيد زماني كه اكثر فايلهاتون دارند به مرز 1000 داونلود يونيك ميرسند در هر روز چقدر گيرتون مي ياد؟
شما هر چقدر نسبت فايلهاي داونلوديتون به كل فايلهاي اكانتتون بيشتر بشه رنكتون بالاتر ميده و هر چي رنكتون بالاتر بره پولي كه بهتون تعلق ميگيره بيشتر هست
ممنونم دوست عزیز. پس هات فایل به اکانت های رایگان پوینت نمی ده و مشکل من هم اینه که اکانتم رایگان هست؟
چون تو سایتش همچین چیزی ندیدم.
الان اگه اکانتم رو ارتقاء بدم، دانلود های قبلی رو هم حساب می کنه؟
به اكانتهاي رايگان پول ميده اما خيلي كم و نميشه روش حساب كرد
اگه اكانتتون رو ارتقا بديد داونلودهاي قبليتون حساب نميشه منتها با اين وضع فايلها و پخش لينكتون احتمال اين كه رنگتون افزايش پيدا كنه و پول بيشتري گيرتون بياد بيشتره
دوستان اینجا تاپیک RS هست یا HF ؟ در مورد HF بهتره یه تاپیک دیگه باز کنید
هرکی با HF کار کنه مبدونه که این یه تیکه رو الکی گفتی شما. مگه این که P0rn آپلود کنین چون پوینت گیری از این فایل هاست که تقریبا همیشگیه و هر روز کم و کمتر نمیشه!
موفق باشید
ببينيد دوست عزيز من نه نماينده هات فايلم و نه نفعي مي برم اين كه دارم راهنمايي ميكنم بخاطر اينه كه تجربه خودمو در اختيار بقيه بگذارم.
من اصلا از اين فايلهايي كه شما ميگي ندارم
فايلهاي من نرم افزار - فايلهاي گرافيكي و آموزشي هست.
خودتون رو همه كس حساب نكنيد من الان چند ماهه رنكم گلد يا سيلور هست و نميگذارم پائينتر بياد يعني فايلي آپلود نميكنم كه لينك ندم و بلا استفاده بمونه كه تو رنكم تاثير بگذاره
من هنوز تجربه پلاتينيوم رو ندارم اما كساني هستند كه تو رنك پلاتينيوم ماهانه بيش از 3000 دلار درآمد دارند
حالا شما ميگيد الكي ميگم مختاريد چون قرار نيست با اين توضيحات تاثيري به حال من داشته باشه ضمن اين كه اين توضيحات رو نماينده هات فايل هم بهتون نميده
شما كه تجربه تون خوبه و الكي رو از درست تشخيص ميديد بياد توضيحات جامعتري بديد
خب اين تصوير رو ببينيد
ميتونيد تشخيص بديد رنك گلد چقدر راحت ميتونه به روزي 10 دلار برسه؟ يعني در آمد 3 برابر رنك كوپر ميتونيد فرقش رو درك كنيد؟
ميتونيد تصور كنيد زماني كه اكثر فايلهاتون دارند به مرز 1000 داونلود يونيك ميرسند در يك روز چقدر ممكنه گيرتون بياد؟
اميدوارم متوجه اشتباهتون شده باشيد.
من زماني كه فايلهام به مرز 1000 داونلود رسيده بودند رنكم سيلور بود و روزانه 50 دلار هم گيرم اومد تقريبا 15 روز تا اين كه فايلها از 1000 داونلود بگذرند و برند براي 2000 اون وقت درآمد كم ميشه منتها بسته به رنكتون درآمد خواهيد داشت
حالا اگر متقاعد شديد كه خب اگرم نشديد متاسفم تمام اين جريان دروغي بيش نبوده شما باور نكنيد بقول بزرگان كسي كه نميدونه رو ميشه بهش ياد داد اما كسي كه اصرار داره ندونه رو هيچ كاريش نميشه كرد