شما كه تجربه تون خوبه و الكي رو از درست تشخيص ميديد بياد توضيحات جامعتري بديد
خب اين تصوير رو ببينيد
ميتونيد تشخيص بديد رنك گلد چقدر راحت ميتونه به روزي 10 دلار برسه؟ يعني در آمد 3 برابر رنك كوپر ميتونيد فرقش رو درك كنيد؟
ميتونيد تصور كنيد زماني كه اكثر فايلهاتون دارند به مرز 1000 داونلود يونيك ميرسند در يك روز چقدر ممكنه گيرتون بياد؟
اميدوارم متوجه اشتباهتون شده باشيد.
من زماني كه فايلهام به مرز 1000 داونلود رسيده بودند رنكم سيلور بود و روزانه 50 دلار هم گيرم اومد تقريبا 15 روز تا اين كه فايلها از 1000 داونلود بگذرند و برند براي 2000 اون وقت درآمد كم ميشه منتها بسته به رنكتون درآمد خواهيد داشت
حالا اگر متقاعد شديد كه خب اگرم نشديد متاسفم تمام اين جريان دروغي بيش نبوده شما باور نكنيد بقول بزرگان كسي كه نميدونه رو ميشه بهش ياد داد اما كسي كه اصرار داره ندونه رو هيچ كاريش نميشه كرد
متأسفانه اين سيستم جديد رپيدشير موقعي بدرد ميخورد که حجم دانلودش واقعي ميبود، نه الآن که هر حجمي که دانلود کردم رو ضربدر دو کرده و به عنوان حجم استفاده شده زده!! از اونطرف کانکشنها رو هم پايين بيارم سرعت دانلودم کم ميشه. بهرحال اين سيستم جديد فکر کنم به نفع هيچ کس نيست.
برادر من خودم HF کارم و اگه صحبت از درامد باشه هم تا روزی 68 دلار رفتم و درآمدم از HF تقریبا دو برابر شماست! کسایی که منو میشناسن میدونن که دروغ نمیگم! من دو اکانت دارم که یکی Gold و اون یکی هم Silver هست! اون صحبت هایی هم که سر دانلود از 1000 تا و 2000 تا کردین واقعا خنده دار بود! شما تا وقتی که از طریق لینکهاتون اکانت پرمیوم نفروشین رنکتون بالا نمیره
در همون قسمت Account overview
until يعني از مهلت يكماهه تون چقدر مونده
زيرش هم ترافيكتون رو تو يكماه نوشته شما هر چي مصرف كنيد از اون كم ميشه
شما اگه از دانلود منیجر خود رپید استفاده کنی حجم واقعی رو میزنه
بعدشم از ساعت 4.5 تا 12 صبح (اگه اشتباه نکنم) هر چقدر استفاده کنید فقط 10 درصد حجم ازتون کم میکنه
فقط برای آپلود هست دوست من. خیلی وقت هم هست داره میده.الان هم که داره تو صفحه اصلی سایت اکانت پرمیوم رایگان میده
الان هم که داره تو صفحه اصلی سایت اکانت پرمیوم رایگان میده
برادر من خودم HF کارم و اگه صحبت از درامد باشه هم تا روزی 68 دلار رفتم و درآمدم از HF تقریبا دو برابر شماست! کسایی که منو میشناسن میدونن که دروغ نمیگم! من دو اکانت دارم که یکی Gold و اون یکی هم Silver هست! اون صحبت هایی هم که سر دانلود از 1000 تا و 2000 تا کردین واقعا خنده دار بود! شما تا وقتی که از طریق لینکهاتون اکانت پرمیوم نفروشین رنکتون بالا نمیره
Your status mainly depends on your conversion ratio which includes:
* 1. The ratio of the users that downloaded your files and the users that become premium based on your uploaded files.
* 2. The ratio of uploaded files to number of downloads.
چرا بد برداشت ميكنيد همه
يكي گفت آموزش هات فايل بگذار من اومدم توضيحاتي كه فكر ميكردم مفيد هست رو گذاشتم براي ايشون
حالا اگر كسي ميتونه ، تكميلش كنه بقيه استفاده كنند
اصلا فكر كنم فروم همين باشه نه اين كه بشينيم كل كل كنيم.
اگر هم موردي از فايلهاي خودمو گذاشتم براي روشن شدن مبحث بوده كه قبلا تو مبحث راپيد هم اين آموزش تصويري وجود داشته.
گويا هر تاپيك حياط شخصي تعداد محدودي هست
از اين به بعد شما آموزش بديد ما ياد بگيريم.
برداشت من از فروم اينه كه هر كسي بلده ياد بلده و چيزي رو كه بلد نيست ياد بگيره روي همين اصل هم تا اينجا پيش رفتيم كه مثل اين كه به مقام شامخ عظماي خدايان وارز جسارت شد
یه سوالی در مورد hotfile داشتم
می خواستم بدونم اگه من یه فایلی رو 5 پار آپلود کنم ( کپی نکنم بلکه 5 بار جدا آپلودش کنم ) بعد یه لینکش رو برای دانلود تو سایت قرار بدم و بخوام اون 4 تای دیگه Back up باشه اگه لینک به خاطر کپی رایت پاک بشه اون 4 تای دیگه رو هم حذف می کنه هاتفایل یا نه
ممنون می شم یکی این رو برام توضیح بده
گند زده ! زیاد استفاده کنی می بنده آی پی رو ! مثلا برای من 12 ساعت بسته شده بود ! کلی سفارشات عقب افتادآيا اين آخرين هنر رپيدشيره؟ بلاک کردن IP ديگه چه کاريه؟ من اکانتم رو در اختيار هيچکس نذاشتم؟ نميدونم شايدم به ايران حساس شده؟